Jump to content
BulForum.com

Преглед на печата

b0r3d

Recommended Posts

Дедо, не се хаби, няма смисъл...трябва да сме толерантни, не може така да ги затваряме...К'во ще кажат хората, че сме расисти..Не бива..

П.П.Не съм те забравил.Чакам да ми доставят едни мостри.Като дойдат ще ти звънна.

• Replies 14.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Мразя Индийци и техните потомци - нашенските мангали. Индийците покрай работата си. И от ден на ден ги мразя все повече - колкото повече им гледам некадърните творения толкова повече ги мразя. 

Черните не ме дразнят. Жълтите ги уважавам страшно много. Обаче тия гнусни индийци не мога да ги дишам.

Невинни. Де***а и пасмината. Жалко че са гръмнали само единия. Отишли да крадат, после се оплакват, че ги гърмяли. 

КОГА питам аз ще се прокара закон за неприкосновеността на частната собственост? И кога ще можеш да гръмнеш подобни изроди и да се гордееш с постъпката си, а не те да се хвалят колко и откъде да зулили и че не могат да ги барнат?

И въпросните кретени, които са крещяли "убиец" ако може да обяснят какво правят там след като знаят, че зоната се охранява. Защо не приберат цялата махала и да ги питат как си изкарват прехраната, кой какво работи и да се разследва хубаво дали пък не е нужно да ги затворят всичките до последния за дребни кражби и джебчийство?

Като приберат махлЪта и докажат с какво си изкарват прехраната (все едно не се знае), какво ще ги правят после?То в БГ затворите няма място за българите (такива дето трепят деца за 50лв), какво остава за циганите?

Да направят още затвори. Колкото по-бързо ги направят, толкова по-мизерни ще са - толкова по-добре.
В Африкански страни има затвори, където хората не могат да мърдат. Толкова са натъпкани. Това да не е болница, че да се съобразяват с това, че "няма легла" и да те връщат да чакаш ред. Това е затвор. По 10 ще са в една килия ако трябва. Да се оправят.

Кой ще плаща за тези затвори? Пак следвате събитията, а не се търси решение на първопричината. Така никога не се решават проблеми, пример са САЩ с техните затвори - само се задълбочава проблема.

Вместо да крадат парите, ще правят затвори. А и ти видя ли примера, който дадох?
Каква според теб е първопричината? Хората издивяват. Хората убиват и насилват за удоволствие. Грабят, крадат, защото могат и защото искат. Какво предлагаш? Система в стил Minority Report?
Населението на земята се увеличава, извращенията се увеличават, насилниците и убийците ще се увеличават. Никога няма да има мир на тая земя, но това не означава, че 40 "умни" глави трябва да седнат и да нищят световните проблеми, да се чудят от къде да започнат, за да го постигнат тоя световен мир и 1% престъпност на световно ниво.

http://www.complex.com/city-guide/2012/09/the-50-craziest-prisons-and-jails-in-the-world/gitarama-prison

6000 човека на място за 500 и тва е. Хуманност?! Като изнасилват момичетата по улиците, грабят и убиват възрастни хора по селата, като се подиграват на нацията и обиждат, като започват да се чувстват безсмъртни, когато се съберат повече от 15 на едно място и започват да вандалстват? Каква хуманност за тия хора, при положение, че те просто си седят безнаказани? Те живеят като в Южна Африка, но в България. Да ходят в Африка като искат беззаконие. Тук страдаме само ние.

Edited by w00x

Ангеле, глупаво разсъждаваш да ти кажа. По твоята логика в един момент ще имаме около 500-700 хиляди затворника. Всеки един от тях струва 600 ШЕСТОТИН лева месечно на държавата. Разумно викаш, а? Ами че по-добре директно да ги разстрелваме!   

ЕДИТ: Не е уволняван, но абсолютно неправилно бе изнуден да напусне!

Това с разстрелването не звучи зле, но ако си спомняте преди време аз бях предложил като превантивна мярка да ги отстрелваме предварително, още преди да са влезли в затвора, понеже може и да не влезнат, предвид съдебната ни система, тарикатите адвокати и крехкото здраве на подсъдимите. sniper.gif

То и икономическа обосновка има даже - само зарар от тях - нито внасят някакви данъци, нито нещо друго правят. Само социални помощи смучат. Смятам че ето тука се крие ключа към оправянето. Само дето не е никак хуманно :)

Ангеле, глупаво разсъждаваш да ти кажа. По твоята логика в един момент ще имаме около 500-700 хиляди затворника. Всеки един от тях струва 600 ШЕСТОТИН лева месечно на държавата. Разумно викаш, а? Ами че по-добре директно да ги разстрелваме!   

ЕДИТ: Не е уволняван, но абсолютно неправилно бе изнуден да напусне!

600лв... Сега колко мислиш, че струват? Един човешки живот отнет от банда пияни тийнейджъри/млади родители цигани дали не струва повече от 600лв? Знам, че е невъзможно в България, но тия в тоя затвор дето съм го цитирал, мислиш ли, че излизат по 600лв на държавата? Погледни какво пише отдолу. Канибализъм и ядене на изпражнения и мишки. Повечето умират до няколко месеца от болест или глад, а другите сами се трепат. Тва заслужават убийците и насилниците. Всичко друго им е малко. Дори и смъртната присъда.

То и икономическа обосновка има даже - само зарар от тях - нито внасят някакви данъци, нито нещо друго правят. Само социални помощи смучат. Смятам че ето тука се крие ключа към оправянето. Само дето не е никак хуманно :)

Ако им сложат същите задължения и права като на останалите Българи (тук не знам "останалите" или "Българи" трябва да е в кавички), те сами ще идат в друга държава и ще започнат да се самоубиват. Или пък ще пристъпят към още повече кражби и убийства, и тогава затворите ще се напълнят така или иначе.

Edited by w00x

и ако ти се случи да ти откажат спирачките и леко засурнеш некой пенсионер пресичащ на тъмно оранжево, дали да не те сложат и теб в купчината мангали-канибали, щото е справедливо и си вече убиец?

Излишно е да се спори на тази тема, особено пък В тази тема. Пренесете спама, където му е мястото ако ще продължавате.

450 кинта в София...съвсем нормално е да взимат подкупи. И преди да ме линчувате с камъни. Ако тая заплата имаше да кажем....единица пред 4-ката, въпросния човек би се замислил дали да рискува всичко за толкова(малко в случая) пари.

Не е правилно, но и да ги изкарат сега жертвените агнета...също няма да е правилно. Може би на тяхно място и аз бих си затварял очите, но няма с цялата си наглост да си купя нова баварка, за да може "кранчето" да тече достатъчно дълго време :)

Тоя че е тъп - тъп е. Че наистина 450лв са смешно малки и че нашите институции трябва да се научат да плащат такива заплати, че служителите да не искат да ги загубят. Не прекалено високи, но не и толкова смешно ниски.

А регистрацията на "проблемен" автомобил за 500лв е смешно ниска такса като отчетем, че има автомобили за по 200,000 с които правят подобни неща. 

Докато няма контрол, докато заплатите на подобми хора ще е така. На тоя знаеш ли от кое му пука най-много? Да не го хванат и да го осъдят. Сега ще успее да обясни как това БМВ му е от наследство и че той не е крал и ще си остане само с уволнението. Очевидно за заплатата грам не му пука, значи само дето ще му секнат далаверките

Да не забравим и една култова статия от днес:

http://dnes.dir.bg/news/boyko-borisov-shengen-13301426?nt=4

"Аз мисля, че и на този Съвет на 14-ти (март - б.р.) щяхме да влезем и в Шенген по въздух, тъй като знаете, че само Холандия беше против и техният министър на европейските въпроси при посещението на Цветанов се изказа много ласкаво, че България е направила всичко. Но събитията, които се развиха в България, разбира се, тревожат всички и не само че правителството подаде оставка", казва Борисов, става ясно от публикуваната стенограма.

Айде още една мумия, на която прогресивния лумпенпролетариат да се кланя. Повече от 3 хилядолетия след фараоните, продължават масово да съществуват същите идиоти с "акъл" като от онези времена. Венсеремос!  :lol: :laughing1:

Пролетариата и всякаква пасмина с промити мозъци имат нужда от идоли и водачи, инак стадото губи представа какво прави. Трябва да има някой да им мучи отпред и те да го следват, не става иначе

Една добра новина.Чак не мога да повярвам, че се случи:

Ангел Рашков ще лежи 2 години и 4 месеца за подкуп и фалшива диплома

Жалко, че ако не беше обществения натиск, никога нямаше да се разбере и да си понесе последствията!