NEO_DDT Posted January 23, 2017 Share Posted January 23, 2017 Докато дупките на Пловдив чакат пролетта, вижте какво правят в Бургас! - явно можело, когато кмета не е олигофрен Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 23, 2017 Share Posted January 23, 2017 Някой е взел добри парички покрай тая духалка... Нека не забравяме и ние в Пловдив какви уникални почистващи машини имаме, дето така и не мога им сглобя еврата, които се платиха... Но - нека видим по-детайлно въпросната публикация от трафик-клозет, дето вчера се издуха как били номер едно, евентуално не само в Пловдив, но и света. Източник - Флагман => клипче от Вклозет => подминавам "новината" с яд, че съм й дал клик... Отделно какво се вижда на клипа - тая дупка ще е същата дупка до седмица, ако и толкова изкара... ======================================= Още една потресающа НОВИНА. Гол кран на улицата гръмнал на -17 градуса - ШОК И УЖАС! КРИЗА И БЕДСТВИЕ!!!При мен двуцолова тръба се спука в склад на 1.50 под нивото на земята - много по-съществено откъм интерес, ма пусто не запълвам дупки в ефира... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 23, 2017 Share Posted January 23, 2017 (edited) Докато дупките на Пловдив чакат пролетта, вижте какво правят в Бургас! - явно можело, когато кмета не е олигофрен Това е по метода на студеното пълнене, но доколкото знам то е само за временно закърпване на положението докато не се направи истински ремонт по класическите технологии...бяха го коментирали по някаква телевизия. Едит: Току що го казаха и по новините по Нова ТВ за студеното пълнене на дупките по магистралата - издържали от няколко дни до месец. Edited January 23, 2017 by Midex Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted January 23, 2017 Share Posted January 23, 2017 https://news.plovdiv24.bg/699431.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 23, 2017 Share Posted January 23, 2017 Това е по метода на студеното пълнене, но доколкото знам то е само за временно закърпване на положението докато не се направи истински ремонт по класическите технологии...бяха го коментирали по някаква телевизия. Едит: Току що го казаха и по новините по Нова ТВ за студеното пълнене на дупките по магистралата - издържали от няколко дни до месец. В момента, в който видиш, че няма валяк наоколо и веднага ти става ясно какви тъпанарщини дрънкат журналистите, които както знаем са за разстрел! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted January 23, 2017 Share Posted January 23, 2017 АБСОЛЮТНО СЪГЛАСЕН! Това е мултимедията, за която говори...плача! https://www.youtube.com/watch?v=oFIyR7ntWZM&feature=youtu.be Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 23, 2017 Share Posted January 23, 2017 Не зная кой е тоя резняк, но ако го видя ще го убия и излежа с удоволствие... Знаеш, че няма как да издържа цялостно такова словоблудство и сране, исках да го спестя и на другите... Ти виж колко хора гледат и се хилят като п§тки... После ме питат разни що съм се изнервял... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 23, 2017 Share Posted January 23, 2017 А това няма нужда от коментар... ЗАЩО ЗАКРИХА ПРОФИЛА МИЗЕМЯ НА СВОБОДНИТЕ И РАВНИТЕ ЛИ Е ФЕЙСБУК Преди седмица закриха профила ми във Фейсбук.Без никакви обяснения.А пък аз мислех, че Фейсбук е „земя на свободните и дом на храбрите“, както се пее в американския химн. ***В профила ми няма нито един ред, от който да се срамувам.Болшинството от текстовете там са препечатани от страницата ми във Фейсбук.Тя все още съществува.Скромните ми текстове са посветени на кризите, които раздират България – дивотиите на политиците ни, бежанският Апокалипсис, Циганското Надигане.В крайна сметка – посветени са на гаврите, които изтърпява днешният българин.Тези текстове се ползваха с успех, за което съм благодарен на читателите си.Те неизменно се препечатваха и в няколко сайта, със съвършено различна политическа ориентираност.Да не излезе, че и те не спазват някакви правила на Фейсбук. *** Написах писмо до Фейсбук – за да разбера, какви са причините за закриването на Профила ми. Получих отговор, ето го: „Здравейте,Вашият профил е деактивиран поради нарушаване на Условията за ползване на Facebook. За съжаление, това означава, че няма да активираме профила ви по никакъв начин.Facebook е общност, където хората се свързват да споделят с приятелите си чрез своите реални идентичности. Това означава, че:- Вашият профил трябва да бъде с истинското ви име и рожден ден.- Позволени са профили единствено на хора. Нарушение на политиката на Facebook е да се използва профил, който да представлява нещо друго, което не сте вие (например: знаменитости, домашни любимци, идеи, предмети).- Не се допуска използване на профил за многократно изпращане на съобщения до непознати с цел бизнес или запознанства.Благодаря,КейтиОперации на ОбщносттаFacebook“. ***Отговорих на Кейти, ето така: „Скъпа Кейти, получих отговора Ви на моето писмо относно заличаването на Профила ми.Благодаря ви за бързата реакция.Същевременно трябва да ви уведомя, че съм много озадачен от мотивите за заличаването на Профила.В него никога и по никакъв начин не са нарушавани правилата на Фейсбук – на нито едно от тях.Профилът съществува от около една година. Ползва се с добър успех. За българската публика е съвършено ясно, чий профил е това. Позволете ми да ви кажа, че аз съм един от най-известните български журналисти. Така че, профилът е на съвсем конкретна и отлично позната на публиката личност. В него ясно бяха посочени данните ми, бяха публикувани мои фотоси, корици на книги и пр., които съвсем категорично насочваха към мен... В профила съществуваше и препратка към страницата ми във Фейсбук, също отлично позната на публиката /с 65 хиляди последователи/, както и препратка към мои два сайта.Те също се свързват единствено с моята личност и дейност.Никога не съм използвал профила за изпращане на съобщения до непознати, с цел бизнес или запознанства.Общувал съм единствено с приятелите на Профила - като винаги единствено съм отговарял на техни коментари или съобщения до мен.Съжалявам, че след многомесечно общуване сега съм лишен от 5 хиляди приятели и от близо още толкова последователи.Моля да имате предвид и още нещо.Бях много озадачен, когато открих, че с моето име съществуват няколко десетки профила. Някои от тях нямат никаква идентификация.А аз, от своя страна, извън всичко друго, Ви изпратих и копие на личната си карта, за да отговоря максимално на изискването за идентификация.Много съжалявам за случилото се и Ви моля да направите нужното, за да отстраните създалото се недоразумение.С уважениеВаш…“ ***Не получих отговор.А вие сами можете да прецените, доколко са състоятелни мотивите за заличаването на Профила ми. ***„Кеворк, не бъди чак толкова наивен!“ – подсказаха ми доста приятели. ***Не се притеснявам от закриването на Профила, въпреки че това е направо нелепо.А по-скоро от причините за това.Пак приятели предположиха, че са ме атакували някои от героите на моите текстове.Това са ония, които виреят за сметка на кризите, които изредих по-горе: притворни „демократи“, някакви фльонги, маскирани като министри и властници, „меркантилни циганолюби“ и пр.Ония, които толерират и предизвикват Българския Разпад. ***Неведнъж ми се е случвало да ме спират в телевизията – в тоталитарните години, а и след това.Това не ме е плашело – защото съм имал невероятната подкрепа на публиката.Веднъж, знаете това, близо половин милион души ме подкрепиха – и то в „ония“ години.Но сега ме е яд - повече от когато и да е било.Яд ме е най-вече, защото със закриването на Профила загубих хиляди приятели, както и стотици чудесни техни коментари – това беше най-ценният ми капитал.Чувствам се някак виновен пред тях – сякаш съм ги подвел.Сега ми остана подкрепата на други близо 65 хиляди последователи на Страницата ми, на които искрено съм задължен. И заради тях написах тези няколко реда.Ще бъда щастлив, ако приятелите и последователите ми от закрития Профил търсят по-често Страницата ми, за да продължим да общуваме.А иначе – остана ли някъде Земя на Свободните и Равните? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted January 23, 2017 Share Posted January 23, 2017 (edited) ...Подпис: Агент Димитър.... Edited January 23, 2017 by gado Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted January 24, 2017 Share Posted January 24, 2017 https://news.plovdiv24.bg/699431.htmlОще онзи ден я видях новината, но не ми остана време да я сложа и тук. Не мога да се сетя кой точно го защитаваше тук, но искам да ми обясни нещо. Кръвната му проба за алкохол е била взета чак към 9 часа сутринта. Тя отчела 0,61 промила. Катастрофата става малко след 1. 8 часа по - късно е на 0,61 промила. Нали уж 2 чаши вино беше пил. Бая големи ще да са тези чаши. Направо по 1 литър всяка. Ще потърся таблицата как точно спадаха промилите, но вероятно в момента на сблъсъка е бил доста над 2 промила.... Изрод!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 24, 2017 Share Posted January 24, 2017 Ти да видиш! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted January 24, 2017 Share Posted January 24, 2017 Сега остава и катаджиите да започнат да действат! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 24, 2017 Share Posted January 24, 2017 Сега остава и катаджиите да започнат да действат! Работата е след това - да се съберат всички глоби, а не да се точат с години... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 24, 2017 Share Posted January 24, 2017 Че ти от глоби вече не можеш да избягаш! Това не ти е едно време да смачкаш фиша и да го хвърлиш в боклука. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 24, 2017 Share Posted January 24, 2017 Все още имало огромен процент несъбрани глоби...началникът на КАТ София го каза вчера. ...btw, това искам да го видя с очите си - всички велосипедисти с жилетки ("Управление на велосипед без светлоотразителна жилетка - глоба 10 лева."). Според мен, както често се случва в милата ни страна - повечето написани в закона неща си остават едно добро пожелание. Ще ми се да видя и как ще се справят с ежедневните изпълнения на пистовите мотори, за които не е написано нищо. Също така нищо не е казано какво става ако нямаш гражданска отговорност, а само има глоба ако не я носиш в себе си... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted January 24, 2017 Share Posted January 24, 2017 Още онзи ден я видях новината, но не ми остана време да я сложа и тук. Не мога да се сетя кой точно го защитаваше тук, но искам да ми обясни нещо. Катастрофата става малко след 1. 8 часа по - късно е на 0,61 промила. Нали уж 2 чаши вино беше пил. Бая големи ще да са тези чаши. Направо по 1 литър всяка. Ще потърся таблицата как точно спадаха промилите, но вероятно в момента на сблъсъка е бил доста над 2 промила.... Изрод!!! Ами елементарно е, но за човек, който не взима всяка глупост, която прочете из медиите за истина! При положение че и ти си от хората които се делят на "фили" и "фоби" едва ли ще разбереш... Взета е кръвна проба веднага след като е приет и прегледан след катастрофата под полицейска охрана, но нали така няма как да е интересно... Бързи два въпроса: кои са тия доктори и полицаи, които рискуват уволнение и съд (за да подменят проби от катастрофа с жертви) и след това разправят наляво и надясно да стигне до медиите; след като нали някак си са убедили всички да манипулират пробите, не можаха ли да ги направят да няма алкохол (след като толкова хора са забъркани и са поели този огромен риск) ами пак ще оставят криминализиран промил? Като се замислиш няма никаква логика в тия неща, ама давай сензация да има... Все още имало огромен процент несъбрани глоби...началникът на КАТ София го каза вчера. ...btw, това искам да го видя с очите си - всички велосипедисти с жилетки ("Управление на велосипед без светлоотразителна жилетка - глоба 10 лева."). Според мен, както често се случва в милата ни страна - повечето написани в закона неща си остават едно добро пожелание. Ще ми се да видя и как ще се справят с ежедневните изпълнения на пистовите мотори, за които не е написано нищо. Също така нищо не е казано какво става ако нямаш гражданска отговорност, а само има глоба ако не я носиш в себе си... Аз пък забелязвам, че много велосипедисти пак си карат по платното, въпреки велоалеите... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted January 24, 2017 Share Posted January 24, 2017 Ами елементарно е, но за човек, който не взима всяка глупост, която прочете из медиите за истина! При положение че и ти си от хората които се делят на "фили" и "фоби" едва ли ще разбереш... Взета е кръвна проба веднага след като е приет и прегледан след катастрофата под полицейска охрана, но нали така няма как да е интересно... Бързи два въпроса: кои са тия доктори и полицаи, които рискуват уволнение и съд (за да подменят проби от катастрофа с жертви) и след това разправят наляво и надясно да стигне до медиите; след като нали някак си са убедили всички да манипулират пробите, не можаха ли да ги направят да няма алкохол (след като толкова хора са забъркани и са поели този огромен риск) ами пак ще оставят криминализиран промил? Като се замислиш няма никаква логика в тия неща, ама давай сензация да има...Прочете ли какво е написано като детайли и какво съм коментирал. Кръвната проба е взема сутринта около 9 часа. 8 часа след инцидента отчита 0,61 промила. Това означава, че в момента на убийството е бил с над 2 промила. С колко точно не знам. Има си таблици по които се изчислява с колко точно е бил. Ако те интересува ще драсна 1-2 имейла и ще ми ги изпратят. Едва ли има значение обаче. Дали е бил с 1,2,3 или 5 промила е без значние. Смятай за какво количество алкохол става въпрос за да отчете след 8 часа 0.61 промила и то на млад човек. А той нека си обяснява как бил пил само 2 чаши вино. Нкъде не съм споменавал, че пробата е манипулирана или фалшива. То при тези резултати едва ли някой ще се усъмни в такова нещо. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted January 24, 2017 Share Posted January 24, 2017 (edited) Прочете ли какво е написано като детайли и какво съм коментирал. Кръвната проба е взема сутринта около 9 часа. 8 часа след инцидента отчита 0,61 промила. Това означава, че в момента на убийството е бил с над 2 промила. С колко точно не знам. Има си таблици по които се изчислява с колко точно е бил. Ако те интересува ще драсна 1-2 имейла и ще ми ги изпратят. Едва ли има значение обаче. Дали е бил с 1,2,3 или 5 промила е без значние. Смятай за какво количество алкохол става въпрос за да отчете след 8 часа 0.61 промила и то на млад човек. А той нека си обяснява как бил пил само 2 чаши вино. Нкъде не съм споменавал, че пробата е манипулирана или фалшива. То при тези резултати едва ли някой ще се усъмни в такова нещо. А ти прочете ли аз какво ти написах? 8 часа по-късно да се вземе проба е абсурд и нарушение на закона! Прегледа за вътрешни кръвоизливи и кръвната проба са извършени след по-малко от час след катастрофата под полицейска охрана, или според теб и за прегледа са изчакали 8 часа? Какви таблици, какви глупости? Edited January 24, 2017 by NEO_DDT Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted January 24, 2017 Share Posted January 24, 2017 А ти прочете ли аз какво ти написах? 8 часа по-късно да се вземе проба е абсурд и нарушение на закона! Прегледа за вътрешни кръвоизливи и кръвната проба са извършени след по-малко от час след катастрофата под полицейска охрана, или според теб и за прегледа са изчакали 8 часа? Какви таблици, какви глупости?Глупости приказваш. Дори ако те спрат за проверка, можеш да поискаш кръвна проба и имаш доста часове в които да отидеш да ти я направят. Няма такива неща за рамките на час. Най - малкото в рамките на час няма как да отиде полиция и линейка и той да напусне местопрестъплението за да му вземат кръвна проба за алкохол. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 24, 2017 Share Posted January 24, 2017 Аз също не виждам как е възможно да мине такъв период от време. Това вероятно е поредна журналистическа тъпотия (най-вероятно резултатите са излезли тогава). Кръвна проба "се оправя" много по-лесно и абсолютно непроследимо, но в случай на тройно убийство не виждам луд да направи такова нещо - с каквито и да е връзки. Нито пък някой да го остави тоя сам да ходи да си прави пробата в болницата. Естествено по никакъв начин нищо не го оневинява, дори да е бил чисто трезвен - остава си троен убиец. ЕДИТ: Пак се говорят глупости!!! 2. срока на явяването - до 45 минути, когато нарушението е извършено на територията на населено място, в което се намира лечебно заведение, и до 120 минути - в останалите случаи. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted January 24, 2017 Share Posted January 24, 2017 (edited) Глупости приказваш. Дори ако те спрат за проверка, можеш да поискаш кръвна проба и имаш доста часове в които да отидеш да ти я направят. Няма такива неща за рамките на час. Най - малкото в рамките на час няма как да отиде полиция и линейка и той да напусне местопрестъплението за да му вземат кръвна проба за алкохол. Ти си човека приказващ глупости! Как ще ти дават много часове??!?! Глупости на търкалета!!! Няма как за час, в 1 часа през нощта да дойдат линейка и полиция? Той сам е позвънил на 112 и са били на място за минути, след това са ги закарали в спешното, какви часове говориш, ти чуваш ли се въобще?? Edited January 24, 2017 by NEO_DDT Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 24, 2017 Share Posted January 24, 2017 Такааа - срането на големите ГОВНА вече тече с пълна сила! Междувременно и СТАТИСТИКАТА става все по-интересна Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted January 24, 2017 Share Posted January 24, 2017 Върнаха Тотев на работа - каква изненада... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 24, 2017 Share Posted January 24, 2017 Има ли нещо вярно в ТОВА??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 24, 2017 Share Posted January 24, 2017 Да, потвърдиха го официално. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts