Jump to content
BulForum.com

Преглед на печата

b0r3d

Recommended Posts

Индианците в америка също и сега са на изчезване... 

На изчезване? Че те са си тотално изчезнали. В момента индианските роли ги играят пуерториканци... 

well-thats-the-last-time-i-trust-a-pilgr

Къде беше онова меме "внимавайте с нелегалните имигранти - ние го подценихме навремето тоя въпрос..."

• Replies 14.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Научи ме мамо, на ВЪЗПИТАНИЕ  :online2long:

Обърнете внимание на хаштаговете...  :Facepalm:

Съотетно след кратък преглед малкия боклук:

12809785_918863801562330_661026324218721

и големия боклук:

12931286_1578049292507990_14756293054297

Малката бързо си редактира страницата в Фейс-а  :))

Има нещо общо с кинокафето в бившето кино "Гео Милев" и някаква звукозаписна компания.Такива хора се мислят за елита,а кой знае защо научаваме за тях от гафове,изцепки,просташки изпълннения,криминални прояви и прочие.Един коментар много точно отразява ситуацията:

Всички,които карат скъпи коли в Пв,и са по "известни" си спират където си пожелаят(лично ежедневно наблюдение). За тях няма глоби,няма паяци няма нищо!!!!! Отвратителна работа! А забелязали ли сте,колите по " паяците" ?? Евтини и обикновени(най-често).....на хора,които се трудят за мизерна заплата ,а скъпите коли на богаташите не смеят да пипнат.....Измекярска работа сме българите..... :(

Edited by galaxi

Тъжната истина е, че ВСИЧКИ спират просташки и с кола за 200лв и с кола за 200хил лв. Няма такива филми, че едни паркират, други не като идиоти.

За паяците може и да е вярно, не са ми вдигали до сега колата и не съм на улица която често вдигат за да имам наблюдения.

После реват същите, че народния съд бил отговора на репресиите... които са отговор на техния терористичен акт.

Ако аз бях на мястото на тогавашните управляващи не само роднините до 9то коляно ами и всичките им съседи щях да пратя в затвора.

Edited by djadomraz

Износ на революции...., износ на демокрации... Сейм шит... Само добре промитите мозъчета се менят през годините...

Ти само седи и гледай внук ти кво ще те прави след двадесетина години ;)

П.п. Дядо ми имаше една много мъдра приказка - Колелото се върти... пармак, пармак....

П.п.2 Ники, не ме разсмивай с глупостите си, че мисля да си лягам, pls.

Edited by gado

Износ на революции...., износ на демокрации... Сейм шит... Само добре промитите мозъчета се менят през годините...

Ти само седи и гледай внук ти кво ще те прави след двадесетина години ;)

П.п. Дядо ми имаше една много мъдра приказка - Колелото се върти... пармак, пармак....

П.п.2 Ники, не ме разсмивай с глупостите си, че мисля да си лягам, pls.

Мдам, по-добре си лягай, че нещо си попаднал в някаква космическа аномалия и не знаеш къде се намираш.

Износ на революции...., износ на демокрации... Сейм шит... 

Тук сме на едно мнение (ако съм те разбрал правилно). Не искам никой да ми дава наклон на оная работа. Аз най-добре си знам кое ми харесва и кое не. 

Мдам, по-добре си лягай, че нещо си попаднал в някаква космическа аномалия и не знаеш къде се намираш.

Да бе, ТОЙ е попаднал в космическа аномалия... 

Интерсно само дали има някой подкрепящ този атентат или изобщо който и да е друг. Абурдно и някак неразбирамо за мен е да се избиват, или дори да се правят опити за това, елитът, аристокрацията на един народ. Това което ще направят "новодошлите" управници от Отечествения фронт 20 години по-късно е едно от най-безумните неща, които са се случвали в историята ни.

Тук сме на едно мнение (ако съм те разбрал правилно). Не искам никой да ми дава наклон на оная работа. Аз най-добре си знам кое ми харесва и кое не. 

До голяма степен си ме разбрал..., но не съвсем.

Всъщност, много добре знам къде се намирам.

А докато продължава експортът на конкретните две стоки (всъщност стоката е една и съща, само търговското и название е различно в зависимост от производителят), ще продължават да се случват и подобни събития.

Интерсно само дали има някой подкрепящ този атентат или изобщо който и да е друг. Абурдно и някак неразбирамо за мен е да се избиват, или дори да се правят опити за това, елитът, аристокрацията на един народ. Това което ще направят "новодошлите" управници от Отечествения фронт 20 години по-късно е едно от най-безумните неща, които са се случвали в историята ни.

Когато 'елитът' трови държавата, той заслужава да бъде изтребен (за справка, погледни и днешната ситуация в България).

Друг е въпросът, че ако Борис и премиерът бяха убити тогава, щеше да е твърде вероятно да не ни се случи и да ни сполетят следващите две революции. А съм на това мнение, понеже рядко в изминалата ни история сме имали толкова слабохарактерни и неефективни управници в такъв кризисен момент.

Edited by gado

Майки на убити от шофьор без книжка: Той се подиграва с цялата държава

"Хюриет Сюлейманов  - Имал 90 криминални регистрации и 12 присъди."

Какво по дяволите?!..

Ай сега...ще речеш, че за пръв път виждаш някой с подобно число криминални регистрации и съответни присъди, който е бил пуснат в домашен арест и е избягал незнайно къде в чужбина...то това си е практика тука - да пускат явни престъпници в домашен арест и после да ги търсят по света. А умишлено използвах 2 пъти думата "пускат", защото се оказва, че всъщност проверката за това дали си спазваш домашния арест била толкова символична, че все едно я няма - особено пък ако постоянния ти адрес се води в някакво село примерно...ако те проверят веднъж седмично, пак добре...обясняваха целия тоя анахронизъм в специално предаване.

А между другото по последни данни тоя Хюриет, дето затрил ония тримата, доскоро се бил криел някъде в Германия...

До голяма степен си ме разбрал..., но не съвсем.

Всъщност, много добре знам къде се намирам.

А докато продължава експортът на конкретните две стоки (всъщност стоката е една и съща, само търговското и название е различно в зависимост от производителят), ще продължават да се случват и подобни събития.

Май май баш съм те разбрал добре. Като говоря за себе си нямам предвид само мен лично - то е така с всички ни. Колкото по-малко ни се бъркат в нашите работи толкова по-добре. Ама законите били варварски, ама това и онова не било добре/демократично/народолюбиво - тях пък кво ги грее? Когато на народа му писне той сам ще си се организира да изреже излишните глави. Ей ги корейците - търпелив народ са явно щом го траят онзи пуяк.

Когато 'елитът' трови държавата, той заслужава да бъде изтребен (за справка, погледни и днешната ситуация в България).

Друг е въпросът, че ако Борис и премиерът бяха убити тогава, щеше да е твърде вероятно да не ни се случи и да ни сполетят следващите две революции. А съм на това мнение, понеже рядко в изминалата ни история сме имали толкова слабохарактерни и неефективни управници в такъв кризисен момент.

Не си много прав. Нито елита е бил толкова слаб нито толкова народоомразен. Колкото и да ми се иска някои хора да изчезнат не бих искал това да се случи на всички - не всички от тях са толкова корумпирани че да искаме да им паднат главите.

Ето ти пример - френската революция прави същото - обезглавява елита. Като резултат се сдобива с нов, но по-прост. Резултата е още по-голяма мизерия.

Втори пример - руснаците след октомврийската революция - още не могат да се оправят...

Трети пример - нашия елит е изтребен след 9ти септември - резултата мисля, че няма смисъл да го коментирам.

Ай сега...ще речеш, че за пръв път виждаш някой с подобно число криминални регистрации и съответни присъди...

И че не е чувал за проблемите в съдебната система.

И че не е виждал, какво съм писал в този форум, че най-важното и спешно нещо, което трябва да се реформира. Ама нали - аз гледам като кон с капаци в една точка. Ми гледам щото от нея зависи буквално всичко друго.

Ето ти пример - френската революция прави същото - обезглавява елита. Като резултат се сдобива с нов, но по-прост. Резултата е още по-голяма мизерия.

Неправилен пример. След последвалия терор - именно тогава се заражда думата, се изгражда френската империя, с до голяма степен съществуващите и днес принципи в целия западен свят.

Ники, ако елитът по онова време (от който са се излъчвали и управниците ни) е бил много читав, далновиден и начетен... Защо в рамките на има-няма 25 години, два пъти успява да настъпи една и съща мотика? Последствията от тези мъъъдри постъпки ги патим и до ден днешен....

Edited by gado

Ники, ако елитът по онова време (от който са се излъчвали и управниците ни) е бил много читав, далновиден и начетен... Защо в рамките на има-няма 25 години, два пъти успява да настъпи една и съща мотика? Последствията от тези мъъъдри постъпки ги патим и до ден днешен....

Пробвай да обясниш сегашния колко пъти настъпа едни и същи мотики. Разликата е, че се наблюдава дефицит на износители на революции в момента. Или просто не им се "инвестира" в нашата мизерна държавица.

ПС: Някой да пробва да ми обясни защо следва да ми пука за престъпници:

http://www.capital.bg/politika_i_ikonomika/sviat/2016/04/17/2742520_ogradite_v_es_vodiat_samo_do_po-opasni_marshruti_za/?ref=cheteno24

Изграждането на огради водело до опасни маршрути... ми майна то си има закони има си и места, от където следва да се минава. Откъде накъде следва да ми пука, че видиш ли някой щял да се претрепе докато нарушава законите ни. Или че друг престъпник щял да го очисти. Ми да не е нарушавал законите бе. Аз ли съм го накарал?

ПС2: Колкото и да не одобрявам мутренски прояви и поведение в случая "Динковците" работят именно в наш интерес. По-добре е да се разчуе сред "талибаните", че такива като тях много ги бият за да заобикалят България отдалече. И като влизат да влизат легално, а не през разни канали.

Edited by djadomraz

13043792_1362754813749996_57068385473740

Девойчето вляво е новият парламентарен секретар на Министерство на образованието... Аз нямам коментар, а вие?

Девойчето вляво............

Девойчето вляво не е лошо -  в кой хотел трябва да отида да го наема и ако знаеш евентуално някакви часови тарифи да споделиш? :popcorn-and-drink-smiley-emotic

Пробвай да обясниш сегашния колко пъти настъпа едни и същи мотики. Разликата е, че се наблюдава дефицит на износители на революции в момента. Или просто не им се "инвестира" в нашата мизерна държавица.

Има една съществена разлика... Сегашните разпарчетосват къде на дребно, къде не толкоз, заради едните кинти... Щото, нали, дай да влачим квот може, щот после се не знай дали пак ще сме ний.... А тогавашните (като се има предвид, че все са били потомствени фабриканти, търговци, банкери, демек не сулю и пулю) са настъпвали мотиката от чиста простотия и малоумие. Всъщност, то е ясно. По типично балкански манталитет сме целували гъзовете на силните на деня, без никаква идея за каква предварително обречена кауза се застъпваме.

Девойчето вляво не е лошо -  в кой хотел трябва да отида да го наема и ако знаеш евентуално някакви часови тарифи да споделиш? :popcorn-and-drink-smiley-emotic

Недей... Щи стане нещо....

Edited by gado

Пичове.. Бих се направил на Динко 2, ама с много по-смъртоносни последствия. Доволно съм обикалял границата, а където не съм - има кой да удари едно рамо. На правилните места като се направят няколко растяжки, дали ще посмее да мине пак някой? Без всякакви кльонове и свински опашки.  Само едно е лошо  - нямам достатъчно отпуска...

Пичове.. Бих се направил на Динко 2, ама с много по-смъртоносни последствия. Доволно съм обикалял границата, а където не съм - има кой да удари едно рамо. На правилните места като се направят няколко растяжки, дали ще посмее да мине пак някой? Без всякакви кльонове и свински опашки.  Само едно е лошо  - нямам достатъчно отпуска...

Аз съм навит да те спонсорирам