Jump to content
BulForum.com

Преглед на печата

b0r3d

Recommended Posts

Чай ся.. За кво обсъждаме на Киро синчето и малка лапачка на пишки? Що не обсъждаме примерно затрупаните неолитни селища под новите магистрали, от които се заинтересува археологическата мисъл на цяла Европа? Или пък продължаващото бетониране на Корал, въпреки всякаквите забрани? Или...абе много по-сериозни неща. 

Като видя такива новини, ей това ми идва в главата

Защото на тия сериозните неща играе такава пара, че напразно ще си търкаме клавиатурите. Те хората от които зависи знаят и нищо не правят, та ние ли?

Въпроса за синчето беше, че последните месеци има изострено напрежение покрай циганите и въпреки това, някой българки (чак да се зачудиш дали това е така) се продават като... Изводата е, че деградацията на народа е мнооого голяма и това не е единичен случай. Та то не им пука за себе си, какво ли остава за нещата в държавата?

Edited by exabyte

• Replies 14.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Какъв ресторант каза??? Егати малоумните журналяги

Това е някаква наистина малоумна тенденция, която на мен ми направи много силно впечатление в България. Масово са започнали да навлизат чуждици от английския, измествайки традиционни думи в българския език, при това произнасяни грешно в повечето случаи. На практитка се получава неграмотност на куб.

По темата:

Гърция избра самоубийството

Това е някаква наистина малоумна тенденция, която на мен ми направи много силно впечатление в България. Масово са започнали да навлизат чуждици от английския, измествайки традиционни думи в българския език, при това произнасяни грешно в повечето случаи. На практитка се получава неграмотност на куб.

Te си имат ръководство: http://www.gnezdoto.net/vdyhnovenie/1792-10-nachina-da-skriesh-che-si-prost

1. Говори с повод и без повод на английски език.

2. Използвай всякакви сложни думи на кило.

3. Наизустявай безсмислени факти.

4. Ходи на всякакви видове семинари - Ъпгрейдвай се личностно, както се казва.

...

8. Потребявай некомерсиално изкуство.

...

Още в самата статия

Типични буоффторум коментари, ала всичко друго, но не и въпросното събитие. Важното е да се наблегне на грешките и оригиналния коментар.

Много ми е интересно...Ако Гърция реши да излезе от еврозоната, пренебрегвайки "облагите", които тя носи, дали ще има загуби в туристическия сектор, който е основно перо в доходите и? Или средният европеец тотално ще налети на евтинкото, за българския "турист" да не говорим? Защото, когато не са подложени на малоумните евро-регулации, дали няма да подбият сериозно пазара на Турция, Хърватска, Франция и Испания, Италия и Черна гора? И съответно, какво ще стане със самата евро-зона, ако Англия, която от години плаши с излизане, последва евентуалния ход на Гърция и също си бие камшика? Отново - ако всичко това се случи, какво ще правим пък ние, без икономика, с неработещо правителство и разчитащи на западащ туристически бранш?... Бахти, ква логорея излях...

Много ми е интересно...Ако Гърция реши да излезе от еврозоната, пренебрегвайки "облагите", които тя носи, дали ще има загуби в туристическия сектор, който е основно перо в доходите и? Или средният европеец тотално ще налети на евтинкото, за българския "турист" да не говорим? Защото, когато не са подложени на малоумните евро-регулации, дали няма да подбият сериозно пазара на Турция, Хърватска, Франция и Испания, Италия и Черна гора? И съответно, какво ще стане със самата евро-зона, ако Англия, която от години плаши с излизане, последва евентуалния ход на Гърция и също си бие камшика? Отново - ако всичко това се случи, какво ще правим пък ние, без икономика, с неработещо правителство и разчитащи на западащ туристически бранш?... Бахти, ква логорея излях...

Малко бъркаш понятията. Еврозоната не е Европейския съюз. Това е групата от държави в ЕС, които са приели еврото като платежно средство. Великобритания никога не е била е Еврозоната и няма как да излезе от там - те винаги са си държали на британския паунд. Излизането на Гърция от Еврозоната означава единствено, че трябва да си върнат добрата стара драхма, която обаче е ясно как ще бъде търгувана спрямо еврото и другите основни валути. Излизането от ЕС вече е съвсем друга приказка, както за Гърция, така и за Великобритания (пък и за всяка друга страна-членка).

http://trafficnews.bg/news.php?id=22124 Е тва с моториста ако е вярно...

Докато всеки не започне да кара с камера, все така ще си говорим - "т'ва ако е вярно..." и сега нямаше да се осланяме на приказките на шофьора на микробуса "ама той мотористът щото бутна конуса...", а направо щяхме да видим как е било в действителност, че и от различни гледни точки, понеже и други коли са попаднали в инцидента.

А какво ще стане с хората,които са решили да ходят на почивка в Гърция след 1 месец примерно ? 

Ако си носиш с теб всички необходими средства за почивката в кеш не би трябвало да ти пука.

Ако наистина им изшият 23% ДДС в туризма на боклуците и ще си паднат ДИРЕКТНО на врата, което ще ме счупи от кеф! Крайно време е тия гнасни уроди да бъдат поставени на място!

Не знам дали го написах, но вчера докато разнасях едни тухли тука се замислих кого мразя повече - гърците или Ислямска държава... И честно казано не мога да отговоря еднозначно.... Но знам, че тия боклуци под нас ми се иска да изгорят до основи.  

...А какво ще стане с хората,които са решили да ходят на почивка в Гърция след 1 месец примерно ?
Какво се очаква да стане?В момента съм в Гърция(на Тасос ) сезона си е като миналата година,хотела ни пращи по шевовете...Няма проблем да плащаш както кеш така и с карти.Банкоматите си бачкат нормално поне до снощи.Според мен журналистите пак се изсилват яко,не вярвам нито да фалират нито да печатат пак драхми-това за тях ще е ритуално самоубийство.Най-вероятно ще им отпуснат пак пари....

Edited by HEMO

Аз на знам какво става в Тасос, но банките са затворени и банкоматите са с лимит 60 евра на ден. А тая наглост с референдума не подлежи на коментар... Аз ако бях досега да съм ги отсвирил отдавна. Ясно е че тия грешни пари дето се дадоха (сред които има и наши, понеже сме много богати) никога няма да ги върнат тия боклуци. Да им се дават още е пълно безумие. Само зверски шамар и докарване до просешка тояга ги лекува тия шибани хрантутници и гнусни кърлежи.   

... Да им се дават още е пълно безумие. Само зверски шамар и докарване до просешка тояга ги лекува тия шибани хрантутници и гнусни кърлежи.
Съгласен съм,че да им се дават пари е много погрешно,обаче очаквам пак ЕС да клекнат...иначе тия как си живуркат щастливо и безметежно не е истина.

п.п. сега се загледах в бележката от бар-а на плажа ДДС-то им е едва 9%????? :o

Edited by HEMO

Именно - наглостта им е безгранична, бетер цигани са. Те абсолютно си вярват, че Европа ще ги хрантути още 50 години... Затова трябва шамар - зверски шамар, така че да изплющи в цял свят. Друго лечение няма.