Jump to content
BulForum.com

Преглед на печата

b0r3d

Recommended Posts

• Replies 14.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Викаш всичко в статията си беше чиста истина, а?

Не, просто не видях нищо смешно, а по-скоро тъпо ;)

То това тяхното е точно като наддаване в търг - кой ще даде най-ниска цена и ще прецака останалите. То вярно, че сега и световните цени са ниски, но ако сравняваме с цените из страната, направи си сметка по колко са печелили от литър щом могат да си позволят такива цени или пък какви средства са натрупали щом не им пука дали ще губят само и само за да прецакат конкуренцията.

Представи си по колко печели ОТ ГОДИНИ КАРТЕЛА, щом могат да си позволят подобна цена.

Оглавихме антикласация за най-калпави шофьори: 1700 нарушения в Пловдив, в София - само 820!

Много станаха BMW-тата в града...

Ексклузивно: Ясно е името на световния гигант, който ще строи завод край Пловдив - Osram

Edited by exabyte

Да, обаче хората от други градове им виновни на майните.. Пък аз от години разправям, че пловдивчани са най-куците шофьори...

Тук пак не се мисли. А кой каза, че нарушенията, регистрирани в Пловдив са извършени от пловдивчани??? В Пловдив, който се наводни с де що шалвар и помак има от Родопите - действително най-големите дебили зад волан не само в България? И на практика де що е РА е в града? За други селяни да не говорим от типа Х. Факт е, че в града е пълна лудница, но причината не е в пловдивчани, а в морето от селяндуристи, които са тук вече всеки ден. 

=====

Междувременно, скъпи братя и сестри ЧЕТЕТЕ внимателно, много внимателно. Тази новина също мина тихомълком като пръдня из шалвари през "медиите".... 

Сега да видим и колко тъпотии ще се изсерат около двамата дебили, убили момчето във Враца. Вместо до седмица да са с две доживотни присъди в кауша! Стойе и гледайте. 

Серия от кражби на моторни превозни средства са регистрирани вчера в Първо РУ в Пловдив. Сигналите са подадени сутринта на телефон 112. Според първоначалната информация на ул. “Славееви гори” са разбити шест леки автомобила, други пет – в междублоково пространство на бул. “Александър Стамболийски” и два - на ул. “Павел Калпакчиев”.

А по повод продължението на горната новина, един съвет - никога не си оставяйте като мен чантата в колата докато не сте в нея, дори и за 5 минути щото..... :P

Същия ден обект на взломна кражба станал и лек автомобил на територията на Второ РУ. 39-годишна шофьорка на “Мазда” се оплакала, че към 17.30 часа паркирала колата си на ул. “Юрий Венелин” и когато се върнала след 15 минути установила, че е разбито едно от стъклата. От купето липсвала дамската чанта на потърпевшата, в която имало 130 лева, лични документи, банкови карти и мобилен телефон.

Аз дори яке и слънчеви очила не оставям. Ако някой иска да оставя нещо - или в багажника, или в краката долу на задната седалка.

Тук пак не се мисли. А кой каза, че нарушенията, регистрирани в Пловдив са извършени от пловдивчани??? В Пловдив, който се наводни с де що шалвар и помак има от Родопите - действително най-големите дебили зад волан не само в България? И на практика де що е РА е в града? За други селяни да не говорим от типа Х. Факт е, че в града е пълна лудница, но причината не е в пловдивчани, а в морето от селяндуристи, които са тук вече всеки ден. 

=====

Междувременно, скъпи братя и сестри ЧЕТЕТЕ внимателно, много внимателно. Тази новина също мина тихомълком като пръдня из шалвари през "медиите".... 

Сега да видим и колко тъпотии ще се изсерат около двамата дебили, убили момчето във Враца. Вместо до седмица да са с две доживотни присъди в кауша! Стойе и гледайте. 

Ето ги започна се както си и мислех, повдигнаха обвинение за убийство по непредпазливост, за да има шанс за доживотна трябва да е умишлено, извършено по особено жесток начин(доколкото си спомням)

И сега естествено вместо Враца да скочи, пардон - ВСИЧКИ да скочат и да ги запалят тая нощ, всичко ще цъка, ще блее, ще псува и ще пие ракия с Планета ТВ..... 

ЕТО КАКВО са принудени вече да правят обикновените европейски граждани. Браво на това момче! Само така - туката и фуга в ре минор за гнасните мангали!  

Интеграция в действие е това... Едно време и ние така ги интегрирахме ония с майчиния език и бяха тихи, хрисими и силно внимаващи къде и как стъпват за разлика от сегашното дередже.

П.п. Само се чудя защо това момче при всичките натъркаляни маймуни си отклоняваше завършващия удар, вместо да приложи някой по-безопасен, но далеч по-болезнен?

Точно това ми беше и на мен на ума - тъкмо гътне мангала и го оставя недовършен! Чатни го некъде я в мъди, я в гръцмуля, абе опции много, та да не мърда повече! Много милостив... Ама ми хареса как раздава шутове! 

От удар в гръцмуля се мре!

Ама ритник в топките, вътрешната страна на бедрата, вътрешната страна на бицепса или самата мишница върши прекрасна работа, когато искаш някой да омекне и да не ти създава повече ядове, пък не ти се ще да го трепеш.

ЕТО КАКВО са принудени вече да правят обикновените европейски граждани. Браво на това момче! Само така - туката и фуга в ре минор за гнасните мангали!  

Този клип е от Испания и е правен преди две години, момчето и момичето са руснаци туристи. То това ще става все по често из Европа.

Точно това ми беше и на мен на ума - тъкмо гътне мангала и го оставя недовършен! Чатни го некъде я в мъди, я в гръцмуля, абе опции много, та да не мърда повече! Много милостив... Ама ми хареса как раздава шутове! 

Е ти си луд в гръкляна... Пича очевидно е трениран и знае, че ако ги засвятка долу на земята с голи ръце има шанс за сериозни и трайни поражения, че даже и може да пречука някой...

Това за мен е постановка. Толкова измислен и нелеп бой просто няма. Дори в кеча боя е по-реалистичен...

Малко без постановки.. Изпит. Който има желание - да се разрови, на мен не ми се обяснява

Рака ПРОДЪЛЖАВА да отнема големи хора... Вече със страшна скорост направо.... :sad2:

ЕДИТ: Слава Богу това поне е фалшиво, но пък е събрало милион лайка у Фейсот и е раздухано къде ли не.... 

След изказванията на вътрешния министър Румяна Бъчварова на пресконференция в Министерски съвет, коментарите в интернет не закъсняха.

Публикуваме без редакторска намеса коментара на Емил Кошлуков

„Гледах току-що пресконференцията на Бъчварова. Разбрах, че:

1. Журналистите не могат да коментират и критикуват МВР

2. Бившите служители не могат да коментират и критикуват МВР.

3. Бизнесмени категорично не могат пък съвсем.

4. Който го направи, е враг на националната сигурност.

5. Който ходи на почивка, абсолютно не може да коментира МВР.

6. Ако почивката е в чужбина, горното важи два пъти повече.

7. Двете публични убийства са много неприятни, но не са нещо особено.

8. Престъпниците нападат, защото четат медии.

9. Бизнесмените ги трепят, защото им е такъв бизнеса, техен проблем.

10. Цялата критика към МВР е конспирация с цел да свали властта.

Приликата с късния Костов е поразителна. Уважавам и ценя г-жа Бъчварова, но днес това беше тежък провал. И няма да завърши добре

Веднъжа да ми допадне нещо от Кошлука....