Jump to content
BulForum.com

Преглед на печата

b0r3d

Recommended Posts

Славчо Трифонов,който превърна шоуто си в политическо предаване, снощи той и двама от неговите сценаристи не се посвениха да оплюят и новоизбрания български президент Румен Радев!

Тези вече са тежко болни с извратеното им им его и самочувствие без покритие, с рева, който надават за мажоритарен вот, с който ще докарат откровените олигарси, отново милионерите като Бойко Борисов на власт, не спират да реват като ненормални и да обиждат всички и всякой, за това, че КС ги отряза за новите парламентарни избори след техния референдум, за който наистина гласуваха доста българи!

Нищо против това да търсиш правата си, Славчо, нищо против манипулацията, която направиха депутатите от бившето вече НС и КС, командвани и изпълняващи разпорежданията на бившия премиер, диктатора Бойко Методиев Борисов, с когото вече сте първи дружки!

И винаги сте били! При теб всичко е менте ... При него също!

От една порода сте, Славчо Учиндолски, софиянецо от Драгалевци! Разлика няма ...

Сега нападнахте в деня, в който новия български МАЖОРИТАРНО избран президент Румен Радев, положи клетва пред българския народ, НС, българския патриарх!

Това е меко казано неприлично, просташко, нямащо нищо общо с културните и възпитани хора, каквито в просташкото ти шоу няма!

Ти достигна и под просташкото ниво на онзи олигофрен от РБ Караджов, Валери Симеонов и приятеля ти Бойко Борисов!

Къде беше онзи другия олигофрен, дето къса в ефир снимки на президенти?

Защо не се появи този малоумник за да скъса и снимката на новия, мажоритарно избран, както призоваваш ти снимката и на Румен Радев?

Защо не направихте тази простотия за да видите какво щеше да ви случи и да отидеш отново в подлеза на ЦУМ да продаваш мартенички?

Защо не се пробвахте, а?

Къде са СЕМ, къде е прокуратурата, къде са вашето отдавна забравено достойнство, къде са революционните ви песни?

Кого плюете, нещастни палячовци? Новия български президент в деня на полагането му на клетвата пред българския народ ли?

Грешка, Славчо и компания! Голяма грешка ...

Този път се наака, ама много се наака и трудно ще ти изперят твоите сценаристи миризливите памперси!

БЕЗСРАМНИК И ПРОСТАК!

Хайде, бегай да продаваш мартеници, по-ще ти отива, чалгаджия нещастен, откровен циник и лъжец, гонещ и гледащ само собствените си интереси и интересите на мутрите от които си тотално зависим!

КРЕТЕН!

• Replies 14.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Може, ма то на брат му на името...

Още откак го кара, никогиш не е било негово.

Предвидлив човек...

Ти сега мислиш, че не ни е ясна тая работа ли? Като нищо може да няма на свое име повече от костюма си... 

Славчо Трифонов

Този е добре да диша дълбоко десет минути и да полегне някъде... 

Нещастникът, написал горния пасквил за чалгаджията Славчо явно не си дава сметката, че това не е нито пъривя, нито последния президент, избран мажоритарно. Предишният също беше избран мажоритарно, при това с повече гласове, но това сигурно не е пречело на същия този тюфлек да го плюе от сутрин до вечер, та наистина е по-добре да се завре у лево и да диша дълбоко - новоизбрания за президент фатмак не е някакво изключение, да не говорим, че има много сериознни поводи да бъде атакуван с антибългарското си поведение и връзки с враждебни чужди разузнавания.

На мен ми хареса всичко което е написал и съм напълно съгласен с него. 

Брао, бе! ЧеСно?

Рядко съм чел нещо по-неграмотно и пенливо. Ама така става при разкапаната ни здравна система, дето уж няма пари за да държи подопечените в психиатриите....

новоизбрания за президент фатмак не е някакво изключение, да не говорим, че има много сериознни поводи да бъде атакуван с антибългарското си поведение и връзки с враждебни чужди разузнавания.

С подобни глупости изглеждаш точно като тоя разпенения по-горе... Ама едно към едно... 

Вие сега се опитвате да ми обясните, че защитавате учиндолския селяндур, или просто си разработвате клавиатурите. Написаното е много точно и на място.

Нещастникът, написал горния пасквил за чалгаджията Славчо явно не си дава сметката, че това не е нито пъривя, нито последния президент, избран мажоритарно. Предишният също беше избран мажоритарно, при това с повече гласове, но това сигурно не е пречело на същия този тюфлек да го плюе от сутрин до вечер, та наистина е по-добре да се завре у лево и да диша дълбоко - новоизбрания за президент фатмак не е някакво изключение, да не говорим, че има много сериознни поводи да бъде атакуван с антибългарското си поведение и връзки с враждебни чужди разузнавания.

Пълни простотии. Точно за Радев ми е много трудно да разбера как точно води антибългарска политика, а предишния плазмодии е бил БЪЛГАРИН от всякъде.

Вие сега се опитвате да ми обясните, че защитавате учиндолския селяндур, или просто си разработвате клавиатурите. Написаното е много точно и на място.

Не, не се опитват да защитават "чалгаджията", дето Ангел спря да чете когато стигна до тая му квалификация. :)

Просто дори и да са верни написаните неща, начинът на изразяване не е този (по-скоро не трябва да е този), който е използван и логично доста хора дори не са го дочели до края. Винаги може човек да употреби малко интелигентност и усет към изказа и така ефектът от написаното със сигурност ще е доста по-силен, отколкото ако плюе наляво и надясно докато го е писал. Иначе и аз от години не гледам предаването на Дългия - отначало ми беше интересен, но бързо се ориентирах в начина му на мислене, както и този на сценаристите му. ;)

Това е цитат от уважаван от мен човек във фейса, а не официална медия. Тона и езика са напълно в унисон с пошлото предаване на учиндолския цървул.

Тона и езика са напълно в унисон с пошлото предаване на учиндолския цървул.

Именно - и там често се изразяват по същия начин, а не трябва да се пада до тяхното ниво (мое мнение разбира се). И във форума също си говорим на разни теми по подобен начин, в което няма лошо, но когато вече си оформил нещо като материал/статия и е персонално насочено към когото и да е - винаги олекваш когато започнеш да употребяваш умалителни, вулгаризми и т.н. :)

Това е цитат от уважаван от мен човек във фейса, а не официална медия. Тона и езика са напълно в унисон с пошлото предаване на учиндолския цървул.

Честно?!

Уважаваш човек, който, когато наистина иска да каже нещо се изразява по този начин. Забравя за граматиката и структурира изразите си като да са стадо паникьосани и предозирали с кофеин катерици?

Аз лично бих странил от такъв човек, камоли да го... уважавам... Ама нали, не, че се опитвам да ти давам наклони някакви, просто си разсъждавам ей така, на клавиатура...

Edited by gado

Честно?!

Уважаваш човек, който, когато наистина иска да каже нещо се изразява по този начин. Забравя за граматиката и структурира изразите си като да са стадо паникьосани и предозирали с кофеин катерици?

Аз лично бих странил от такъв човек, камоли да го... уважавам... Ама нали, не, че се опитвам да ти давам наклони някакви, просто си разсъждавам ей така, на клавиатура...

Честно?! Щот в много твои постове ти се изразяваш по различен начин ли? Не смятам да споря повече по въпроса. Харесва ми написаното и го подкрепям на пълно.

Дедо, какви комунисти в САЩ ти се привиждат? :lol:

Сандърс изобщо не е комунист (айде от мен да мине либерал-марксист)? Верно ли?

Дедо участва в една фейсбук група по алтернативно мислене :lol:

Верно ли? Откога това? От утре или от идната година?

Е те така се бие тъпак по главата без да се ползва чук!

Чичо Бърни ли бе? Същия смотаняк, който го купиха за жълти стотинки сем. Клинтън и се отказа в нейна полза за една къща? Баш този смотан комунист ли ми вадиш за образец бе майна? Този дето един ден не е работил истинска работа, а винаги е бил на лапачески и куроклатещи длъжности и после обясняваш на останалите какво е това икономика и как трябва да е организиран света. Същия смотаняк като Маркс и Енгелс е тоя льохман и ти ми го даваш за пример...

Ако ще кришнар-онанист да е - е те така се мели тъпак по главата без да се ползва чук. 

Кришнарите не онанират, щот така правят зло на мръвка, а това е грях!

Същия смотаняк като Маркс и Енгелс е тоя льохман и ти ми го даваш за пример...

Ами слушайки лекцията на Ричард Улф базирана в по-голямата си част на "Капиталът" от Карл Маркс не ми се вижда да е такъв последния :rolleyes:

Трябва да кажа, че съм напълно съгласен с написаното против Слави. Не коментирам стила и изразните средства, но съм съгласен, че Славчо е една жалка подлога.

БЪЛГАРСКИТЕ еничари имат организация.

Финансиране, групи, миловидни лица и смешки по цялата материя на нашата история.

Вижте долното видео - разбира се, то няма нищо общо с българските еничари. Иначе отивам на съд.

Водим несиметрична война. Знаете, виждате я.

Българските еничари са като секта - те са анонимни и хипер-активни. Зад тях седят благотворителни организации от цял свят. И те смятат, че ни правят добро. Но аз не мисля така.

Те са миловидни и са вплели структурите си, хората си и експертизата си във всяка българска институция - от МВР до Образованието. И смятат да ни модернизират.

Но аз не мисля, че трябва.

И търся съмишленици.

Искам тук да спомена някои хора, от които зависи българските еничари да не победят в тази война.

Искам да спомена доктор Милен Врабевски. Той се опитва да прави нещо. Знаете, разбрали сте от подигравките на българските еничари към него.

Костадин Костадинов. Той издава друг вид учебници. Търсят се, наистина. Скарал се е с повечето патриоти - но ще преглътне обидата.

Ангел Джамбазки - говори по различен начин от другите политици. Има конфликти с много хора, така и трябва.

Соня Момчилова - непрекъснато горещо ми пише как учебниците се изменят и как се подправя историята - като банкнота. Уж е същата, но е фалшива.

Венци Мицов - чуден човек, смешен и адекватен. Пише честно.

Стефан Шарлопов - преди време ми помогна да направя един филм. Искаше да запази паметника на Петко Войвода в гръцкото днес Доган Хисар. Сега ми трябва пак.

И други хора ми трябват. Наричам ги адекватни патриоти. Макар че това е оксиморон отвсякъде.

Искам да кажа на вас, горепосочените и на всички други заинтересовани, че ЛЕНТАТА е уникален проект, където може да пишете. Сами. Без тема. Без поръчка. Свободно.

Ако искате да кажете нещо.

Ако нещо ви притеснява.

Ако разбирате каква война се води срещу нас.

Перфидна война, тиха и миловидна война.

Няма как да ви плащаме. Не искам и да ми плащате.

Но искам да ви задължа. Защото това е единственото, което ми хрумва, че можем да противопоставим на тази война. Публичността на подмяната би трябвало да спре подмяната.

Трябва ние, с нашата енергия, безплатно да спасим, каквото може.

Чета българските учебници днес и не мога да повярвам.

Гледам как се коментират новините и не ми е приятно.

Виждам как се усуква историята, истината, българското - и гневът ми ми напомня, че сме имали и по-тежки исторически периоди. И гневът ми ми напомня , че ще имаме още по-тежки моменти в българската история - ако продължава така.

Но всички вие, които четете и смятате, че до вас се отнася този текст - дайте публичност на сектите от еничари. Кажете имената на тези хора и че не сте съгласни с тях. Кажете какво ви тревожи. Пишете - просто е.

Патриотизмът няма спонсор.

Но както ще видите от долната мултимедия - предателството винаги търси и намира спонсори.

Затова ние трябва да търсим съмишленици. Поканени сте.

Пък - каквото Господ е решил. И каквото сабя покаже.

Простете, ако съм пропуснал някого. Поканата е за всички.

Дори и за тези, които ме имат за враг.

АБСОЛЮТНО СЪГЛАСЕН!