Jump to content
BulForum.com

Преглед на печата

b0r3d

Recommended Posts

Не знам какво четеш, ама точно Корнелия иска плоският данък да е различен за бедни, средни и богати - 10% да остане за тия със заплата под 850 лв., за следващите да стане 20% и т.н.

• Replies 14.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Ремонтиран а зона на магистралата между София и Пловдив - със снега се топи и асфалта. Сега дебелата, мазна и удивително тъпа, но за сметка на това нагла свиня Павлова да й заврат ДЗурлата във всяка дупка!!! 100 лева винетка и 280 лева данък плащам аз за стара кола.  :angry1

16114510_1358579010873221_66853317447010

16105850_1358579090873213_58622064914207

=======================================================

Междувременно новият премиер с какво се ЗАНИМАВА и защо говоря аз, че СРАНЕ предстои....  :Facepalm:

=======================================================

В цялата работа единственото хубаво нещо е, че Гришо мачка наред... 

Интересно как може да се връзваш на такива глупости:

САЩ възнамеряват да забранят за най-малко 30 дни граждани на Иран, Ирак, Либия, Сомалия, Судан и Йемен да влизат на територията на САЩ.

Не са глупости Рапторе. Първоначално за 30 дни после за повече и така. 

Точно това са рекли едни чалми на изток, шъ знайш... Ама точно това са рекли. По никакъв начин не може да се случи, мисля се сещаш защо.

Междувременно както казах, лайната почват все по-силно да удрят вентилатора - ето нещо ИНТЕРЕСНО

Относно бъдещата стена - някак си залагам каса бира, че няма случайни фирми да я строят. Някак си ми напомня за едни телени заграждения по нашта граница, дето обаче взеха сами да падат. А в САЩ ще се гради с размах и много милиони... Тоя ще бъде баш Бойко за Америка, при всички положения. 

Че на кое място да сме!?!?!? Гледай:

След като се застъпва за неправомерно спрян от полицаите шофьор в Морската градина, Лъчезар Братоев се оказва в ареста и с повдигнати обвинения - за хулиганство с особена агресия.

Всичко започнало с напомняне, че кметската заповед за забрана на движението в Морската градина, е отменена. Версията на полицая, към който адресирал уточнението, обаче била друга. Той твърди, че Лъчезар го е удрял.

Показанията на униформените били на път да вкарат мъжа в затвора. Но видеозапис от охранителна камера разплел случая. От кадрите се видяло, че не друг, а мъжът в униформа се държи агресивно. Така Варненският районен съд оправдал несправедливо обвинения мъж.

И макар 7 полицейски служители да стоят зад скалъпените показания, само двама бяха изправени пред съда за лъжесвидетелстване. Три години след инцидента бившите общински полицаи Илиян Танев и Йорданка Манушкина се сдобиха с присъди, но условни. Казват, че ще обжалват.

Полицаите са дали лъжливи показания два пъти - първия пред колегите си, а втория - пред съда.

При СЕДЕМ виновни ПЛЮС намесен прокурор - две условни присъди. Има ли смисъл да говорим? 

Че на кое място да сме!?!?!? Гледай:

При СЕДЕМ виновни ПЛЮС намесен прокурор - две условни присъди. Има ли смисъл да говорим? 

Това го даваха по Господари на ефира още преди 1-2 години, аз защо разправям, че МВР е за разпускане и преназначаване на максимум 20-30 % (само кадърните) кадри, на двойни заплати!

Интересно мнение на което попаднах днес:

Бойко, а ти какъв си?
БАШКОМУНИСТА ВИКА "ДРЪЖТЕ КОМУНИСТИТЕ"!
Изслушах "речта" на Борисов пред актива на ГЕРБ. Отвратен съм и погнусен! Няма такава наглост!От години не бях виждал толкова комунисти, партийни секретари и агенти на ДС на едно място. Комунистите били терористи, взривявали влакове и черкви! Кръстили се и палели свещи в черквите! Лицемери били и подли. А ТИ КАКЪВ СИ, БОЙКО?! Ти не си ли член на БКП? Не си ли ти предложен за генерал от щатният служител на ПГУ на ДС Бриго Аспарухов? Не ти ли сложиха генералските звезди агент Сава и агент Гоце? Не върна ли ти БСП и ДПС на власт, само за да ограбиш с Пеевски и Цацаров милиардите от КТБ? Не си ли ти агент Буда? Не е ли твоят заместник Цветанов щатен служител на ДС? Не е ли две трети от партийното ти ръководство съставено от членове на БКП? Не вкара ли ти в 43-то НС повече агенти на ДС и от БСП? Не беше ли ти личният пъдар на Тодор Живков, когото наричаше "свой учител", пред чиито паметник поднасяше венци в Правец? Не напусна ли ти МВР заради "партията любима"? Не предложи ли ти партийната секретарка и член на БКП Цачева за президент на България? И като говориш за свещи и църкви, не целува ли ти ръката на агента на ДС, наричан "патриарх български"? И не беше ли твоята глава помазана с фекални води от ръцете на друг агент на ДС? Не наричаше ли ти Господ "началника" , докато назначаваше ченгета и комунисти из цялата държавна администрация? Не си ли избра ти Цацаров - член на БКП за главен прокурор? Не издигна ли ти Бокова за шеф на ЮНЕСКО и ООН? Не назначили ти агент на ДС за синдик на КТБ? А като говорим за ТЕРОРИЗЪМ! Не беше ли ти на власт , когато над два милиона българи бяха прокудени от родината им от 2009г до сега? Не беше ли ти този, който умишлено загуби делото и плати на Путин над милиард и триста милиона наши пари за Белене? Не беше ли ти на власт, когато бизнесмени бяха разстрелвани като кучета по улиците? Не беше ли ти на власт, когато пред Съдебната палата в София се стреляше с гранатомети? Не беше ли ти на власт, когато България е осъдена по десетки дела за нарушаване на човешките права от съда в Страсбург заради теб и Цветанов? Не беше ли ти на власт, когато се палеха и взривяваха заводи и складове? А Горни Лом забрави ли? А другите взривове? А десетките жертви? А Хитрино забрави ли? По чие време се взриви този влак? И не се ли оказа фирмата собственик на влака близка до ПИБ, касичката на другата ти половина Пеевски? Не се ли оказа ТИ най големият комунист и престъпник. Да, Бойко, ПРАВ СИ, че не бяхме подготвени за подлостта на комунистите. За твоята подлост. Но вече знаем на какво са способни комунистите. На какво си способен ти.
Няма по гнусна нещо от това комунист да плюе комунистите в опит да се изкара демократ. Това е все едно педофил да пее детски песнички в опит да се изкара "приятел на децата".
Някой нещо да не е разбрал?
#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

Точно това се опитвах да обясня по нагоре, че разлика между БСП и тези няма. И дори в момента съм повече склонен да дам шанс на БСП, от колкото на тези, най-малкото защото БСП-то ще са гледани под лупа и малко от малко ще се стараят повече.

Няма полза БСП да ги гледаш под лупа, понеже нищо няма да видиш - те не работят на дребно и за да видиш размаха им, трябва да пуснеш специален дрон, който да може да се издига поне на километър. :popcorn-and-drink-smiley-emotic

@Асене, стегни се моля ти се - не си на 12 за да ги говориш тия работи. Ясно е, че много червени още в началото на прехода станаха сини, зелени, жълти и пембени, но да твърдиш, че точно Корнелия ще поведе Партията към нов демократичен курс е направо смешно. ;)

П.П. Бяха на власт...45 години....после пак бяха....и после пак....че и в коалиция бяха...а някои гледахме всеки път кой какво правеше и какви закони приемаше...и колко хубаво е, че в нета си стои цялата история за тези без памет и за онези, които не са били родени тогава...стига разбира се да имат желанието да се измъкнат за малко от фейса и да си я потърсят. :moon:

кУрнелия е толкова зле, че няма на къде повече. Наскоро даже говореше за БЕЗПЛАТНО здравеопазване. Интересно коя година хората ще разберат, че не съществува нищо безплатно. Веднага се сещам и за програмата за БЕЗПЛАТНО саниране на герберастите. Дето уж е безплатна, а реално се плаща от всички хора. Реално и аз плащам за да се санират жилищата на други хора на поне тройни цени...

Ето пак ги насраха:

http://dnes.dir.bg/news/doklad-evropeyska-komisia-evropeyski-parlament-25108392?nt=4

Реакция едва ли ще има.

Всяко едно управление на комунисти е било пагубно за България. Ама като казвам пагубно не говоря за обичайното пагубно, което тук много-много не се мени, а имам предвид МЕГА пагубно... И всичко е правено нагло и безцеремонно, без никой да се крие или притеснява по никакъв начин - да си въобразяваш, че щели да се съпикясват .... няма да коментирам. У нас просто властимащите са достигнали вече върховната наглост и то не защото са безскрупулни, безсрамни, продажни боклуци, а защото знаят, че НИКАКВИ последствия няма. И затова - докато раята не скочи и не претрепе няколко и не окауши поне очевадната сган, то нищо никога няма да се промени. Просто и ясно. 

======================================

ХАХАХАХАХАХ

16265272_10154782794791708_7023936808587

Цял месец пред централата на БСП никой не почисти тротоара! Освен пред входа, та да може КурНелия да слезе от лимозината без да се нацапа. клетатеритория

Аз да попитам всичките тия видни БСП-ари дето са ходили в казарма и са "станали мъже" защо не са си почистили :D

За антикорупциония иск срещу Тръмп, дали ще уличат действащия президент в престъпление според вас? Колкото осъдиха и Хилари - разпити, повдигане на обвинения и накрая нищо...

Еврогрупата и нейната битка с липсата на доверие - тази година ще е доста сериозен тест за оцеляването на еврозоната...

Ще се върнем в ония години, когато имаше 250-300 партии... За съжаление обаче не е смешно - трагично е.

==========================

Пламене - от ЛЮБИМИТЕ ти....  Ти колко време викаш вадиш 34 хиляди? 

Любими-нелюбими - да ти кажа честно даже вече и не ми е жал за тях. Това 20 години да ги лъжат по един същ начин с леки вариации...в преса, радио и телевизия нонстоп съобщават за тия измами, чак кметовете по селата започнаха да им правят инструктажи, да лепят информационни листовки...и след всичко това толкова години да продължават да им се връзват на телефонната мангалска мафия - това как точно да го квалифицираш? Извинявай ама една тъпа крава като се приближи до електропастира и я прасне тока - повече не ходи там, нали? А една баба я бяха лъгали няколко пъти поред в продължение на 2 години и най-интересно, че вадят с лека ръка разни хиляди левове и ги хвърлят през терасите...ебаси, как да ти е жал ми кажи... :notify:

и най-интересно, че вадят с лека ръка разни хиляди левове и ги хвърлят през терасите...ебаси, как да ти е жал ми кажи... :notify:

- Бабо, защо са ти толкова големи прозорците на къщата на село?

- За да мога по-лесно да хвърлям парите през тях, внучке.