Jump to content
BulForum.com

Преглед на печата

b0r3d

Recommended Posts

И пак ако искаш да очистиш някой, може да си го очистиш без значение колко човека го пазят. Винаги ми е било интересно...

Edited by w00x

• Replies 14.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Как да го очистиш ли? Дай ми една седмица за наблюдение и ще ти кажа 4 различни начина да го пречукаш, въпреки, че го пазят :D Да не говорим, че един от най-лесните, ако имаш пари и достъп до пазара за оръжие, е да го думнеш с РПГ, когато се прибира/излиза, ако ползва автомобил. Ако е пеша, е още по-лесно. Варианти бол.

Винаги ми е било интересно...

Аз за това се хванах. Много от популярните начини за очистване на "фигури" са лесно приложими у нас. Още повече публични фигури, които имат кажи-речи установени маршрути на придвижване и установени навици на поведение. За дупетатите да не говорим пък, колко е лесно да ги издебнеш покрай самия праламент, след сесия. Ако, естествено, са били на сесията...

Винаги ми е било интересно....от какво си мислят, че може да ги спасят тия охранители дето ги слагат навсякъде.

Също и тия, дето обикалят с тях по дискотеките, където е фраш с хора. Могат да ги спасят единствено то това някой да не ги набие. Нищо друго.

Имаше някакъв там срещу Света Петка (по диагонал. Не виктория груп), при движението на който имаше цяла хореография. Нареждаха се охранители определено време преди пристигането му и преди излизането му, на определени позиции и гледаха в далечината с бинокли. После този излизаше и влизаше в къщата, а те струпани около него. Офисът ни беше в сградата от другата страна на булеварда и постоянно ги гледах. Аз им научих маниера и всичкото, какво остава за някой, който иска да го очисти този. На всичкото отгоре, неколкократно съм минавал пеш съвсем спокойно и покрай охранителите с биноклите, и покрай "обекта" в движение.

Винаги ми е било интересно....от какво си мислят, че може да ги спасят тия охранители дето ги слагат навсякъде.

Също и тия, дето обикалят с тях по дискотеките, където е фраш с хора. Могат да ги спасят единствено то това някой да не ги набие. Нищо друго.

Имаше някакъв там срещу Света Петка (по диагонал. Не виктория груп), при движението на който имаше цяла хореография. Нареждаха се охранители определено време преди пристигането му и преди излизането му, на определени позиции и гледаха в далечината с бинокли. После този излизаше и влизаше в къщата, а те струпани около него. Офисът ни беше в сградата от другата страна на булеварда и постоянно ги гледах. Аз им научих маниера и всичкото, какво остава за някой, който иска да го очисти този. На всичкото отгоре, неколкократно съм минавал пеш съвсем спокойно и покрай охранителите с биноклите, и покрай "обекта" в движение.

Там живееше Антон Генадиев, иначе да тия охранителчета тумби са главно са самочувствие и позьорщина. Видя се Георги Илиев, колко го опазиха, Златко Баретата и него дето го стреляха на входа на Съдебната палата...

Винаги ми е било интересно....от какво си мислят, че може да ги спасят тия охранители .....Могат да ги спасят единствено то това някой да не ги набие. Нищо друго..
От покушение извършено от поне малко подготвен екип,няма как да се отърве.Не и в центъра на града не и на тясна улица като Жан Жорес.От мотивиран екип разполагащ с пари и подготовка пък хич.Тук като цяло идеята е да се вдъхне някаква илюзорна сигурност на пазения чиновник...е и да не го ошамарят някъде де:lol:

Най-силното оръжие в ръцете на охранителите е...липсата на интерес към покушение срещу охраняваното лице...

Edited by HEMO

Значи общо взето "караулното" е лаладжийница на жандармерията, като понякога и птрулки безсм,ислено дремят там и 6-7-8 кретена в униформи седят с ръце в джобовете и блеят. Липсва им само команда ГАЗ. Някъде в този момент нещо става, но на кой ти му дреме! За потната свиня хич да не отварям дума....

Относно покушенията - на практика от тях спасение няма. Преди много години мой арменски приятел ми разказа така за един "пазен" в Москва. Ама пазен така, щото като излиза 6 еднакви автомобила с еднакви номера тръгват в различни посоки и не се знае той в кой от тях е. Петролче бъзикал и прочее, за много пари говорим. Убит с един куршум в главата през прозорче 20х20см докато пикае. Долу 6 коли го чакат и 50 души охрана де...  

Единствено от евентуално ошамарване..., но това не е много сигурно. Както и от публично онождане, което е малко по-сигурно. ;)

Останалото е позьорщина, пляскалък и тъпоумна увереност, че по този начин стават недосегаеми за хорската любов. Което ги прави още по-лесни мишени.

Edited by gado

Арабин пръсна 100 000 евро по 19-годишна наша цигуларка, тя стана наркоманка

Добре де, трябва ли във всеки един новинарски сайт, като нямат какво да пишат, да си измислят SCI-FI истории?Поне да бяха дали някаква лъжливо точна информация да звучи по-достоверно...

От "Моята новина": Полицейска гавра с безпомощен мъж

И по-зле явно ще става...

Edited by exabyte

Румъния иска сделка: Взимаме бежанци, ако ни приемат в Шенген - някои страни си отстояват националните интереси, а не се съгласяват сляпо на всичко...

Арабин пръсна 100 000 евро по 19-годишна наша цигуларка, тя стана наркоманка

Добре де, трябва ли във всеки един новинарски сайт, като нямат какво да пишат, да си измислят SCI-FI истории?Поне да бяха дали някаква лъжливо точна информация да звучи по-достоверно...

От "Моята новина": Полицейска гавра с безпомощен мъж

И по-зле явно ще става...

Ще става... Докато няма осъден полицай за полицейско насилие ще става...

Румъния иска сделка: Взимаме бежанци, ако ни приемат в Шенген - някои страни си отстояват националните интереси, а не се съгласяват сляпо на всичко...

Щом вече аз почнах да се чудя дали аджеба е чак такава голяма "далавера" да сме в Шенген и Еврозоната...

Te M$ си ползват Линукс за сървърите, защо пък да не минат и на зеленото роботче :D

Кои сървъри? 

Това няма общо с MS

Така е. Нокия ако някой все още не е разбрал просто заебаха симбиана и решиха, че ще правят телефони с Windows... не стана... move on... не им е за първи път

Така е. Нокия ако някой все още не е разбрал просто заебаха симбиана и решиха, че ще правят телефони с Windows... не стана... move on... не им е за първи път

Microsoft купиха Nokia, ако някой не е разбрал.

http://www.computerworld.com/article/2945371/smartphones/microsoft-writes-off-76b-admits-failure-of-nokia-acquisition.html

Телефонният бизнес на Нокия и правото да ползват името им до 2016/7 някъде. Нокия здраво се подготвят да се върнат на телефонният пазар след това :)

Някои неща си струват цитата за да го видят повече хора: "Статията изглежда насилена и несръчна, защото приема това, че ни липсва съчувствие, за недостатък, и се опитва да се оправдава чрез нападки.

Не е функция на имунната система да проявява съчувствие към външните дразнители. Затова ни "липсва съчувствие", защото сме били изложени на патогени в продължение на хиляди години и знаем за какво става дума. По нашите ширини е достатъчно е да проявиш малко повече съчувствие от необходимото, и веднага се появява някой, който да се възползва от твоята наивност, и при това дори няма нужда да го внасяш от Близкия Изток, имаме си ги нативно в количества, видими с невъоръжено око."

(коментар на мой приятел относно тази статия: http://www.dnevnik.bg/analizi/2015/09/14/2607939_ako_na_nas_ni_lipsva_suchuvstvie_na_zapada_mu_lipsva/?ref=topicofthedayge