Jump to content
BulForum.com

Преглед на печата

b0r3d

Recommended Posts

Е как някой изобщо очаква Русия да помогне на Гърция, като те на себе си не могат да помогнат? :lol:

ПП. Иначе китайския балон наистина ще повлече доста неща из целия свят. Очаквам интересно "развитие" на имотния бал.., пардон, пазар у нас. :)

• Replies 14.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Скоро чух на супер смотана улица в центъра за 15кв магазин 1200лв наем.. .ся бил 600лв ... ем сори ама ако е над една минимална заплата очаквам или добро място или невроятни условия... а нито едното от двете не е на лице!? ВТФ!?

Та определено нещата не са в наред на пазара.

Скоро чух на супер смотана улица в центъра за 15кв магазин 1200лв наем.. .ся бил 600лв ... ем сори ама ако е над една минимална заплата очаквам или добро място или невроятни условия... а нито едното от двете не е на лице!? ВТФ!?

Та определено нещата не са в наред на пазара.

"в наред"  не е много правилно... :) Иначе иди в мола да видиш какво е наем да ти се завие свят... Тц тц тия програмисти и системни бъгнаха New York exchange

Само едно уточнение, под пазара на имоти "у нас" имах предвид този във Ванкувър, чието пренадуване до ужасните му сегашни размери за последните години се дължи основно на китайски "инвестиции". :lol:

И като му е сипал и к'во? Да не очакваш Ципрас да се разчувства и да си каже "Вярно бе, горките българи отдавна са по-зле от нас...хич не бях се сетил за това!" :thumbsdown:

И като му е сипал и к'во? Да не очакваш Ципрас да се разчувства и да си каже "Вярно бе, горките българи отдавна са по-зле от нас...хич не бях се сетил за това!" :thumbsdown:

Не това го пуснах за всички подкрепящи "горките" гърци...

"Казах, няма да има подстрижка на гръцкия дълг" Edited by NEO_DDT

Не това го пуснах за всички подкрепящи "горките" гърци...

"Казах, няма да има подстрижка на гръцкия дълг"

Е,да,ама изглежда гръцкото лоби оттатък океана се е задействало

Гърция се нуждае от облекчаване на дълга Атина се нуждае от поне 50 млрд. евро помощ, смята Лагард

Е,да,ама изглежда гръцкото лоби оттатък океана се е задействало

Гърция се нуждае от облекчаване на дълга Атина се нуждае от поне 50 млрд. евро помощ, смята Лагард

Мдаа според мен от чист алтруизъм ги защитават, не че имат някакви интереси там :) Въпроса е, че сиртакито рано или късно трябва да спре...

...ми имат едни пари да взимат...

Те тия пари отдавна им е ясно според мен, че няма как да си ги вземат... Преди малко поне някакъв военен по CNBC си каза в прав текст, че главните им опасения са, че ако баталяса Гърция няма да може да охранява огромните морски територии които има, които са и външна граница на ЕС с емигранти и терористи. Освен това, че ако напусне еврозоната и се почувстват като изгонени можело да поискат да напуснат и НАТО и да се ориентират към лошите Руснаци. Гърция била втора в НАТО по похарчени пари за военни цели след Щатите (като процент от БВП)

Те тия пари отдавна им е ясно според мен, че няма как да си ги вземат... Преди малко поне някакъв военен по CNBC си каза в прав текст, че главните им опасения са, че ако баталяса Гърция няма да може да охранява огромните морски територии които има, които са и външна граница на ЕС с емигранти и терористи. Освен това, че ако напусне еврозоната и се почувстват като изгонени можело да поискат да напуснат и НАТО и да се ориентират към лошите Руснаци. Гърция била втора в НАТО по похарчени пари за военни цели след Щатите (като процент от БВП)

Ами хайде де. Откога го чакаме и това. Те и без това са си социалисти. Да ходят при дружките си та да цъфнат и вържат. После тъкмо ще има кой да сочим за пример за идиотизъм и да плашим с тях малките социалистчета.

"Russia Jamming Technology Poses Challenge for Allied Forces, U.S. Officials Say"

според Блиц се превежда

"Войските на НАТО вече са безсилни пред руската военна радиоелектроника"

Само в България!

Стилиян Петров, който излежава присъда за наркотици, бил в отпуск за добро поведение

Отпуската вероятно е награда за добро поведение. Преди два месеца от затвора съобщиха , че Хофмана е рискувал живота си, за да спаси повереното му имущество, след  като в барчето, в което работи, избухнал голям пожар.

Всъщност затворникът явно прави добро впечатление на затворническата управа, защото не рядко може да бъде забелязан в от другата страна на телената ограда. Движи се с луксозни автомобили, чест гост е в Галакси.  

:JC_golly: :blink: :wacko:

По повод клипа със скандалното полицейско насилие - едно много добро писание ТУК

Значи личното ми мнение:

Като човек, който е бил свидетел, а и участник в подобни ситуации, лично аз считам, че работата е силно, ама много силно раздута. Конспирациите, че е свързана с политика няма да ги коментирам, едва ли ще разберем, но наистина е съмнителна появата на клипа точно сега. След като го гледах 2-3 пъти, лично аз (подчертавам) не виждам някакво БРУТАЛНО насилие, както се опитва да се раздухва в момента. Да започна поред на номерата - полицаите са се лигитимирали и са поискали лични документи на "жертвите". Девойката (която е подминала малко девойчинството) отказва да се легитимира и се държи отвратително нагло и грубо. Ясно личи, че е силно напаткана. Половината блъскане и гърчене в клипа са плод на нейната съпротива. Полицаите че са си простички - не отричам, но за да викнат втори патрул, явно е имало защо. Всъщност не знам дали някой от вас е наясно в нощна София дежурните с какви екземпляри се разправят по цяла вечер. И какви уроди са им насреща - пияни и дрогирани животни. Те няма как да знаят колко точно "невинно" са пийнали тия двамата. А просташкото поведение и отказ за легитимация веднага се отразява на сценката. Ако тези двамката се бяха легитимирали надлежно, да се извинят, че са пийнали и да си тръгнат - нищо нямаше да се случи. Скачането срещу полицията в никоя държава не е умна идея. Излишно е мисля да ви казвам, че в Америка например, при съпротива при арест и поведение от този тип, освен повалянето на земята щеше да има и пищов в главата и три поне още насочени отстрани. Това е нормално. Тези поплясквания и подритвания са напълно в реда на нещата при такива случки и са предимно с цел подобни пияни и в несвяст (съответно не с акъла си) индивиди да се поспрат. Както се вижда травми няма, което само доказва тази теза. Може да не е редно, нито пък красиво, но в такива ситуации полицаите нямат голям избор, защото много често пияни говеда им скачат на бой насреща. И пак повтарям - няма как да знаят точно тез двамата какви са.  Та такива са моите разсъждения по случката. Да - полицаите действат малко грубичко, но срещу откровено пияни и неадкватни хора, срещу индивид, откзал легитимация и окзващ груба съпротива при арест. Напълно нормално. Брутално полицейско насилие? Хайде да не си говорим глупости!

Защо го казвам всичкото това ли?

Ами защото току що гледах "обясненията" на двойката и точно това, което си мислех, се потвърди - вижте САМИ

Следете внимателно обясненията, предимно на "девойката".....

По повод клипа със скандалното полицейско насилие - едно много добро писание ТУК

Значи личното ми мнение:

Като човек, който е бил свидетел, а и участник в подобни ситуации, лично аз считам, че работата е силно, ама много силно раздута. Конспирациите, че е свързана с политика няма да ги коментирам, едва ли ще разберем, но наистина е съмнителна появата на клипа точно сега. След като го гледах 2-3 пъти, лично аз (подчертавам) не виждам някакво БРУТАЛНО насилие, както се опитва да се раздухва в момента. Да започна поред на номерата - полицаите са се лигитимирали и са поискали лични документи на "жертвите". Девойката (която е подминала малко девойчинството) отказва да се легитимира и се държи отвратително нагло и грубо. Ясно личи, че е силно напаткана. Половината блъскане и гърчене в клипа са плод на нейната съпротива. Полицаите че са си простички - не отричам, но за да викнат втори патрул, явно е имало защо. Всъщност не знам дали някой от вас е наясно в нощна софия дежурните с какви екземпляри се разправят по цяла вечер. И какви уроди са им насреща - пияни и дрогирани животни. Те няма как да знаят колко точно "невинно" са пийнали тия двамата. А просташкото поведение и отказ за легитимация веднага се отразява на сценката. Ако тези двамката се бяха легитимирали надлежно, да се извинят, че са пийнали и да си тръгнат - нищо нямаше да се случи. Скачането срещу полицията в никоя държава не е умна идея. Излишно е мисля да ви казвам, че в Америка например, при съпротива при арест и поведение от този тип, освен повалянето на земята щеше да има и пищов в главата и три поне още насочени отстрани. Това е нормално. Тези поплясквания и подритвания са напълно в реда на нещата при такива случки и са предимно с цел подобни пияни и в несвяст (съответно не с акъла си) индивиди да се поспрат. Както се вижда травми няма, което само доказва тази теза. Може да не е редно, нито пък красиво, но в такива ситуации полицаите нямат голям избор, защото много често пияни говеда им скачат на бой насреща. И пак повтарям - няма как да знаят точно тез двамата какви са.  Та такива са моите разсъждения по случката. Да - полицаите действат малко грубичко, но срещу откровено пияни и неадкватни хора, срещу индивид, откзал легитимация и окзващ груба съпротива при арест. Напълно нормално. Брутално полицейско насилие? Хайде да не си говорим глупости!

Защо го казвам всичкото това ли?

Ами защото току що гледах "обясненията" на двойката и точно това, което си мислех, се потвърди - вижте САМИ

Следете внимателно обясненията, предимно на "девойката".....

Повече от ясно е, че е раздута и то сега, когато полицаите стачкуват за парите си. Омаловажават ги и ще им кажат - няма пари, а народът ще е срещу тях заради такива "инциденти".