Godfather Posted October 19, 2013 Share Posted October 19, 2013 ПП. Ето един пример със снимките на младите меринджеи в една такава "фирма" да се посмеете - http://crediline.net/za-nas/menidjynt Ахахахахаха, темата се подновява с последните ъпдейти във въпросния сайт. Очевидно меринджеите са се стреснали от широкия отзвук в онлайн общността и са решили да затрият въпросната страница. За съжаление управленските гении с татуировките явно не си дават сметка, че в интернет съществуват гадни шпионски елементи, които поддържат пълен архив на всичко ставащо из виртуалното пространство, та затова ето тук архива на дебеловратия елит. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted October 19, 2013 Share Posted October 19, 2013 Благодаря за линка към архива и наистина много "дружелюбни и мили" хора ми изглеждат. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 19, 2013 Share Posted October 19, 2013 (edited) Но не са се сетили да си разкарат грозните мутри от сайта. Тези снимки още са там: цък, цък, цък, цък, цък, цък Също така не са успели да си оправят менютата и линка към страницата с "мениджънта" още стои, само че дава 404. Явно някой голям капацитет се е намесил да оправи набързо работата Edited October 19, 2013 by djadomraz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted October 21, 2013 Share Posted October 21, 2013 Прокуратурата се самосезира за запис на кмета Браво тотев. Желязна логика извади пак. Ще го цитирам: Пред журналисти пловдивският кмет коментира, че въпросът по-скоро е кой е направил записа и носи отговорност за неговото разпространение, а не съдържанието му, "защото изказванията са извадени от контекста". А какво гласи въпросният запис: В него Тотев обяснява как Общинският съвет на Пловдив взима нарочно незаконосъобразни решения. Целта по думите му е те да бъдат върнати от областният управител Венцислав Каймаканов, за да може гражданското недоволство от неизпълнените проекти да се излее върху него.На записите от събранието се чува още как Иван Тотев обяснява, че се подготвя за гласуване "брутално незаконно решение". По думите на кмета, Каймаканов е компрометиран след протестите пред кабинета му през лятото."Знаете, ние много добре го изиграхме и никой не разбра", казва Тотев. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted October 23, 2013 Share Posted October 23, 2013 "Знаете, ние много добре го изиграхме и никой не разбра", казва Тотев. И всеки себеуважаващ се кмет, в нормалните страни, при тези обстоятелства, ще си е подал оставката на момента. Капка морал няма в тая пионка! И с всичката си наглост разправя, че това е неговият глас, но изваден от контекста и че той не искал да каже това, което е казал... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted October 23, 2013 Share Posted October 23, 2013 Гербер? Морал? Подиграваш ли се? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted October 23, 2013 Share Posted October 23, 2013 А бе пич,на теб какво са ти направили гербаджиите?Я си признай веднага! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
z-man Posted October 23, 2013 Share Posted October 23, 2013 Тотев час по скоро да си заминава , герберите дано никога повече не видят власт , няма такава зган и напаст . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted October 23, 2013 Share Posted October 23, 2013 А бе пич,на теб какво са ти направили гербаджиите?Я си признай веднага! Споменавал съм го в друга тема, при това не веднъж. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 23, 2013 Share Posted October 23, 2013 Правилно ли разбирам, че тия боклуци разрешиха окончателно пушенето? Ваньо, да кажеш нещо за твоите хора? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted October 23, 2013 Share Posted October 23, 2013 (edited) Не. ЕДИТ: Не-то е за 1-вото. То не се разрешава толкова просто. Edited October 23, 2013 by Psihara^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
z-man Posted October 23, 2013 Share Posted October 23, 2013 Хората са гладни и без работа , на кой му дреме за пушенето ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 23, 2013 Share Posted October 23, 2013 Аз не съм гладен. И ми дреме И за пушенето. И ми е ясно, че е популистки трик с цел отвличане на вниманието. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
z-man Posted October 23, 2013 Share Posted October 23, 2013 Това е тънкият момент че не си гладен . Когато на човек всичко свързано с основните нужди му е наред , тогава може да си позволи да мисли за разни " екстри " и " изгъзици " . Ако бяхме 2005 / 2006 можеше леко да се наложи този закон за забраната , ама сега на тази криза е просто малоумно . Съвсем отделен въпрос е че никаде не се спазва ( от Големите заведение естествено , малките капанчета и кафенета затварят на поразия ). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted October 23, 2013 Share Posted October 23, 2013 Еми и ся се краде като 2005/6 ... ама от по-малко хора!? Проблем? Ся да пуснат и "зеленото" да се пуши. Че в тая икономика е недопустимо. Хем и е по-полезно. А т'ва да си гладен и Фмирисан на цигари (щото те са евтини и от 1ва нужда във всеки дом) е мнооого по-добре. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
z-man Posted October 23, 2013 Share Posted October 23, 2013 Не бе човек , който иска да си пуши . Ама клетите собственици на заведения и прсонала им какво са виновни . Забележи аз не пуша и никога не съм бил пушач . Ние сме такава клоака ,че този свръх модерен и западен закон няма как да се наложи в нашата родина . Тотев назначава куцо и сакато останало без работа стига да е гербер , та пушенето сег кусура . разбирам да се спазва тая забрана ама то навсякаде пушат . Преди със залите беше оптимално според мен , който където иска сяда . Най-справедливо беше за бизнеса Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 23, 2013 Share Posted October 23, 2013 Това с "нещастните заведения" е пълна, тотална глупост. Лично мнение. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted October 23, 2013 Share Posted October 23, 2013 Ама как ша е оптимално ?! Какво му е оптималното на това 1 човек да кади като комин. Няма такава логика. И аз не искам да ги ограничавам да не пушат. Нека си пушат. Ама на открито, в частни клубове, на гробищата и т.н. А КЛЕТИТЕ собственици на заведения ... ако имаха светни цени, светен персонал, добра кухня ... нямаше да имат грам проблеми. Посещавам и вървящи заведения (пукат се по шевовете) и такива дето си седят празни. Като ти е празно заведението, имаш проблеми с УПРАВЛЕНИЕТО МУ!!!! А не да ревеш как всеки друг ти е виновен. Ама ние живеем в социалистически капитализъм. Всеки гледа какво другия да направи за него, а не какво той да направи. Ся да дигнем майчинските още 2-3 пъти, пенсиите 2-3 пъти. Да опнем още 3-4 заема. И да "отпуснем коланите". Сиктир от тая работа и зор. Целта е да сме втора Гърция, а не развиваща се икономика. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stasio Posted October 23, 2013 Share Posted October 23, 2013 Според мене има просто твърде много заведения. Хванал се всеки, който има 3/4000 лева да отваря квартално заведение, защото разбираш ли било по - лесно, вместо да си намери някъде работа. Около нас има 4 кръчми и въпреки забраната не съм ги видял празни. Вярно е не се спазва напълно, но поне не е мъглата от дим преди забраната. А не ми се коментира, че гладните хора предпочитат цигарите, пред това да са гладни. Иначе да за пореден път отклоняват масовото внимание. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
z-man Posted October 23, 2013 Share Posted October 23, 2013 (edited) Host- e като има зали кво те бърка кой дими , като ти си седиш в часта за непушачи . Сега нека не издребняваме ,че дима видиш ли се пренасял навсякаде . пълно щастие няма .Тва за управлението са някакви обикновени философии , които нямат връзка тук . Аз говоря за това , че наистина много хора сутрин преди работа примерно , вместо да изпият кафето си в кварталното кафе , седят вкъщи защото е топло . Аиде лятото бива , никой не седи вътре ама като захладнее , супер е да клечат по 20 човека по входовете и да пушат . Edited October 23, 2013 by z-man Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted October 23, 2013 Share Posted October 23, 2013 А от какво отклоняват вниманието някой ще ме светне ли ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
z-man Posted October 23, 2013 Share Posted October 23, 2013 От бруталното задкулисие и мафиотско управление , за справка мамин Тотко пловдивски Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted October 23, 2013 Share Posted October 23, 2013 А от какво отклоняват вниманието някой ще ме светне ли ? Нищо не отклоняват. Връщането на пушенето в заведенията, което разбира се връща и държавата отново в групата на азиатско-ориенталската нецивилизованост, е съществена стъпка в посока отглеждането на така желания оскотял мат'рял, който без проблеми ще гласува всеки път без да се замисля за тази утайка, която в момента е в парламента - комунисти, милиционери, националсоциалисти от петата колона на Кремъл и разбира се каймака от бившия отдел "Турция" на 1-во Главно управление на ДС. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 23, 2013 Share Posted October 23, 2013 (edited) Host- e като има зали кво те бърка кой дими , като ти си седиш в часта за непушачи . Сега нека не издребняваме ,че дима видиш ли се пренасял навсякаде . пълно щастие няма .Тва за управлението са някакви обикновени философии , които нямат връзка тук . Аз говоря за това , че наистина много хора сутрин преди работа примерно , вместо да изпият кафето си в кварталното кафе , седят вкъщи защото е топло . Аиде лятото бива , никой не седи вътре ама като захладнее , супер е да клечат по 20 човека по входовете и да пушат . Басейн с ъгълче за пикаещи и ъгълче за непикаещи. Сещаш ли се какво става или да обясняваме като за милиционери? Колко добра беше изолацията и имаше ли коридор между 2те помещения? Или беше една врата и то постоянно отворена? Edited October 23, 2013 by djadomraz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 24, 2013 Share Posted October 24, 2013 ДАНО, ДАНО, ДАНО!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts