Jump to content
BulForum.com

Преглед на печата

b0r3d

Recommended Posts

Както един познат каза (за Будна Ера) - трябва да го издават в аудио вариант, защото аудиторията им срича бавно и да не ги мъчат. А най-добре на СД-та и да се разпространяват в Лафка, че една част от аудиторията им трудно се оправят да влезнат и в интернет та да им отворят сайта и се налага да прибягват до чужда помощ.

• Replies 14.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Вижте безпрецедентното предизборно видео, което митрополит Николай пусна, използвайки църквата

Няма такова падение! Жалко... много жалко...

НЕНАСИТНИЯТ ПОМИЯР ПАК СЕ РАЗЛАЯ СЛЕД КАТО ОБЩИНАТА ГО ПРИТИСНА ДА СИ ПЛАЩАТ ТАКСИТЕ И ДАНЪЦИТЕ
Edited by exabyte

Kак "Лукойл" надува цените, крие данък и изнася капитали в Русия - после се чудим защо вчера петрола направи ново 6 годишно дъно, а нашите цени по бензиностанциите не мърдат...

Чай ся...ЛукОйл - хубу. А другите? Не, че знам кои са им дъщерни, ама...Ще не са всички в статията?

Щото не държат българските рафинерии барабар с резерва като луците... Те са просто паразитно присъствие... Пляскайте на мангала Костов на тема Лукойл.... 

Чай ся...ЛукОйл - хубу. А другите? Не, че знам кои са им дъщерни, ама...Ще не са всички в статията?

Ами Лукойл са с най-голям пазарен дял около 45 % то е ясно, че и другите ги правят тези цигании и са си в картелно споразумение. RaptorR-е нещо отричаш, че това вярно или просто защото идва от твоя омразен човек?

Не ти разбирам въпроса - Лукойл в момента държат не само рафинерията, но и базите, и резервите, ако си наясно какво значи това. Останалите са буквално аматьори в случая, a често са и прекупвачи. Мангала дал - не сме го обесили - духаме супата - EVERY DAY STUFF... Лукойл, Кремиковци, всички големи мелници, пристанищата, мините, "любимите" EVN, ЧЕЗ, мез и де що е керкенез за едно куфарче пари са продукция на "масовата" приватизация на Гаргамел - ФАКТ

Не ти разбирам въпроса - Лукойл в момента държат не само рафинерията, но и базите, и резервите, ако си наясно какво значи това. Останалите са буквално аматьори в случая, a често са и прекупвачи. Мангала дал - не сме го обесили - духаме супата - EVERY DAY STUFF... Лукойл, Кремиковци, всички големи мелници, пристанищата, мините, "любимите" EVN, ЧЕЗ, мез и де що е керкенез за едно куфарче пари са продукция на "масовата" приватизация на Гаргамел - ФАКТ

Въпроса е, защо сега когато твоя любим герой Тиквата не прави нищо да спре маймунджулъците им? (май и там се прибират куфарчета, днес петрола пак направи ново дъно)

твоя любим герой Тиквата 

Извинявай, ти каква газ пиеш? Или това е от кросфита. 

Един велик човек много отдавна е казал - СИТЕ СА МАСКАРИ. Ся ще ги мерим кой е по-голям ли? Ми циганина и кривата джука шундева са НЕДОСТИЖИМИ. Те на практика поставиха държавата на колене. 

Извинявай, ти каква газ пиеш? Или това е от кросфита. 

Един велик човек много отдавна е казал - СИТЕ СА МАСКАРИ. Ся ще ги мерим кой е по-голям ли? Ми циганина и кривата джука шундева са НЕДОСТИЖИМИ. Те на практика поставиха държавата на колене. 

Извинявай аз газ не пия, нито пък тренирам кросфит нещо си се омаял с твоето кофти пиринско :D Въпроса не е кой какво е осрал в миналото, а че и в момента нищо добро не се прави!

Гонка, която държавата губи

Въпроса не е кой какво е осрал в миналото, а че и в момента нищо добро не се прави!

Изключително "умно"!!! Дай да им козируваме на разсипниците, че раздали и унищожили Държавата... В миналото е - к'ъв е проблема.... Ей затова сме я докарали дотук, защото по-далече от носа не се гледа и паметта е в минути, не в дни. 

Изключително "умно"!!! Дай да им козируваме на разсипниците, че раздали и унищожили Държавата... В миналото е - к'ъв е проблема.... Ей затова сме я докарали дотук, защото по-далече от носа не се гледа и паметта е в минути, не в дни. 

Не знам кой ти е казал, да козируваш на който и да е, а да се гледа в момента какво може да се направи, а не какво е можело... Просто е смешно всички да пищят, че им е скъпо горивото и не бутат цените когато се сриват навсякъде, и никой нищо да не прави... Гърчолята като гласуваха последните реформи няколко хиляди човека, вдигнаха такъв протест и патардия, че ги даваха по международните новини. Просто тук нищо няма да се промени докато не се променят хората, ама това трябва да го направят хората които са най-зле, защото на тях най им тежи! Аз и ти примерно сме си намерили по някакъв начин пътя и не живеем на прага на мизерията, но има много хора които съществуват така и именно на тях трябва да им писне и да поведат негодуванието

Как руския енергиен гигант Газпром се срина, загубвайки над $300 милиарда капитализация.

От перспективата да стане първата компания в света с капитализация от $1 трилион, в момента Газпром е най-стремглаво пропадащата компания в света (от най-големите 5000) с капитализация през август от едва $51 милиарда. (статията е на английски).

Скандал! Пуснали джигита от Кючука да си ходи

След катастрофата първата му реакция е била да избяга, но бил задържан от очевидци и само бързата намеса на полицията го е спасила от линч на място.

Жалко, много жалко, че полицията се е намесила!!! И като се намесила, какво станало:

Въпреки това, след като е приключил огледа на мястото на произшествието, Ангелов не е бил задържан от полицията, а се е прибрал вкъщи. Това е станало причина днес Окръжна прокуратура спешно да поиска той да бъде задържан. Магистратите били неприятно изненадани, че при тази пътна обстановка в държавата, човек причинил смърт на пътя, не е арестуван.

Edited by exabyte

Не знам кой ти е казал, да козируваш на който и да е, а да се гледа в момента какво може да се направи, а не какво е можело... Просто е смешно всички да пищят, че им е скъпо горивото и не бутат цените когато се сриват навсякъде, и никой нищо да не прави... Гърчолята като гласуваха последните реформи няколко хиляди човека, вдигнаха такъв протест и патардия, че ги даваха по международните новини. Просто тук нищо няма да се промени докато не се променят хората, ама това трябва да го направят хората които са най-зле, защото на тях най им тежи! Аз и ти примерно сме си намерили по някакъв начин пътя и не живеем на прага на мизерията, но има много хора които съществуват така и именно на тях трябва да им писне и да поведат негодуванието

Чувал ли си израза SNOWBALLING? Има ли смисъл дори да почваме да коментираме тия, дето им е дадена баницата да се омазват до уши с нея?

Скандал! Пуснали джигита от Кючука да си ходи

...

Жалко, много жалко, че полицията се е намесила!!! И като се намесила, какво станало:

...

Това много ми е любопитно някой от полицията да обясни как така се е случило - той е убил човек, полицаи са били на местопрестъплението, а виновника не е арестуван? WTF!? Много ми е любопитно колко хора ще са уволнени след подобно изпълнение. Сигурен съм, че нито един, а трябва да са поне 3ма... + шефа им

В случай с познанство , КУРдисване на местпрестъплението.... Да не почвам да ти казвам колко варианта има за измъкване н келеш гиби... Ако е убил човек няма да му се размине, нооооооооо - едни 5 бона как обръщат присъдата не истина...

По принцип не се доверявам много на "Трафика" защото пишат много големи глупости. Също и много невярна информация дават.

Според очевидци шофьорът е карал с близо 100 км/ч.

А това ми звучи като информация от 2 баби "ОО ми той летеше направо, поне със 100 караше"

Те всеки път сензацията да направят- да са първи със статия... голяма работа тейба и журналистите.

Една статия не прочетох, в която да е написана някаква реална доказуема информация. Нещо измерем спирачен път, има ли такъв изобщо... някакво инфо от полицейското разследване. Те пращат някой бастун да удари 3 снимки с телефон и на око каквото види и айдеее слагат големите букви - МЪЖ УБИ ПЕШЕХОДЕЦ

Не съм пристрастен, не го познавам момчето, просто малко ми втръсна да чета такива тъпи статии.

И другото само аз ли като пресичам се оглеждам 5пъти, защото живея България? Има ли още хора, които да не знаят,че като стъпят на зебрата в България не са с предимство??? Ти ако не се пазиш, на някой 20годишен ли ще разчиташ или на някой дедо на 70 дето и със 50км/ч да кара може да не ме види, че си е изпуснал очилата...

Винаги ми е било чудно как стават тези инциденти. Тая таратайка ако вдигне 100 и се засили ще се чува от 1км. Не знам как някой не би видял? Аз по навик съм свикнал има ли близко кола да се затичвам, защото знам ли какво може да стане.

Няма оправдание тоя пикльо, каквото и да е станало... Поне да разберем наистина какво се е случило искам аз

Edited by sasshko