Jump to content
BulForum.com

Преглед на печата

b0r3d

Recommended Posts

• Replies 14.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Реално погледнато единствено от гледна точка на това, че не се научиха да разкарват "старите к*рви". Тоя гол охлюв защо, ЗАЩО ще го вадиш от нафталина?!?!? Сега в междинния хаос пак ща се насерат сума неща, като ще има едно надлъгване и гонене на недовършените в мандата "лични дела". Разбирай требе да се дооткрадне де що може и е почнато да се краде... Па има и обещани работи... Другото, което може да се случи, е сега да тръгне яко пак метене и преназначаване на шуробаджанашки принцип. Абе казвам ти го съвсем накратко - мътна вода! Ти знаеш кво се прави в нея. 

Реално погледнато единствено от гледна точка на това, че не се научиха да разкарват "старите к*рви". Тоя гол охлюв защо, ЗАЩО ще го вадиш от нафталина?!?!? Сега в междинния хаос пак ща се насерат сума неща, като ще има едно надлъгване и гонене на недовършените в мандата "лични дела". Разбирай требе да се дооткрадне де що може и е почнато да се краде... Па има и обещани работи... Другото, което може да се случи, е сега да тръгне яко пак метене и преназначаване на шуробаджанашки принцип. Абе казвам ти го съвсем накратко - мътна вода! Ти знаеш кво се прави в нея. 

Е то беше ясно, че ще е такава цигания... Оная Нинова, преди няколко дни, беше изръсила: "Като БСП управлява, ще се строи, без да се краде..."  :Facepalm:

Е то беше ясно, че ще е такава цигания... Оная Нинова, преди няколко дни, беше изръсила: "Като БСП управлява, ще се строи, без да се краде..."  :Facepalm:

Тва е такава ГИГАтъпотия, че нека я довършим подобаващо - и фирмите за боклука и чистотата няма да крадат пари.... :laughing:

Не, няма, но от нейната уста просто звучи "най-достоверно". :)

П.П. Деба, само аз ли в тая държава имам памет за последните 30-тина години?

Има ли значение дали е Нинова от БСП, Борисов от ГЕРБ или някой от реформаторите (десните-сините)???

Има, но в тоя аспект разликте в картинката (типичните 10 ако помниш), са най-много 3 

Не.

С какво точно от устата на Нинова звучи "най-достоверно" в сравнение с другите. Нещо не съм много съгласен тук.

С какво точно от устата на Нинова звучи "най-достоверно" в сравнение с другите. Нещо не съм много съгласен тук.

Иска да ти каже, че при комуниста всичко е 10000000000000% лъжа и измама. Ако при другите може да се подхлъзнеш 2-3-5%, при комунистите ВСИЧКО, отгоре до долу, с тотална сигурност, е лъжа! 

Иска да ти каже, че при комуниста всичко е 10000000000000% лъжа и измама. Ако при другите може да се подхлъзнеш 2-3-5%, при комунистите ВСИЧКО, отгоре до долу, с тотална сигурност, е лъжа! 

Лично аз смятам, че това са глупости. Лъжата е от човека, а не от партийната му ориентираност. Искаш да кажеш, че ГЕРБ и реформаторите не лъжат на 100% ли? 

Пък аз знам през последните 3-4 правителства по колко трябваше да се... подхлъзнеш..., та нещата, дето ги говориш на правилните хора да станат истина ;)

Повече нямам какво да кажа - ако залиташ по комунисти, кажи си. 

Залитам само по блондинки... Не не залитам по комунисти, просто смятам, че плюенето по дефоут е някак...тъпо.

Залитам само по блондинки... Не не залитам по комунисти, просто смятам, че плюенето по дефоут е някак...тъпо.

При комунистите, брат, изключения няма. Както каза Пламен - вие верно ли нищо не помните? Поне от нашето време?

Няма нищо...то нещата си вървят и се повтарят. След няколко години Асен ще плюе БСП-то вместо тебе, ама пък на неговото място вече ще има по-млади, дето ще са забравили и така...животът си минава и някои хора постоянно си оправят игрите по тоя начин. Тия предизборни ситуации с лъженето и маженето и най-вече с плюенето по конкуренцията колко пъти вече съм ги виждал...направо съм станал като детектор на лъжата. :popcorn:

вие верно ли нищо не помните? Поне от нашето време?

Ама аз съм по голям от теб...май с една година. Не е така брат. И германците 39-45 година трепеха евреи и т.н., ама сега са ок. Според мен точно в момента комунистите ще се държат ок, щот знаят, че ги гледат под лупа. А другите измикяри...просто са свикнали всичко да им минава.

Според мен точно в момента комунистите ще се държат ок, щот знаят, че ги гледат под лупа. 

Да имаш вяра на комунист....

NbqF18d.png

Най-безочливото, дебелокожо и нагло създание е комунистът!

Лично аз смятам, че това са глупости. Лъжата е от човека, а не от партийната му ориентираност. Искаш да кажеш, че ГЕРБ и реформаторите не лъжат на 100% ли? 

Мда ама от такова лъжливо и грабливо човече като нея, звучи като виц!

Ама аз съм по голям от теб...май с една година. Не е така брат. И германците 39-45 година трепеха евреи и т.н., ама сега са ок. Според мен точно в момента комунистите ще се държат ок, щот знаят, че ги гледат под лупа. А другите измикяри...просто са свикнали всичко да им минава.

Ами трепали са, то и ние докато не изтрепем такива като Нинова, Доган, Бойко, Бареци и всякакви подобни няма да се оправим! Стой и гледай сега какви цигании ще направят служебното правителство за малкото месеци, които ще са на власт! Най-вероятно ще се започне с това:

Летище София: Концесия, ама друг път

Не знам ама БСП въведоха плоския данък, което е НАЙ-ХУБАВОТО нещо, което някой е правил последните 30 години в тази държава. После Иван Костов беше против. 

Като гледам какви ги говорят някои от ужким бившите "десни" партии просто косата ми настръхва.