Jump to content
BulForum.com

Преглед на печата

b0r3d

Recommended Posts

Публикацията си е лично от Григор Лилов: https://www.facebook.com/grigor.lilov/posts/413819232067355

Все пак е лауреат за журналистическо разследване, не мисля, че си го е изсмукал от пръстите това.

• Replies 14.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Първа стъпка към тунела под Шипка

Бре, бре... От дете слушам за този тунел, но май накрая чудото ще стане.

Иииии....баси и пословичния тунел, ако си спазят крайния срок, значи ще мога да го видя тоя тунел преди да съм се пенсионирал. :laughing1:

Новината не е от последната секунда, но сега я разбрах....отвратен съм тотално от цялата мафия, която ни обгражда вече 25 години...

За зам-министър на МВР бе назначен Иван Иванов, който бил юрист и работел в  „Билдинг Строй Експрес”.

Фирмата обаче е на баща му – небеизвестният в ъндръграунд средите Валентин Иванов – Шошо.

Сегашният зам-министър е бил управител на шуменския клон на групировката СИК, а баща му Шошо е също сикаджия и един от първите партньори на Младен Михалев – Маджо.

През 2000 година бащата Шошо е задържан за рекет и отвличане. През фирмата му, тогава полицйски данни сочели, че минава схемата за зърно и ДДС.

Бащата на сикаджията – зам-министър е изключително близък с партайгеносето на БСП Димитър Дъбов....

След просто въвеждане на името на баща му в Гугъл на първо място излиза следното:

Бившият министър-председател Сергей Станишев пристигна в неделя вечер в Шумен, но не като политик, а като сватбар. Младоженецът... е син на известния шуменски бизнесмен Валентин Иванов – Шошо. Точно като стар приятел на свекъра пристигнал и експремиерът Станишев. ...........

p4221502.jpg

p4221510.jpg

p4221515.jpg

И какво сега - Орешарски се опитва да ме убеди, че не знаел какви са били в миналото зам.министърът на МВР и баща му, защото в официалната справка не го пишело това...адаш, ние може да се правим на тъпи, ама все пак не ядем бананите с корите... :wtf:

Ти няма да се пенсионираш, минаваш направо в "мумифициран".

http://www.standartnews.com/balgariya-obrazovanie/rezhat_botev_vazov_aleko_i_yavorov_svalyat_shekspir_v_8_klas-193139.html

НЕГРАМОТНО

Орешарски определено плаче за линчуване.Не знам какъв тъпак/наглец трябва да си за да продължаваш да си играеш с търпението на хората при създалата се ситуация.

ТЪПОТИЯ след тъпотия. Ми нека има война бе, кретен потен! Крайно време е, за да се изтребят хлебарките като тебе!  Ама излез ти най-отпред да видим изпилил ли си му мушката на тоя пищол. Не да ми се криеш зад платени охранители! Боклук долен! 

Как къде?!Осмисля съществуването си като 30-40 униформени преследват в гонка,бият и арестуват гражданин за това ,че е изразил отношение па дори и неизвестно колко още цивилни  в района се ослушват и шпионират за каузата на сегашните боклуци  управляващи.

Тук е заснето как 7-8 полицайчета с отпуснати ръце са се домъкнали след дъжд качулка:

П.С.Тук е разказано по-добре:http://www.standartnews.com/balgariya-obshtestvo/ultrasi_na_tsska_izpotroshiha_bfs_video-194408.html

Edited by galaxi

Тук е заснето как 7-8 полицайчета с отпуснати ръце са се домъкнали след дъжд качулка:

Уникално...на 1.15 един дори си излезе с колелото отвътре - или преди това е влезнал с него заедно с останалите, или просто си е харесал някое оставено вътре колело. :))

А иначе балетистът явно е по-опасен - щом го погнаха, хванаха и осъдиха за нула време...

Като човек, който следи отблизо уродливите дивотии, които се случват около ЦСКА, мога да ви кажа, че няма нищо изненадващо в това, което се случи. И да - полицейскагта глупост е една от причините. Само те в цяла София, да не кажа България, не разбраха, че ще има протест пред БФС и че там ще има от най-дивите ултраси, че и провокатори сред тях. 

Респективно нямаше никакво присъствие, дори и обичайните заграждения. Е това си е направо покана за разгром (заслужен между другото). Иначе когато балетист бутне радиостанция - поне 5 човека го гонят из София. 

Боби Михайлов е поръчал и дирижира всичко,сигурно е уредил ремонт на сградата по някой евро-проект.Аз едно нещо разбрах,в тая държава нищо случайно не става,дори гума да спукаш на пътя все някой гумаджия сличайно ще има работилница по- нататък по пътя(около 200 метра ).

Тоя ми беше съсед в Тракия. Познавам го като малко грубоват, но свестен тип. Само дето на моменти малко не го слуша главата...