Jump to content
BulForum.com

Преглед на печата

b0r3d

Recommended Posts

13 minutes ago, HEMO said:

Не знаеш къде да ходиш на плаж. В последно време в този район е най - добре на Аркутино или Смокини.

• Replies 14.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

31 minutes ago, netrootbg said:

Не знаеш къде да ходиш на плаж. В последно време в този район е най - добре на Аркутино или Смокини.

Бях само за един уикенд,петък след работа отидохме,събраха ми се за деня 700км.Изобщо не ми се караше на никъде кола.Иначе знам къде се ходи :-) Преди това изкарах седмица на Дюни та пообиколихме тук там.Ама като цяло морето у нас е тотал щета.Обслужване нулево,високи цени за това което се предлага.Ще си ходя в Гърция и Турция както до сега.

On 8/22/2020 at 8:49 PM, netrootbg said:

Не знаеш къде да ходиш на плаж. В последно време в този район е най - добре на Аркутино или Смокини

А на планина къде се ходи тази година?

Плажът на Аркутино е отвратителен - стръмен дик, опасно море, особено за деца. Миналата година бях там един следобед - то един човек не посмя да влезе. Плажовете са си Оазис, Арапя, а тази година няма мутри на Силистар и всичко е достъпно там

EDIT: Забравих да спомена, че на юг е голяма гмеж, имам чувството, че всики са решили да ходят там тази година.   

8 hours ago, RaptoR said:

Плажът на Аркутино е отвратителен - стръмен дик, опасно море, особено за деца. Миналата година бях там един следобед - то един човек не посмя да влезе. Плажовете са си Оазис, Арапя, а тази година няма мутри на Силистар и всичко е достъпно там

EDIT: Забравих да спомена, че на юг е голяма гмеж, имам чувството, че всики са решили да ходят там тази година.   

На Силистар не събират ли паркинг тая година ?

Я препоръчайте нещо на Арапя, хотел или вили ?

Кое определяш като на юг ? Ако е Созопол и Приморско там винаги си е гмеж :))

На Силистар събират 5 лв за колите пак, но на плажа тази година няма платена зона, разбирай не е заграбен от мутрите. Иначе аз си ходя на едно и също място в Лозенец всяка година. На Арапя е някакъв ужас, последно едва успях да се добера с колата до заведението дето се срещаме с Галицин. Такава гмеж не бях виждал там.  

18 hours ago, sasshko said:

А на планина къде се ходи тази година?

Нямам си на идея. Хич ме няма по тази тема. Мога да препоръчам няколко хотела за спа, но до там.

Планина е обширно понятие. За някои планина е да отидат в някой хотел в Банско и да не излезнат от него. За други е да спят на Заслон "Тевно Езеро" и да слезнат до Безбог :)

6 minutes ago, Antares said:

Дорде не потвърдят от Cartoon Network - аз не вярвам!

Там от години нещата не са това, което бяха... Смятай при мене тоя канал е блокиран, понеже е меко казано вреден за децата... 

Мдам, силно съм впечатлен от Ампер-ската архитектура, дизайн и най-вече цени. Интересно е какъв ще бъде отговора на АМД, но се очертава със сигурност интересен хардуерен сезон, особено за запалени ентусиасти и геймъри! :) :punk

ЕТО КЪДЕ СМЕ

Дебилът с каскета ми обяснява как щял да показва, че това не били 90-те... Ами АБСОЛЮТНО същото ми се случи на мен точно 90-те в края. Единствена разлика - платена акция от конкуренцията. Нищо не откриха, единствено уплашиха персонала, размахаха значки и се направиха на велики. Точно като тия боклуци. Същите помияри! Аз бих казал, че сме много по-зле от 90-те, защото тук тия льопани се ползват като бухалка на властта, което е още по-страшно. Поредно, хилядно доказателство, че ни управляват мафиоти. Чиста проба мафиоти. А тия боклуци чинно изпълняват нарежданията, защото са тотални некадърници и тъпанари и ако си загубят държавните заплатки за пърдяне на топло в луксозни сгради ще умрат от глад. Защото ни домат могат отгледа, ни овца могат паса. Само вижте свинята в черно, например! 
Да се обърне за пореден път внимание как наглостта минава всички граници. Чувството за безнаказаност е такова, че малоумникът, който е разпоредил удара - на бас, че носи каскет - дори не си прави труда да поизчака или да прати проверките последователно. 
Има ли още някой да се съмнява, че без бой няма да стане? Има ли някой с мозък да вярва, че тия хора на протеста са на Радев, Божков или на Али Баба? Има ли някой да не се е усетил, че властта е внедрила провокатори, които да предизвикват физически конфликти? И точно тогава някои телевизии снимат от ВИП места ЗАД кордона, а други получават бой и спрей в лицата на репортери и оператори? 

3 hours ago, RaptoR said:

Поредно, хилядно доказателство, че ни управляват мафиоти. Чиста проба мафиоти.

Евала, Мисире! 530 години след Колумб ти откри Америка! :lol:

1 minute ago, Godfather said:

Евала, Мисире! 530 години след Колумб ти откри Америка! :lol:

Ама молим те, добре че си ти да ми отвориш очите!

Фактически това, което исках да кажа накратко изглежда така - толкова зле никога не е било. Дори и по времето на Живков толкова зле не е било.  

4 hours ago, RaptoR said:

ЕТО КЪДЕ СМЕ

Дебилът с каскета ми обяснява как щял да показва, че това не били 90-те... Ами АБСОЛЮТНО същото ми се случи на мен точно 90-те в края.

На теб поне ти се е случило 90-те. Сега, ето история, която ми се случи ДНЕС: нормален работен ден в предприятието, нищо особено. Тъкмо бях прочел в нета първите материали за акцията в Хиполенд, в тоя момент влиза шефа ми да пита нещо си и между другото му разказвам за това, което току-що съм прочел.

Тук отварям скоба: в сряда бяхме на голямия протест в София. Отделно съм ходил и в Пловдив на протестите 1-2 пъти и като цяло сме активни в позицията си към управлението. Та организирахме се 6-7 колеги (в това число и шефа ми), запалихме един от фирмените бусове и газ към София. На околовръстното, точно преди изхода за магистралата ни спира полиция. Рутинна проверка. Попита ни къде отиваме, казахме "по работа". Събраха ни личните карти, влезе си полицая в патрулката, взе да цъка на таблета и така точно 40 минути. Не знам какво толкова проверяваха, накрая излезе, върна ни документите, каза че всичко е наред, пожела приятен път и толкоз.

Това беше в сряда. Днес, точно в момента, в който с шефа ми се бъзикаме нещо, че и нас това ни чака, като ходим по протести срещу Краля-слънце, влиза колежката от офиса и казва, че се събират разни служебни автомобили отпред: оказва се съвместна проверка на Агенция "Митници", Икономическа полиция, НАП, ДФЗ и Агенция по храните. Едновременно, 15 човека. 20 минути след това НАП, ДФЗ и Агенцията по храните си тръгнаха- просто видяха, че нищо от естеството на дейността ни не е в тяхната област и реално няма за какво да са тук. Тоест, малоумния милиционер, които ги е изпратил, дори не си е направил труда да види що за фирма сме, че да изпрати "правилните" институции. Поне да не въртят излишен държавен бензин да се разкарват. Който, межд другото, пак ние плащаме.

Както и да е, проверяваха, писаха, констатираха някои дребни нередности, колкото да оправдаят командировъчните и така.

В интерес на истината обаче, всичките бяха добронамерени и от самото начало тръгнаха с добро. Не бяха особено взискателни и не ровиха "на дълбоко". Очевидно беше, че не целяха да се заядат ди край и да ни нахакат актовете, за да пълнят хазната, щото и такива случаи е имало, а по-скоро бяха изпратени за сплашване. Един вид просто да видим какво може да стане, ако не слушаме. Накрая и си го казаха де, естествено индиректно и с други думи, но ни дадоха да разберем, че трябва да си опичаме акъла и да очакваме и други подобни, ако не внимаваме. 

Та толкова за 90-те.

Просто ако досега е имало някакви съмнения, сега на всички вече трябва да им е ясно: всеки човек, интелигентен и с мнение е потенциална мишена за бухалките. Според мен точката на насищане вече е достигната и ако не ги изметем сега тия изроди, после връщане назад няма да има вече. Ако по някаква причина успеят да задържат властта- погромът от тяхна страна след това ще е брутален. Той вече е започнал, така или иначе...

Edited by deus_pld

7 minutes ago, deus_pld said:

ако не ги изметем сега тия изроди

Март месец късно ли ще е?

Тия павета, извънредния труд на полицаите, спешната помощ, чистенето на помия от улици и фасади.. тях кой ги плаща?

Да, късно ще е. И днес да е, пак е късно. По един милион причини, които нито трите изкъртени павета, нито извънредния труд на милицията може дори частично да оправдае.

Защото утре може да влязат да съсипят твоя бизнес, или теб да арестуват заради пост във фейсбук, или да пребият сина ти на улицата, или да те оставят на воден режим, защото са изсекли горите  и вецовете им са източили и последната вода от реките и язовирите (което, между другото, може да е факт още март месец, ако не ти е късно).

Други тъпи въпроси ще има ли, или засега ще се ограничиш с този?

За мен е по-притеснително как ще гласува мнозинството след това. Протестите дават само част от решението. 

А имаме лошата тенденция да си ги избираме отново и отново ГЕРБ....

1 hour ago, deus_pld said:

Да, късно ще е. И днес да е, пак е късно. По един милион причини, които нито трите изкъртени павета, нито извънредния труд на милицията може дори частично да оправдае.

Защото утре може да влязат да съсипят твоя бизнес, или теб да арестуват заради пост във фейсбук, или да пребият сина ти на улицата, или да те оставят на воден режим, защото са изсекли горите  и вецовете им са източили и последната вода от реките и язовирите (което, между другото, може да е факт още март месец, ако не ти е късно).

Точно така. Много отдавна стана късно... Икономически държавата е съсипана и обрана, вкарани сме в ужасни дългове, унищожиха природата и продължават да го правят почасово.

1 hour ago, Walter White said:

Слънчасал си, потърси помощ.

Напротив - абсолютно прав е. За тебе трябва помощ. И то за по-сериозни от слънчасване проблеми. 

48 minutes ago, ARPAnet said:

За мен е по-притеснително как ще гласува мнозинството след това. Протестите дават само част от решението. 

А имаме лошата тенденция да си ги избираме отново и отново ГЕРБ....

ГРОБ правят всичко, за да си осигурят възможност отново да фалшифицират изборите. Ясно е, че помиярски отпадъци като Атака, НФСБ, Воля и БМРО няма да видят парламент и задова правят свирки дружно в момента, за да останат до последно и да измъкнат каквото могат.  Ще се появят учиндолският дебил и пчеличката Мая. 
Едно е сигурно - без електронно гласуване няма да има особени промени. Не се ли изрине ГРОБ (което при такова просмукване в институциите и очевидната им наглост е възможно вече само с бой) всичко ще се завърти отново. С ненормални хора, какви ти хора - УРОДИ, няма как нещата да станат по нормален начин. 

6 minutes ago, RaptoR said:

ГРОБ правят всичко, за да си осигурят възможност отново да фалшифицират изборите.

Аз не мисля, че фалшифицират изборите, което е по-тъжно. Хората просто си гласуват за тях. А другите, които не искат ГЕРБ да са на власт, просто не гласуват. Като теб, например. :)

6 minutes ago, w00x said:

Аз не мисля, че фалшифицират изборите, което е по-тъжно. Хората просто си гласуват за тях. А другите, които не искат ГЕРБ да са на власт, просто не гласуват. Като теб, например. :)

Много си се объркал. Пак ли да повтаряме кои са тези, които гласуват под строй за ГРОБ, защо го правят и как се осигурява остатъка за победата? Защото поне три пъти съм го казвал.