Jump to content
BulForum.com

Преглед на печата

b0r3d

Recommended Posts

• Replies 14.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Exabyte, казвам нещо и преставам, защото вече е смешно и тъжно.

1. Когато научиш собствената си реч, тогава ще осъждаш дали се учи чужда. И логиката ти за клането - кръстоносните походи също са ни ебали (с изключение на 1), но учим английски език. Давай да го забраним!

2. Това не е ЗИП от вчера. За кой път да го кажа? 2001-ва година. Някой в предните мнения извади документа от 2001-ва година. Просто се плюе максимално сегашното правителство. Това е. :))

Ето ви "новина":

http://www.vesti.bg/sviat/blizak-iztok-i-afrika/teroristi-ubiha-naj-malko-50-uchenici-v-nigeriia-5994796

В България лайнарския език...това де карабинерския не трябва да съществува като СИП, ЗИП, РАР, и т.н съкращения. Като искат да си го учат, да си наемат частни учители и карабинските им родители да си ги учат или да си изнесат карабинските задници към карабинерия. ;). С това може да погазвам 100 спогодби на ООН, Г-8 и т.н, но не ме ебе. ;) Не съм и няма да бъде толерантен към тая карабинска сган...и към черната също :)

Наследниците на комунистическите партизани продължават в същия дух - тарашат мандри, крадат сиреньето :lol:

Потомците на крадците на мандри се връщат към извора, вдъхновил разбойническите им крадливи деди. Сега остава да почнат и да взривяват църкви, за да се затвори кръга.

Имало едно време такива кретени, после овластени и наградени. 

Дошли двама такива - комунистически заптиета, в двора на прадядо ми, викали го "да си поговорят"... Ама той, пусти "фашист", подал дулото на своята МКIII през джама и казал "Да се махкате от тука, боклуци недни, защото сабалхян ще ви плюят мухите".... Много плахи били заптиетата, за резил - далечни роднини.

===============

Само куршум оправя подобни боклуци!!! 

И oще

http://btvnews.bg/article/svetut/piyani-atakisti-bombyat-luksozen-restorant-v-bryuksel.html

хората от тази партия явно са освидетелствани всичките плюс, че са пълни селяндури

Ибрикчиите от "Юруш" са ясни, обаче сайта на БТВ е баси и трагедията от чужбина - нищо не може да се гледа. При такъв сгърчен международен канал, как им излизат имейлите изобщо? :lol:

Като спомена и взех, че го изгледах: "замервали сервитьорите с тапи и изобщо тапи хвърчели из цялото заведение, взимаха палачинките, приготвени за други хора" - селско изпълнение отвсякъде. Но то от Волен и хората му какво друго да се очаква :)

Само да попитам - можеш ли да цитираш някой сериозен източник? Не нечил блог в wordpress. Щото доста сериозно се съмнявам това да е истина.

Ето, такава линия ни трябва и у нас...

Че тя линията си я има отдавна бе, само още малко да нарастне бройката на идиотите с право на глас и току виж тази грешка на природата Болен Лидеров взел мнозинство на следващите избори. Упс, само дето има една лека подробност, нашенското дуче всъщност е главен ибрикчия, ама това са подробности, които не интересуват толкова мат'ряла, важното е, че ще ръси същите глупости. :lol:

Апропо, дори изперкалото кремълско джудже не би си позволило да плямпа подобни глупости, но пък иначе източника е с недвусмисленото име alterinformation. :laughing1:

Статията е fake.

Доста истина има в нея, обаче. 

Не ми лепвайте етикети, последното нещо, което съм аз е расист. 

НО, не съм съгласен на сегашната ситуация, в която огромната част от населението е дискриминирано за сметка на малка част, която си прави каквото иска и постоянно крещи ДИСКРИМИНАЦИЯ!

Да, тя съществува, но с обратен знак, а това вече е абсурдно и е показателно за липсата на държавна политика!

Прасето е прасе, дори когато не пасе... 

В смисъл, причината не е в Слънчев Бряг, просто ние сме допуснали той да бъде арена на същите свинщини постоянно. Лошото е, че е за без пари...   

В смисъл, причината не е в Слънчев Бряг, просто ние сме допуснали той да бъде арена на същите свинщини постоянно. Лошото е, че е за без пари...

Идеята на Сл. Бряг е да бъде арена на подобни свинщини. Преди беше едно райско кътче с красиви градинки и алеи и много зеленина и свободно пространство. Сега е точно такава "арена".

Edited by djadomraz

-----------------

Не е ясно за коя тема е, но гледам никой не отрази американците с техния "government shutdown" - мислех, че подобни велики глупости само ние сме способни да свършим :)

Ето малко коментари по темата:

And with the "Great Shutdown" now government employees were told they cannot work on "any projects, tasks, activities or respond to emails."

SO HOW IS THAT ANY CHANGE?

...after the "shutdown" is over they will be payed for the time they didn't work. Can I have that deal too?

1233169_10151711906516840_227213887_o.jp

Тъжната истина за нощният живот в България. А най-лошото е, че тоя нощен живот се отразява и в други аспекти от ежедневието, тъй като по едно време се налага комуникация с подобни индивиди.

Тва място е за мен! Заминавам за Кардиф.