Jump to content
BulForum.com

Преглед на печата

b0r3d

Recommended Posts

Тъй де. То верно са повече от 1 милион, само дето ще се разделят между всичките служители... но пак добре са им дали пари а не по няколко акции, които да не могат да продават идната година примерно.

Вярно не е по милион, ама средно по 65000лв се падат на човек, което е много добре, трябва да взимаш по 1000+ лв на месец за да ги изкараш за 5 години.

• Replies 14.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

1 годишна заплата пише за дългогодишни служители. Така като им гледам обявите, май взимат към 800-1000лв, а не по 5000.

Парите ще са на база кой колко време е във фирмата и на каква длъжност. Нелогично е някой започнал преди 8 месеца в кол центъра да вземе колкото програмист, работещ от 3г във фирмата.

Edited by exabyte

Да не се обаждам аз за бонуси, че сме като гръцките държавни служители :lol:

Ее ама ходи да се разправяш с някви циганье в няква незнайна държава нали ;) Те бонуси се дават за свършена работа :D

В стара фирма типърва ще има допълнително здравно осигуряване.И забележете 30лв за спорт на месец ! 

Edited by kotora

Да не се обаждам аз за бонуси, че сме като гръцките държавни служители :lol:

И ти като мен си в IT бранша...

ПС: Я турския поток нещо май "отече"... http://www.dnevnik.bg/sviat/2015/07/31/2582907_rusiia_i_turciia_spriaha_pregovorite_za_turski_potok/?ref=email_mynews

Edited by djadomraz

Много ПРАВИЛНА постъпка...  :laughing:

"Mr. Merideth said four men tried to confront him after the drone was shot out of the sky, but then changed their minds when they saw his personal firearms."

Нещо да кажеш по случая? Лекетата имат респект от някои неща. Ако нямаше пушка а го беше свалил с прашка примерно можеше и да отнесе един бой даже.

Едва ли, тъй като посегналите му щяха да бъдат моментално арестувани и осъдени.

Не опитвай пак да пробутваш оная малоумна теза, а се старай да я забравиш по-бързо. Защото според нея идващите също щяха да са въоръжени и сега можеше да има Х трупа заради такова малоумие и един смотан дрон...

Отново родната полиция ни пази Мамка им мръсна цървулска полицейска бият жени и деца, а тук където очевидно ги блъскат, дърпат, обиждат, проявяват агресия, даже накрая единия мангал директно си им тръгна на бой не упражниха сила?

ем ся остава да ги чипосат или да им сложат газ ...нали са БМВ :D

Като се замисли човек това си е типично Бмв-задно предаване, дискови спирачки "ръчни скорости" :lol:

Абе, не знам дали е за тук коментара, ама се подразних много на Plovdiv24.bg. По принцип всеки ден им влизам в сайта и чета новините, които често и коментирам, докато не започнах да се дразня на пристрастните статии, които пускат в подкрепа на Тотев - не че не одобрявам направеното от него или не го подкрепям, но направо се изнервям, когато имат претенции за безпристрастност, а от статиите направо, без никаква прикритост си личи точно обратното! "Позволих" си да напиша коментар, за това, че не е редно така да пропагандират в негова полза, без да съм използвал никакви груби думи - просто две изречения. Съответно се оказа, че няма и 5 минути по-късно коментара ми беше изтрит, а достъпа до сайта ограничен. Ей, писна ми от платени подлоги в тая държава!!! Безпристрастната медия се оказва, че не е толкова безпристрастна или просто като всички гъзолизци в тая държава, подкрепяме силните на деня и когато друг дойде на власт, променяме веднага позициите, както ни е удобно...

...Безпристрастната медия...
Такова нещо в България просто няма.Всъщност като се замисля май само прогнозата за времето е безпристрастна:lol:

Абе, не знам дали е за тук коментара, ама се подразних много на Plovdiv24.bg. По принцип всеки ден им влизам в сайта и чета новините, които често и коментирам, докато не започнах да се дразня на пристрастните статии, които пускат в подкрепа на Тотев - не че не одобрявам направеното от него или не го подкрепям, но направо се изнервям, когато имат претенции за безпристрастност, а от статиите направо, без никаква прикритост си личи точно обратното! "Позволих" си да напиша коментар, за това, че не е редно така да пропагандират в негова полза, без да съм използвал никакви груби думи - просто две изречения. Съответно се оказа, че няма и 5 минути по-късно коментара ми беше изтрит, а достъпа до сайта ограничен. Ей, писна ми от платени подлоги в тая държава!!! Безпристрастната медия се оказва, че не е толкова безпристрастна или просто като всички гъзолизци в тая държава, подкрепяме силните на деня и когато друг дойде на власт, променяме веднага позициите, както ни е удобно...

Добър вечер! Открил си топлата вода.... Отдааавна тоя сайт е пропаганда на настоящата местна власт.... 

И тя не е. Доказуемо е.

Не доказуемо, а доказано! :laughing:  

Трафикнюз е някакво недоразумение. Вижте само какви статии пускат.

http://trafficnews.bg/news.php?id=24627

И това не им е за първи път.

То освен Капитал всички медии в България са недоразумения за мен...

Трафикнюз е някакво недоразумение. Вижте само какви статии пускат.

http://trafficnews.bg/news.php?id=24627

И това не им е за първи път.

Какво и има на статията?!Много си е подходяща за летния сезон.Само да не ги изтипосваха снимките с чак такъв голям шрифт,че са от техния сайт.

Иначе нема лошо такива като показаните две представителки на нежния пол Алекс и Никол да ме спасяват в какво да е ситуация ако може :lol:

Какво и има на статията?!Много си е подходяща за летния сезон.

Ти сериозно ли? Предполагам се шегуваш.

Edited by w00x