NEO_DDT Posted August 14, 2015 Share Posted August 14, 2015 Доколкото ми каза един познат, който живее на метри от там, човека докато е пресичал в едната лента е имало спряла кола която да го изчака и докато пресича явно от нея не е имал видимост към "летящия"... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted August 14, 2015 Share Posted August 14, 2015 ...Те всеки път сензацията да направят- да са първи със статия... голяма работа тейба и журналистите. Една статия не прочетох, в която да е написана някаква реална доказуема информация. Нещо измерем спирачен път, има ли такъв изобщо... някакво инфо от полицейското разследване. ... Поне да разберем наистина какво се е случило искам аз Информация има, стига да ти се чете. От удара тялото на жертвата е изхвърчало на около 30 метра от мястото на инцидента. Ударът е бил толкова силен, че от него е деформирана част от предницата. При удара, пешеходецът се е забил в предното обзорно стъкло, след което е паднал на пътното платно и е починал на място. Колата е успяла да спре на около 100 метра от мястото на удара. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted August 14, 2015 Share Posted August 14, 2015 За да се сгъне така колнката ... не ми се мисли. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted August 14, 2015 Share Posted August 14, 2015 (edited) По принцип не се доверявам много на "Трафика" защото пишат много големи глупости. Също и много невярна информация дават. А това ми звучи като информация от 2 баби "ОО ми той летеше направо, поне със 100 караше" Те всеки път сензацията да направят- да са първи със статия... голяма работа тейба и журналистите. Една статия не прочетох, в която да е написана някаква реална доказуема информация. Нещо измерем спирачен път, има ли такъв изобщо... някакво инфо от полицейското разследване. Те пращат някой бастун да удари 3 снимки с телефон и на око каквото види и айдеее слагат големите букви - МЪЖ УБИ ПЕШЕХОДЕЦ Не съм пристрастен, не го познавам момчето, просто малко ми втръсна да чета такива тъпи статии. И другото само аз ли като пресичам се оглеждам 5пъти, защото живея България? Има ли още хора, които да не знаят,че като стъпят на зебрата в България не са с предимство??? Ти ако не се пазиш, на някой 20годишен ли ще разчиташ или на някой дедо на 70 дето и със 50км/ч да кара може да не ме види, че си е изпуснал очилата... Винаги ми е било чудно как стават тези инциденти. Тая таратайка ако вдигне 100 и се засили ще се чува от 1км. Не знам как някой не би видял? Аз по навик съм свикнал има ли близко кола да се затичвам, защото знам ли какво може да стане. Няма оправдание тоя пикльо, каквото и да е станало... Поне да разберем наистина какво се е случило искам аз Еми този случай ме заинтересува и сега гледам,че точно този сайт е качил КЛИП ЗА СЛУЧИЛОТО СЕ БУКВАЛНО МИНУТИ СЛЕД ИНЦИДЕНТА.Тоест някой е направил запис минути след сблъсъка и ето ти медия,която го разпространява.Така все едно всеки е минал през мястото минути след трагедията.И някои неща вече не могат да се покрият.Направо го заковават този тип.Вижда се как длъжностни лица си вършат работата в противоречие с казаното от теб. Пожелавам му на МАЛКИЯ УБИЕЦ 20 години в затвора.Реални 20 години.В случай,че се докаже официално вината му.Тоест съда и всички останали,които работят по случая си свършат добросъвестно работата. Edited August 14, 2015 by galaxi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted August 14, 2015 Share Posted August 14, 2015 20 години няма как да получи в никакъв случай, тъй като за убийство по непредпазливост члена беше или до 3 или до 5 години зависи от алинеята... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted August 14, 2015 Share Posted August 14, 2015 (edited) Което е нищо.Просто варварска държава,Просто правосъдието СЕ ДОКАЗВА ежедневно колко е несъстоятелно. П.С.А и аз повече го казах като желание. П.С.2. И другото само аз ли като пресичам се оглеждам 5пъти, защото живея България? Има ли още хора, които да не знаят,че като стъпят на зебрата в България не са с предимство??? Ти ако не се пазиш, на някой 20годишен ли ще разчиташ или на някой дедо на 70 дето и със 50км/ч да кара може да не ме види, че си е изпуснал очилата... У-Б-И-Й-С-Т-В-Е-Н-О Това е-просто се дава път на нарушители и престъпници. Edited August 14, 2015 by galaxi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 14, 2015 Share Posted August 14, 2015 Да бе, бахти наглите хора! Искат на зебра да им дават предимство! К'во пресичат се едно са сейвнали, нали по закон шосето принадлежи на най-бързите и най-наглите! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 14, 2015 Share Posted August 14, 2015 К'во пресичат се едно са сейвнали.. :D Това не го бях чувал. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted August 14, 2015 Share Posted August 14, 2015 Доколкото ми каза един познат, който живее на метри от там, човека докато е пресичал в едната лента е имало спряла кола която да го изчака и докато пресича явно от нея не е имал видимост към "летящия"...абсолютно същото ми се случи и на мен днеска. Забелязах, че колата до мен в лява лента намали(не карахме никак бързо) сложих си аз крака на спирачката и леко намалих. Не знам защо го направих. Инстинкт ли що ли. И в следващия момент виждам овца да пресича на зелен за колите светофар, а тя е на 20 метра от пешеходна пътека. Не знам кой е за повече ебане. Шофьора на другата кола или тъпата овца. На всичкото отгоре си мисли, че е права. Хем бях бесен, хем на тръни, че заради такова стадо ще я втасам аз. Аз никога не давам път на такива пешеходци. Дори леко ги доближавам да им покажа, че не им е мястото там. На пешеходна пътека е съвсем друг случая. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted August 14, 2015 Share Posted August 14, 2015 http://news.plovdiv24.bg/576277.html Паркинг на културата... A прочете ли другите статии - първо е била оценена за едни пари и е имало някакви са щели да я реставрират, после в последния момент са я оценили на повече и тези дето са я взели явно са преценили, че да си избият парите е по-лесно с паркинг. Доколкото ми каза един познат, който живее на метри от там, човека докато е пресичал в едната лента е имало спряла кола която да го изчака и докато пресича явно от нея не е имал видимост към "летящия"... То затова напоследък е опасно да пресичаш на двулентов път. Трябва много внимателно да погледнеш дали към теб не лети във втората лента друг. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 15, 2015 Share Posted August 15, 2015 A прочете ли другите статии - първо е била оценена за едни пари и е имало някакви са щели да я реставрират, после в последния момент са я оценили на повече и тези дето са я взели явно са преценили, че да си избият парите е по-лесно с паркинг. То затова напоследък е опасно да пресичаш на двулентов път. Трябва много внимателно да погледнеш дали към теб не лети във втората лента друг. Честно казано и аз издивях оня ден като видях, че са изринали сграда, която сега не могат построи..... Нищо няма да избиват, ще се вдигне нова сграда там, въпрос на време е..... Сега е удобно за паркинг в междинката... За долния ред - явно и по тротоара като се ходи требе да се внимава... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 15, 2015 Share Posted August 15, 2015 http://www.capital.bg/politika_i_ikonomika/bulgaria/2015/08/14/2591084_bulgariia_na_dvaiset_kreposti/България на двайсет крепости Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 15, 2015 Share Posted August 15, 2015 Между другото и аз веднъж имах такава случка. В дясна лента един бакшиш намаля и спира и си мисля, че качва клиент и в последния момент пред колата ми изскача жена. Оказа се, че имало много изтрита пешеходна пътека. Разликата между мен и идиота с алфата беше, че карах в рамките на позволеното и имах време да спра... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted August 15, 2015 Share Posted August 15, 2015 Колкото и парадоксално да звучи, аз така давах път на трилентов булевард... Инструктира ми казваше - ами ако тоя до теб не спре. От тогава избягвам да го правя в бг. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mladenski Posted August 15, 2015 Share Posted August 15, 2015 Постоянно ставам свидетел на такова нещо, срущу бившото Папараци, на Мария Луйза има пешеходна пътека, не тази със светофара а следващата посока Цариградско шосе, един дава предимство на друг му пищят спирачките и доста често удрят хора там, моля се да не попадам в такава ситуация. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted August 16, 2015 Share Posted August 16, 2015 Пак е изчезнал индонезийски самолет с 54 човека на борда... (новината е на английски) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted August 16, 2015 Share Posted August 16, 2015 Пак е изчезнал индонезийски самолет с 54 човека на борда... (новината е на английски) Те тия са уникални! Щом преди няколко дни излезе официалното становище за така наречената "мистерия" с оня самолет, който падна в океана, че катастрофата е в следствие, липса на гориво.... Ма'ни, ами това е туристическа дестинация, та смятай за какво ниво на обслужване на машините иде реч! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted August 19, 2015 Share Posted August 19, 2015 (edited) Откриха първата нередност при бензиноколонките - естествено започнали проверките от най-мизерната и малка бензиностанция за да имат време големите вериги да реагират и уж да няма нарушения там въпреки многото оплаквания как се сипва доста повече отколко събира резервоара... Edited August 19, 2015 by NEO_DDT Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted August 20, 2015 Share Posted August 20, 2015 http://www.dnes.bg/temida/2015/08/18/berbatoviiat-brat-pak-sgafi-kara-bez-knijka.273685 What the fuck. Пича си кара иу изобщо не му пука... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasshko Posted August 21, 2015 Share Posted August 21, 2015 (edited) https://alterinformation.wordpress.com/2015/08/15/599151010/ Този сайт ми е доста интересен. Доста задълбочени статии има с много информация по горещите теми. Дали е истина всичко от тази статия? И ако е защо не се говори по медиите? Някой с повече познания да даде едно компетентно мнение??? Цитат: Преди време пък стана ясно, че цифром и словом 100 (сто) компании генерират 80% от Брутния вътрешен продукт на държавата. Сто компании правят 65 млрд. лв. приходи от общо 82 млрд. лв. БВП. Това само аз ли го виждам за първи път? И това ли е истина? Edited August 21, 2015 by sasshko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted August 21, 2015 Share Posted August 21, 2015 http://news.plovdiv24.bg/577965.html Сметни.Тоя мол на колко години е ? 6-7 ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted August 21, 2015 Share Posted August 21, 2015 Всъщност е на 5 години и 4 месеца. Отворихме Карфур на 15.04.2010 година. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 22, 2015 Share Posted August 22, 2015 На ТОЗИ направо му се зарадвах. Асистентът му беше на сватбата на брат ми и спомена, че е пекан, но аз на приказки не вярвам. Тук обаче ясно личи, че има истина в приказките. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted August 22, 2015 Share Posted August 22, 2015 Дали е истина всичко от тази статия? Като видиш горе в дясно под главата на сайта руското знаменце, би трябвало да ти стане ясно истина ли е или просто рашистка пропаганда и промиване на мозъци... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted August 22, 2015 Share Posted August 22, 2015 http://news.plovdiv24.bg/577965.html Сметни.Тоя мол на колко години е ? 6-7 ? А колко е смешно, че който го е строил, отговаря и за уличните шахти... Смех... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts