w00x Posted December 30, 2016 Share Posted December 30, 2016 Защото при избора си на партньор, хората пренебрегват сериозни психологически червени лампички по някакви тъпи причини, като това да не са необвързани примерно, или че не им се занимава с търсене на някой друг. Това не се е случило от нищото. Тоя комплексиран селтак си е бил така от самото начало. Агресията няма как да се изкорени от хората, но по-добрия подбор на партньор и/или обкръжение, може да помогне за избягване на подобни сценки. Жалко за хубавото момиче. Тоя да гние в затвора дано. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 30, 2016 Share Posted December 30, 2016 Просто на някои мъжкото его и чувството за собственост им идва в повече и разсъжденията им се изчерпват в едно изречение - "Ако не е само моя...няма да е на никого". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 30, 2016 Share Posted December 30, 2016 https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Godenikut-na-Milena-prizna-Az-ya-ubih-694182 Това не е нормално... Защо хората разсъждават по такъв начин и взимат такива крайни мерки. Заради някакво скарвне живота на 2 семейства отива в киреча точно около Коледа ... Следя дописката от началото и първоначално и аз си помислих, че тоя ще да е. Но предвид как бяха блокирали с разследването до вчера, а и след тая публикация: Двамата влюбени са планували скоро сватба. Изключва се категорично версията годеникът да има нещо общо със зверството. Той е спял, когато около полунощ е бил намерен трупът на Милена и полицаите са го събудили. си мислех, че е нещо различно. Явно тоя е много сериозно психо, за да може да иде да си легне и да заспи след такова убийство. Тук ще е интересно да видим какво точно ще признае говедото оттук насетне. Интересно, че никакви проблеми не е имало уж дотук (годежни пръстени, любов, усмивки), хората затова са в шок и никой не го подозираше. Наистина жалко за хубавото момиче. ========================================================================= Защото при избора си на партньор, хората пренебрегват сериозни психологически червени лампички по някакви тъпи причини, като това да не са необвързани примерно, или че не им се занимава с търсене на някой друг. Това не се е случило от нищото. Тоя комплексиран селтак си е бил така от самото начало. Агресията няма как да се изкорени от хората, но по-добрия подбор на партньор и/или обкръжение, може да помогне за избягване на подобни сценки. Жалко за хубавото момиче. Тоя да гние в затвора дано. Ангеле, много те моля да си запазиш анализите за Джери Спрингър или Опра. Или Гала в краен случай. Сириъсли. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 30, 2016 Share Posted December 30, 2016 Ангеле, много те моля да си запазиш анализите за Джери Спрингър или Опра. Или Гала в краен случай. Сириъсли. ...каза форумния професор Вучков, с готов анализ и извод за всяка ситуация Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 30, 2016 Share Posted December 30, 2016 ...каза форумния професор Вучков, с готов анализ и извод за всяка ситуация О, не, верно, кажи и ТИ нещо за връзките между мъжете и жените... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 30, 2016 Share Posted December 30, 2016 Връзката на Илиян Рангелов и убитата от него красавица Милена Динова е била много проблемна от самото начало, съобщиха разследващи. Още със започването на отношенията между двамата млади Илиян е следил и дебнел любимата си, проверявал е телефона й, тормозил я е психически и се е отнасял със страшна ярост дори към най-обикновени неща, които е свързвал с болезнената си ревност. Патологията му стигнала дотам, че вдигал всекидневни скандали на Милена затова, че някой я е погледнал, че колега й се е обадил или че някои познат мъж й се е усмихнал.Илиян е бил с изключително големи комплекси. Красивата му годеница е привличала погледа на хората в село Куртово Конаре, но категорично момичето не се е поддавало на ухажори, на предложения и на нищо, което може да бъде свързано с изневяра.Не е имало старо гадже, което да е притеснявало Милена, каквито предположения имаше. Категорично тя не е имала тайна любовна афера с никого, заявиха разследващи.Илиян е признал за зверството, което е извършил, след 24-часова денонощна работа на пловдивската полиция, начело с шефа й Христо Разсолков и окръжния прокурор Румен Попов. Двете институции са намерили неопровержими доказателства и тази нощ към 3 часа са повдигнали обвинение за умишлено убийство. Илиян е признал, след като са му представени тези доказателства.В нощта на убийството отново е имало скандал в дома на годениците. Заради необоснована ревност младият мъж умишлено е ликвидирал изгората си. Скарали се, малко преди Милена да излезе за нощна смяна. Момичето отчаяно и притеснено от постоянните проблеми е казало на Илиян: "Разделяме се!" и е тръгнало да излиза. След Милена в тъмното се промъкнал годеникът й и я убил с един-единствен удар в сърцето. После се е прибрал и имитирал, че спи. При претърсване в дома на момчето е намерен ножът. Той е с острие над 15 сантиментра, бил е измит и поставен на обичайното място в дома на младежа, където стои. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 30, 2016 Share Posted December 30, 2016 ...каза форумния професор Вучков, с готов анализ и извод за всяка ситуация Той просто ми завижда на знанията. Ангеле, много те моля да си запазиш анализите за Джери Спрингър или Опра. Или Гала в краен случай. Сириъсли. Връзката на Илиян Рангелов и убитата от него красавица Милена Динова е била много проблемна от самото начало, съобщиха разследващи. Още със започването на отношенията между двамата млади Илиян е следил и дебнел любимата си, проверявал е телефона й, тормозил я е психически и се е отнасял със страшна ярост дори към най-обикновени неща, които е свързвал с болезнената си ревност. Патологията му стигнала дотам, че вдигал всекидневни скандали на Милена затова, че някой я е погледнал, че колега й се е обадил или че някои познат мъж й се е усмихнал.Илиян е бил с изключително големи комплекси. Красивата му годеница е привличала погледа на хората в село Куртово Конаре, но категорично момичето не се е поддавало на ухажори, на предложения и на нищо, което може да бъде свързано с изневяра.Не е имало старо гадже, което да е притеснявало Милена, каквито предположения имаше. Категорично тя не е имала тайна любовна афера с никого, заявиха разследващи.Илиян е признал за зверството, което е извършил, след 24-часова денонощна работа на пловдивската полиция, начело с шефа й Христо Разсолков и окръжния прокурор Румен Попов. Двете институции са намерили неопровержими доказателства и тази нощ към 3 часа са повдигнали обвинение за умишлено убийство. Илиян е признал, след като са му представени тези доказателства.В нощта на убийството отново е имало скандал в дома на годениците. Заради необоснована ревност младият мъж умишлено е ликвидирал изгората си. Скарали се, малко преди Милена да излезе за нощна смяна. Момичето отчаяно и притеснено от постоянните проблеми е казало на Илиян: "Разделяме се!" и е тръгнало да излиза. След Милена в тъмното се промъкнал годеникът й и я убил с един-единствен удар в сърцето. После се е прибрал и имитирал, че спи. При претърсване в дома на момчето е намерен ножът. Той е с острие над 15 сантиментра, бил е измит и поставен на обичайното място в дома на младежа, където стои. Опаааааааа! Какво стана бе, Видене!?!?!??!?!?!?!?!?!?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 30, 2016 Share Posted December 30, 2016 Ангеле, мани ги ония в края на изречението - рискуваш Виден да те съди за плагиатство. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 30, 2016 Share Posted December 30, 2016 Опаааааааа! Какво стана бе, Видене!?!?!??!?!?!?!?!?!?! Ангеле - да ти показвам ли публикациите до вчера? Нищо такова не е дори загатвано. Навсякъде се говореше какви гълъбчета влюбени били. Няма как да имам различна информация от тази в медиите, нъл'тъй? За познания не отваряй дума да не се налага да припомням разни работи отпреди години. Тихичко. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 30, 2016 Share Posted December 30, 2016 Ангеле - да ти показвам ли публикациите до вчера? Нищо такова не е дори загатвано. Нявсякъде се говореше какви гълъбчета влюбени били. Няма как да имам различна информация от тази в медиите, нъл'тъй? За познания ме отваряй дума да не се налага да припомням разни работи отпреди години. Тихичко. Не разбирам защо изобщо го споменаваш. Аз направих заключението на база същата информация. Както виждаш, бях прав. Не е много трудно да се види дори от една елементарна снимка на "мъжа". Още по-лесно е ако имаш директен поглед над масовото мнение на хората. А тия работи от преди години аз си ги помня много добре: 1) не ти прави чест изобщо да ги споменаваш, при положение, че съм ти ги казал при конфиденциалност. 2) от тогава мина доста време и аз доста неща научих по темата. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 30, 2016 Share Posted December 30, 2016 Не знам какви са тия "разследващи" цитирани нееднократно в материала. Всеки знае, че е забранено да се дават сведения докато тече разследване. Тук има не само сведения, а пикантно-детайлни подробности, които яко намирисват на свободно журналистическо съчинение. Със сигурност има разкрасявания, но не забравяй, че и някои медии отдавна си имат вътрешни хора в системата, дето постоянно им пеят разни пикантерии тайничко и на ушенце...предполага се срещу съответното заплащане. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 30, 2016 Share Posted December 30, 2016 Не знам какви са тия "разследващи" цитирани нееднократно в материала. Всеки знае, че е забранено да се дават сведения докато тече разследване. Тук има не само сведения, а пикантно-детайлни подробности, които яко намирисват на свободно журналистическо съчинение. Абсолютно. Сега пък да не ровя вчерашните лакърдии как били прекрасни, страхотни, сгодени, снимки на пръстени, на красавицата, КАТЕГОРИЧНО НЕВЪЗМОЖНО било да е той (сведения уж от разследващи), потресени и невярващи съседи (все щяха да знаят и да видят че тоя е психопат)... Въобще много е странно такава патология да бъде неизвестна никому! Ни на съседи, приятели, колеги, роднини. Сега изведнъж след като са го разкостили тоя в Районното криминалистите и е клекнал се оказва, че имаме поредна футболна, пардон, семейна драма. Не разбирам защо изобщо го споменаваш. Аз направих заключението на база същата информация. Както виждаш, бях прав. Не е много трудно да се види дори от една елементарна снимка на "мъжа". Още по-лесно е ако имаш директен поглед над масовото мнение на хората. А тия работи от преди години аз си ги помня много добре: 1) не ти прави чест изобщо да ги споменаваш, при положение, че съм ти ги казал при конфиденциалност. 2) от тогава мина доста време и аз доста неща научих по темата. Ангеле, всякакви подобни ГЕНЕРАЛНИ заключения за отношенията между хората от типа: "Защото при избора си на партньор, хората пренебрегват сериозни психологически червени лампички по някакви тъпи причини, като това да не са необвързани примерно, или че не им се занимава с търсене на някой друг." са глупости. Можеше да напишеш поне НЯКОИ ХОРА за спорта ей така. Отношенията между хората са толкова шарени, колкото не можем дори да си представим. Такива генерализации са, да кажем, глупави. Добре е че помниш, аз знам, че няма как да забравиш, но все пак да подсетя. Нищо лошо не съм казал, това са си неща между нас си. И се радвам, че се учиш усърдно, важно е да е и безболезнено. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 30, 2016 Share Posted December 30, 2016 Ангеле, всякакви подобни ГЕНЕРАЛНИ заключения за отношенията между хората от типа: "Защото при избора си на партньор, хората пренебрегват сериозни психологически червени лампички по някакви тъпи причини, като това да не са необвързани примерно, или че не им се занимава с търсене на някой друг." са глупости. Можеше да напишеш поне НЯКОИ ХОРА за спорта ей така. Отношенията между хората са толкова шарени, колкото не можем дори да си представим. Такива генерализации са, да кажем, глупави. Добре е че помниш, аз знам, че няма как да забравиш, но все пак да подсетя. Нищо лошо не съм казал, това са си неща между нас си. И се радвам, че се учиш усърдно, важно е да е и безболезнено. Да, прав си. Мислех, че се подразбира, че не говоря за всички. Не бих генерализирал по подобен начин. защото най-малкото с подобна генерализация бих обобщил и себе си. ПОВЕЧЕТО ХОРА е по-правилно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 30, 2016 Share Posted December 30, 2016 Да, прав си. Мислех, че се подразбира, че не говоря за всички. Не бих генерализирал по подобен начин. защото най-малкото с подобна генерализация бих обобщил и себе си. ПОВЕЧЕТО ХОРА е по-правилно. Не искам да си мислиш, че просто ей така съм направил забележка, както някои... Може да си се изразил неволно така, но аз това разбрах от написаното по този начин... А иначе, както казва моят приятел Ал Бънди: "Aко в тоя живот спася поне един младеж от женитба, значи не съм живял напразно!" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted December 30, 2016 Share Posted December 30, 2016 Ангеле, много те моля да си запазиш анализите за Джери Спрингър или Опра. Или Гала в краен случай. Сириъсли. В случая е доста прав Woox-a и съм съгласен с него! На тоя само от снимките му личи, че е прост селтак! Верижна катастрофа на магистрала Тракия - да го има предвид, ако някой пътува! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 30, 2016 Share Posted December 30, 2016 В случая е доста прав Woox-a и съм съгласен с него! На тоя само от снимките му личи, че е прост селтак! Снимките му до днес ги нямаше, нито инфото, че е ненормален. Напротив - точно обратно инфо имаше. Така или иначе ние се разбрахме. И как така от снимки определяте кой е непременно селтак? Онова твоето аверче дето уби трима души е 5 пъти по-голям ръб в сравнение с тоя - лично мнение по снимки. Някак си силно нередно е да се дават такива генерални определения за хората по едната снимка. Със сигурност на показаните снимки няма вид на психопат, какъвто явно е. А дали е селтак или доктор на науките не е важно в случая. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted December 30, 2016 Share Posted December 30, 2016 Снимките му до днес ги нямаше, нито инфото, че е ненормален. Напротив - точно обратно инфо имаше. Така или иначе ние се разбрахме. И как така от снимки определяте кой е непременно селтак? Онова твоето аверче дето уби трима души е 5 пъти по-голям ръб в сравнение с тоя - лично мнение по снимки. Някак си силно нередно е да се дават такива генерални определения за хората по едната снимка. Със сигурност на показаните снимки няма вид на психопат, какъвто явно е. А дали е селтак или доктор на науките не е важно в случая. И как точно го прецени, че е ръб? Защото аз негови снимки с татуировка на гърдите, разкопчана риза и лош поглед не съм виждал, какви има онзи! Или ти се имаш за някакъв красавец, че го оцени че е ръб моето аверче? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 30, 2016 Share Posted December 30, 2016 Ами преценям го. Предвид коментарите по медиите май и повечето хора така го прецениха - защо ли? За себе си нищо не съм казвал - би било меко казано тъпо. Но както и да изглежда твоето аверче (за мен и много хора като ръб - повтарям), по никакъв начин не мога да разсъждавам по снимката му какъв човек е - селтак ли е, гений ли е и най-важното - психопат ли е. Сега ясно ли го казвам вече? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 30, 2016 Share Posted December 30, 2016 Аз пък за себе си съм установил, че по снимка няма как да си направя цялостен извод за човека отсреща. Просто снимката е само един хванат миг, който най-вероятно не отговаря на това, което си мисля докато я гледам. Виж цяла поредица от снимки би ми дала повече информация, но пак не бързам да си извадя цялостен извод, докато не съм видял човека поне на клип...оставям настрана някои фрапантни случаи, където дори и една снимка е достатъчна за извод. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted December 30, 2016 Share Posted December 30, 2016 (edited) Хич не му е лесно на тоз пич. Аз лично щях да избягам при мама. Един коментар под статията кърти. И ний с бажанака водим близначки бе ама наште са от болшой театър и таквиз номера ни врътат та акъла ни зимат-гледам мойта един ден бенка има под пъпат а друг път нема и бажо тъй вика за неговата и колко сме са чудили пък онез само са побутват и подсмиват ама сме са разбрали с бажо сръдня да нема де-ами то се бабино бе,пък и кога ний родата не си помогнем комший ли да чакаме и си пийме мастичка с него и си припяваме оназ песня-кой си има балдъза...тъй де,пък кога са и близначки-никакви спирачки! Edited December 30, 2016 by charmock Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted December 30, 2016 Share Posted December 30, 2016 Бре ти да видиш: От София до Москва, как Русия набира хакери за кибервойна Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted December 30, 2016 Share Posted December 30, 2016 Бре ти да видиш: От София до Москва, как Русия набира хакери за кибервойна Това си е нещо напълно нормално според мен! Сигурен съм, че и САЩ набират, ама това в нашите и западните медии няма да го видиш, същото предполагам го правят и в Русия. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 30, 2016 Share Posted December 30, 2016 същото предполагам го правят и в Русия. Недей предполага. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 31, 2016 Share Posted December 31, 2016 (edited) Хода да изгонят руски дипломати за мен е тъп опит на Обама да подлее вода на Тръмп... По мое скромно мнение се изложиха в тая ситуация хАмериканците...Видене, нещо си превъзбуден напоследък На всички скачаш на бой, Пиринското ли не стига? Edited December 31, 2016 by Antares Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 31, 2016 Share Posted December 31, 2016 Ко??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts