Jump to content
BulForum.com

Преглед на печата

b0r3d

Recommended Posts

• Replies 14.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Имам Google Cardboard, мога да ти направя същото демо, но без томболата. :)

Тоя Google Cardboard ми се вижда мн... маде ин чина :D Гледам струва $13-1$6. Гледам има някакви демото за него, ама до колко са добри?

Edited by exabyte

Тоя Google Cardboard ми се вижда мн... маде ин чина :D Гледам струва $13-1$6. Гледам има някакви демото за него, ама до колко са добри?

Ми направено е от картон, какво очакваш? :) Това на Самсунг е същото като идея. Приложенията са същите, само изработката е по-добра. Ефекта също е идентичен. Демотата са предимно 360° Ютуб клипчета.

Тоя Google Cardboard ми се вижда мн... маде ин чина :D Гледам струва $13-1$6. ...

Щото си е маде ин чина...и къде ги намирате тия цени не знам, нарочно ли търсите най-скъпите сайтове или просто ви харесва да работите с прекупвачи... :D

Щото си е маде ин чина...и къде ги намирате тия цени не знам, нарочно ли търсите най-скъпите сайтове или просто ви харесва да работите с прекупвачи... :D

За нещо, което включва лупи, не мисля, че си заслужава да се минава с по-ниската цена за буквално Китайско копие. Нормалната цена е $5-10.

За нещо, което включва лупи, не мисля, че си заслужава да се минава с по-ниската цена за буквално Китайско копие. Нормалната цена е $5-10.

В интерес на истината, продукти от този тип винаги купувам от големи сайтове като amazon. Дори цената да е по-висока, гаранцията оправдава средствата, че ще остана доволен.

Нямах идея за сходството със Самсунг. Явно външния вид за пореден път лъже ;)

Edited by exabyte

Ъм, Гадински, сериозно ли споделяш статия от blitz?

Абсолютно сериозно!

Статията не е политически насочена, а и се опитвам да следя случая с тези наркоманизирани, мангалски дегенерати още от самото му начало.

Междувременно - много интересен АНАЛИЗ

То анализа може да е интересен,но факта си е един и същ от доста време насам.Страната е разграден двор,политиците ни са национално безотговорни и корумпирани идиоти,в крайна сметка нищо хубаво не ни чака.

В интерес на истината, продукти от този тип винаги купувам от големи сайтове като amazon. Дори цената да е по-висока, гаранцията оправдава средствата, че ще остана доволен.

Нямах идея за сходството със Самсунг. Явно външния вид за пореден път лъже ;)

На един и същи принцип. Просто Самсунг-а е пластмасов, има уплътнители и т.н. Ако не се бъркам, става единствено на Самсунг устройства.  Може и някой ексклузивен апликейшън да има, но това е. Има още една купчина по-качествени алтернативи на Cardboard, които работят на същия принцип, но са с по-добра изработка. Цените са от 40-50лв до към 100 - 100 и малко.

Телефона обаче трябва да е поне Quad HD за VR. Full HD резолюцията е прекалено ниска и всичко е размазано, което от своя страна води до страшно неприятно усещане и последваща болка в очите.

Че то продукта на самсунг не поддържа - не го демонстрират - телефоните им от поколение под 6 май... а те галакси 6 серията всичките са qHD

Edited by host

Че то продукта на самсунг не поддържа - не го демонстрират - телефоните им от поколение под 6 май... а те галакси 6 серията всичките са qHD

Ааа....?

Някой да повика Владо Береану, плз.

То анализа може да е интересен,но факта си е един и същ от доста време насам.Страната е разграден двор,политиците ни са национално безотговорни и корумпирани идиоти,в крайна сметка нищо хубаво не ни чака.

Нацията, както и повечето западноевропейски нации извършват от доста време едно такова национално самоубийство и това гледам не е на път да се оправи. Поне докато не се осъзнае, че еманципацията е едно от най-тъпите неща, които са успели да сътворят "умните глави". Звучи прекалено радикално нали? Е да ама е истина. Не може да се очаква една жена хем да е майка хем да е работник на пълен работен ден. Просто не става.

И най-вече когато престане да бъде срамно една жена да ражда деца и то от 20 годишна възраст, а не след 30 когато вече е "направила кариера" - тогава ще се оправим. Няма изгледи това да стане скоро. И не говоря само за България а за цяла Европа. Ако продължава така след 2-3 поколения няма да остане 1 "бял човек" на планетата.

Edited by djadomraz

В нашата е. Може да не е в твоята.

Айде ако обичаш да спреш да ме контрираш по въпроси свързани с жени извън твоята демография. Първо височината, сега това. Не виждам смисъл да си говорим празни приказки. Ако не си съгласен с мнението ми може да се аргументираш. С удоволствие бих дискутирал, може и да не съм прав. Уморих се да си губя времето да обяснявам на теб и на Виден някакви работи постоянно, а насреща да получавам генерализация и страшно не-забавни картинки с фейспалмове от началото на 21-ви век.

Това в коя галактика, защото определено не е в нашата?

Нима си забравил, че Ангел е в една друга, далечна галактика? Ангеле, за много късо време взе да редуваш небивалиците... 

Уморих се да си губя времето да обяснявам на теб и на Виден някакви работи постоянно, а насреща да получавам генерализация и страшно не-забавни картинки с фейспалмове от началото на 21-ви век.

Ти се радвай, че още не са те почнали с ония огромни (и отвратителни като дизайн) емотикони, дето 2-3 от тях заемат горе-долу по една страница. :lol:

А по повод...

...преди малко си поръчах едни, ама няма да казвам за колко, щото може да помислиш, че съм заплашил китаеца с убийство и оня ми ги е подарил. :laughing1:  Малко зор беше докато намеря подходящия (не китаец :P ) модел, дето поддържа 7", понеже повечето бяха за телефони между 4" и 6" ; като дойдат ще дам отзиви стават ли за нещо.

P.S. Абе що всички пишем в темата с новините...чак сега забелязах къде сме...чакай да сложа нещо по темата, макар че почти нищо интересно няма напоследък...

Руски бомбардировач Су-34 е нанесъл въздушен удар в район на сирийския град Ракка по сграда, в която е имало среща на командири на терористите от "Ислямска държава".

Сградата е била унищожена заедно с всичко, намиращо се в нея, съобщи на брифинг за журналисти в Москва говорителят на руското министерство на отбраната Игор Конашенков, цитиран от ТАСС.

"При пряко попадение на дистанционно насочвана авиобомба сградата с цялото си съдържание бе унищожена", заявява Конашенков.

768x432.jpg?_=1448898735

Нима си забравил, че Ангел е в една друга, далечна галактика? Ангеле, за много късо време взе да редуваш небивалиците...

Искаш ли да започнем да даваме аргументи като правим гръмки изказвания? Или просто да не се чувстваме длъжни да отговаряме ако няма какво да кажем?

http://www.slate.com/blogs/xx_factor/2013/11/11/ideal_age_for_having_a_first_child_americans_say_women_should_start_at_25.html

В България е още по-зле ситуацията. На 30 вече се чувстват отлъчени от обществото ако не са женени. Изпадат в отчаяние, паника, а от там и безсилие.

В момента за жените е срамно да раждат след 30, не знам от къде ти е информацията. :)

Ти колко жени познаваш, които на 30 години имат повече от 1 дете? А повече от 2?

Ок 30 може да е леко завишена горната граница, но клони към нея, а не към 20.

Edited by djadomraz

В България е още по-зле ситуацията. На 30 вече се чувстват отлъчени от обществото ако не са женени. Изпадат в отчаяние, паника, а от там и безсилие.

БАхахахахаххахахахаха! Що за простотия? Имам доста познати и приятелки, които са на 30-30+ и се чувстват чудесно, въпреки, че не са майки. А за съпруги да не говорим.

Искаш ли да започнем да даваме аргументи като правим гръмки изказвания? Или просто да не се чувстваме длъжни да отговаряме ако няма какво да кажем?

http://www.slate.com/blogs/xx_factor/2013/11/11/ideal_age_for_having_a_first_child_americans_say_women_should_start_at_25.html

Ахахахахаха, голям "аргумент" извади - цитат от никому неизвестен жълт уеб сайт, създаден през 1996-та. Аз мога да ти извадя подобни цитати за доказателства за посещения на извънземни от далеч по-популярни и реномирани източници.

Ето ти една съвсем официална статистика от не кой да е, а CDC (Center for Disease Control), документ озаглавен National Vital Statistics Report. Отиди на 5-та страница и гледай каква е статистиката и най-вече тренда при отделните възрастови групи. Кажи ми при кои точно възрастови групи единствено се наблюдава ВЪЗХОДЯЩ тренд за последното десетилетие (че и повече) и ми обясни как това се връзва с глупостите от цитирания от теб "авторитетен" източник. :lol:

birthstatistics.jpg

По-големи глупости скоро не съм чел.... Смях в залата. А да говориш подобни глупости на трима 40 и нагоре годишни мъже за 30+ годишните жени - no comment отново... Например моята жена роди две деца след 30, младежо, и не съм забелязал да се срамува от нещо, камо ли да се чувства отлъчена или подобни малоумщини. Изобщо няма да започвам да коментирам множество други близки, роднини, приятели, познати и прочее в тая възрастова група...

Вземи се опитай да говориш за деца на 20-25 годишните кифли и дрисли около тебе - и без това обикаляш редовно долнопробните чалги из града и си направи сам представителна извадка...