Jump to content
BulForum.com

Преглед на печата

b0r3d

Recommended Posts

Бъркаш се, това не са снимки от Луната, а от холивудско студио.

То ще да е някоя пералня... 45 години да не издаде нов филм...

A забелязваш ли как ама баш предизборно се започна ремонта? 4 годии не можаха да го почнат, чак сега успяха... То верно процедурите отнемат време ама някак понамирисва цялата ситуация, не мислиш ли?

Не че не сме свикнали де. Аз видя ли усилено да се започнат някакви ремонти и се сещам, че скоро ще има избори. И верно замисли се - предни години колко ремонти се започваха и сравни с настоящата.

Сега остава и някой да захване темата за цената на безценните павета от по 1еуро и как сме назад с махането им.

• Replies 14.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Абе, да ти кажа, ако ми докарат 3-4 камиона от старите гранитни павета, за без пари, хич няма да ги върна. И майстор знам, дето ще ми ги нареди хубаво.

Ми именно, ЩО не почна ОТДАВНА, ами сега предизборно се засилиха? 

Ремонти нон-стоп започват ама най-усилена дейност кипи винаги преди избори и малко след тях. Факт.

'Щото дедо, заради един червенобузко, преди доста време (около 2 години) се спряха едни пари за Плд и нямаше как да стартират.Процедурите ги движат от февруари тази година, но знаейки бг законодателството, докато минат всички дивотии...та така..нищо предизборно няма....

Колко време беше затворен мост ана Скобелева майка заради тия дивотии... След тва като намериха пари го направиха за година и нещо :) 

Ми именно, ЩО не почна ОТДАВНА, ами сега предизборно се засилиха? 

Ремонти нон-стоп започват ама най-усилена дейност кипи винаги преди избори и малко след тях. Факт.

ЩОТО, както е казал Митко, един ибрикчия спря парите за проектите! Иначе досега да бяха готови някои.

Колко време беше затворен мост ана Скобелева майка заради тия дивотии... След тва като намериха пари го направиха за година и нещо :)

Нищо общо с това. Парите за моста си бяха налични, но бяха пренасочени за друг проект. 

Между другото мостът е изпълнен перфектно... Браво на фирмата, която го направи... 

Дам и аз вчера минах по него, кеф голям. Дано дупка да не види близките 15-20г.

Предизборно, изборно с подкрепата на парията или квото е там, мисля няма голямо значение. Всички които следят новините, виждат как ЯКО се краде от кметове и близки до тях.

Тук да вметка скоба за кмета на с. Чавдар, там не са част от България.

Та да се върна на темата. Ясно е, че се краде, кой колкото може и от където може. Въпроса е да се прави и нещо видимо за града, а не да се купуват едни метли без дръжки за стотици хиляди и тем подобни яки оферти.

Детска психоложка подлъгва момичета за секс масажи с обява в нета

Edited by exabyte

Ето как и ХУБАВИТЕ ХОРА, поападнали в БМВ, могат да се затрият. Жалко. 

Да не са ти умрели последните мозъчни клетки!? 

Не се карайте...

Ем сигурно неодушевения предмет е виновен за липсата на осъзнатост в индивида зад волана му.

Разбира се че не! Просто неодушевеният предмет е винаги един и същи...

==============================================================

ЧУДЕСНО!!! Догодина викам 250.  

Тия вече съвсем се оляха...то бива 'рандъм; позвънявания, ама поне да си запишат на листче номерата на МВР, ГДБОП и останалите...

ЧУДЕСНО!!! Догодина викам 250.

Тези факти силно ме съмняват.

1. Счетоводните печалби нямат нищо общо с реалните

2. Дали са декларирали всички приходи ни е пределно ясно и мисля, че няма нужда от коментар

3. Това с руските туристи е прах в очите.

4. Да вземат да се стегнат малко и да оправят обслужването. Не може да има само 1-2 курорта на нашето черноморие с прилично качество, а другите да са пълни дупки. Като правят комплекси тип Слънчев Бряг да си посрещат драйфащите клиенти и да не се оплакват че семейните хора предпочитат да ходят на други места, а те отчитат загуби. Аз на подобно място няма да стъпя - по-хубаво да карам 700-800км до някое прилично местенце в Гърция както го и направих тази година и да дам 200-300лв за бензин, вместо да ги дам за кофти обслужване и хотели.

Крайно време е да почнат да се затварят разни дупки и да се обърне внимание на околната среда не само на големината на хотелите.

Руските туристи не идват с рейса от Бургас да си търсят спане на място. Идват с резервация. Лесно може да се види колко от тях не са дошли тая година.

Имаше по-малко хора по морето тая година. Само Август бешепъшен. Юли беше мъртвило дори в Сл. Бряг. Съдя по нощният живот.

Тези факти силно ме съмняват.

Това няма никакво значение, съмнявай се колкото искаш. Ситуацията е точно такава и ще продължава да е такава при тези условия.

====================================

И после нашите ПОЛИЦАИ били лоши....  

Това няма никакво значение, съмнявай се колкото искаш. Ситуацията е точно такава и ще продължава да е такава при тези условия.

Преди няколко седмици ми бяха попаднали едни малко по-различни статистики показващи къде има увеличение, къде не и къде драстично са намалели туристите. Естествено хубавите места като Дюни си бяха пълни до дупка, а дупките като Слънчев Бряг отчитаха отлив на туристи. Отделен момент е, че % запълване е по-нисък заради това, че са построени ОЩЕ хотели. Е то не може хем да правиш повече хотели хем да се оплакваш, че стоят празни.

И като цяло мрънкането държавата да направи нещо за тях ми идва в повече. Като са правили хотелите да са мислили. Особено когато са сговнясвали хубави места като Сл. Бряг. Аз съм си запазил правото да се кефя когато започнат да фалират от глупостта си. Радвам се, че това време дойде

:wtf: :wtf: :wtf:

Група от няколко десетки роми ограби супермаркет в Казанлък, предаде БГНЕС.

Грабителите са нахлули в магазина около 19 часа тази вечер.
Съобщава се, че те са започнали да грабят от витрините всичко, което могат да поберат в ръцете си. Някои водели със себе си дори малки деца.

Охраната не е успяла да противодейства на групата, тъй като супермаркетът се охранява само от двама души, а ромите  са били десетки.

След грабежа магазинът е бил затворен.
Извършва се ревизия, за да може да се установи какво липсва и в какво  количество.

Магазинът се намира само на метри от ромската махала в Казанлък. По думите на охранителите, кражбите в супермаркета са системни, но "такова чудо като днес никога не е било".

Ей сега го загазихме. Ромите са започнали да черпят креативност.

Flash robberies в САЩ се практикуват отдавна, предимно от чернокожите.

https://youtu.be/9u_07qTuqNY

Гледах едно, в което един от обирджиите направо избута цялата поставка с чипсовете от магазина. :D