Jump to content
BulForum.com

Преглед на печата

b0r3d

Recommended Posts

image.png.7d7e9cb257c34d1216bc19c6a8a53a09.png

Явно не са толкова недопустими :)))

И за да изясня все пак моята гледна точка.

Келеша от поста мисля че е на 30-40+ и е неграмотен понеже го мързи и съжалява как други получават повече от него.

Очевидно е, че изпитва носталгия по едно отминало време когато работните места и заплатите се раздаваха според

това дали си партиен член и колко си верен на партията , а не какво можеш и колко знаеш.

Това доволно ясно ли е?

• Replies 14.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Свилен Максимов съди НАП за изтекли негови данни след хакерската атака

Седем месеца след като данните на милиони българи бяха източени от НАП в резултат на хакерска атака, Административният съд в Русе трябва да разгледа първо дело за понесени щети, заведено срещу приходната агенция. Исковата молба е подадена от собственика на "Нетуоркс България" Свилен Максимов чрез неговия пълномощник адвокат Андрей Желязков. От нея става ясно, че целта на предприемача не е финансова облага, а само морално възмездие, тъй като исканото обезщетение е от символичната сума от 1 лев.

Въй!

Трябваше да спомене освен това, че са им и най-умните и красивите. Както и да спомене под сурдинка, че тия малко над 20 мил'ярда едва ли ще им стигнат, щото имат да догонват над двадесет годишен напредък.

Ама аз съм и в леко недоумение, щото хем прочетох, дето Дони казва че имали такива, бързи, супер бързи и супер-дупер бързи ракети в неизброими количества, хем пак той казва, че сега давали едни кинти, че да ги измислят....

Бах Мааму, Рангеле! Що рижавият психопат не си седи на затлъстелия гъз и не продължава да поръчва плаващи мишени от пореден клас (имащи някакъв смисъл срещу държави от третия свят), ами дуе хранена с чипсове мускулатура и се пъне да пасе боровинки барабар с мечките!?

On 2/14/2020 at 2:21 PM, pavlan said:

Явно не са толкова недопустими :)))

И за да изясня все пак моята гледна точка.

Келеша от поста мисля че е на 30-40+ и е неграмотен понеже го мързи и съжалява как други получават повече от него.

Очевидно е, че изпитва носталгия по едно отминало време когато работните места и заплатите се раздаваха според

това дали си партиен член и колко си верен на партията , а не какво можеш и колко знаеш.

Това доволно ясно ли е?

времето не е отминало, нито описаните тенденции за "раздаване" на блага.

всичко ново е добре забравено старо.

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

До това ще доведе тъпотията. Голяма част от фирмите, особено в дребния бизнес може да не се възстановят никога. Това както лайнян синджир ще осере и средния бизнес, дори големите ще търпят огромни загуби... Но тиква и гологлав тъпак нищо не ги спира... Безмозъчните им изпърдявания да се направят пак на велики пред другите ще ни попилеят.

25 minutes ago, RaptoR said:

До това ще доведе тъпотията. Голяма част от фирмите, особено в дребния бизнес може да не се възстановят никога. Това както лайнян синджир ще осере и средния бизнес, дори големите ще търпят огромни загуби... Но тиква и гологлав тъпак нищо не ги спира... Безмозъчните им изпърдявания да се направят пак на велики пред другите ще ни попилеят.

Все едно те са затворили заводите на Фолксваген....

Тук пише, че повечето затварят временно. Все пак намаляването на работата е един вид изкуствено създадено. За разлика от други кризи, където по една или друга причина намалява търсенето, тук просто е спряно временно заради ограниченията.

Като тръгне света да работи пак, всичките тия хора и заводи отново ще са нужни.

Аз смятам, че всичко ще си дойде по местата. А за Арсенал бяха написали, че съкращавали хора, защото щели да оптимизират процеса на работа.

Еми аз като ги написах тези неща в другата тема никой не ме отрази. Даже ме нарекоха как ли не.
И колко ще е "временна" тази мярка ще видим. Защото нормализацията на това положение ще отнеме доста време. После докато всички производства се върнат пак към нормалните си режими на работа ще отнеме и допълнитено време и така.
Дори и да е до края на годината, това пак е много.

Всеки един ден на това "извънредно" положение ще засилва този ефект.

Ето какво се случва вече в Сицилия. То ясно, че те са по-така хора, ама скоро същото ще е и в България, и не само.

Магазини по центъра фалират, както каза вече и Raptor, така че... Ще поживеем ще видим.

Да де ама тези "арт" гостилнички по един или друг начин бяха пълни с хора. Даваха работа на n-на брой хора, внасяха данъци и осигуровки в хазната.

Незавсимо от цените, си има клиенти за всеки вид "гостилнички", както и за дюнерите, така и за "Паваж" например.
Та убиването на бизнеси и всички подобни, ще има домино ефект върху цялата икономика на страната.

този Костадин Костадинов ли съдят за всяване на паника?

и за това предаване ли е?

странно ми е симпатичен.

аз сега го откривам, а някой от вас попадал ли е на него досега?

Приказва сладки приказки. Поднася ги така, че да звучат много добре и да се харесват на всички. Иначе си е отявлен русороб, върл противник на ЕС. Даже бялата златка(болен) не може да го стигне в това отношение. Иначе това е предаването и е абсурдно да го глобяват.

3 minutes ago, netrootbg said:

върл противник на ЕС. 

В момента по голямата част от Европа май е върл противник на ЕС. И от кога думата русофил трябва да се приема обидно?

9 hours ago, charmock said:

В момента по голямата част от Европа май е върл противник на ЕС.

Това пък как ти хрумна?

9 hours ago, charmock said:

И от кога думата русофил трябва да се приема обидно?

Не е точно обидно, а е болестно състояние. Вариант на стокхолмски синдром е.

2 hours ago, netrootbg said:

Това пък как ти хрумна?

Не е точно обидно, а е болестно състояние. Вариант на стокхолмски синдром е.

Ами питай Макрон, Урсула, италианските министри относно ЕС.

А болестно състояние си е точно русофобството, щото то при вас е изпълнено и със злоба и неконтролируемо плюене. Посочи ми поне един пост в който аз да съм използвал думи като "русоробство", "заддунайска губерния", "патрЕот" и т.н

4 minutes ago, charmock said:

Ами питай Макрон, Урсула, италианските министри относно ЕС.

А болестно състояние си е точно русофобството, щото то при вас е изпълнено и със злоба и неконтролируемо плюене. Посочи ми поне един пост в който аз да съм използвал думи като "русоробство", "заддунайска губерния", "патрЕот" и т.н

Е какво да ги питам. Предприеха мерки за да не рухне икономиката на ЕС. Даже мерките са безпрецедентни. Дори и 2008-ма година не успяха да реагират толкова бързо. След тогавашната криза направиха много реформи точно за такива ситуации за да са подготвени. А специално Макрон реагира супер адекватно и с много категорични мерки.

Това по отношения на путинландия ми звучи като: Той ме бие защото ме обича ;).

5 minutes ago, netrootbg said:

Е какво да ги питам. Предприеха мерки за да не рухне икономиката на ЕС. Даже мерките са безпрецедентни. Дори и 2008-ма година не успяха да реагират толкова бързо. След тогавашната криза направиха много реформи точно за такива ситуации за да са подготвени. А специално Макрон реагира супер адекватно и с много категорични мерки.

Това по отношения на путинландия ми звучи като: Той ме бие защото ме обича ;).

Я се порови малко повече и виж какво е общото настроение в ЕС. А това за путинландия дори не го разбрах, но общо взето май подкрепя твърдението ми за вашето състояние.

43 minutes ago, charmock said:

А това за путинландия дори не го разбрах

Предполагам, че разбираш руски вицове? Заповядай един актуален:

- Cкажите, когда уйдёт эта зараза?
- Ну, теперь видимо только в 2036-ом году...