Jump to content
BulForum.com

Преглед на печата

b0r3d

Recommended Posts

Пичове...за политиците е ясно от време оно - трябва да виснат на по-високо за вратлето, че следващите да си имат едно на ум.

• Replies 14.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Нищо не си разбрал явно от картината и пак под вола теле... Какви провинции, какви 5 лева? Пазар на имоти по морето в момента реално няма. Отдавна спря юруш купуването от чужденци поради ред икономически причини, както и поради типични нашенски излагации. И не говоря само за руснаци, а за чужденци изобщо. Все едно предвид огромното количество купени имоти от англичани, да се притесняваме, че ще станем тяхна провинция. Глупости. 

Казал съм ти как - идваш, ядем и пием и ми помагаш. Аз после ще ги закарам в Калофер или където беше Евгени. 

Между другото в момента Мая Илиева разпродава хотела Дюн на брега на морето на апартаменти. На цена 1000 евро квадрата, което е смях. Все още има непродадени апартаменти. В предни години на баснословни цени се разграбваха подобни имоти...

Говорите за някой смотан хотал на Сл. Бряг нали? Там само ако ме заплашват с оръжие бих стъпил вече. От красив курорт се превърна в мръсен град пълен с пияници и наркоманчета. Това ако е представата за почивка някому на мен не е

Нищо не се знае.Може да ги пуска по пързалката.

Какво ще стане, ако са регистрирали 1 депутат, просто за да има мнозинство за да започне самото разглеждане, а после този 1 човек гласува против предложения кабинет?

Или пък гербаджийте, заедно с няколко атакаджии, гласуват против?

Edited by exabyte

Не разбирам защо Волен държи толкова това заседание да се състои. Според речата му то било "много важно" заради гласуване на измененията в НК. Той каза преди минути, че гласът е лично неговият и го е направил, за да не позволи на ГЕРБ да саботира парламента. Продължава да твърди, че НЯМА да подкрепят кабинета Келешарски. Да видим. 

Турчинът продължава да говори за турски учебници още първия ден и аз станах, защото щях да строша телевизора... Да видим тоя цирк как ще продължи

Не знам какво можем, но знам какво ще стане - ако продължават така нещата, ще се повтори сценария след дебелите сметки за тока.

exabyte, on 29 May 2013 - 12:28, said:

Не знам какво можем, но знам какво ще стане - ако продължават така нещата, ще се повтори сценария след дебелите сметки за тока.

Дали? Онова беше организирано от БСП, сега кой ще ги организира?

Какво да коментираме, просто не знам! На мястото на бащата на това момиче, сигурно щях да ги лежа след тая подигравка...
Живеем в ненормална държава, а ще стане още по-ненормална, след като ще ни управляват хора избрани главно с гласовете на цигани, турци и пенсионери...

В същото време шофьор на автобус лежи 4 години в затвора, защото е карал на къси по магистралата и не е имал видимост та след като е блъснал животно на същата тази МАГИСТРАЛА е причинил катастрофа и са ранени хора. Закони и справедливост...

То това на нищо не прилича вече. Нашата държава е перфектното място за един самозван "супер герой" като по комиксите, който да обикаля и да оправя неправдите. Тоя човек няма да може да си вдигне главата от работа.

Трябва някой да вкара в инвалидна количка хората, помогнали за взимането на тая смешна присъда, а другите малко по малко ще почнат да се замислят.

Тия поне по 5-6 години трябва да лежат в затвора. В САЩ за ОПИТ за грабеж, без нищо друго им дават 6 месеца затвор. За изнасилване лежат в продължение на години! Ние сме цяла държава, колкото един от по-големите им градове и не можем да се оправим.

Бахти жалкото ,консумативно общество дето сме. :sick

Мислих,че сме бананова рупублика,амо сме още по-долу.сещам се за Латинска Америка ,нейните обществени различия и икономически колапс през различни моменти от последните десетилетия.И как това доведе до преврати,военни хунти,съпротива,в Мексико дълбоката пропаст между бедни и богати до взрив от отвличания ,а тука-едно ГОЛЯМО НИЩО.

Edited by galaxi

Добре де, кажи ми ти какво си направил, за да са по-добре нещата?
Въпросът ми важи и за останалите, надпреварващи се да доказват колко сме зле.