Jump to content
BulForum.com

Преглед на печата

b0r3d

Recommended Posts

Е как кого! Възпротиви се на шопските борсуци за уволнението на шефа на Онкото и веднага изпатка. Ония уроди не допускат такива работи... 

• Replies 14.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Не е това. Шефа на онкото и скандала с Господарите са нещо, което утре ще е забравено. В случая става дума за много повече пари и някой с много дебели връзки я в прокуратурата я някой приближен на Пеевски или Доган... ще се разбере скоро.

Не е това. Шефа на онкото и скандала с Господарите са нещо, което утре ще е забравено. В случая става дума за много повече пари и някой с много дебели връзки я в прокуратурата я някой приближен на Пеевски или Доган... ще се разбере скоро.

Много си наивен ми се струва...  :grin:

В парите тоя участва с подписи и слушка като йегни. Всичко се отчита където трябва и когато трябва, иначе щеше да е излетял като тапа отдавна. С тоя случай обаче сам си подритна стола. Не знам на съвест ли го изби или е забравил откъде е тръгнал - ще разбера скоро. Но тоя път явно и Менда Стоянова не можа да го спаси. И помни - шопските чукундури никога не забравят. Никога. 

Делян Пеевски най-вероятно отново ще е депутат в 44-ия парламент, стана ясно тази сутрин от думите на зам. председателя на парламентарната група на движението Йордан Цонев.

php1jilot_559x*.jpg

Тоя пък, дето изобщо не влиза в парламента - пак депутат...май така само му удължават имунитета с още 4 години, че иначе ако някой се навие да му повдигне обвинения, бая дела ще се образуват, ама надали, щото не виждам кой ще си сложи главата в торбата.

Имунитета винаги може да се свали. Как обаче да го разследват хора които са му подчинени и назначени с неговата благословия? Все пак не се знае и дали ще влезнат в парламента. Сега както се разцепиха с ДОСТ и е малко под въпрос. Вероятно ще прескочат бариерата, но не е на 100% сигурно. Все пак като се има предвид кой брои гласовете(герберастите) е гарантирано, че ще ги добудат за да влезнат.

За тях 3 милиона сигурно са като ухапване от комар, едва ли ще се трогнат особено.

Четох, че ако глобят Крайслер за измамите им с емисиите, сумата може да бъде от порядъка на 4 милиарда $. Това по-трудно се преглъща :)

Edited by PSYCHOSIS

Ти да ВИДИШ. Верно си е, че тоя като Чомака има процентче там, дет раздаде, ама ме фрустрира подобна евентуална намеса... явно спешно ще трябва да седна да си пия питието с едни хора, дето знаят какво става  :moon:

Ти да ВИДИШ. Верно си е, че тоя като Чомака има процентче там, дет раздаде, ама ме фрустрира подобна евентуална намеса... явно спешно ще трябва да седна да си пия питието с едни хора, дето знаят какво става  :moon:

Видене... Кому беше нужно бе, бюлбюле мой.... Само като го отворих този сайт и ми лъхна на отходна канализация. Егати!

Тва ако наистина го четеш това нещо, ей ти още едно от същия извор => http://www.podoko.eu/archives/7269

"Хомосоросоиди" ли бе АХАХАХАХХАХАХАХАХА

O, каква "новина" :)

Ти ма'ни... Ами ЛИЧНО другарят Путин е предупредил за това ;)

Видене... Кому беше нужно бе, бюлбюле мой.... Само като го отворих този сайт и ми лъхна на отходна канализация. Егати!

Тва ако наистина го четеш това нещо, ей ти още едно от същия извор => http://www.podoko.eu/archives/7269

Не бе, той тоя "извор" е ясен, но недей да си мислиш, че нещата не са леекинко така, нЪли. Понякога и в лайняните извори има доза истина, научете го това вече. Затова не е зле и там да се попоглежда от време на време. 

Не забравяй и най - важният сайт: bradva.bg, petel.bg и т.н. Много ми е забавно когато някой чете "новини" от такива източници и им вярва. Сещам се за няколко човека дори и тук.

Което ме докара до див смях когато попаднах на това нещо днес:

http://www.clubz.bg/49464-ria_novosti_bylgariq_gotvi_majdan_sreshtu_radev

Въпросната агенция прави анализ на базата на информация от Bradva и Блиц...

Не знам защо удобно доста хора пропуснаха това вчера:

Мондешки поиска запазена марка "Яневагейт" за целия Европейски съюз

В едни времена, когато някои "велики" анализатори тук са били тотални пикОчи (за някои не е се променило и това освен в ръста и килата), Муравей Радев наистина беше много силен и сериозен фактор в Пловдив. Така че дали източникът е кенефен или не изобщо не е важно в случая - повдига интересен въпрос. Който пък може да бъде лесно проверен. Но пък някои сме прости и обръщаме внимание И на информация, различна от подаваната от Биволъ. 

Сега какво стана с глобалното затопляне? Даже CNN (a.k.a. Communist News Network) нещо са престанали да го вярват... другарката Хилъри откак загуби нещо много различни песни взеха да се пеят... 

http://www.dailywire.com/news/12572/proof-cnn-knows-climate-change-big-fat-hoax-john-nolte#!

Сега какво стана с глобалното затопляне? Даже CNN (a.k.a. Communist News Network) нещо са престанали да го вярват... другарката Хилъри откак загуби нещо много различни песни взеха да се пеят...

Дедо, какви комунисти в САЩ ти се привиждат? :lol:

Тръгнаха да съдят главния архитект, той човекът почина... 

=====================================================

Имотното състояние на Иван Тотев не му позволявало да плати 20000 гаранция.... :laughing:  :laughing:  :laughing:

Но може да кара бяло Кю 7...