Jump to content
BulForum.com

Преглед на печата

b0r3d

Recommended Posts

Е, ако се разположиш най-отпред може и да те награбят, ама ако отидеш горе на дюните едва ли някой ще дойде да те закача. Имаш си и гледка и уединени места. За южния плаж пък, винаги може да се изнесеш към ММЦ.

Всъщност съм пропуснал и това изречение....

...На втора линия тарифата е 12 лева, като сянката върви с един шезлонг.

• Replies 14.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Докога?

Побеснели роми строшили предното стъкло на полицейска кола след скандал с униформени в кв. „Горно Езерово“. Мелето настанало пред къща, разположена на ул. „Перла“ №40. Пристигайки на място униформените установили струпване на множество хора, като един от тях изскочил от тълпата и докато полицаите изяснявали причините за скандала, ударил с юмрук предното панорамно стъкло на служебния автомобил. Предприети са мерки по задържане на мъжа, като тълпата всячески пречила на полицаите да изпълнят функциите си – дърпали ги, блъскали ги и захвърляли по тях камъни и обувки.

cigani-iskat-smyrt-za-dqdoto-grymnal-27-

Докога?

Къде са сега големите мъже биячи от полицията, да упражнят сила когато наистина е наложително? На онези отрепки от Стразбург които забраниха бутането на къщите, и натискат за интеграция на мангалите да им пуснат това клипче с превод и да им обяснят, че това не е изолиран случай!

Аз съм привърженик на това, че законите трябва да се спазват. Независимо дали ни харесва или не - всички са равни пред закона. Незаконните постройки е редно да се сринат със земята или да се узаконят. Дават се 6 месеца срок и който не го спази - дотам. Кога най-накрая някой с топки ще дойде на власт да ги оправи тези неща не знам.

Както и с ЕРП-тата и дискриминацията относно височината на кутиите и краденето на ток. Всичко си е описано в закона. Проблема е, че не следи за спазването му.

Къде са сега големите мъже биячи от полицията, да упражнят сила когато наистина е наложително? На онези отрепки от Стразбург които забраниха бутането на къщите, и натискат за интеграция на мангалите да им пуснат това клипче с превод и да им обяснят, че това не е изолиран случай!

Няма ги, защото знаят, че бай мангал е единен и не го е страх, щото за него затвор и закон няма.

Потвърдено: Черно море не е място за българи!

Плюс това, ми то хем скъпо, хем некачествено за парите си, хем шумно, мръсно, пък после и недоволстват, че нямало БГ туристи. Пожелавам им само бедни руски туристи и пияни англичани по хотелите.

Edited by exabyte

Малко като двоен стандарт ми звучи...Я мини по Витошка и брой магазините с надпис на кирилица...Опс, на български. По Главната е същата история...  Хората привличат клиенти. Като толкова реват, що Слънчака е толкоз модерен? Що не ходят в Балчик примерно?Абе, в Балчик по-добре да не ходят... Иначе нашето море не е за нас, съгласен съм...Не ща детето да хване "стомашно-чревен вирус" или аз да попадна на отпадъчен "сникерс" докато си се плацикам..

...Не ща детето да хване "стомашно-чревен вирус" или аз да попадна на отпадъчен "сникерс" докато си се плацикам..
Именно.Аз отдавна го задрасках "нашето" море за почивка,на Св.Константин-шезлонг и чадър 25 кинта...найш кога:mellow:за мен единствено на юг от Приморско има местенца дето стават все още...Колкото до руския идете в съседна Турция на много места има надписи на чист Български продавачите говорят на сносен нашенски приемат плащане в левове и тн :)Туриста носи Кеш,следователно му се угажда...

Циганчета се плацикат във фонтана под прозореца на кмета не разбирам въобще защо се плащат пари на тази общинска охрана, след като е напълно безполезна?!

Edited by NEO_DDT

Човек като е тийнейджър понякога прави неща, за които после съжалява цял живот....

Александър Донков и Патрик Първев, които пребиха 3-годишния Христо, са снимали гаврата с телефоните си. Това съобщи БНР.

Първоначално възрастна жена се е грижела за малкото дете, но по неизвестни причини впоследствие тийнейджърите са станали негови детегледачки. Според лекари, Александър и Патрик са биели редовно детето, защото по цялото му тяло са открити множество синини, които са стари и не са само от деня на приемане в болницата.

Припомняме, че малкият Христо бе приет в "Пирогов" в кома, с голям кръвоизлив в мозъка, след побой от двамата младежи. Лекарите продължават да се борят за живота на 3-годишното дете.

18-годишният Александър Донков и връстникът му Патрик Първев са задържани в понеделник вечерта и вече са обвинени в опит за убийство.

Човек като е тийнейджър понякога прави неща, за които после съжалява цял живот....

Това не е от това, че са млади според мен... Тия са си за трепане - всеки се е бил като тинейджър, ама да вкараш в болница с опасност за живота три годишно дете...

Мани другото ами са и пълнолетни...

И по-добре. Поне има вероятност да понесат наказание, както подобава. Ако бяха непълнолетни щеше да им се размине... Деца са, не са знаели какво правят, играли са си. Малки изродчета. Не знам какво става с тази агресия у хората...

Велоалеите напукани 1 седмица след поставянето... - ето затова говоря... Tова ли му е правенето на нещо за града на Тотев? Неща които са за ремонт дни след отварянето? Ясно е, че се краде от всички обществени поръчки, ама да направят нещо което да изкара някоя годинка поне!

Edited by NEO_DDT

От същия сайт,който напоследък се вземат новини и статии:

Безобразие! Циганин с каруца изведе коня си на плаж!

Циганин с каруца и впрегнат кон, се появи днес на плажа край Созопол, съобщи читател на TrafficNews.bg

Той без притеснение е минал по почти цялото протежение на плажната ивица, създавайки неудобство сред плажуващите. Хората са се оплакали от миризмата на животното и от това, че хвърляло пясък настрани, докато вървяло.

На доста точки от земното кълбо хората щяха да вземат нещата в СВОИ ръце и въпросния щеше да е ЯКО БИТ и може би осакатен.Само тука ...

6f90a0929b99af732630e52cb7857f8a.jpg

Edited by galaxi

Ммм...Кучета на плажа може, кон не може? Или щото е с каруца? Или щото е циганин?

http://www.beachhorses.com/

https://www.google.bg/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&es_th=1&ie=UTF-8#q=horse%20riding%20on%20the%20beach&es_th=1

Изнасилиха 24-годишна жена в чалга клуб в Пловдив

Четеш и си мислиш: баси кви неща взеха да стават. И после попадаш на това видео:

и на 1:53мин. си викаш  WTF?!? :wtf: :online2long: :sick: :Facepalm:  баси мЪстийте...!!!

Edited by exabyte