DON_CHEFO Posted April 2, 2016 Share Posted April 2, 2016 Не, естествено. Софийска регистрация не виждам . А пък и да беше...със широките дънки съм Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 2, 2016 Share Posted April 2, 2016 Споко бре, момче! Викам да не сте се прочули с твоя партньор... ============================= Добре бе, хора, колко, КОЛКО трябва да си тъп?!?!?!?!?! Отделно списващите сайта ТОТАЛНИ мегамалоумници: Жоро Визиото удари в земята 20th Century Fox, снима втори филм в мола "Развръзката е главозамайваща, както може да очаквате" коментира Стефанов за TNS "Отзивите от първия ми филм са много добри. Като се появя в мола, започват да ме снимат и ми искат автографи. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted April 2, 2016 Share Posted April 2, 2016 ...нов късометражен филм за международен конкурс Тоя вЕрно си е повярвал яката...особено след главозамайващия успех на първия филм...ама пък поне мъката няма да е толкова дълга ("...и е с продължителност 3 минути."). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 2, 2016 Share Posted April 2, 2016 Естествено! Но пък данданията е 30 дена! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted April 2, 2016 Share Posted April 2, 2016 Аз съм спокоен. Все пак в България всеки прави каквото си иска... Ако нещо се преебе - просто си плащаш. Такава ни е китната родина, такива неща правим. Съжалявам само, че все още имам нещо общо с тая кола. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 2, 2016 Share Posted April 2, 2016 Изненада, а? Програмисти се търсят повече, отколкото има... а пък хуманитарните специалности бълват.... мат'рял за МакДоналдс. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 2, 2016 Share Posted April 2, 2016 Къде хората са най-богати: 9gag не е баш "печат" ама е интересно Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 3, 2016 Share Posted April 3, 2016 Какъв кеф е, когато се окажа прав: https://www.kaldata.com/%D0%A5%D0%B0%D1%80%D0%B4%D1%83%D0%B5%D1%80/%D0%9F%D1%8A%D1%80%D0%B2%D0%B8%D1%8F%D1%82-Philips-5K-%D0%B4%D0%B8%D1%81%D0%BF%D0%BB%D0%B5%D0%B9-UltraClear-%D1%80%D0%B5%D0%B7%D0%BE%D0%BB%D1%8E%D1%86%D0%B8%D1%8F-%D0%B8-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D1%84%D0%B5-109429.html 5к разделителна способност на 27 инчов монитор. И това е само началото. А помня как w00x и Midex ме убеждаваха, че над 1080 за 24" монитор нямало смисъл, а аз обяснявах, че за да е прилично изображението трябва при тази разделителна способност екрана да е 4", а съответно на 24" разделителната да е някъде около: 15000х8000 някъде, но на първо време и с 5760х2880 бих се примирил. А ето този филипс е прилично близо до желаната от мен разделителна способност Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted April 3, 2016 Share Posted April 3, 2016 Мда. Това е монитор за хора дето правят по 3100 на ден. Няма как иначе някой друг да даде 3100 за цветове без щастлив край. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted April 3, 2016 Share Posted April 3, 2016 ... А ето този филипс е прилично близо до желаната от мен разделителна способност Която е 10к? А иначе си прав, че спорехме, но никога не съм се опитвал да наложа мнението си на теб или на друг - само твърдях, че на мен ми е удобно да работя на FullHD на 27" и че същата резолюция на 22" ми идва твърде голяма и трябва да моря очите си със всякакви ситни надписчета. Приеми, че хората не са еднакви и това, което за един е добре, за друг може и да не е. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 3, 2016 Share Posted April 3, 2016 Това ВЕРНО е чудо ако е пълна истина.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted April 3, 2016 Share Posted April 3, 2016 Това ВЕРНО е чудо ако е пълна истина....Истинска е новината, но не мога да разбера къде е чудото. Вече 2 европейски страни планираха забрана за продажба на коли с ДВГ. За тази цена си е чудна колата. Ако не ми трябваше по - голям пробег, веднага бих платил и аз депозита. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 3, 2016 Share Posted April 3, 2016 Какъв кеф е, когато се окажа прав: https://www.kaldata.com/Хардуер/Първият-Philips-5K-дисплей-UltraClear-резолюция-и-профе-109429.html 5к разделителна способност на 27 инчов монитор. И това е само началото. А помня как w00x и Midex ме убеждаваха, че над 1080 за 24" монитор нямало смисъл, а аз обяснявах, че за да е прилично изображението трябва при тази разделителна способност екрана да е 4", а съответно на 24" разделителната да е някъде около: 15000х8000 някъде, но на първо време и с 5760х2880 бих се примирил. А ето този филипс е прилично близо до желаната от мен разделителна способност Никога не съм твърдял такова нещо. Иначе нямаше да имам телефон с qHD резолюция на екрана. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 3, 2016 Share Posted April 3, 2016 (edited) Която е 10к? А иначе си прав, че спорехме, но никога не съм се опитвал да наложа мнението си на теб или на друг - само твърдях, че на мен ми е удобно да работя на FullHD на 27" и че същата резолюция на 22" ми идва твърде голяма и трябва да моря очите си със всякакви ситни надписчета. Приеми, че хората не са еднакви и това, което за един е добре, за друг може и да не е. Така е ама то нищо няма да ти стане малко, ако се пипне самата операционна система за програмите, които не са предвидени за високи разделителни способности да им казва, че екрана е 1080 и само шрифтовете да ги показва "загладени" Ето примерно андроида - никога не е били ясни размера и разделителната способност на екрана и всички програми са предвидени да се мащабират културно. И резултата е видим - има вече телефони с разделителна способност 2560х1440 при 5" екран.. Никога не съм твърдял такова нещо. Иначе нямаше да имам телефон с qHD резолюция на екрана. А кой ми опонираше освен Midex, че нямало смисъл от монитори над 1080р? ------------------------------------------------------------------ Ето друго интересно нещо - тъкмо човек реши, че отвъд океана тотално са загубили връзка с реалния свят и някой внесе малко здрав разум във всеобщата простотия: http://www.breitbart.com/big-government/2016/03/21/college-of-pediatricians-calls-transgender-ideology-child-abuse/ A person’s belief that he or she is something they are not is, at best, a sign of confused thinking. It describes such thinking as problem that exists in the mind and not the body and it should be treated as such. ... human sexuality is an objective biological binary trait: ‘XY’ and ‘XX’ are genetic markers of health — not genetic markers of a disorder Edited April 3, 2016 by djadomraz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted April 3, 2016 Share Posted April 3, 2016 Истинска е новината, но не мога да разбера къде е чудото. Вече 2 европейски страни планираха забрана за продажба на коли с ДВГ. За тази цена си е чудна колата. Ако не ми трябваше по - голям пробег, веднага бих платил и аз депозита.Е що сега. Вземи си това уникално тролейче. Сигурен съм, че за по- големи разстояния един циганин ще бъде спуснат с хеликоптер с нови батерии. Ебати пародията са тия боклуци. Уникална машина, ще я взимам... Ама викаш до морето поне да можеше да изкара. За Македония, Ватикана, Черна гора и някви такива дето за 30 мин пеша минаваш от край до край - става Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted April 3, 2016 Share Posted April 3, 2016 Е що сега. Вземи си това уникално тролейче. Сигурен съм, че за по- големи разстояния един циганин ще бъде спуснат с хеликоптер с нови батерии. Ебати пародията са тия боклуци. Уникална машина, ще я взимам... Ама викаш до морето поне да можеше да изкара. За Македония, Ватикана, Черна гора и някви такива дето за 30 мин пеша минаваш от край до край - ставаНа мен ситуацията в момента ми е такава, че ми трябва пробег поне 1000 километра. Иначе от Пловдив до Бургас е 250км. Спокойно ще си те закара. Там пък даже има станции за безплатно зареждане. На там е бъдещето колкото и да не ти се иска. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted April 3, 2016 Share Posted April 3, 2016 (edited) Грозна работа, с тоя голям екран колкото на ПС-то ми, липсата на предна решетка, 0-100 под 6с, а... у... https://www.youtube.com/watch?v=ABEqvQr6pJw За кола която никой не е виждал има вече 110к заявени поръчки и два часа след презентацията са 135к. За тези $35к и това което се предлага за тях, с кеф бих зареждал не на 345км, ами на всеки 200км Edited April 3, 2016 by exabyte Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 3, 2016 Share Posted April 3, 2016 А кой ми опонираше освен Midex, че нямало смисъл от монитори над 1080р? Ами не знам, но не съм бил аз. Може да съм казал, че за Уиндоус големите резолюции не струват, защото опрационната система не е предвидена. Една приятелка си купи от тия Тошиби с 3800х намсикво разделителна и много програми не може да ги ползва, защото интерфейса им е растер и бутоните едва се нацелват с мишката. Ако изкара лупа ще ги види, но не е там въпроса. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted April 3, 2016 Share Posted April 3, 2016 Искам да вържа дедо за един стол и да го оставя само 1 ден да работи с XP на 27" с резолюция 5к...пък като програмист да го видя как ще си настрои програмите, иконите и всичко останало така, че изобщо да може да ги вижда. Всяко нещо може да е супер в една ситуация и да е тотално неприложимо в друга, както и да е много яко за някой и изцяло безполезно за друг. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 3, 2016 Share Posted April 3, 2016 Стига, стига. Не може да го връзваш за стол, защото е противозаконно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted April 3, 2016 Share Posted April 3, 2016 Мога, мога...а и дедо, както някой го нарече наскоро, е "изедник" - не стига, че съм на работа при него, не стига, че не ми плаща заплата, ами и на всичкото отгоре всеки месец иска да му плащам определена сума ; едвам съм му се издължил до края на април и от май пак продължава...това ако не е "изедник-рекетьор" - здраве му кажи...така че не само мога, ами направо имам право...даже вече съм приготвил въжето. П.П. Това горе, като изключим частта с "изедника", си е почти истина (дедо го знае най-добре, а и имам доказателствени документи). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 3, 2016 Share Posted April 3, 2016 Мога, мога...а и дедо, както някой го нарече наскоро, е "изедник" - не стига, че съм на работа при него, не стига, че не ми плаща заплата, ами и на всичкото отгоре всеки месец иска да му плащам определена сума ; едвам съм му се издължил до края на април и от май пак продължава...това ако не е "изедник-рекетьор" - здраве му кажи...така че не само мога, ами направо имам право...даже вече съм приготвил въжето. П.П. Това горе, като изключим частта с "изедника", си е почти истина (дедо го знае най-добре, а и имам доказателствени документи). Ко каза? Ко??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted April 3, 2016 Share Posted April 3, 2016 Това е само между мен и дедо. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 3, 2016 Share Posted April 3, 2016 За тези $35к и това което се предлага за тях, с кеф бих зареждал не на 345км, ами на всеки 200км Имай предвид, че преди Нисан Мурано в щатите беше $30к или нещо такова, а тука го продаваха над 100,000лв Мога, мога... Хич не е нужно да ме вържеш. Достатъчно е да сложиш 1-2 монитора, някой удобен стол и една чаша с капучино и аз сам ще дойда и вероятно няма да искам да си тръгна преди жена ми да започне да ми звъни. Ко каза? Ко??? Въртим едни пари с Пламен Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted April 3, 2016 Share Posted April 3, 2016 Въртим едни пари с Пламен Що не си кажеш истината, че перем пари - тук сме все наши хора...признай си, че ме ползваш като пералня за част от мръсните си сделки...ще разберат те защо Делян Пеевски си продаде бизнеса и се изнесе в чужбина. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts