Jump to content
BulForum.com

Преглед на печата

b0r3d

Recommended Posts

Тук имаме рецидив...Десет бона, да...ама 1000лв.....И сега ги слушам новините по радиото: "Извършено престъпление по непредпазливост"...На това обвинение сигурно има и 100лева гаранция..Бахти...

А относно КАТ и Общината...там е съвсем друга тема на разговор....

• Replies 14.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Хах, ами как..със признаване на вината, споразумение и 3 годишна ефективна присъда...Ааа и някаква глобичка....Както завършват всички такива дела в страната ни....

• 2 weeks later...

Не тъгувай толкова :).

More interestingly, there is no restriction on Nokia itself using the name on non-mobile devices of its own from the day after the deal comes into effect. And after December 31, 2015, Nokia will be free to make its own mobile devices once again, under its name, if it so chooses.

Да бе, а те Микромеките рупат трева и хич не са си вързали гащите с троскот :)

Инвестират в име само зарад едната филантропия викаш. Беки пък!?

Edited by gado

Едно време бяха Марка, ама нещо много си повярваха.Последните години нямат един читаф телефон и нормално китайците да им разкажат играта.

И в Аджисана къщите са незаконн

Да имаш незаконна къща в центъра на Пловдив и никой да не те закача...

Да имаш незаконна къща в центъра на Пловдив и никой да не те закача...

Само ако си циганин, защото ако те пипнат - това е расизъм. Ако си българин - това е престъпление и може и в затвора да те тикнат даже

http://news.plovdiv24.bg/465231.html Горе-долу добре :lol: името на статията е култово 

То хубаво я асфалтираха, но ме притесняват коментарите под статията. Ето един от тях:

Хубаво е, че я асфалтираха. Но, наистина е възмутително как EVN на чисто новия асфалт направиха изкоп и положиха някакви тръби, зариха с пясък и си тръгнаха. Интересно ми е, ще понесе ли някаква отговорност енергийният ни монополист за тази простотия? Все едно никой в EVN не знаеше, че се асфалтира част от Богомил, та изчакаха да се сложи настилката (доста качествено според мен) и чак тогава дойдоха да копат...

Няколко от другите коментари потвърждават същото нещо. Congratulation герберасти.

То хубаво я асфалтираха, но ме притесняват коментарите под статията. Ето един от тях:

Няколко от другите коментари потвърждават същото нещо. Congratulation герберасти.

Абсолютно същото стана и когато асфалтираха Източен. При Пазарджишко шосе беше маалко по-добре, не го рязаха веднага след като го асфалтираха.

Проблема няма нищо общо с герберчета и нам какви, просто такава ни е "организацията" :)

Проблема няма нищо общо с герберчета и нам какви, просто такава ни е "организацията" :)

Организацията в момента е в ръцете на герберастите. Имат цялата власт да предотвратят такива неща да се случват в Пловдив.

някаквите тръби са топлопроводи. ЕВН освен електроразпределители са и топлодоставчици.

за етапността се сърдете на районните кметове и съответните главни архитекти и експерти.

• 2 weeks later...

На Стефчо любимците а.к.а преобладаващата сган американци. Горда нация, р'ийш ли...

Ето ги милите мамини:

http://www.youtube.com/watch?v=-xL8rE9DT4g

Това възпитание, толерантност, култура, маниери... Естествено и с претенции да се преподава на целия "изостанал" свят... 

Тhe home of the brave дето се вика....

На Стефчо любимците а.к.а преобладаващата сган американци. Горда нация, р'ийш ли...

Ето ги милите мамини:

http://www.youtube.com/watch?v=-xL8rE9DT4g

Това възпитание, толерантност, култура, маниери... Естествено и с претенции да се преподава на целия "изостанал" свят... 

Тhe home of the brave дето се вика....

Излагаш се, на това почти няма бой и ранени.

Check this out:

http://www.youtube.com/watch?v=vC2WqlDZVl4

Edited by exabyte

http://www.extremetech.com/computing/171891-dell-up2414q-the-24-inch-3840x2160-monitor-that-finally-brings-4k-to-the-desktop-pc

аз като говоря за разделителната способност на мониторите ми обяснявахте как нищо не разбирам и колко не съм прав... и ето, че накрая DELL пуснаха каквото исках :)

http://www.extremetech.com/computing/171891-dell-up2414q-the-24-inch-3840x2160-monitor-that-finally-brings-4k-to-the-desktop-pc

аз като говоря за разделителната способност на мониторите ми обяснявахте как нищо не разбирам и колко не съм прав... и ето, че накрая DELL пуснаха каквото исках :)

Не сме ти казвали, че нищо не разбираш - просто ти обяснявахме, че в ежедневието не е необходимо чак такава огромна резолюция на малка площ, освен ако не извършваш специализирани задачи, защото цената на такъв тип монитори е 2-3 пъти по-висока, от тази на хубав Full HD монитор и съотношението ценакачество натежава твърде много към първата величина. Отделно за такива като мене, дето още си карат с ОС XP, да ме вържеш на 24" с резолюция 3840 на не знам колко си, е съпоставимо с това да ми пуснеш китайска капка, защото определено нямам никакво желание постоянно да цъкам на контрол плюс или минус десетки пъти на ден. :))

Разни специализирани софтуери още се ползват на машини, работещи под ДОС или в най-лошия случай Windows 95 (или 98 в най-лошия случай). Особенно, разни такива управляващи COM портове (по стария начин). Но идва времето всичко да работи на свястна разделителна способност, където шрифтовете няма да са грозни и пикселите няма да се виждат. Явно е трябвало повече време хардуера да навакса.

Пък старите програми ще се скалират очевидно. Те епъл го измислиха хубаво.

Разни специализирани софтуери още се ползват на машини, работещи под ДОС или в най-лошия случай Windows 95 (или 98 в най-лошия случай). Особенно, разни такива управляващи COM портове (по стария начин). Но идва времето всичко да работи на свястна разделителна способност, където шрифтовете няма да са грозни и пикселите няма да се виждат. Явно е трябвало повече време хардуера да навакса.

Пък старите програми ще се скалират очевидно. Те епъл го измислиха хубаво.

Аз не бих взел такъв, защото ще ми трябва още толкова минимум за видеокарта ;) която да таркаля прилично по-тежките неща.

Но трябва да има избор, защото скоро ще има и конкуренция, което пък ще доведе до намаляне на цените.

Но трябва да има избор, защото скоро ще има и конкуренция, което пък ще доведе до намаляне на цените.

Именно именно :)

Видеокартата е друга тема, да