JDFU Posted November 4, 2015 Share Posted November 4, 2015 Интересно е да се види същата статистика и за други типове престъпления. Сигурен съм, че няма да има много разлика. При мен за всичките неща, за които съм стигал до тях, успеваемостта им е точно 0%! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 4, 2015 Share Posted November 4, 2015 МНОГО ДОБРЕ КАЗАНО!!! До вчера биха НАРОДА, за да осигуряват спокойствието на властта.. днес били от народа и ще свалят властта? Каква поредна идилия. Излиза по телевизията една "фуражка от народа" и обяснява как утре се махали от границата и пускали всички мангали да влизат в България и да правят каквото си искат вътре. Питам се #КОЙ ще разследва това изказване на "блюстителя на реда и закона" и кой въобще им позволява да блокират стотици пътища без разрешение? Затвор за всеки, който не спазва законите! Нали така беше? И бъдете спокойни, напускайте дружно, със сигурност НАРОДА ще пази по-добре границите на Родината! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted November 4, 2015 Share Posted November 4, 2015 (edited) Да се създадат по искане на държавата временна охрана на протеста, която да има право да бие като тях "законно" и наистина с удоволствие отивам да ги опазя едно хубаво! Полицаи блокираха колелото на Водната палата и Околовръстното не било протест, а среща на колеги... Edited November 4, 2015 by NEO_DDT Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stasio Posted November 4, 2015 Share Posted November 4, 2015 Да се създадат по искане на държавата временна охрана на протеста, която да има право да бие като тях "законно" и наистина с удоволствие отивам да ги опазя едно хубаво! Полицаи блокираха колелото на Водната палата и Околовръстното не било протест, а среща на колеги... Tова за мен е поредното доказателство, че се чувстват над закона (но иначе според тях не било така). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted November 4, 2015 Share Posted November 4, 2015 (edited) Пълно разпускане на МВР, и нови 15хил души трябва да се наемат при нови правила, със силно завишена отговорност и много добро материално осигуряване. Бивши кадри не трябва да имат право да бъдат наемани. И готово. Същото е нужно и в прокуратурата и и съда. Не може тия системи да си работят 80 години по един начин ама ние да очакваме да бранят демократичните ни граждански права. Да, в тия системи има и много стойностни хора. Ама цедката в момента не я интересува кой какъв е. Обществото има огромен интерес покрай гнилото и здравото да се изреже и след това с много голям контрол да са се наемат хора. Другото е отбиване на номера. Всеки по-горестоящ като е бил "от едно време" в системата и всеки като те дели на "наше момче/момиче"... резултатите са налице. Edited November 4, 2015 by host Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 4, 2015 Share Posted November 4, 2015 Хайде разрови се какво е диш-хакъ. Не, че не плащаме сега по-лошите осигуровки... Днес попаднах на това. Не знам колко е вярно наистина, но звучи като правилното решение за днешната ситуация В Османската империя винаги, когато някой султан искал да направи реформи в армията еничарите се обявявали против и излизали на бунт срещу реформите. Имало случаи даже след подобни бунтове да се сменят султани...Повечето султани не искали да си имат проблеми с еничарския корпус и се отказвали от реформите, даже давали все по-големи привилегии на еничарите. В резултат на това те от елитен боен корпус - страшилище за враговете на Империята, се превърнали в капризни мързеливи тулупи, които губели все повече от войнските си качества; последиците - в края на XVIII - нач. на XIX век еничарите започнали да губят сражение след сражение. И така до 1826 г., когато се намерил един султан (Махмуд II), твърдо решен да извърши тотална реформа в армията. Естествено еничарите пак излезли на бунт и блокирали главния площад на Цариград. Султанът опитал първо дипломатично да ги накара да се приберат в казармите. Те отказали дори заплашили да нахлуят в двореца и да пленят всички високопоставени лица около султана. Тогава Махмуд II изкарал на площада артилерия...и от "смелите" еничари не останало и следа. Останалите живи изпратили пратеници до султана да го молят за милост. Той обаче ги екзекутирал без да му мигне окото. Така се поставили основите на изграждането на модерна армия (за онова време) в Османската империя. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 4, 2015 Share Posted November 4, 2015 Още едно ЧУДЕСНО писание.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 5, 2015 Share Posted November 5, 2015 Това за еничарите е вярно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 5, 2015 Share Posted November 5, 2015 ЧЕТЕТЕ само какъв протест прави шайката малоумници... То е култура, то е възпитание... Висш пилотаж! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted November 5, 2015 Share Posted November 5, 2015 Абсурд какъвто може да се получи вероятно в една единствена страна от земното кълбо! Това трябва да се запомни от хората!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted November 5, 2015 Share Posted November 5, 2015 (edited) Кой е единствения начин да изкараш всичката полиция на улицата?Снимка на ножица до числото 20... Edited November 5, 2015 by HEMO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted November 5, 2015 Share Posted November 5, 2015 Ама този филм вече сме го гледали бе, дорогие товарищи! Да ви пусна ли спойлер как свършва филмчето, кой на края се оказва гадняра, дето яде сладкото и кой е героят, дето запрята ръкави и собственоръчна започва да вари ново? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 5, 2015 Share Posted November 5, 2015 Ха ся ми кажете, покрай протеста на ушевите, ко разбрахте за новата реформа в образованието? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 5, 2015 Share Posted November 5, 2015 Творят се лайна и там. Какво има за разбиране? Стадото трябва да е тъпо. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted November 5, 2015 Share Posted November 5, 2015 Дали ще доживея деня, когато и ние като румънците ще спретнем на нашите управници един CTRL+ALT+DEL протест? Но да е с последствия, както при тях, а не само да си протестираме и да ги плюем, а ония да се правят, че само дъжд вали... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted November 5, 2015 Share Posted November 5, 2015 Дали ще доживея деня, когато... Има шанс... Ако си жив и здрав да 'илядиш... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted November 5, 2015 Share Posted November 5, 2015 Абе...аз ще 'илядЪ...ама пък чак да откарам вечно като Маклауд много не ми се вярва... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 5, 2015 Share Posted November 5, 2015 Не знам, хора. Ежедневно се сблъсквам с ужасна неграмотност сред млади хора и се плаша... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted November 5, 2015 Share Posted November 5, 2015 Май наистина е било бомба на борда. Russian plane crash: British spies uncovered Isil bomb plot Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted November 6, 2015 Share Posted November 6, 2015 Ежедневно се сблъсквам с ужасна неграмотност сред млади хора и се плаша... Повече ме плаши отговорът, който получавам, когато направя съответната забележка: "Е к'во толкова..." Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted November 6, 2015 Share Posted November 6, 2015 Повече ме плаши отговорът, който получавам, когато направя съответната забележка: "Е к'во толкова..." Най-страшното изречение в този контекст е : "Не съм само аз". Пък после нямало положителна промяна. Ами тя се прави от всеки един, капка по капка. Това, че другите са неграмотни, не е оправдание или повод за утеха. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted November 6, 2015 Share Posted November 6, 2015 (edited) Напротив! Абсолютно валидно оправдание си е, когато си в матрицата на стадното мислене Edited November 6, 2015 by gado Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 6, 2015 Share Posted November 6, 2015 Само от вътрешнофирмената кореспонденция по текущи проблеми такива бисери има... Направо нямам думи. В официалната е добре, там са грамотни хора. Но иначеее.... Особено от 1 line кви неща изскачат... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted November 6, 2015 Share Posted November 6, 2015 Какво, ако уволним цялото МВР? явно и други хора мислят като мен! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted November 6, 2015 Share Posted November 6, 2015 Какво, ако уволним цялото МВР? явно и други хора мислят като мен! Ами освен да се самоцитирам: ..нали знаете - каквото и да ви говорят, да знаете, че става дума или за ...или за , .... ...в случая с МВР - единствено за онова на втората емотиконка. ============================================================= Стрелба в сливенски техникум - един убит и трима ранени Нападателят - мъж на около 30 години, наръгва с нож двама души - ученичка от 9-и клас и настоящия й приятел, които били в двора на училището. Момичето почива на място. Нападателят е стрелял по двамата с газов пистолет. С порезни рани и е учителка, която е била в района. Убиецът бяга от местопрестъплението и се прострелва в устата във входа на съседна кооперация. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts