Jump to content
BulForum.com

Преглед на печата

b0r3d

Recommended Posts

• Replies 14.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Кое точно не разбираш!?

Това, че явно има стандарт за малоумие, според който се подбират кадрите не само за наЩа полиция, ами и за американската? Или това, че явно на онова тъпо говедо жена му явно не му е пуснала вечерта, а комшийката е била в цикъл и поради напрежението в мисловния му център - топките. Той вместо да използва тизър-а (дет му служи явно само за стимулиране на аналния свинктер*), вади пищоля и застрелва невинен хайван, който просто защитава също толкова невинния си стопанин?

* да, грешката е вярна, щот иде от свински сфинктер.

Честно казано и аз не схванах какво стана и защо тоя се разхождаше така около полицейските коли демонстративно с кучето си. После защо го хванаха. А после кучето като скочи на полицая беше ясна работата. За тийзъра може и да си прав но предвид обстоятелствата - хваща първото, което му падне и се защитава преди да са го нахапали здраво. Хич не беше толкова невинен звяра

Човекът просто си разхождаше кучето и снимаше полицейските коли с телефона си. Вероятно чисто любопитство. И ако обърна внимание, там към края, когато пича видя как ушевците му налитат, гледайки на кръв и урина, той съвсем културно прибра животното в колата си и тръгна към тях. Обаче полицейското малоумие и бруталност не прощават! Те като едни мноо големи мъжове, тряаше да му скочат ТРИМА (нелепо, предвид поведението му и ситуацията) и да започнат да го дърпат, блъскат и въртят насам - на там. Малоумно..., малоумно....

Да оставим на страна, че няма куче което да остави ненаказано подобно поведение спрямо стопанина си! При това шапкарите видяха песа, много добре видяха, че се измъква от колата и си бяха пределно на ясно какво следва.  Говнара беше готов с пищоля в ръка, още когато хайванът се измъкваше и оня разполагаше с достатъчно време за тийзъра ;) Така че, не ми приказвай за първото, което му е попаднало под ръка! Просто интелектът и човечността изобщо не са сред силните страни на средностатистическата улична шапка.

Лошото е че нищо няма да се случи на тая мърша полицая.Щеше да е много хубаво ако го уволнят дисциплинарно тъй като е стрелял без явна причина.

Edited by kotora

Принципно си прав. Но ако забеляза те провеждаха някаква акция в къщата отсреща. Честно казано не мога да си обясня защо го хванаха изобщо и му сложиха белезниците, очевидно можеше да се избегне и застрелването на кучето. Не ги оправдавам ама не е и той като да няма грам вина за ситуацията: има полицейска акция - той си разхожда кучето точно до там, после то скача на въоръжен човек, той вместо да изкомандва кучето да се укроти реве да не го стрелят с интонация дето кучето разбира грешно очевидно... 

Edited by djadomraz

В такава ситуация никое куче няма да разбере командата "не им скачай". За него най-важния човек на планетата е под угроза и то прави всичко по силите си, за да помогне.

Че какво като разхожда кучето?Някъде да има маркировка и заграждения?Забранено е да се снима ли?Как няма да го нападне, като първо дърпат собсвеника им, второ тоя кретен се опитва да хване кучето за каишката и съзнателно го провокира.Ти като те лая куче, що не се опиташ да го хванеш и да го усмириш?

До колкото попрочетох, клипа е гледан над милион и половина пъти още първия ден и след като е направена подписка, вече се води разследване дали полицая е виновен.

Честно казано и аз не схванах какво стана и защо тоя се разхождаше така около полицейските коли демонстративно с кучето си. После защо го хванаха. А после кучето като скочи на полицая беше ясна работата. За тийзъра може и да си прав но предвид обстоятелствата - хваща първото, което му падне и се защитава преди да са го нахапали здраво. Хич не беше толкова невинен звяра

Ами не е точно така както го интерпретираш събитието.Има и втори клип от същия човек качил заснетото за инцидента.Показва първите три минути преди драматичната развръзка.

Та значи негъра с кучето минава през кръстовището на 1 мин и 17 секунда от клипа.Вероятно има свободно време,вероятно е честен,дисциплиниран и без никакви регистрирани нарушения на закона,което си мисля от безпрекословното подчинение на полицията при ареста.Колата му е нова и поддържана външно.Та човека вероятно е бил идеалист и вярващ в американската ценностна система и демокрация.Та подобно и останалите решава да снима със смартфона,но е най-близко и го прави без да се крие.Забележете -той не минава  навътре в периметъра на провежданата полицейска акция.Не се отдалечава на повече от 4-5 крачки от колата си.Явно обаче 2-та полицаи се притесняват от проявения интерес към тяхната дейност и решават да подходят възможно най-твърдо със светкавичен арест.А можеше просто да го вкарат в една от колите с устна заповед без белезници.Ама ето без да се съобразяват с нищо и никой ,защото на 3-та минута се вижда присъствието на още много хора от квартала включително и деца НЕ ПРАВЯТ НИКАКЪВ АНАЛИЗ на обстановката и игнорират домашно животно,което си има стопанин и РЕДИЦА ПРАВА,за които бди ЗООПОЛИЦИЯ.Не е ясно доколко са си изпълнили планираната задача,ама един от резултатите е НАПЪЛНО ИЗЛИШНО според мен публично умъртвяване на невинно куче.За мен тази американска полиция ако е в ред просто трябва да освободи НАЙ-МАЛКОТО 3-я полицай без право на работа по-нататък в силови служби.

Хора,изгледох го клипа няколко пъти и мога да се закълна ,че на 3-тата минута единия го шамаросва.Секундите,когато се въртят около току що арестувания и по всичко изглежда ,че го и претърсват.Тези са ебати и бабаитите.И ПРОФАНИ да допълня-кучето му налита ,а той настъпва с намерението да го хване за каишката???????????!!!!!!! :notify: Дори и да са  се разменили не много учтиви реплики това не е е начина,по който трябва да се държат представители на организация прокламираща се в услуга на обществото.Негъра има основания да ги съди сериозно,а и пред вид и публичността на случая може и да привлече и много организации на своя страна.Ще ми е интересно какво развитие ще има след като милиони вече го видяха в най-популярния сайт за споделяне на видеосъдържание.

Edited by galaxi

Дали няма "заека" да се покаже от тук?Гледах ги и при Милен Цветков и определено, ако не друго поне изглеждат с доста потенциал.

Edited by exabyte

Дали няма "заека" да се покаже от тук?Гледах ги и при Милен Цветков и определено, ако не друго поне изглеждат с доста потенциал.

Не си инсталирал онзи плъгин, който ти казва кои медии/сайтове са свързани с г-н Пеевски, нали? :)

Това е старо. :) ....и е ужасно нелепо. Според мен трябва да има и психолог на изпитите за шофьорска книжка и не само - курсистите би трябвало да ги поставят в критична обстановка (поне на тренажор), за да се види как ще реагират тогава. По този начин биха се избегнали например доста катастрофи от жени, които при стрес натискат педала за газта, вместо този на спирачката.

Това е старо. :) ....и е ужасно нелепо. Според мен трябва да има и психолог на изпитите за шофьорска книжка и не само - курсистите би трябвало да ги поставят в критична обстановка (поне на тренажор), за да се види как ще реагират тогава. По този начин биха се избегнали например доста катастрофи от жени, които при стрес натискат педала за газта, вместо този на спирачката.

Аз сега го видях, явно не съм в час... Дам, ужасно е!!! Чак е трудно да се повярва, че човек може да направи нещо такова, да загине толкова нелепо, /не, че има смислена смърт/... Абе, на повечето жени трябва да им забранят да хващат волана...

В смисъл, че blitz.bg е негова медия, съответно относно изказвания за политика там може да имаш 1 на ум :) А ако тези направят партия можеш да си сигурен кой ще им дърпа конците

В смисъл, че blitz.bg е негова медия, съответно относно изказвания за политика там може да имаш 1 на ум :) А ако тези направят партия можеш да си сигурен кой ще им дърпа конците

Дадох инфото от този сайт, защото той беше 1вия който излезе в google :)

Иначе на мен ми направиха добро впечатление ето в това видео.

Edited by exabyte