Jump to content
BulForum.com

Преглед на печата

b0r3d

Recommended Posts

HOLY FUCKIN SHIT!!!!!  :blink:

================================

Абе, Наско, вашият бандитски град голЕм КМЕТ извадил!  :laughing:

Знаеш ли кво се случва в момента? Правят изкупителна жертва или просто го наказват по партийна линия. Още предишния път Мухльобойко като беше на власт, се беше заканил, че ще го наказва, щото "не ползвал европейските пари по предназначение"...Ся... Казах го днеска в сурат-тефтера и ме оплюха - човекът може да краде, ама работи и за града. Два примера - зелена вълна и обновяване на парк "Свобода"(Острова). Ако ти се занимава - разцъкай из гугъл за снимки. Половин Пазарджик се изнася на Острова, като е хубаво времето. А допреди обновяването циганите къртеха железа и режеха дървета по него...Да не говорим пък колко пловдивчани ми се хвалят, че събота и неделя ходят там... Пример - зоологическата на Острова е по-голяма и по-добре поддържана от тази в Пловдив.

Ред. Да не съм офф по темата - новата мода #brelfie --> https://twitter.com/hashtag/brelfie

Edited by Grimjaur

• Replies 14.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Знаеш ли кво се случва в момента? Правят изкупителна жертва или просто го наказват по партийна линия. Още предишния път Мухльобойко като беше на власт, се беше заканил, че ще го наказва, щото "не ползвал европейските пари по предназначение"...Ся... Казах го днеска в сурат-тефтера и ме оплюха - човекът може да краде, ама работи и за града. Два примера - зелена вълна и обновяване на парк "Свобода"(Острова). Ако ти се занимава - разцъкай из гугъл за снимки. Половин Пазарджик се изнася на Острова, като е хубаво времето. А допреди обновяването циганите къртеха железа и режеха дървета по него...Да не говорим пък колко пловдивчани ми се хвалят, че събота и неделя ходят там... Пример - зоологическата на Острова е по-голяма и по-добре поддържана от тази в Пловдив.

Ред. Да не съм офф по темата - новата мода #brelfie --> https://twitter.com/hashtag/brelfie

То трудно да не е по-хубава от пловдивската като тук няма такава отдавна...

Акушерка била с бутилка бебето това ако е вярно тая е за трепане...

Edited by NEO_DDT

Акушерка била с бутилка бебето това ако е вярно тая е за трепане...

Забележи статията:

"По думите му задържаната акушерка е била с дългогодишен стаж, с безупречна досега репутация." - демек досега никой не си е правил труда да ги контролира

"Преди минути от болница "София Мед" съобщиха, че акушерката вече е отстранена от длъжност за „установени груби нарушения на служебните задължения, професионалната етика и морал“." - разбирай - не ни пука виновна ли е или не - намерихме си изкупителна жертва.

"От там допълниха, че зловещият инцидент се е разиграл на 18 април около 2.00 часа след полунощ, именно тогава дежурната акушерка - Емилия Ковачева е започнала да нанася множество удари с ръце и със стъклено шише за хранене по главата и тялото на бебето." - това вече ако е истина верно е за трепане тази.

Ем мноо ясно, че такова нещо няма! В турските учебници по история черно на бяло си пише, че османската империя съвсем добронамерено е присъствала в териториите на всички владени от нея държави с единствената цел да помага на народите и да ги предпазва... Само, че пак в тия учебници е пропуснато да се обясни по какъв начин е помагала и от какво е предпазвала. Дребно недоглеждане, предполагам. Което ще бъде надлежно разяснено в някое от следващите издания.

Са... на някаква си европейска драскачи ли ще вярваме или на официално одобрени от съответното министерство на съответната държава учебници?

Edited by gado

Слабо ме вълнуват арменците, но честно казано събитията в Украйна ме притесняват. Прекалено близо сме и стане ли по-голямо меле ние ще го отнесем 100%

http://dnes.dir.bg/news/USA-rusia-ukrina-18932824?nt=11

Събитията в Украйна отиват към 3-та световна война. Ние не сме близо - ние сме на фронтовата линия.

Събитията в Украйна отиват към 3-та световна война.

Много конспирации четеш. Световните войни познати ни от началото на 20-ти век не представляват никаква "далавера" за които и да са играчи на световната сцена в 21-ви век. В момента са модерни всякакви локални и умишлено ограничени конфликти. И такива ще си останат.

Ами, едва ли е влияние от "конспирациите". По принцип чета такива неща, когато искам да се посмея. В случая имаме почти аналогичен сценарий със 08.08.08. Най ме кефи това, как самите украински СМИ шумят за американски и канадски инструктори, пък САЩ отричат :D

Слабо ме вълнуват арменците, но честно казано събитията в Украйна ме притесняват. Прекалено близо сме и стане ли по-голямо меле ние ще го отнесем 100%

http://dnes.dir.bg/news/USA-rusia-ukrina-18932824?nt=11

Те с Украйна миналата година бяха по-напечени нещата... Както каза Godfather такива световни войни колкото и изпращели да са дори те осъзнават, че една такава със сегашните оръжия може да изтреби цялата планета. Сега си играят на зони на влияние с местни конфликти като подкрепят и снабдяват с оръжие едната и другата от враждуващите страни като в Украйна, като в Йемен, тия Ислямска държава и т.н.

Силно се надявам да си остане така и да затихне работата, защото почне ли се някаква война тука ще си е** м***та много сериозно. Ние както 20+ години не можем да се оправим та чак последните няколко взе да се вижда някакво леко раздвижване - направо не ми се мисли какво ще стане в случай на нещо подобно.

Дано Кръстника да е прав.

Забележи статията:

"По думите му задържаната акушерка е била с дългогодишен стаж, с безупречна досега репутация." - демек досега никой не си е правил труда да ги контролира

"Преди минути от болница "София Мед" съобщиха, че акушерката вече е отстранена от длъжност за „установени груби нарушения на служебните задължения, професионалната етика и морал“." - разбирай - не ни пука виновна ли е или не - намерихме си изкупителна жертва.

"От там допълниха, че зловещият инцидент се е разиграл на 18 април около 2.00 часа след полунощ, именно тогава дежурната акушерка - Емилия Ковачева е започнала да нанася множество удари с ръце и със стъклено шише за хранене по главата и тялото на бебето." - това вече ако е истина верно е за трепане тази.

Чак и видео има вярно е... Тази е не за затвор, а за публично бесене

Малее, кви тукати му вкара на това бебе. Дето никво не ми е, подивявам, не знам родителите как са. Аз да съм на мястото на бащата - тая на парчета ще я режа.

Аз не знам с какъв акъл реших изобщо да го пусна клипчето, ама от тая жена направо настръхнах. Бих я смачкала от бой, нищо, че на насилието не трябва да се отвръща с насилие... Не можах да издържа да гледам до края...

Сега надявам се разбирате защо не искам да имам нищо общо с държавното здравеопазване. Поне в частните клиники обслужването е малко по-на ниво.

Аз не знам с какъв акъл реших изобщо да го пусна клипчето, ама от тая жена направо настръхнах. Бих я смачкала от бой, нищо, че на насилието не трябва да се отвръща с насилие... Не можах да издържа да гледам до края...

То какво да му гледаш до края. То е колкото пълнометражен филм. Толкова не се научиха да ги режат тия клипчета, освен ако издевателството не продължава 1 час и 5 минути....

Сега надявам се разбирате защо не искам да имам нищо общо с държавното здравеопазване. Поне в частните клиники обслужването е малко по-на ниво.

Софиямед ми звучи като частна клиника... :)

Дедо пак е чел между редовете....и това само опровергава тезата му, че частните болници са много по-добре от държавните...Да, те са си добре...точат яко здравната каса, точат и от пациентите..чудни са направо, ангели...

Дедо пак е чел между редовете....

Да ама не съм.

Софиямед ми звучи като частна клиника... :)

Звучи ти, но е университетска. http://www.hospitalsofiamed.bg/

Болничният комплекс се състои от УМБАЛ "Софиямед" -Блок 1 и Блок 2, и ДКЦ "Софиямед".

Минало е покрай частните болници доста отдалече.

При частните винаги имаш някой виновен. Ако не друг - то може да държиш отговорни тези, на които си дал някакви пари. При държавните е групова безотговорност.

ПС: Изобщо цялата работа с НЗОК компрометира сериозно нещата, защото първо НЗОК няма конкуренция и второ е полу-държавна структура водеща със себе си всички негативи, а хората в болниците повече или по-малко заради тях станаха повече счетоводители отколкото лекари

Edited by djadomraz

Да ама не съм.

Звучи ти, но е университетска. http://www.hospitalsofiamed.bg/

Минало е покрай частните болници доста отдалече.

При частните винаги имаш някой виновен. Ако не друг - то може да държиш отговорни тези, на които си дал някакви пари. При държавните е групова безотговорност.

ПС: Изобщо цялата работа с НЗОК компрометира сериозно нещата, защото първо НЗОК няма конкуренция и второ е полу-държавна структура водеща със себе си всички негативи, а хората в болниците повече или по-малко заради тях станаха повече счетоводители отколкото лекари

"В момента в София има 9 000 болнични легла, при необходими 6 500 такива, т.е. имаме около 3 000 легла над норматива, коментира шефът на НЗОК Пламен Цеков при откриването на новата частна болница в столицата „Софиямед".Преди него здравният министър Десислава Атанасова обясни, че болницата е получила разрешение за работа преди да е открита официално, като остави обаче известно съмнение как е станало това.

Според информацията в Търговския регистър основен акционер в новата болница е пазарджишкият бизнесмен д-р Михаил Тиков чрез компанията си "Булфарма" и дъщерната й пазарджишка МБАЛ "Здраве".

В края на януари 2012 г. Гранд-хотел „Хебър" и МБАЛ „Здраве", собственост на Тиков, бяха претърсени при полицейска акция. Иззети бяха компютри и информационни носители."

Частно, държавно - гаранция няма. „Ако ти е писано да се удавиш, няма да се обесиш”!

Edited by exabyte