Jump to content
BulForum.com

Преглед на печата

b0r3d

Recommended Posts

Пешо, не ми стана ясно само лентовият Зенит на баща ти (ама тоя от младежките му години) каква електроника има и какви батерийки я захранват? :)

П.П. А, да...забравих - не разбрах и за петия елемент в Зенита, оня чувствителния...

• Replies 14.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Ти сега не разбираш - това е миниатюрен ядрен взрив, виж как бързо вятърът издуха гъбата...а отдясно ако забелязваш имаше и още един по-минатюрен ядрен взрив даже. :))

Това не е ядрено оръжие. Взривът е коренно различен. Спорите за глупости.

Това си беше ясно по начало, но човека искаше доказателства като в добрите журналистически практики, ние го взехме на подбив. Не че нямаше защо след като се връзва на откровенни глупости, ама не е единствен. И от него има по-зле

Edited by djadomraz

НЕ ми се спори за дивотии. Знам предостатъчно за агрегатите "Алфа"(US) и ПЯУ(СССР), за да знам какво виждам на клипчето.

Направете си труда да прочетете малко и да помислите. Ето какво казва някой с пълнеж между ушите.

not a nuke, high explosive detonation, about 3 miles away, if it was a nuke they are dead now. this was just a conventional bomb or HE, but definitely a big one. about 9 seconds from flash to sound. 1500ft/sec X 9 sec =13500 ft < 3miles

С тази разлика, че в момента се ползват дигитални фотографски устройства. А аз, като един лайк, не съм сигурен какъв ще е ефектът върху едно дигитално устройство, което е от сегашното поколение.

Ефекта ще е опустошителен. Колкото по компактна е електрониката, толкова по чувствителна е към импулса. Най нечувствителни са ламповите електронни устройства, ако някой все още знае какво е това.

А тоя с камерата как снима тогава?

В крайна сметка, всички знаем, че става въпрос за няколко тона конвенционална демокрация ;)

Edited by chistacha

Пешо, не ми стана ясно само лентовият Зенит на баща ти (ама тоя от младежките му години) каква електроника има и какви батерийки я захранват? :)

П.П. А, да...забравих - не разбрах и за петия елемент в Зенита, оня чувствителния...

Айде сега ме цитирай къде съм споменал електроника? Говоря за фоточувствителното тяло.

Ужасно е забавно обаче, как всички твърдим, че това е невъзможно да е ядрен взрив и въпреки това всеки спори :lol:

Аджеба де, таман за фоточувствителното тяло на Зенита питах. :laughing:

Лентата, Пламене..., лентата. Пущината се осветява и от рентгеново лъчение, както и от останалите ''благотворни'' лъчения, съпътстващи ядрения взрив ;)

Цветните бяха много сложни за промиване. Обаче проявяването на снимките си беше голям кеф. С пинсетките и трите ванички...

Това ме съмнява някой да е наясно как се прави от 20 години насам вероятно

Споко, колегата poppopov сигурно вярва и че ваксините са тайното оръжие на илюминатите да контролират световната популация, а флуора който се добавя в някои млека не е с цел превенция на кариесите при децата, а с цел да бъдат направени по-послушни и податливи на медиите.

Не е точно както си го описал дядо, но по-скоро си прав.

Когато се роди най малкото дете на Тони Блеър, английските журналисти бяха надушили, че не му е поставена нито една ваксина. На запитването защо, е постъпил така, отговорът бил: това е личен въпрос. Да се чуди човек, как може да е толкова прост и да вярва в конспиративни теории.

София е сред десетте най-западащи градове на света

Рейтингът на София се е сринал с 4.9% за 5 години. Така по темп на западане ни изпреварват само три града - Кайро (5.9% надолу), Триполи (19.9%) и Дамаск (20.4%).

В страхотна компания са се намърдали шопите.

В страхотна компания са се намърдали шопите.

Глупаво изказване. Щом столицата е зле, какво остава за държавата?

Пламене, може би ще те учуди, но съм промивал фото-филм. Както и съм осветявал такъв. И имам доста снимки с въпросния зенит.

Съжалявам, ако те е затруднило да прецениш, че фотофилма също влиза в категорията "фоточувствително тяло" ;)

Пеше, мислех си че разбираш от тролване (за разлика от някои други), така че не ми разваляй убежденията...а на второто ти изречение не му разбрах наклона, но пък няма да го търся, понеже поне аз вдявам от тролване... ;)

Глупаво изказване. Щом столицата е зле, какво остава за държавата?

Беше опит за шега. Очевидно е, че няма как да ни радва подобна новина.

Цветанов видя бурна есен, иска избори веднага

Нещо са се разбързали, май започна да им пари под краката.

http://www.youtube.com/watch?v=jZNr80fa2hc

„Като те обичат толкова много, защо ти е толкова охрана, бе, да ева в нещастника!”, веднага след нея изкрещя друг мъж.

Edited by Grimjaur

- Бареков е капут! Бареков е капут! Бареков е капут....

Сипаха му с фадрома, хората. Но дебелоокото нищожество продължи да спазва твърдо, предварително въведената му програма...

Edited by gado

Когато се роди най малкото дете на Тони Блеър, английските журналисти бяха надушили, че не му е поставена нито една ваксина. На запитването защо, е постъпил така, отговорът бил: това е личен въпрос. Да се чуди човек, как може да е толкова прост и да вярва в конспиративни теории.

Дотук на тема дуракоустойчивост....

Пламене, може би ще те учуди, но съм промивал фото-филм. Както и съм осветявал такъв. И имам доста снимки с въпросния зенит.

Съжалявам, ако те е затруднило да прецениш, че фотофилма също влиза в категорията "фоточувствително тяло" ;)

Ти сега се извини на динозавъра, ама качествено, без да му обясняваш кое в коя категория влиза, защото той ги е измислил. .

Пеше, мислех си че разбираш от тролване (за разлика от някои други), така че не ми разваляй убежденията...а на второто ти изречение не му разбрах наклона, но пък няма да го търся, понеже поне аз вдявам от тролване... ;)

Щ'ти дам аз едни разлики на тебе, Фосил такъв! хахахах

А и Пешо е тотален ламер на тема трол - има да учи 100 години от мобо...