vinyl_master Posted January 31, 2017 Share Posted January 31, 2017 Такива глупави съпоставки, от такъв помиен сайт....... между два продукта колко много ме дразнят не е истина. Късия отговор - по-добрия е този в когото има по-добър пилот. Тъй като само на хартия можем да ги сравним теоретично, т-50 има по-добра маневреност, по-добра авионика, по-добро снаражение и по-добри радари..а, да и е три пъти по-евтин.... Дълбок аналис In strategic and techno-strategic terms, the PAK-FA is the most prominent “game changer” in the fighter domain since the T-10/Su-27S Flanker B entered operational service during the mid 1980s. If the United States does not fundamentally change its planning for the future of tactical air power, the advantage held for decades will be soon lost. И много интересно, хората по света го сравняват с новия ф-35, само тука разбиращите го сравняваме с 22.... The first flight of Russia's stealthy PAK-FA is the best recent example of the problems examined in the United States Defense Science Board report on “Capability Surprise”, released in September last year. This study is an important step forward in identifying the causes of many past, current and developing strategic failures. A capability surprise arises whenever an opponent makes use of a new capability, or uses an existing capability in a different way, catching the target or victim off guard Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted January 31, 2017 Share Posted January 31, 2017 Аз предпочитам последния Сухой PAK FA. Е, нема такова жувотну! Наистина НЕМА такова жувотну, в буквалния смисъл на думата: Produced 2009–present Number built 8 flyable prototypes От 2009 досега са произведени само 8 прототипа. Та колкото и да е безаналогов, все тая, след като го нЕма буквално. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted January 31, 2017 Share Posted January 31, 2017 Ами нормално, това е изтребител, не е сирене. Първия полет на Ф-22 е през 1990, а влиза на въоръжение през 2003..... ПАК ФА, ще влезе на въоръжение до година две - макс. Което ще е дооооста добър таймлайн. Първия полет на т-50 е през 2010. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted January 31, 2017 Share Posted January 31, 2017 Ще, ще. Първият полет на F-22 не e през 1990, а 7 години по-късно през 1997. Започва да се произвежда през 1996 и до 2011, когато спира производството са излезли 195 бройки. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted January 31, 2017 Share Posted January 31, 2017 Говориш глупости. 1990 е първия полет, просто прототипа има друго име, на практика е един и същ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted January 31, 2017 Share Posted January 31, 2017 YF-22: и F-22: Верно са един и същи самолет. :Facepalm: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted January 31, 2017 Share Posted January 31, 2017 Да еднакви са, спирай я тая уикипедия....баси излагацията....честно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted January 31, 2017 Share Posted January 31, 2017 Ъхъ, радвай се и си вЕрвай. Особено за това как индийската авионика била крийм ъф дъ кроп. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 31, 2017 Share Posted January 31, 2017 Момчиле, кога викаш пак ще пием в Йегера? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 31, 2017 Share Posted January 31, 2017 (edited) Не поехали. В космос больше не летаем "Русия прекратява всички полети в космоса. Всички двигатели, произведени от Воронежкия машиностроителен завод, подлежат на проверка. Оказало се, че честите аварии от последните години се дължат на кражби - части, които трябва да се произведат от изключително редки метали, са заменяни с такива от обикновена неръждаема стомана." Edited January 31, 2017 by djadomraz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted February 1, 2017 Share Posted February 1, 2017 Момчиле, кога викаш пак ще пием в Йегера? Видене, ако се навия лятото да дойда, щото имам други приоритети. Не ми харесва как големите превозвачи се опитват да ме цакат тази година с някакви хабсурдни цени на билетите до България, равносилни на едноседмична почивка в Антигуа в четиризвезден хотел на райския карибски плаж. Не поехали. В космос больше не летаем "Русия прекратява всички полети в космоса. Всички двигатели, произведени от Воронежкия машиностроителен завод, подлежат на проверка. Оказало се, че честите аварии от последните години се дължат на кражби - части, които трябва да се произведат от изключително редки метали, са заменяни с такива от обикновена неръждаема стомана." Ъхъ, като сложиш кражбите и индийската електроника на едно място и се получава една много интересна комбинация. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 1, 2017 Share Posted February 1, 2017 В твой стил - "колосален" източник - тип БРАДВА Те общо взето всичките са ти такива Видене, ако се навия лятото да дойда, щото имам други приоритети. Не ми харесва как големите превозвачи се опитват да ме цакат тази година с някакви хабсурдни цени на билетите до България, равносилни на едноседмична почивка в Антигуа в четиризвезден хотел на райския карибски плаж. Ъхъ, като сложиш кражбите и индийската електроника на едно място и се получава една много интересна комбинация. За съжаление не мога да ти помогна с билетите - яко йебань си е там Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted February 1, 2017 Share Posted February 1, 2017 За съжаление не мога да ти помогна с билетите - яко йебань си е там Гадовете буквално се наговарят, ама майната им. Може да изскочи нещо до лятото, та ще видим. За да не съм офтопик: Една трета от българите никога не са използвали интернет Това ме озадачи - дори макетата са пред нас по този показател. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 1, 2017 Share Posted February 1, 2017 НЕ вервай на глупости Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted February 1, 2017 Share Posted February 1, 2017 НЕ вервай на глупости Ако не мога да вЕрвам на официалната статистика на Евростат, на кого да вЕрвам тогава? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted February 1, 2017 Share Posted February 1, 2017 Видене, ако се навия лятото да дойда, щото имам други приоритети. Не ми харесва как големите превозвачи се опитват да ме цакат тази година с някакви хабсурдни цени на билетите до България, равносилни на едноседмична почивка в Антигуа в четиризвезден хотел на райския карибски плаж. Ъхъ, като сложиш кражбите и индийската електроника на едно място и се получава една много интересна комбинация. 550 долара ми е билета. Сега сапунисвам шефа за 1 месец отпуска. ☺️ Такива цени сън виждал Чикаго - Маями. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted February 1, 2017 Share Posted February 1, 2017 550 долара ми е билета. Сега сапунисвам шефа за 1 месец отпуска. ☺️ Такива цени сън виждал Чикаго - Маями. Баси евтинията! Ако толкова ми излизаше билета сигурно всеки месец щях да съм в Йегера. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 1, 2017 Share Posted February 1, 2017 550 долара ми е билета. Сега сапунисвам шефа за 1 месец отпуска. ☺️ Такива цени сън виждал Чикаго - Маями. Шефче, пардон - Стефче - туй в едната посока, нали? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted February 1, 2017 Share Posted February 1, 2017 Не мога да повярвам, че въобще има хора които мислят по този начин. Кръстник, след провала на F35 в момента САЩ нямат достоен отговор на руската авиация. Това не ти го пиша като фил-фоб и всякакъв друг идиот, а просто като човек който обича и се интересува от самолети. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted February 1, 2017 Share Posted February 1, 2017 Не мога да повярвам, че въобще има хора които мислят по този начин. Е и? "Мислил"-писал - сега всеки може да пише всичко...тро..ло..ло... П.П. Откакто се появи Интернет, на някои хора им дойде дюшеш. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 1, 2017 Share Posted February 1, 2017 Е и? "Мислил"-писал - сега всеки може да пише всичко...тро..ло..ло... Много по-лошо - не само да пише, но и да публикува пред широка публика... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted February 1, 2017 Share Posted February 1, 2017 Много по-лошо - не само да пише, но и да публикува пред широка публика... Реално колкото повече се споделя - толкова по-широка публиката. Колкото по-скандално - толкова повече се споделя. Цел - постигната. Резултат - някоя дребна душица се радва на популярност... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted February 1, 2017 Share Posted February 1, 2017 Много по-лошо - не само да пише, но и да публикува пред широка публика... Що бе - на някои им плащат и така си докарват допълнителни доходи ; други пък се чувстват значими и по тоя начин се изживяват. Важното е не кой какво пише, а тоя дето чете да си има подходящите интелектуални филтри...което не го наблюдавам често за съжаление. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 1, 2017 Share Posted February 1, 2017 Именно - масата четящи не мислят, преди да повярват. Камо ли да проверят дали лайната са истински и т.н. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted February 1, 2017 Share Posted February 1, 2017 Бахти гаврата майна. Комунисти почитат жертвите на комунизма. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts