Jump to content
BulForum.com

Преглед на печата

b0r3d

Recommended Posts

Момчил си е Момчил и Момчил ще си остане... В смисъл не е тайна, но пък се иска да се сетиш... 

А ти си поредният, тръгнал  да плува срещу течението в лайняната река - крол стайл. Ако искаш да си оригинален - пробвай на първо време да си стабилен. Защото за момента си смешен.

• Replies 14.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Е няма как да не съм ти благодарен  за мнението. Лайняна река? Говориш за себе си в множествено число. Скоро ходил ли си на лекар? И все пак кой е този човек  осветли ни нас невежите.

Хммм, започваме да разбираме на попа поповият кой е.... Смях в залата... 

Аз няма как да бъда виновен за невежеството на някои хора... Невъзможно е ...

RaptoR очевидно, причинно следствената връзка ти се губи. Ако искаш пак проследи диалогът ни. Но възможно най-бързо  отивай на лекар.

И специално за всички почитатели на ГЕРБ: Сестрата на Бойко Борисов: Аз го накарах да прочете Винету!

RaptoR очевидно, причинно следствената връзка ти се губи. Ако искаш пак проследи диалогът ни. Но възможно най-бързо  отивай на лекар.

Няма проблем, ще се обадя на моя личен лекар Пешо за хапчета...  :laughing:  :laughing:  :laughing:

(на бас,че сега ще пита кой е Пешо....) 

Няма смисъл Рапторе. Като видя нещо написано от poppopov го игнорирам все едно че го няма. Освен ако това не те забавлява - да вземем пример от Кръстника?

Edited by wolf

Няма смисъл Рапторе. Като видя нещо написано от poppopov го игнорирам все едно че го няма. Освен ако това не те забавлява - да вземем пример от Кръстника?

Започвам да разбирам защо... И виж сега, не от Кръстника, от Момчил ще вземем пример!  :laughing:

Няма проблем, ще се обадя на моя личен лекар Пешо за хапчета...  :laughing:  :laughing:  :laughing:

(на бас,че сега ще пита кой е Пешо....) 

Радвам се, явно си в ремисия. Отивай при лекаря, надявам се да ти помогне, а как се казва въобще не ме интересува.

Ето още малко за болните мозъци от ГЕРБ.

Edited by poppopov

Ти сериозно ли не осъзнаваш какви ги плещиш? Съвсем сериозен въпрос!

Съвсем сериозно ти отговарям, би ли уточнил въпросът, защото е доста общ.

И сега специално, за всички почитатели на ГЕРБ: България в паника, пускат Сретен Йосич на свобода Прогнозата ми е, че при такива форсмажорни обстоятелства, на протестите скоро и кръв ще се пролее. И нашата тиква ще се продере гърлото да иска нови избори, а тя целта му е ясна. Отново да е премиер и да спаси кожата.  

Въпросът бе съвсем конкретен, към теб...Пешо има още много хапчета да ми дава, а Момчил.... Няма да добавям... Може и със стик за голф номер 9 да ме откърши... 

ТИ обаче осъзнаваш ли как си дълбоко в реката?

Въпросът бе съвсем конкретен, към теб...Пешо има още много хапчета да ми дава, а Момчил.... Няма да добавям... Може и със стик за голф номер 9 да ме откърши... 

ТИ обаче осъзнаваш ли как си дълбоко в реката?

Не не осъзнавам. Кажи какво те притеснява, това, че ГЕРБ са ми антипатични, меко казано или това, че съм загрижен за здравето ти? Предлагам, да не спамим повече темата. Ако искаш на лични съобщения, ще си разменим телефонните номера, ще си уговорим среща и ще се разберем к`ат мъже.  :laughing: :laughing:

На Форума в Тракия в 7 часа! Тез пържоли сме ги яли.... Оценявам, че се грижиш за моето здраве - Занакс, Прозак, Викодин? Какво препоръчваш?

На Форума в Тракия в 7 часа! Тез пържоли сме ги яли.... Оценявам, че се грижиш за моето здраве - Занакс, Прозак, Викодин? Какво препоръчваш?

Налага се да се повтарям. Предлагам, да не спамим повече темата. Ако искаш на лични съобщения, ще си разменим телефонните номера, ще си уговорим среща и ще се разберем к`ат мъже. Защото утре не ми е удобно, работя на две места и не винаги имам свободно време. Но във вторник 17 часа пред централна поща става, в Тракия нямам път и не ми е удобно. Но е безсмислено да занимаваме целият форум с дребнавите ни проблеми.Не съм лекар, не мога да ти препоръчам нищо. За това се надявам да отидеш при специалист.

Edited by poppopov

Сириъсли? Разбирам, че търговията със зеленчуци е пожар от'секъде. Някъде около подлеза ли ти е сергийката? Другата къде е ? Нямам намерение да ти нарушавам работния процес - то е просто престъпно...Тракия а.к а. Гетото, го споменах нарочно, че ни викаха там пред онзи Форум тамън в 7 вечерта - с ясното съзнание да ни бият. Не отидохме, защото сме маааалко по-умни и защото щеше да е кофти да ги бием.... Ти все пак осъзнаваш, че каниш хора на място да ги биеш? Със сигурност не мо'еш го напраи с думи, та ???

Сириъсли? Разбирам, че търговията със зеленчуци е пожар от'секъде. Някъде около подлеза ли ти е сергийката? Другата къде е ? Нямам намерение да ти нарушавам работния процес - то е просто престъпно...Тракия а.к а. Гетото, го споменах нарочно, че ни викаха там пред онзи Форум тамън в 7 вечерта - с ясното съзнание да ни бият. Не отидохме, защото сме маааалко по-умни и защото щеше да е кофти да ги бием.... Ти все пак осъзнаваш, че каниш хора на място да ги биеш? Със сигурност не мо'еш го напраи с думи, та ???

Позициите ни са принципно различни. Предложението ми бе да се срещнем и да се разберем. Повече от 15 години не съм се бил с никого, и сега не смятам да го правя. В близост до пощата наех офис необходим за втората ми работа, за това и предложих това място. С оглед опитът ми до тук за в бъдеще ще огранича до санитарният минимум отговори на въпросите Ви, защото сериозно се заспамват темите. И тъй като темата е преглед на печатът, ще си позволя да постна отново това което ми е направило впечатление днес.

И сега специално, за всички почитатели на ГЕРБ: България в паника, пускат Сретен Йосич на свобода Прогнозата ми е, че при такива форсмажорни обстоятелства, на протестите скоро и кръв ще се пролее. И нашата тиква ще се продере гърлото да иска нови избори, а тя целта му е ясна. Отново да е премиер и да спаси кожата.  

Ето още малко за болните мозъци от ГЕРБ.

Голям печат, голямо нещо.Само не разбрах, Раптора как стигна до заключението за саморазправа :)

Ех тоя беден българин бе.... Километрични задръствания в края на почивните дни Или пък "гражданите" са си били по родните места за провизии?

А това пък ако е вярно не мога да разбера ВСЕ ОЩЕ как обществото ни стигна такова падение:Съдията "харизал" на Гергов Международния панаир се оказа фаворит на Сотир Цацаров

Edited by galaxi

Wikileaks: България реално използва шпионския софтуер FinSpy

Интересно четево.

А дали при ъпдейт на дадено приложение, антивирусната/malware програма няма да засече подмяната и вързката към ново ИП (където ще се репортва)?

Edited by exabyte

Голям печат, голямо нещо.Само не разбрах, Раптора как стигна до заключението за саморазправа :)

Е как - по навик! През годините що бой сме изяли из страниците на Форума... Обаче poppopov е някаква уникална екзотика. Подцених го, признавам.  :laughing:

Интересно дали ще изкара всички статии срещу ГЕРБ от последните 2 години... Почнал е от началото, в смисъл повечето работи са от миналата година, че и назад... 

Ех тоя беден българин бе.... Километрични задръствания в края на почивните дни Или пък "гражданите" са си били по родните места за провизии?

Е все пак София е 2/3 пълна със селтаци ;) Пък и в началото на околовръстното още не са довършили магистралата ;) 

http://football24.bg/novina/117534-you-ll-never-walk-alone-za-stenli-video