charmock Posted September 12, 2017 Share Posted September 12, 2017 12.09.1683 – Спасението на Европa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted September 12, 2017 Share Posted September 12, 2017 Опа... Любимите сайтове на доста от пишещите тук. https://clubz.bg/58231-blic_i_pik_razprostraniteli_na_ruska_propaganda_u_nas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 12, 2017 Share Posted September 12, 2017 Опа... Любимите сайтове на доста от пишещите тук. https://clubz.bg/58231-blic_i_pik_razprostraniteli_na_ruska_propaganda_u_nas Казала клоаката. Челен пример хърбел да се присмива на щърбел. Колкото са боклуци ПИК и производни, точно толкова е помия и тоя сайт... Общо взето пълни кошници с лайна. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted September 12, 2017 Share Posted September 12, 2017 Казала клоаката. Челен пример хърбел да се присмива на щърбел. Колкото са боклуци ПИК и производни, точно толкова е помия и тоя сайт... Общо взето пълни кошници с лайна.Викаш сайта на европейската служба за външна дейност е клоака??? WTF! https://euvsdisinfo.eu/disinformation-cases/ Вярно няма достоен фейспалм за твоите писания. Напомят ми на тези от споменатите сайтове. Може би защото от тях се информираш... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 12, 2017 Share Posted September 12, 2017 Говоря за клуб Z, не ми се прави на пръднал. Шибани платени клакьори. Потретвам - АБСОЛЮТНО същите плевелни говна са като ПИК и прочее от "оня списък". Тоя "евросайт" дето си го льопнал точно нищо не ми говори, не ми и пука. И пак повтарям да не ми обясняваш ти на мене откъде се информирам аз. Меко казано е смешно тъпото ти тролстване. Както оная вечер от 112 не реагираха. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted September 12, 2017 Share Posted September 12, 2017 Говоря за клуб Z, не ми се прави на пръднал. Шибани платени клакьори. Потретвам - АБСОЛЮТНО същите плевелни говна са като ПИК и прочее от "оня списък". Тоя "евросайт" дето си го льопнал точно нищо не ми говори, не ми и пука. И пак повтарям да не ми обясняваш ти на мене откъде се информирам аз. Меко казано е смешно тъпото ти тролстване. Както оная вечер от 112 не реагираха. До момента в Клуб Z не съм прочел нито една фалшива новина. Нито една. Това според теб какви лайна са не е изобщо показателно. Фактите! сочат съвсем друго на това което на теб ти се иска. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 12, 2017 Share Posted September 12, 2017 ВСИЧКО в тоя сайт е говна - абсолютно целенасочени, платени говна и лайномет, който ги изстрелва срещу това заплащане. На мен нищо не ми се иска, просто не съм кон с капаци. Фактите - хахаха - открили дебилите топлата вода... Цяла България вече знае, че ПИК и "оня списък", дето обиколи може би вече и света, са лайномети. Тоя "клуб" е същото нещо. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted September 12, 2017 Share Posted September 12, 2017 ВСИЧКО в тоя сайт е говна - абсолютно целенасочени, платени говна и лайномет, който ги изстрелва срещу това заплащане. На мен нищо не ми се иска, просто не съм кон с капаци. Фактите - хахаха - открили дебилите топлата вода... Цяла България вече знае, че ПИК и "оня списък", дето обиколи може би вече и света, са лайномети. Тоя "клуб" е същото нещо. Покази ги тези "целенасочени и платени говна". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 12, 2017 Share Posted September 12, 2017 Блокирал съм клоаката отдавна. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted September 12, 2017 Share Posted September 12, 2017 Блокирал съм клоаката отдавна.Т.е. нищо с което да можеш да си подкрепиш твърденията? ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted September 12, 2017 Share Posted September 12, 2017 Кое не е вярно в тази статия??? Иначе както каза Виден...точно присмял се хърбел на щърбел. Едните са опорки, другите грантове. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 12, 2017 Share Posted September 12, 2017 Т.е. нищо с което да можеш да си подкрепиш твърденията? ... Не се чувствам длъжен да го правя, особено пък докато съм на море. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted September 13, 2017 Share Posted September 13, 2017 Кое не е вярно в тази статия??? Иначе както каза Виден...точно присмял се хърбел на щърбел. Едните са опорки, другите грантове. Ами пак е преиначено. Направих си труда да прочета малко информация за въпросният човек. Наистина са имали период в който са живеели в общинско жилище, но не са били на помощи. И двамата му родители са си имали работа и в последствие си купуват собствено жилище. Самият той е роден и завършва университет в Англия. Един изключително полезен член на обществото. Даже няма да си правя труда да им чета статията на тия от бултаймс. Не заслужават да отчетат моето влизане в сайта си даже. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted September 13, 2017 Share Posted September 13, 2017 За четох се в сайта на европейската служба за външна дейност. Ми кво да ти кажа човек, поне 70% от написаните неща там са вярни, само дето не са угодни на новия либерализъм и веднага са квалифицирани като лъжи. Тъпо е просто. Имам много близък приятел който е пилот и в момента е в централата на НАТО в Германия. Такива работи разправя за фейк новини и промиване на мозъците от страна на американците че не е истина просто. Тъй че да се потретя...присмял се хърбел на щърбел. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted September 13, 2017 Share Posted September 13, 2017 Ма то в другата тема си седи ей тей една новина за пропагандата у американско... я в кино, я по тивито... от к***а запис... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted September 14, 2017 Share Posted September 14, 2017 Кое не е вярно в тази статия??? Иначе както каза Виден...точно присмял се хърбел на щърбел. Едните са опорки, другите грантове. Като се има предвид, че доста голяма част от българите там отговарят на същото описание... вярно е присмял се хърбел на щърбел. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted September 14, 2017 Share Posted September 14, 2017 (edited) Май балона на американците скоро ще се спука. Той балона на американците ще се спука, ама тоя външен дълг им е най-малкият проблем. Той реално е малко над 100% от БВП-то им. Викаш сайта на европейската служба за външна дейност е клоака??? WTF! https://euvsdisinfo.eu/disinformation-cases/ Вярно няма достоен фейспалм за твоите писания. Напомят ми на тези от споменатите сайтове. Може би защото от тях се информираш... Интересно ми е дали в тази служба са споменали нещо относно тези факти: Пентагонът купува за сирийските бунтовници "съветско" оръжие за 2,2 милиарда долара Българските евродепутати гласуваха против разследване на аферата с Азербайджан - ето ги пак нашите "борци" срещу корупцията... Edited September 14, 2017 by NEO_DDT Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted September 15, 2017 Share Posted September 15, 2017 Нещата не вървят на добре... Мъж, въоръжен с нож, нападна френски военен, който патрулирал в центъра на Париж, съобщава БТА.Нападението е извършено на метростанция "Шатле" в 06.30 местно време.Полицейски източник съобщава, че нападателят е споменал Аллах. Взрив в метрото в ЛондонНа място са изпратени полицаи, пожарникари и медицински екипи.Влаковете по цялата линия са спрени. На мястото работят екипи за борба с опасни химически вещества. И за капак - Ким отново е изстрелял балистична ракета над Япония. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted September 15, 2017 Share Posted September 15, 2017 И за още един местен капак, понеже ние засега терористи нямаме, ама си имаме местна сган: Ексклузивно: Клане в Айтоско, побеснели цигани нападнаха българи с брадви Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 15, 2017 Share Posted September 15, 2017 Да видим сега реакцията... Крайно време е да се почне масирана преса срещу мангалите, иначе сме пътници. ================================ ТОВА не знам как да го коментирам... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted September 18, 2017 Share Posted September 18, 2017 Дейр ез Зор е почти изцяло освободен, благодарение на сирийската правителствена армия и руската подкрепа. Нещо което признаха дори и CNN, които до скоро се плюнчеха, че "умерената опозиция" защитавала хората. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted September 18, 2017 Share Posted September 18, 2017 Ако някой се опита да защитава мангалите и техните права трябва да му се пуска това видео, за да се види нагледно колко самите те, ценят себе си и децата си: Кола блъсна дете в Пловдив, защото майката говори по телефона ВИДЕО Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 18, 2017 Share Posted September 18, 2017 Е, тия вече не знам кой и с какъв акъл ги защитава. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 19, 2017 Share Posted September 19, 2017 Защитава ги цялата система, защото са твърд и евтин електорат. Чудя се само така ли щеше да е, ако останалите етноси си гласуваха редовно... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted September 19, 2017 Share Posted September 19, 2017 Ученици пребиха зверски учител в гимназия в Садово - копаем яко дъното... Само не разбрах защо се плащат тия пари за охрана в училищата, като нищо не вършат?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts