NEO_DDT Posted September 7, 2017 Share Posted September 7, 2017 (edited) Това не е точно така. При профисионалния гейминг няма нужда да можеш да играеш много време. 2-3 часа максимум. Нужна е обаче много концентрация, та може да им дават някакви други хапчета за подпомагане на това. Я пак? Искаш да ми кажеш, че тренират по 2-3 часа на ден? Не е като да играят с дни??? И не е като да не обявиха и там лист от забранени субстанции, в който специфично е посочен Адерол, който е бил масово използван! Кой, с какво и за какво плати на експерта Калин Митрев 425 000 евро? Edited September 7, 2017 by NEO_DDT Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 7, 2017 Share Posted September 7, 2017 Ами не мисля, че трвнират с дни без да спрат. Адерола помага за концентрацията предимно. Нали и аз това казах? Това не е физически спорт, където е достатъчно само да бъхтиш и мускула да се трупа. Тук трябва да си в съзнание, защото само с мускулна памет не става. Не може да си зомбясал пред компютъра. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted September 7, 2017 Share Posted September 7, 2017 (edited) Няма професионален спорт без зоб! И докато лобитата се борят да се преебават едни-други, фармацевтичната мафия не спи и бълва все нови и нови лайна. Edited September 7, 2017 by gado Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted September 7, 2017 Share Posted September 7, 2017 Ами не мисля, че трвнират с дни без да спрат. Адерола помага за концентрацията предимно. Нали и аз това казах? Това не е физически спорт, където е достатъчно само да бъхтиш и мускула да се трупа. Тук трябва да си в съзнание, защото само с мускулна памет не става. Не може да си зомбясал пред компютъра. Къде точно съм споменал мускули или помпане??? Казах цитирам "тежко намесени медикаменти"!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 7, 2017 Share Posted September 7, 2017 Къде точно съм споменал мускули или помпане??? Казах цитирам "тежко намесени медикаменти"!!! Никъде не си го споменал. То и аз не виждам да съм споменал "помпане" в цитираният от теб пост. Тежко намесените медикаменти какво правят в другите спортове? По-умен ли те правят? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted September 8, 2017 Share Posted September 8, 2017 Никъде не си го споменал. То и аз не виждам да съм споменал "помпане" в цитираният от теб пост. Тежко намесените медикаменти какво правят в другите спортове? По-умен ли те правят? Спомена бъхтене - него съм приел за синоним на помпене. Медикаментите помагат според нуждите на спорта - концентрация, психическа умора, физическа сила или издръжливост. Земетресение от 8 по Рихтер е било усетено в Мексико Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted September 8, 2017 Share Posted September 8, 2017 Къде точно съм споменал ... Никъде не си го споменал. ... Спомена бъхтене - него съм приел за синоним на помпене. ... Аматьори...трябва да ви пратя plameni да видите какво се казва професионализъм в трактовката на синонимите. ----------------- А тия долу много "некадърни" бе - да управляваш точно Слънчака и все да си на загуба. "Слънчев бряг" АД три поредни години отчита загуби, обяви Ангелкова В същото време туристическият поток расте, а комплексът Слънчев бряг се е превърнал в своеобразен мегаполис... ...и в същото това време... Общински съветник от БСП-Бургас подкара поръчков Rolls-Royce за 700 000 лева Бенчо Бенчев се явява и нещо като наследник на бизнеса на бургаския крими герой Митьо Очите. Преструктуриране в капитала на свързваната с Димитър Желязков-Очите охранителна фирма „Аркус – Сигурност Бургас” ООД бе извършено преди месеци. Припомняме, че основен съдружник в „Аркус” беше убитият във „4 you” гард на Очите – Александър Алексиев. Сашо Японеца притежаваше 40% от охранителната фирма. Сега неговият дял се разпределя между бургаския общински съветник Бенчо Бенчев, който вече притежава 40% от „Аркус” и Георги Дросев – с 20 %. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 8, 2017 Share Posted September 8, 2017 Още като видиш името и става ясно за какъв рапон говорим... И отново да натъртя - все по-нагло, все по-очевадно, само от институциите никой нищо не вижда... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted September 8, 2017 Share Posted September 8, 2017 Още като видиш името и става ясно закскъв рапон говорим... Направо мога да ти го покажа на снимка, даже на две... .. А колата да не мислиш, че му е първата... През 2011 г. общинският съветник се прочу с покупката си на Bentley за 300 000 лв... За тази даже е чакал 3 месеца докато му я направят, а името си явно много си го харесва, щом е поръчал да му избродират инициалите на облегалките и сега там вместо фирмените RR има ББ. Аристократичният британски автомобил пристигна в Бургас преди седмица, след като заможният му собственик Бенчо Бенчев, познат с прякора си Бенката, чака повече от 3 месеца за производството на поръчаното от завода на най-скъпата марка возило. Бенката отново не е изневерил на стила си и е платил допълнително да изпишат на облегалките на автомобила му инициалите Б.Б. Поредната скъпа покупка на Бенката, който е заместник-председател на Общинския съвет в Бургас, разбуни духовете. Според много от колегите на Бенчев от общината в Бургас бизнесменът ненужно парадира с показни символи на богатство. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted September 8, 2017 Share Posted September 8, 2017 Черно море е нещо като гореща точка на подводната археология. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted September 8, 2017 Share Posted September 8, 2017 И понеже днес се разговорихме за скъпи коли и далавери, не ми е ясно след като понякога има очевадни факти, къде блеят прокуратурата и НАП и не се самосезират, щото има още сумати като тоя без ден трудов стаж, но живеещи в палати. Млад софийски ром тъне в лукс като принц от приказките и демонстрира висок стандарт без нито един ден трудов стаж. Става въпрос за мургавия представител на малцинствата Александър Алексиев. Той не се свени да парадира с луксозни автомобили "Ауди" и джипове "Порше" за стотици хиляди левове. В комбинация с огромния му палат сумите набъбват на милиони. Как обаче Алексиев е натрупал семейното имане? Запознати твърдят, че имането си младият ром е натрупал благодарение на съпругата си Йорданка. Тя продавала тялото си на богати мъже и по цял свят. Тя била и с много палави пръсти, с които бързо преджобвала богатите и жадни за ласки чужденци. Алексиев дотолкова иска да натрапи богатството си в очите на събратята, че позира пред златните огледала и орнаменти в палата си. На скъпите часовници по ръцете му пък биха завидели дори аристократите от Лондон и баровците от Париж и Виена. Семейство Алексиеви трябва да са факири в правенето на кинти, въпреки че не са завършили дори средно образование. Това не им пречи да се фукат с огромните си доходи, за които няма данни да са платили данъци. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 8, 2017 Share Posted September 8, 2017 Черно море е нещо като гореща точка на подводната археология. Тоя кораб беше буквално пред прозореца ми преди три дни: Знаех си, че е изследователски... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted September 8, 2017 Share Posted September 8, 2017 Черно море е нещо като гореща точка на подводната археология.Много глупости има в статията, но и доста истини. Иначе за потопа наистина се говори за вариант да е той описаният от старият завет. Но има и доста други подобни събития в историята. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 8, 2017 Share Posted September 8, 2017 Много интересно къде са тия "много глупости" в статията... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted September 8, 2017 Share Posted September 8, 2017 (edited) Всичко е ясно, да влязат избраните Как киселото мляко няма да е българско Промени в закон ще премахнат националната регистрация като български наименования за произход на киселото мляко, сиренето, лютеницата - некадърност на макс!!! Edited September 8, 2017 by NEO_DDT Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted September 8, 2017 Share Posted September 8, 2017 Много интересно къде са тия "много глупости" в статията...Сега отивам да пия бира, но после или утре ще ти обясня какво е тотална глупост. Автора си няма и идея от подводна дейност. Поне да се беше посъветвал. Най - малкото side scan sonar-а не е подводница... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted September 8, 2017 Share Posted September 8, 2017 (edited) Любопитно ще ми е да опишеш грешките... материята ми е много интересна и с удоволствие бих искал да разбера неточностите на журналиста лаик. П.П. Ха-ха, сега като гледам фара от снимката на Виден, и се сещам, как преди три години набарахме една двойка да прави секс посред бял ден, малко под него откъм източната му страна...и не това беше куриозното...оказа се, че мадамата е бивша приятелка (гадже) на човек от компанията с която бяхме там, а пък мъжа бивш колега...и никога преди това не беше ставало въпрос за това, че са ни общи познати.. И те ни видяха, но явно заради неудобния момент изобщо не ни поздравиха...след това ги скъсахме от бъзици...даже още ги "ядем"....Ама беше куриоз, ние отгоре дзяпаме, те отдолу се чудят коя дреха по-напред да си облекат... Edited September 8, 2017 by Mockingbird Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 8, 2017 Share Posted September 8, 2017 Под "фара" светещия кръст ли визираш? ЕДИТ: Корабът наистина е много впечатляващ. Цялата муцуна отпред е хеликоптерна площадка. Гледах, блях - нямам чак такива познания по темата, но си личи отдлече и за лаЙк, че е специален кораб. Обърни внимание и на крана. Отначало реших, че полагат кабел, но траекторията на движение не съвпадаше с подобно действие. В един момент буквално стигнаха до брега. Брутално тиха машина - рибарските тракачки сутрин в 6.30 вдигат повече шум. Криволичеха, явно нещо търсеха. Изключително красив съд, шапки долу за инициативата, евала на спонсора. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted September 9, 2017 Share Posted September 9, 2017 И ми то, на оная мома задника й беше лъснал баш като фар...та за т'ва така си му викам.... Просто е супер това което правят. Струва адски много пари, но ще даде отговори на много въпроси... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted September 9, 2017 Share Posted September 9, 2017 Почина сръбската кинолегенда Любиша Самарджич (за тия дето са гледали филмите му)... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted September 10, 2017 Share Posted September 10, 2017 Май балона на американците скоро ще се спука. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 10, 2017 Share Posted September 10, 2017 Да си говорим за ДЕБИЛИ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted September 11, 2017 Share Posted September 11, 2017 Да си говорим за ДЕБИЛИ... Щом губернатора помолил да не се пуца по ураганчето смятай....Безмозъчни кретени. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted September 12, 2017 Share Posted September 12, 2017 (edited) Да благодарим на похитителите, че върнаха Адриан! И че МВР не се намеси. - Много правилни думи от автора на статията за състоянието на МВР!!! Edited September 12, 2017 by NEO_DDT Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 12, 2017 Share Posted September 12, 2017 Гледате ли новините? 18% от учениците имат проблеми с българския език... No comment. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts