Jump to content
BulForum.com

Преглед на печата

b0r3d

Recommended Posts

Доколкото ми каза един познат, който живее на метри от там, човека докато е пресичал в едната лента е имало спряла кола която да го изчака и докато пресича явно от нея не е имал видимост към "летящия"...

• Replies 14.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

...Те всеки път сензацията да направят- да са първи със статия... голяма работа тейба и журналистите.

Една статия не прочетох, в която да е написана някаква реална доказуема информация. Нещо измерем спирачен път, има ли такъв изобщо... някакво инфо от полицейското разследване.

... Поне да разберем наистина какво се е случило искам аз

Информация има, стига да ти се чете.

От удара тялото на жертвата е изхвърчало на около 30 метра от мястото на инцидента.

Ударът е бил толкова силен, че от него е деформирана част от предницата. При удара, пешеходецът се е забил в предното обзорно стъкло, след което е паднал на пътното платно и е починал на място. Колата е успяла да спре на около 100 метра от мястото на удара.

1f40d76423d7e7fd19eb16789947e187.jpg

По принцип не се доверявам много на "Трафика" защото пишат много големи глупости. Също и много невярна информация дават.

А това ми звучи като информация от 2 баби "ОО ми той летеше направо, поне със 100 караше"

Те всеки път сензацията да направят- да са първи със статия... голяма работа тейба и журналистите.

Една статия не прочетох, в която да е написана някаква реална доказуема информация. Нещо измерем спирачен път, има ли такъв изобщо... някакво инфо от полицейското разследване. Те пращат някой бастун да удари 3 снимки с телефон и на око каквото види и айдеее слагат големите букви - МЪЖ УБИ ПЕШЕХОДЕЦ

Не съм пристрастен, не го познавам момчето, просто малко ми втръсна да чета такива тъпи статии.

И другото само аз ли като пресичам се оглеждам 5пъти, защото живея България? Има ли още хора, които да не знаят,че като стъпят на зебрата в България не са с предимство??? Ти ако не се пазиш, на някой 20годишен ли ще разчиташ или на някой дедо на 70 дето и със 50км/ч да кара може да не ме види, че си е изпуснал очилата...

Винаги ми е било чудно как стават тези инциденти. Тая таратайка ако вдигне 100 и се засили ще се чува от 1км. Не знам как някой не би видял? Аз по навик съм свикнал има ли близко кола да се затичвам, защото знам ли какво може да стане.

Няма оправдание тоя пикльо, каквото и да е станало... Поне да разберем наистина какво се е случило искам аз

Еми този случай ме заинтересува и сега гледам,че точно този сайт е качил КЛИП ЗА СЛУЧИЛОТО СЕ БУКВАЛНО МИНУТИ СЛЕД ИНЦИДЕНТА.Тоест някой е направил запис минути след сблъсъка и ето ти медия,която го разпространява.Така все едно всеки е минал през мястото минути след трагедията.И някои неща вече не могат да се покрият.Направо го заковават този тип.Вижда се как длъжностни лица си вършат работата в противоречие с казаното от теб.

Пожелавам му на МАЛКИЯ УБИЕЦ 20 години в затвора.Реални 20 години.В случай,че се докаже официално вината му.Тоест съда и всички останали,които работят по случая си свършат добросъвестно работата.

Edited by galaxi

20 години няма как да получи в никакъв случай, тъй като за убийство по непредпазливост члена беше или до 3 или до 5 години зависи от алинеята...

Което е нищо.Просто варварска държава,Просто правосъдието СЕ ДОКАЗВА  ежедневно колко е несъстоятелно.

П.С.А и аз повече го казах като желание.

П.С.2.

И другото само аз ли като пресичам се оглеждам 5пъти, защото живея България? Има ли още хора, които да не знаят,че като стъпят на зебрата в България не са с предимство??? Ти ако не се пазиш, на някой 20годишен ли ще разчиташ или на някой дедо на 70 дето и със 50км/ч да кара може да не ме види, че си е изпуснал очилата...

У-Б-И-Й-С-Т-В-Е-Н-О

Това е-просто се дава път на нарушители и престъпници.

Edited by galaxi

Да бе, бахти наглите хора! Искат на зебра да им дават предимство! К'во пресичат се едно са сейвнали, нали по закон шосето принадлежи на най-бързите и най-наглите!

Доколкото ми каза един познат, който живее на метри от там, човека докато е пресичал в едната лента е имало спряла кола която да го изчака и докато пресича явно от нея не е имал видимост към "летящия"...

абсолютно същото ми се случи и на мен днеска. Забелязах, че колата до мен в лява лента намали(не карахме никак бързо) сложих си аз крака на спирачката и леко намалих. Не знам защо го направих. Инстинкт ли що ли. И в следващия момент виждам овца да пресича на зелен за колите светофар, а тя е на 20 метра от пешеходна пътека. Не знам кой е за повече ебане. Шофьора на другата кола или тъпата овца. На всичкото отгоре си мисли, че е права. Хем бях бесен, хем на тръни, че заради такова стадо ще я втасам аз. Аз никога не давам път на такива пешеходци. Дори леко ги доближавам да им покажа, че не им е мястото там. На пешеходна пътека е съвсем друг случая.

http://news.plovdiv24.bg/576277.html

Паркинг на културата...

A прочете ли другите статии - първо е била оценена за едни пари и е имало някакви са щели да я реставрират, после в последния момент са я оценили на повече и тези дето са я взели явно са преценили, че да си избият парите е по-лесно с паркинг.

То затова напоследък е опасно да пресичаш на двулентов път. Трябва много внимателно да погледнеш дали към теб не лети във втората лента друг.

A прочете ли другите статии - първо е била оценена за едни пари и е имало някакви са щели да я реставрират, после в последния момент са я оценили на повече и тези дето са я взели явно са преценили, че да си избият парите е по-лесно с паркинг.

То затова напоследък е опасно да пресичаш на двулентов път. Трябва много внимателно да погледнеш дали към теб не лети във втората лента друг.

Честно казано и аз издивях оня ден като видях, че са изринали сграда, която сега не могат построи..... Нищо няма да избиват, ще се вдигне нова сграда там, въпрос на време е..... Сега е удобно за паркинг в междинката...

За долния ред - явно и по тротоара като се ходи требе да се внимава...

Между другото и аз веднъж имах такава случка. В дясна лента един бакшиш намаля и спира и си мисля, че качва клиент и в последния момент пред колата ми изскача жена. Оказа се, че имало много изтрита пешеходна пътека. Разликата между мен и идиота с алфата беше, че карах в рамките на позволеното и имах време да спра...

Колкото и парадоксално да звучи, аз така давах път на трилентов булевард... Инструктира ми казваше - ами ако тоя до теб не спре. От тогава избягвам да го правя в бг.

Постоянно ставам свидетел на такова нещо, срущу бившото Папараци, на Мария Луйза има пешеходна пътека, не тази със светофара а следващата посока Цариградско шосе, един дава предимство на друг му пищят спирачките и доста често удрят хора там, моля се да не попадам в такава ситуация.

Те тия са уникални!

Щом преди няколко дни излезе официалното становище за така наречената "мистерия" с оня самолет, който падна в океана, че катастрофата е в следствие, липса на гориво....

Ма'ни, ами това е туристическа дестинация, та смятай за какво ниво на обслужване на машините иде реч!

Откриха първата нередност при бензиноколонките - естествено започнали проверките от най-мизерната и малка бензиностанция за да имат време големите вериги да реагират и уж да няма нарушения там въпреки многото оплаквания как се сипва доста повече отколко събира резервоара...

Edited by NEO_DDT

https://alterinformation.wordpress.com/2015/08/15/599151010/

Този сайт ми е доста интересен. Доста задълбочени статии има с много информация по горещите теми.

Дали е истина всичко от тази статия? И ако е защо не се говори по медиите? Някой с повече познания да даде едно компетентно мнение???

Цитат: Преди време пък стана ясно, че цифром и словом 100 (сто) компании генерират 80% от Брутния вътрешен продукт на държавата. Сто компании правят 65 млрд. лв. приходи от общо 82 млрд. лв. БВП.

Това само аз ли го виждам за първи път? И това ли е истина?

Edited by sasshko

Всъщност е на 5 години и 4 месеца. Отворихме Карфур на 15.04.2010 година.

На ТОЗИ направо му се зарадвах. Асистентът му беше на сватбата на брат ми и спомена, че е пекан, но аз на приказки не вярвам. Тук обаче ясно личи, че има истина в приказките. 

Дали е истина всичко от тази статия?

Като видиш горе в дясно под главата на сайта руското знаменце, би трябвало да ти стане ясно истина ли е или просто рашистка пропаганда и промиване на мозъци...