lubo1972 Posted January 23, 2019 Share Posted January 23, 2019 При положение, че там дървената ваканция я обявяват когато падне под -55 градуса... Направо им е било идеално - леко застудяло. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted January 24, 2019 Share Posted January 24, 2019 ВИДЕО показва сблъсъка между жена и полицай в Пловдив поредния случай как безполезната полиция може само да прави мизерии на беззащитни хора и жени, че даже и да ги изкара тях виновни! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted January 24, 2019 Share Posted January 24, 2019 Аз бих казал и това е самата истина колкото и да ми се нахвърляте после-този случай показва колко мръсни душици можем да бъдем българите.Нито онзи паляк с пежото нито онзи дето реши да разтоварва на инат баш пред входа на магазина благоволиха да се преместят.От там нататък ситуацията дойде дюшеш на полицая,който впоследствие се разбира,че има пререкания с шофьорката реши да си отмъщава,тоест явна злоупотреба със служебно положение. Жалка българска действителност.Но така е било и преди. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 24, 2019 Share Posted January 24, 2019 Ако описаното е вярно и ми се случи на мен подобна случка, тоя "полицай" не полицията, Пловдив ще му се види тесен и бял ден няма да има докато живее в града... Сега съд до дупка е минимума. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted January 24, 2019 Share Posted January 24, 2019 Аз бих казал и това е самата истина колкото и да ми се нахвърляте после-този случай показва колко мръсни душици можем да бъдем българите.Нито онзи паляк с пежото нито онзи дето реши да разтоварва на инат баш пред входа на магазина благоволиха да се преместят.От там нататък ситуацията дойде дюшеш на полицая,който впоследствие се разбира,че има пререкания с шофьорката реши да си отмъщава,тоест явна злоупотреба със служебно положение. Жалка българска действителност.Но така е било и преди. Тези олигофрени нищо полезно не вършат освен мизерии! Ти освен да пазят властта от протести и да протестират за заплатки и привилегии нещо полезно виждал ли си ги да вършат? Отделно имат една камара администрация, която пък съвсем нищо не върши! Има и изключения, даже аз познавам лично свестни полицаи, които са ми казвали, че ги е срам от голяма част от колегите си! Ако описаното е вярно и ми се случи на мен подобна случка, тоя "полицай" не полицията, Пловдив ще му се види тесен и бял ден няма да има докато живее в града... Сега съд до дупка е минимума. И най-поръчковата прокуратура и съд ще осъдят полицай за тормоз? Ей сега веднага и един мармот завива... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 24, 2019 Share Posted January 24, 2019 Тези олигофрени нищо полезно не вършат освен мизерии! Ти освен да пазят властта от протести и да протестират за заплатки и привилегии нещо полезно виждал ли си ги да вършат? Отделно имат една камара администрация, която пък съвсем нищо не върши! Има и изключения, даже аз познавам лично свестни полицаи, които са ми казвали, че ги е срам от голяма част от колегите си! И най-поръчковата прокуратура и съд ще осъдят полицай за тормоз? Ей сега веднага и един мармот завива... Много силно се съмнявам да има повече връзки от мен там. Пък и в тая държава нали знаеш колко е печелившо да се разчита само на закона? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted January 24, 2019 Share Posted January 24, 2019 Много силно се съмнявам да има повече връзки от мен там. Пък и в тая държава нали знаеш колко е печелившо да се разчита само на закона? Само и единствено така могат да станат нещата! Иначе пробвай да отидеш като обикновен бай х♚й, без да е говорено с никого и да си заведеш дело... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 24, 2019 Share Posted January 24, 2019 Само и единствено така могат да станат нещата! Иначе пробвай да отидеш като обикновен бай х♚й, без да е говорено с никого и да си заведеш дело... Начи, ш'мъ убидиш! Добре ги знаеме тия неща.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted January 24, 2019 Share Posted January 24, 2019 Начи, ш'мъ убидиш! Добре ги знаеме тия неща.. Въх недей и ти Из живота на едно ченге рекетьор - пури, поршета и Дубай... СНИМКИ ето ги поредните хубавци от полицията! До каква степен са нагли и не им пука, за да си качват такива уличаващи снимки!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 25, 2019 Share Posted January 25, 2019 Из живота на едно ченге рекетьор - пури, поршета и Дубай... СНИМКИ ето ги поредните хубавци от полицията! До каква степен са нагли и не им пука, за да си качват такива уличаващи снимки!!! Тука нещо намирисва на сериозни говна. Не че се съмнявам в концепцията, ма нЪли... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted January 28, 2019 Share Posted January 28, 2019 Ето едно клипче с окончателни присъди на такива мегадела да си припомним, колко добре работи съдът... Икономическото забавяне в Китай може да се превърне в глобален проблем Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 28, 2019 Share Posted January 28, 2019 Гледам новините - мегацирка, сътворен от Стайко на Миню (тези ерудирани личности със светлни имена) и си мисля, че ако трябва подобаващо да се плесна по челото, в смисъл съответстващо на нивото на идиотщина и тъпотия, то несъмнено ще си счупя врата и главата ми ще хвръкне назад... ============ Видяхте ли Ирина Волк?!?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted January 28, 2019 Share Posted January 28, 2019 Гледам новините - мегацирка, сътворен от Стайко на Миню (тези ерудирани личности със светлни имена) и си мисля, че ако трябва подобаващо да се плесна по челото, в смисъл съответстващо на нивото на идиотщина и тъпотия, то несъмнено ще си счупя врата и главата ми ще хвръкне назад... ============ Видяхте ли Ирина Волк?!?! Видене, за пореден път пускаш някакви криптирани мисирски послания. Сложи поне един линк за да може и тия дето не сме в час с местните клюки да разберем за какво точно став въпрос, все пак темата е "преглед на печата". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 28, 2019 Share Posted January 28, 2019 Няма печат - новини от деня са това. Единствено канадски мисир, който не е гледал централните емисии по всички БГ телевизии не може да разбере за какво говоря Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted January 28, 2019 Share Posted January 28, 2019 Видене, за пореден път пускаш някакви криптирани мисирски послания. Сложи поне един линк за да може и тия дето не сме в час с местните клюки да разберем за какво точно став въпрос, все пак темата е "преглед на печата". Няма печат - новини от деня са това. Единствено канадски мисир, който не е гледал централните емисии по всички БГ телевизии не може да разбере за какво говоря Рапторе мързи те просто нещо Ето я новината с репортажа Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted January 28, 2019 Share Posted January 28, 2019 (edited) Отчетени, но неизвършени ремонти, липсващи склад, дърводелска работилница, оборудване и дори къщи, са само част от нарушенията в Българският туристически съюзЛипсват и две къщички към х. Мусала. От прокуратурата са направили разследване и установили, че основният заподозрян е починал. П.С. х. Мусала 30г строеж и вложени 15 000 000лв Edited January 28, 2019 by exabyte Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted January 28, 2019 Share Posted January 28, 2019 И реално, там няма нищо..... Една порутена сграда и старата хижа...., която събира тридесет-четиридесет човека.... Къде са тия милиони....?! Баси.... На пътя за най-високия връх на Балканите... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted January 28, 2019 Share Posted January 28, 2019 Парите са отишли при някой...Колите със шестцифрени суми и хубавите имоти на и около Витоша по какъв друг начин се придобиват?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 28, 2019 Share Posted January 28, 2019 Още преди месеци гледах предавания за БТС... Такова нагло и безогледно скубане е било там, че няма накъде. Явно контрола е нулев и директно всичко е заминавало в джобовете на нагли обирджии. И сега да видим като ясно личи как се е крало - за ремонти на различни места изписани еднакви бройки пирони и въобще цялата поръчка копи-пейст дали пак няма да има нарушения... Щели да проверят!!! Какво ще проверяваш бе, ДЕБИЛ!!! Те изписали по 322 пирона за двете хижи! И преписали цялата поръчка! ТОва е висша форма на безумна наглост! Да се види сега пак как се е плащало и на кого! Като идиотското откриване с кулата на Саурон! Още не съм видял никъде публикувани трансферите на парите - към кого са, към кои фирми? Там се вижда моментално какво и как се случва! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted January 28, 2019 Share Posted January 28, 2019 Няма печат - новини от деня са това. Единствено канадски мисир, който не е гледал централните емисии по всички БГ телевизии не може да разбере за какво говоря Ей уникален мисир си значи. От линка на НЕО видях за какъв идиотизъм става въпрос по първата част на криптираното ти съобщение. По втората част, когато зададох на Гугъл да ми търси "Ирина Волк" ми излязоха една камара глупости с някакъв руски киликанзер, който спокойно може и да те уплаши, ако го срещнеш на тъмно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 28, 2019 Share Posted January 28, 2019 Ей уникален мисир си значи. От линка на НЕО видях за какъв идиотизъм става въпрос по първата част на криптираното ти съобщение. По втората част, когато зададох на Гугъл да ми търси "Ирина Волк" ми излязоха една камара глупости с някакъв руски киликанзер, който спокойно може и да те уплаши, ако го срещнеш на тъмно. Скоро не беше доказвал защо Пешо ти направи карикатура Пардон - правилната дума е напомнял.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted January 29, 2019 Share Posted January 29, 2019 Скоро не беше доказвал защо Пешо ти направи карикатура Пардон - правилната дума е напомнял.... Ма голям си ми мисирчик. Не се ли сети, че няма как да съм като теб, за да напомням ежедневно, вместо от дъжд на вятър? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted January 29, 2019 Share Posted January 29, 2019 (edited) Повдигнаха обвинение на жената, която влезе в сблъсък с полицай в Пловдив ВИДЕО Пикая им на полицията и прокуратурата!!! Норвегия ще строи подводен плаващ тунел (снимки) нормалните държави какви неща се опитват да правят, а ние пишем "есе" и се разправяме с нагли бавноразвиващи полицаи и политици... Edited January 29, 2019 by NEO_DDT Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 29, 2019 Share Posted January 29, 2019 Повдигнаха обвинение на жената, която влезе в сблъсък с полицай в Пловдив ВИДЕО Пикая им на полицията и прокуратурата!!! Ти клипа гледа ли го? Видя ли го тоя идиот? То и аз пия, ама тоя според мене не се трезни бе! С тия кесии под очите си го представям каква ефективна служба води! Долни маскари и дебили! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted January 29, 2019 Share Posted January 29, 2019 Ти клипа гледа ли го? Видя ли го тоя идиот? То и аз пия, ама тоя според мене не се трезни бе! С тия кесии под очите си го представям каква ефективна служба води! Долни маскари и дебили! Той като е бавноразвиващ, безполезен, нагъл олигофрен може и да не близва алкохол и пак да е за трепане! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts