gado Posted June 12, 2018 Share Posted June 12, 2018 Щот са безумно смотани! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 12, 2018 Share Posted June 12, 2018 Мило дневниче, днес, 12.06.2018 се случи нещо ново - на 5674873% съм съгласен с Виден... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted June 12, 2018 Share Posted June 12, 2018 ЗВЕРСТВО: 8 момчета изнасилиха 13-годишно момиче в германския град Велберт... Това дали е вярно и дали тези момчета не са доста мургави българчета? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 12, 2018 Share Posted June 12, 2018 Защо? Задаването на подобен въпрос е само по себе си притеснително... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
XMD Posted June 13, 2018 Share Posted June 13, 2018 Задавам въпроса, защото това е първата статия свързана със Слави, която прочитам от 5-6 години. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
biodesign Posted June 13, 2018 Share Posted June 13, 2018 Задавам въпроса, защото това е първата статия свързана със Слави, която прочитам от 5-6 години. Видя ли какво пише на блузката на "великият" българин Трифонов? Пише USA. С една педя големи букви. Ама плаче за българското. Лицемер. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 13, 2018 Share Posted June 13, 2018 Видя ли какво пише на блузката на "великият" българин Трифонов? Пише USA. С една педя големи букви. Ама плаче за българското. Лицемер. Това сарказъм ли е? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
biodesign Posted June 13, 2018 Share Posted June 13, 2018 (edited) Това сарказъм ли е? Моето не знам дали е сарказъм, но това е цинизъм: И не само надписа на блузката. Отишъл по Ханцуг. Като руска мутра в ресторант. Иначе се кипри с костюмче и вратовръзка в пошлото си предаване. А, именно в него трябва да е по анцуг и джапанки. Edited June 13, 2018 by biodesign Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 13, 2018 Share Posted June 13, 2018 Ти с блузи, на които пише БЪЛГАРИЯ ли се разхождаш?Мисля, че надписът е просто съвпадение. За анцунга не мога да кажа нищо, защото дори не прочетох новината и не знам къде се развива действието. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
biodesign Posted June 13, 2018 Share Posted June 13, 2018 Ти с блузи, на които пише БЪЛГАРИЯ ли се разхождаш? Мисля, че надписът е просто съвпадение. За анцунга не мога да кажа нищо, защото дори не прочетох новината и не знам къде се развива действието. Като не си чел и не знаеш за какво става въпрос, защо се включваш с глупави коментари? Айде прочети статията. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 13, 2018 Share Posted June 13, 2018 Прочетох статията и не пише нищо смислено, заради което да трябваше да чета статията. Определено не пише от къде е тая снимка и при какви обстоятелства е снимана. Ще ми покажеш ли, че аз нещо май пропускам. Може да не съм видял от тия банери. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted June 13, 2018 Share Posted June 13, 2018 (edited) Може би този концерт щеше да бъде отразен, ако в него не участваха Фолклорен ансамбъл „Филип Кутев“ и Златните момичета на българската художествена гимнастика, а участваше кравата Пенка. Малко са я поорязали... По-подробно за източника на снимката Edited June 13, 2018 by plameni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 13, 2018 Share Posted June 13, 2018 (edited) И това, че после е сложил някаква тениска, на която пише USA е голяяяяяяям проблем? Освен това не се вижда какво пише отдолу с малките букви. Може да е друга абревиатура (най-вероятно не е, но не е 100% сигурно.) На вашите тениски, господин националист, само на Български език ли пише? Въпросът е към биодизайн. Edited June 13, 2018 by w00x Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted June 13, 2018 Share Posted June 13, 2018 Тази тениска изключително точно отразява обстоятелствата-един спорен човек си е сложил тениска с абревиатура на една спорна страна... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 13, 2018 Share Posted June 13, 2018 Божее... от мухата - слон. Като го гледам колко се е постарал върху външния си вид, нищо чудно да се е облякъл като мен - грабва най-горната тениска от рафта и най-горното долнище от рафта и излиза.... Тая тениска да му е кусура на Слави... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 13, 2018 Share Posted June 13, 2018 Божее... от мухата - слон. Като го гледам колко се е постарал върху външния си вид, нищо чудно да се е облякъл като мен - грабва най-горната тениска от рафта и най-горното долнище от рафта и излиза.... Тая тениска да му е кусура на Слави... Според мен просто си е релаксирал в лоби бара на хотела и са го хванали за снимка. Теориите за конспирации обаче веднага са на лице. Някои хора просто постоянно търсят валидация за нещата, които не харесват. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted June 14, 2018 Share Posted June 14, 2018 Започнаха разследване срещу Силвестър Сталоун - тия курви взеха да прекаляват! Видяха, че може да се изкара някой лев и сега ще обвинят всички актьори... Ще те изнасилят 87 година и след 31 години ще подадеш жалба?!?! Баш в САЩ, където се съдят за щяло и нещяло... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 14, 2018 Share Posted June 14, 2018 Точно това бях казал преди време след случая с Кевин Спейси мисля. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 14, 2018 Share Posted June 14, 2018 Божее... от мухата - слон. Като го гледам колко се е постарал върху външния си вид, нищо чудно да се е облякъл като мен - грабва най-горната тениска от рафта и най-горното долнище от рафта и излиза.... Тая тениска да му е кусура на Слави... Абсoлютно! Боклука си е боклук, дори и червено сако да сложи с шарени чорапи! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted June 14, 2018 Share Posted June 14, 2018 Делян Пеевски - чист като сълза данъкоплатец... - Ако някой случайно си е мислил, че новият орган за борба с корупцията може и да направи нещо - това са думи на шефа му! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted June 15, 2018 Share Posted June 15, 2018 ВЛАДИ ВАСИЛЕВ УПОРИТО ТЪРСИ ОТГОВОРИ ОТ ТОПЛОФИКАЦИЯ ЗА ДВА ПЪТИ ОСЪДЕНАТА ЖЕНА, ЗАРАДИ СМЕТКИТЕ НА СЪСЕДИ - това ако имаше нормално правораздаване в България, тази жена трябваше да може да ги разсипе от съд и обещетения тия наглеци! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted June 16, 2018 Share Posted June 16, 2018 Такси се вряза в тълпа пешеходци в централната част на Москва днес. Пострадали са осем души, съобщиха руската полиция и очевидци, цитирани от Ройтерс. Водачът на таксито има шофьорска книжка, издадена в Казахстан. Мъжът се опитал да избяга от мястото на инцидента, но бил задържан от полицията, допълва Ройтерс. Първоначално помислих, че пак някакъв "Аллах акбар" е решил да става мъченик, но преди малко попаднах на едно видео в Туитър от охранителна камера и много не ми прилича на терористичен акт. ...тоя обаче когато са го хванали всичките тия дето почнаха да го гонят, не ми се мисли какво точно му се е случило... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted June 17, 2018 Share Posted June 17, 2018 Първоначално помислих, че пак някакъв "Аллах акбар" е решил да става мъченик, но преди малко попаднах на едно видео в Туитър от охранителна камера и много не ми прилича на терористичен акт. ...тоя обаче когато са го хванали всичките тия дето почнаха да го гонят, не ми се мисли какво точно му се е случило... Не прилича на терористичен акт ниска скорост за такава дейност...Ама евала на руснаците колко народ го подгони тоя... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferante Posted June 18, 2018 Share Posted June 18, 2018 (edited) Абсурд! Тая клоака трябва да се рине с Комацута, каквито съм виждал само в Либия... Но тая тъпотия с най-оборотните заведения, особено пък Какао Бийч, където идват световните диджеи - bitch please... Е, прав се указа: Петте дискотеки на плажа са поставени съгласно одобрената схема от министър Ангелкова, е установила проверката на Дирекция "Национален и строителен контрол" (ДНСК), съобщи принципалът ѝ - Министерството на регионалното развитие и благоустройството (МРРБ). https://www.mediapool.bg/molovete-na-plazha-v-slanchev-bryag-sa-zakonni-32-obekta-sa-s-narusheniya-news280442.html Edited June 18, 2018 by Ferante Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted June 18, 2018 Share Posted June 18, 2018 "Отворено общество" с проект за цензура на информациите в Интернет Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts