Jump to content
BulForum.com

Преглед на печата

b0r3d

Recommended Posts

Вътрешния министър поема курс към закриване на полицейския СОД:

http://novanews.bg/news/view/2013/08/05/55302/цветлин-йовчев-закрива-сод-към-мвр/?utm_source=index&utm_medium=link&utm_campaign=accent

Единия от преките резултати е несъмнено отстъпване на приходи вместо в бюджета в касата на определени среди.А щяха да се борят с олигархията?!Тея са сигурни в себе си щом правят такива безумни ходове.

• Replies 14.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Ройтерс: Купувачът на пенсионен фонд “Доверие” с 14 паунда в сметката си

Британската компания United Capital, която миналия месец бе одобрена като кандидат купувач на мажоритарния дял в най-големия български частен пенсионен фонд "Доверие", не е листвана на фондовата борса, няма уебсайт и телефонен номер. Официално регистрираният офис на компанията представлява терасовидна къща в градчето Грейс, в графство Есекс, заета от някоя си Таня Пазарчик, която работи за агенция, подпомагаща създаването на нови фирми.

Агенцията използва този адрес за мнозина от клиентите си. Пазарчик казва пред „Ройтерс”, че препраща пощата на United Capital на адрес в Австрия, но иначе знае малко за тази фирма.

Сметките на United Capital, отворени в края на октомври миналата година са „спящи” – в тях има 14 британски паунда, пише по-нататък агенцията и добавя, че стойността на сделката за „Доверие” не е обявена. В изявление на 15 юли продавачът "Виена иншурънс груп" (VIG) съобщи само, че се е съгласила да продаде 92.58% от пенсионно-осигурителната компания „Доверие” на United Capital PLC.

Пропуските в информацията повдигат в България въпроси за намеренията на купувача към "Доверие", който управлява почти 1.8 милиарда лева (1,2 милиарда долара) и повече от 1.25 милиона вложители е важен елемент от пенсионната система на най-бедната страна в Европейския съюз, отбелязва "Ройтерс".......

Цялата статия е на линка в заглавието....пак ни работят яко....

Мда. Познай как вместо увеличение на пенсиите...Няма да има пенсии.

Това ми е ясно отдавна. Всъщност спокойно може да има увеличение... и на пенсиите и на пенсионната възраст. Примерно 75 години. Който не е пукнал дотогава да му дават направо награда подобна на джакпота от тотото.

Не, просто сега ще излезне от къде идват парите за сегашните протести. Защо не оставиха Пеевски, защоо... Ако Пеевски беше останал, щеше Цв. Цв. и Боко да са в затвора, и като revenge да има създадена ЗВЕРСКА дясна коалиция. Протестите щяха да са спонсорирани от новите милионерчета и до сега щяхме да имаме ново дясно правителство. Ама на....

В многовоековната история на глупостите, тази глупост заема едно от челните места и блести и се извисява над стотици хиляди други колосални глупости. Ако вярваш в подобно нещо, значи имаш сериозен проблем... 

А да ми говориш ти на мен за моите разбирания, камо ли пък за политика изобщо, е меко казано смешно. "Разбиранията" ти за поликтика, ако изобщо можем да говорим за такива, са съизмерими с моите разбирания за свирене на цигулка.

Сакън недей. Може да видиш как НАИСТИНА влизат хора в затвора. Имам дълъг списък!

Освен това от ненавист към полИтиката като цяло, най-вероятно бих отказал. 

Аз пък искам министерство и нямам претенции кое, няк'во там...ако го получа, обещавам на Ваньо, че ще доноснича как съм слушал Виден да свири на цигулка. :laughing:

Абе и ти редовно ме застрелваш с тия ужасни емотиконища, дето си нямат опция как да ги скрия, но...както се изразява Ванчо, за revenge - от оназвечершните ножове смятам да ти подаря този, но с условие 3 месеца да носиш на врата си етикетчето с фирмата, дето върви към него...и ще анонсирам широко подаръка във форума за радост на netrootbg. :laughing1:

П.П. Снимка с етикета на шията не е задължителна, приеми я като опция по желание - само ако се харесаш как изглеждаш. :rofl:

Момчета, крайно време е да се пролее кръв и чрез терор да се насади страх у всеки настоящ, предишен или бъдещ политик. Стара истина е, че без да се счупят яйцата не можеш да направиш омлет!

Продължавам да не съм съгласен с това. Трябва да се промени, но насилието определено не ми харесва и ще стане много по-зле. И то не за кратко време.

Djadomraz,много си цивилизован.Но по-един или друг начин трябва да се сритат едни задници.А и едно време са практикували кръвопускане за пречистване на организма.