djadomraz Posted September 24, 2013 Share Posted September 24, 2013 Запомнихме, че не можеш или не искаш да пишеш препинателни знаци.... Абе това тука на форум БГ-мама взе да заприличва. Слагам, когато има нужда и когато ми е кеф. Нещо да не може да се разбере, защото липсват запетайки? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted September 25, 2013 Share Posted September 25, 2013 Заради недостиг на долари във Венецуела се появиха полети "от Каракас до Каракас" :Facepalm: Венецуела е един от най-големите ПРОИЗВОДИТЕЛИ на петрол в света и член на ОПЕК. Тва комунистите от където минат и повече трева не никне. Един истински комунист лесно и в кратки срокове може да предизвика дефицит на пясък в Сахара. При такива невероятни природни ресурси, тия вместо да са зарити с долари, имат тотален дефицит на всичко и хиперинфлация. Ама матр'яла прост, също като у нас, това си е жестоката истина, колкото и да ни боли. Ако имахме природните богатства на Венецуела, едва ли ситуацията щеше да е по-различна от сегашната - просто тия същите тюфлеци щяха да са се нагушили неземно, досущ като руските им таварищи от путинската олигархия. Венсеремос! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted September 25, 2013 Share Posted September 25, 2013 .... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted September 27, 2013 Share Posted September 27, 2013 Понякога в DATA.BG публикуват стойностно съдържание: http://news.data.bg/11/world/514892/-40-снимки-от-миналото-които-трябва-да-видите-/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 28, 2013 Share Posted September 28, 2013 ЧЕСТИТО! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted September 28, 2013 Share Posted September 28, 2013 СИП и ЗИП. В нормалните райони се избират нормални предмети. Не е от вчера Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted September 28, 2013 Share Posted September 28, 2013 От 2001-ва година е. Това се разпространява само в измислените медии. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted September 28, 2013 Share Posted September 28, 2013 (edited) Да и аз това забелязах.В никоя голяма медия го няма... Едит:и повечето народ се вързва. Edited September 28, 2013 by kotora Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 28, 2013 Share Posted September 28, 2013 Едно е СИП, друго е ЗИП - сега вече е ЗИП. Един вид - отрано влизаш в браздата. Шарани. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted September 28, 2013 Share Posted September 28, 2013 Ние сме шараните, които четем... Ти дори не знаеш какво е ЗИП. Това, че го има като част от ЗИП-а, не значи, че трябва да го учиш! В ЗИП-овете са също - Английски, Математика, Химия и т.н. Да се вдигнем срещу математиката??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 28, 2013 Share Posted September 28, 2013 Иване - ти или си силно тъп, или си некадърен трол. Нямам какво повече да кажа, но едно от двете е абсолютна истина. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted September 28, 2013 Share Posted September 28, 2013 (edited) Като нямаш аргументи, няма да ме обиждаш! Разбра ли ме? Омръзна ми от теб! Постоянно пишеш без да се замислиш дори за секунда! Няма нито един друг човек във форума с подобно отношение към мен!!! Аз съм излезнал от тази система преди 5 години. Ти си излезнал преди 15. Напълно наясно съм какво е СИП, ЗИП и какви избори съм имал за турския език! Пообразовай се малко и тогава ме критикувай! Благодаря ти, че ти, Стасьо и чистачите сте единствените в този форум, които може да ме обидите, а ти се опитваш да го правиш постоянно! Всичко това се събира и ТРЯБВА ДА ПРЕСТАНЕ! Разбери го! Свършиха ми сълзите! Просто ми свършиха! Какво те направи толкова безчувствен? Какво? Edited September 28, 2013 by Psihara^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 28, 2013 Share Posted September 28, 2013 Не знам, скъпи мой, но вече не мога да те оправдавам с младостта ти. Порасна вече. Тоя казус ще ти го обясня на живо, защото няма сега да се хабя да пиша 413 поста по въпроса. Дано разбереш какво ще ти кажа. Толкова повърхностно гледаш, че ме изненадваш. И не, не искам да те обиждам - искам да мислиш. Защото като гледам така все още си същото първосигнално реагиращо момченце отпреди 5 години. Дано не приемеш и това за обида. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted September 28, 2013 Share Posted September 28, 2013 Математиката е основен враг на всеки себеуважаващ се кроманьонец. Трябва да бъде изтрита с гумичка. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted September 28, 2013 Share Posted September 28, 2013 Като нямаш аргументи, няма да ме обиждаш! Разбра ли ме? Омръзна ми от теб! Постоянно пишеш без да се замислиш дори за секунда! Няма нито един друг човек във форума с подобно отношение към мен!!! Аз съм излезнал от тази система преди 5 години. Ти си излезнал преди 15. Напълно наясно съм какво е СИП, ЗИП и какви избори съм имал за турския език! Пообразовай се малко и тогава ме критикувай! Благодаря ти, че ти, Стасьо и чистачите сте единствените в този форум, които може да ме обидите, а ти се опитваш да го правиш постоянно! Всичко това се събира и ТРЯБВА ДА ПРЕСТАНЕ! Разбери го! Свършиха ми сълзите! Просто ми свършиха! Какво те направи толкова безчувствен? Какво? Няаама, Ваньо. Няаааама... На срещата той ще те гушне и цунка и ти ще разбереш, че той за хуу ти е хортувал.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 28, 2013 Share Posted September 28, 2013 Откак го позанавам, все за хубаво му хортувам. А той ще ми се прави на ощипан като кифла... Че и за обиди ще ми говори, дето така е обиждал батко си, както не съм позволявал други да го правят... Ама те са така децата, кво да ги правим... търпим ги... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 28, 2013 Share Posted September 28, 2013 Видене, Иван е прав. Шарана си ти, дето се връзваш на такива измислени "медии". И не просто шаран, а направо паламуд. И няма да спреш да си такъв, докато не спреш като папагал да повтаряш, без грам да се замислиш, всяка глупост, която ти изскочи на дувара в клюкарника... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 28, 2013 Share Posted September 28, 2013 Какво значение има медията, която дори не съм обърнал внимание коя е, професоре? И глупост ли е този факт, който Е факт, без значение кой е писал за него? Всъщност теб съм те отписал на тая тема отдавна. Глей си Линукса, там ти е силата, надявам се. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 28, 2013 Share Posted September 28, 2013 Какво значение има медията, която дори не съм обърнал внимание коя е, професоре?Олеле, ти сериозно ли?! Ами по твоята "логика" - вади факти и от Не!Новините, или neverojatno.com тогава. И глупост ли е този факт, който Е факт, без значение кой е писал за него?Единствения факт е, че си нямаш бегла представа какво е ЗИП... Глей си Линукса, там ти е силата, надявам се.След като явно доказа, че когнитивната дейност не ти е приоритет - с удоволствие бих те пратил да си гушкаш кега. Ама няма. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 29, 2013 Share Posted September 29, 2013 Започваш да си толкова предсказуем, че ми става смешно вече. Факт ли е новината или не? Преди да лаеш - отговори на въпроса поне. Какво ми дреме кой е писал за това? И Мунчо от Долно Кърнаре може да го напише в местния вестник. Щом е факт - другото са подробности. Когато аз съм имал СИП и ЗИП, ти си ходел прав под масата, но нямам намерение да дискутирам това с теб. Както вече казах, ще си поговорим с Иван на тая тема, защото с него може да се говори. Сега евентуално може да ми предложиш пак някакви хапчета от препълнената и явно аптечка. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 29, 2013 Share Posted September 29, 2013 Когато ти си имал СИП и ЗИП аз съм бил в детската градина. Последни групи. Не се величай чак толкова с петте години, с които си по-стар от мен. Най-малкото щото не си порастнал особено за тях Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted September 29, 2013 Share Posted September 29, 2013 Видене, има 6-7 СИП-а и още толкова ЗИП-а. Учениците следва да си изберат какво искат да учат в тези часове. В нито едно от училищата, които посещават децата на мои познати турския език не фигурира. В арменското училище има Арменски език обаче. Най-малкото щото не си порастнал особено за тях Ти пък сега тапишон го изкара Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted September 29, 2013 Share Posted September 29, 2013 (edited) И като знаете какво е ЗИП, защо в Турция няма ЗИП по Български? (или пък има...?!?).Следва ромския и той да стане ЗИП (или вече е...?!?) Че защо трябва да е ЗИП, а не си остане СИП?Ми щото на следващите избори ще се докарат не 30 ами 60 автобуса от Туция с български гласоподаватели, щото партията видеш ли прави много за тях в БГ.Ама те иначе не гласуват и в България и в Турция.Не не, няма такова нещо... Вчера СИП, днес ЗИП, утре премиер, догодина президент.И те така... П.С. Иначе няма проблем, че са ни клали,е*али и т.н. 500г.К'во ни пречи да си учат турски в БГ училищата, където се учи и БГ история.Ама то нали е било османско присъствие, не турско иго... Edited September 29, 2013 by exabyte Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 29, 2013 Share Posted September 29, 2013 Галицин има една много хубава приказка: "Ако не слушаш, ще си останеш прост." Все повече се убеждавам колко е прав... Защо да си хаби човек времето? Остави си го прост и толкоз. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted September 29, 2013 Share Posted September 29, 2013 (edited) Exabyte, казвам нещо и преставам, защото вече е смешно и тъжно. 1. Когато научиш собствената си реч, тогава ще осъждаш дали се учи чужда. И логиката ти за клането - кръстоносните походи също са ни ебали (с изключение на 1), но учим английски език. Давай да го забраним! 2. Това не е ЗИП от вчера. За кой път да го кажа? 2001-ва година. Някой в предните мнения извади документа от 2001-ва година. Просто се плюе максимално сегашното правителство. Това е. Ето ви "новина": http://www.vesti.bg/sviat/blizak-iztok-i-afrika/teroristi-ubiha-naj-malko-50-uchenici-v-nigeriia-5994796 Edited September 29, 2013 by Psihara^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts