Jump to content
BulForum.com

Преглед на печата

b0r3d

Recommended Posts

11 minutes ago, RaptoR said:

Абе какъв е тоя дъмбел бе?!?!?! :laughing1:

Некъв никъв, същият като слънцеглавия ге`ерал... Само дето някак не можи да обясни както онова за путката, така и за дУпетАта на европейските колеги. Нищо, де.

Edited by gado

• Replies 14.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

И става все по-интересно....

Поредната питанка, дето ще остане също без отговор. Също като онази, дето Чери Баба попита що точно той лично да дължи онези стотици милиони.

Шиши и подмъдникът му Боце, този път лапнаха орехче, дет преди това не са си го мерили на задниците.

#Да им е сладко.

Проверяваме онлайн за невръчени глоби от КАТ

От днес справка за невръчени глоби може да се направи през портала на МВР. Проверката ще се извършва по номер на свидетелство за управление и ЕГН.

Проверката може да направите тук: e-uslugi.mvr.bg

До този момент справки можеха да се правят само за дължими глоби по влезли в сила фишове, електронни фишове и наказателни постановления. 

6 hours ago, plameni said:

Ха дано, ама надали!

Ама пък след 5-10 години евентуално.....

П.п. Та аз за две снимкии вече (дето са ми връчени) пропускам 14 дневния срок, щото им излизат в системата като връчени и дължими чак към двадесетия ден.

Нали, разбирам, че вероятността за пеерастки чалъми от страна на мврто ни е сериозна опция, ама някак хич не ме кефят нито управията им, нито педерастщината им!

А както и последният лузър знае, само този, дето не кара няма издънки. Особено що се касае за превишена скорост.  ;)

1 hour ago, gado said:

Ха дано, ама надали!

Ама пък след 5-10 години евентуално.....

Имам какво да напиша по темата, но ще изчакам известно време (ще обясня тогава защо изчаквам).

On 6/23/2020 at 11:59 PM, Dunc said:

Аз гледах някакъв клип, според който и бубонната чума се е зародила от ония край. Явно си е хечъри за сериозни бацили :lol:

4 hours ago, RaptoR said:

Трагедията е ужасяваща и пълна... Вече дори мечтата морето да ги залее и унищожи изтлява...

И по - зле може:

Главният прокурор ще пише закон за осъдителни присъди при по-малко доказателства

4 hours ago, Dunc said:

Леко съм изненадан, че охранките са толкова фриволно облечени с къси панталони и сандали :lol:

Е па горещо е все пак, нема ми маат с костюмите. А вчера какъв шитсторм покрай тоя случай... Ма аре да не си дигам кръвното пак. Те ги тия ибрикчии

107100912_10158643556814443_517859748736

Румен Радев: Охранителите от инцидента на брега край Росенец са от НСО, в ход е проверка.

Цитат от Христо Иванов:

След изявлението на Радев, топката сега е у Борисов. Трябва ясно обяснение защо държавата досега е осигурявала охраната на Доган и Пеевски и колко е струвало на данъкоплатците? С какво ТОЧНО са ценни те за националната сигурност? Бедни ли са, че не могат сами да осигурят охраната си?

И, разбира се, тази охрана от НСО трябва да бъде безусловно свалена.

Президентът каза очевидното за всички: гавазите са от НСО. Това беше единственото правилно действие в тази ситуация. Но недостатъчно.

Вчера, вместо бързо признание на фактите и извинение, НСО излъга гражданите. С това ръководството на службата избра страната на гавазите. Това, което аз видях на брега на Росенец е безкрайна арогантност, тотално неразбиране на ролята на службата в едно демократично общество и готовност да се нарушава закона в името на демонстрацията на сила. Тези български офицери и гардове от НАЦИОНАЛНАТА служба за сигурност бяха лоялни лично на Доган и мафиотската омерта около него, и бяха готови да унижават знамето, в което би трябвало да са се клели.

С поведението си вчера ген. Станчев показа, че проблемът е системен, защото също опита да опазва тази омерта.

Ето защо, настоявам за оставката на ген. Станчев и за официално извинение от НСО към българските граждани за това, на което станаха свидетели. Вместо проверки на нещо, което видяха над милион българи с очите си, и замазване на случая, настоявам за уволнението на служителите, които отказаха да се легитимират, превишиха правомощията си, прибягнаха до самоуправство и, особено на онзи, който изхвърли знамето.

Очаквам НСО да ни върне флага, така че да можем да задвижим неговото трайно поставяне на Росенец.

Препоръчвам и да се изгледа клипчета от вчера. Доста е интересно.

19 minutes ago, netrootbg said:

При БНТ е пълно мълчание по темата. Нито вчера, нито днес при изказването на президента... :censored2:

Не очаквайте нищо от БНТ-БТВ- НОВАТВ

Има нови записи на телефонни разговори на тулупа в биволъ

Абе някой сеща ли се за по-тъпо парче от тоя смотан натегач :sick

https://dnes.dir.bg/temida/pravosadniyat-ministar-nareche-hristo-ivanov-spondzh-bob-kvadratni-gashti-i-osmya-aktsiyata-mu

barni068baff9c667c153.jpg

едит>до момента 3.5 хил коментара под поста,така не съм се смял скоро :rofl:

Edited by HEMO

22 hours ago, Dunc said:

Леко съм изненадан, че охранките са толкова фриволно облечени с къси панталони и сандали :lol:

Няма нищо изненадващо - НСО нямат работа там официално, затова и тия са се "дегизирали". Защо мутри на НСО са там обаче вече е съвсем друга тема. :lol:

ПП. Знаете ли кой преди много години в зората на демокрацията заяви, че Доган е "проклятието на България"? Е, тогава никой не го чу, но далеч по-жалкото е, че и след този цирк няма да има пак кой да осъзнае огромната тежет на това уникално за онези времена прозрение.

Как така от НСО излизат със съобщение, че тези хора не са офицери от въпросната служба. Молят да не замесват НСО с политически "манипулации" .А няколко часа по- късно президента и излиза и казва - ДА. Тези хора са от НСО и в момента тече разследване какво са правили там.

14 minutes ago, sasshko said:

Как така от НСО излизат със съобщение, че тези хора не са офицери от въпросната служба. Молят да не замесват НСО с политически "манипулации" .А няколко часа по- късно президента и излиза и казва - ДА. Тези хора са от НСО и в момента тече разследване какво са правили там.

Пределно ясно е, че са от НСО или са били от НСО. Нали виждате снимката, която показах? Даже се знае името на жълтата фланелка - Георги Гаджев. Пределно ясна е работата. Гнусотията е, че с наши народни пари се издържат чиста проба мутри да вардят фесове и глигани!!! 

Лайната се разхвърчаха. След изявлението на президента от вчера, днес абсолютно демонстративно Пеевски си прати прокуратурата с кордон да влиза в президентството. Как се осмелява Радев да говори така. Гешев бори бандитите в Габрово и "отказва" да се меси в политически битки. Отделно на това болните от ковид ударно растат (щото се тества всеки ден по двойно повече хора от предишния) и сега рязко ще забранят всякакви събирания на хора, демек и да има шанс за масови протести - няма да ни оставят.

Министърът на правосъдието пише като четвъртокласник за някакви спъндж бобове и публично иска бивш министър на правосъдието да бъдел бит на обществен плаж от мутрите на Доган, дебелека ПМ спи сред пачки и кюлчета злато (които съм сигурен, че са иззетите от Изамет злата btw), министърът на финансите си чатка с баш бандитите и си урежда чадърчетата, туристическата кобила говори само неадекватно по медиите за някакъв сезон по черноморието...

Аз не помня да е имало по-лайняно управление от това в момента. Няма един сектор, един, в който да не сме до гушата в лайна. Даже вече се и давим.

Един коментар, който ми хареса. 

3 hours ago, RaptoR said:

Пределно ясно е, че са от НСО или са били от НСО. Нали виждате снимката, която показах? Даже се знае името на жълтата фланелка - Георги Гаджев. Пределно ясна е работата. Гнусотията е, че с наши народни пари се издържат чиста проба мутри да вардят фесове и глигани!!! 

Пределено ясно е разбира се. Просто ми стана интересно как така НСО си позволяват тази лъжа ... да отричат официално, че тези хора са на служба. При положение, че няма как да не се разбере истината... 

не са отрекли. просто нямали право да разкриват кой е на служба при тях и кого охраняват.

с нашите пари.