Jump to content
BulForum.com

Преглед на печата

b0r3d

Recommended Posts

Хода да изгонят руски дипломати за мен е тъп опит на Обама да подлее вода на Тръмп... По мое скромно мнение се изложиха в тая ситуация хАмериканците...

Не хамериканците а путката Обама. Като за последно да направи възможно най-много мизерии.

15726890_1069693559824140_52339655246916

• Replies 14.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Парадокса е, че в Европа не се и заговори и за миг за скандала с Подеста и отговора е един Russians Did It

Te и медиите на демократите в щатите бегло го споменаха само и последния ход, който измислиха е да обвинят руски хакери и Обама лекичко се изсили, но гледам Путин реагира доста разумно и ще изчака Тръмп да встъпи в длъжност.

Аз като разправям, че това е най-хубавото, което се случи предната година разни хора все още не ми вярват.

И по-надолу "Тръмп в капан" - ако отменял санкциите срещу Москва щял да докаже нещо. Да му ядат кура демократите - Обама блъфира и без доказателства се направи на мъж, сега Тръмп ако ги отменял щял да докаже.... че е нормален човек всъщност, те да си плещат квото щат.

Какъв кеф ще бъде ако успее да накрая да разкара протекциите от Килърито и да я опандизят... 

Edited by djadomraz

И как то по-точни си преебан като имаш зелена карта? Той говори за нелегалните.

Отнемане на правото на паспорт след 5 години престой, отнемане на паспорт при над 50 бона дълг към данъчните, ей такива шибании. Все си мисля, че той е поредния лаладжия щото силно се съмнявам да има дори една американка камериерка и т.н.

Отнемане на правото на паспорт след 5 години престой

... без зелена карта или h1-b виза. Демек правото да получиш паспорт ако си нелегално там (влезнал си с туристическа виза и си "забравил" да си тръгнеш)

То май и по сегашното законодателство е така

... отнемане на паспорт при над 50 бона дълг към данъчните

То за подобни и в затвора се влиза междувпрочем... и не само в щатите.

Та кое точно са глупостите?

... без зелена карта или h1-b виза. Демек правото да получиш паспорт ако си нелегално там (влезнал си с туристическа виза и си "забравил" да си тръгнеш)

То май и по сегашното законодателство е така

То за подобни и в затвора се влиза междувпрочем... и не само в щатите.

Та кое точно са глупостите?

Ако си забравил да си тръгнеш има само един начин за паспорт - брак. Аз мога да взема паспорт след 1 година и 2 месеца защото съм с легален престой. Работна, туристическа, секс и каквато и да е виза не ти дава право на паспорт ако ще цял живот да седиш тука.

Бившия ми съквартирант вече ги наброява около 30 хилки... И 30 млн да са - няма проблем. 1000 кинта адвокат, банкрут и да го духат. ;) щУ милиони са задигнати от такива като нас... То за това сме във всички черни списъци... Жалко, че аз не съм облажил. Може би като си затръгвам ще изтумбя де що има кредитни карти и да ги плаща Хосе после. На курац ми е

Edited by DON_CHEFO

Като си тръгваш ще си с паспорт и няма да си Хосе, тиквенико. Не съм ти набивал чумберите скоро и пак си се разпуснал. А чичо ти Ники го Остаи. Той не ги разбира тия неща и си плаща. Той е от групата дето минава през вратата в полето. :grin:  

83b2a4ab9bb8a0b9b6bd1b1e935e0416.jpg

Гледам всякакви теми, а това как така никой не го е пуснал... Говори се за протести, дано да има и да се включат масово хората! От ден на ден, тоя град става все по-зле за живеене.

П.С. Да им е честито на колегите от Тракия.

Edited by exabyte

Не те знам какви гуми гориш в тая камина  :moon:

В Банкя в котлите ни вървят къмто 300кг пелети на ден. И туй е прилично гориво. Сега тури келешите дето горят дРЪва и по блоковете и математиката горе-долу върви. И днес един са изпляскАл на тема бруталния смог над шопско. Все едно ние да кажем, че водата в Марица е изключително студена...

Ако си забравил да си тръгнеш има само един начин за паспорт - брак. Аз мога да взема паспорт след 1 година и 2 месеца защото съм с легален престой. Работна, туристическа, секс и каквато и да е виза не ти дава право на паспорт ако ще цял живот да седиш тука.

Майна, то и сегашния закон е такъв, просто не се прилага. ТАКА И ТРЯБВА ДА БЪДЕ! Баси не схващам къде е проблема. Искал си да работиш ама си се намъкнал като тарикат ужким за малко и си "забравил" да си тръгнеш, после рев що така с мен. А ти че нарушаваш закона - това да не го гледаме, а? Къде изобщо е драмата? Човека е казал, че закона трябва да се спазва. Учудваща несправедливост спрямо всички селски тарикати, а?

Бившия ми съквартирант вече ги наброява около 30 хилки... И 30 млн да са - няма проблем. 1000 кинта адвокат, банкрут и да го духат. ;) щУ милиони са задигнати от такива като нас... То за това сме във всички черни списъци... Жалко, че аз не съм облажил. Може би като си затръгвам ще изтумбя де що има кредитни карти и да ги плаща Хосе после. На курац ми е

Кво кво? Какви банкрути какви 5 лева? Как така моите приятели всичките успяха  да си платят като попове и да си уредят нещата, само разни тарикати съм чувал до момента да се правят на жертви как видиш ли не са те виновните, че това и онова. Има си законен ред, има си установени правила как се правят нещата и няма какво да се мисли. Сега ако си отишъл при псевдо-адвоката Хосе за да минеш с 50% по-евтино щото на очинайка ти на гаджето бившата любовница от Венецуела е била при него и той я е уредил само срещу една свирка после да се жалваш, че е излезнал некадърник и ти е прибрал парите е друга тема. Има адвокатски кантори със 100 годишна история - отиваш там и си оправяш документите. Да, не е евтино, но като искаш да стане го правиш както трябва. Като ловиш маймуни с трици после няма какво да страдаш, че не си уловил нито една.

Никсън, не ги познаваш тия шмекерии, някой ден ще ти разкажа колко точно широко е полето около вратата в него.

vrata.jpg

Близък навремето така си спести над МИЛИОН ПАУНДА. Сега има МНОГО, ама много неща. Инак щеше да търка нарове в Кралството и така и да не може да плати. Стефчо зрее и се учи добре, ама пак малко чумберчетата требе да му нашокам. А ти, мили мой, минаваш през вратата, която всички хитреци заобикалят ЗАКОННО 

Майна, то и сегашния закон е такъв, просто не се прилага. ТАКА И ТРЯБВА ДА БЪДЕ! Баси не схващам къде е проблема. Искал си да работиш ама си се намъкнал като тарикат ужким за малко и си "забравил" да си тръгнеш, после рев що така с мен. А ти че нарушаваш закона - това да не го гледаме, а? Къде изобщо е драмата? Човека е казал, че закона трябва да се спазва. Учудваща несправедливост спрямо всички селски тарикати, а?

Кво кво? Какви банкрути какви 5 лева? Как така моите приятели всичките успяха да си платят като попове и да си уредят нещата, само разни тарикати съм чувал до момента да се правят на жертви как видиш ли не са те виновните, че това и онова. Има си законен ред, има си установени правила как се правят нещата и няма какво да се мисли. Сега ако си отишъл при псевдо-адвоката Хосе за да минеш с 50% по-евтино щото на очинайка ти на гаджето бившата любовница от Венецуела е била при него и той я е уредил само срещу една свирка после да се жалваш, че е излезнал некадърник и ти е прибрал парите е друга тема. Има адвокатски кантори със 100 годишна история - отиваш там и си оправяш документите. Да, не е евтино, но като искаш да стане го правиш както трябва. Като ловиш маймуни с трици после няма какво да страдаш, че не си уловил нито една.

3 години ги лъгах с данъците ако не бях на w2 щях да ги лъжа както Бойко лъже по новините и никой нямаше да разбере. Сега ги лъжа по принуда защото Обама ни го наши със застраховки, само дето забрави да задължи и работодателите да плащат здравни. Верни, март месец има шанс да ме осъдят... Ама поемам тоя риск, няма друг вариант. Много неща можеш да чуеш по телефон... Аз го живея в момента ;)

Един приятел направи четвърт Милка миналата година и плати 1200 данък, аз направих много пъти по малко пари и платих 750. И двамата лъгахме ама той се оля. Всеки шофьор го прави (без значение какво караш)

Edited by DON_CHEFO