Jump to content
BulForum.com

Преглед на печата

b0r3d

Recommended Posts

• Replies 14.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

"Младежите ни между 15 и 29 са го ударили на живот - имат прекалено много свободно време и не напират да учат, нито да работят"

СУПЕР. Трябва да стане ясно, че има прекалено много кръгли идиоти, за да се откроят свестните хора по-лесно. Аз го намирам това за добре. И всеки, който е поел по "лесния път" после ще дойде момента да си бие главата в стената и дори няма да е 100% виновен той/тя а ще са виновни глупавите му родители, които не са го научили да цени знанието, но то от посещаващите чалготеките мисля не може да се иска кой знае колко. В случая да ме прощава w00x, който също ходи там, но грубата истина е, че човек без знания и умения е кръгла нула и следва да няма грам претенции, когато един ден се озове в положение да се налага да мете улиците за една минимална работна заплата и при това положение дори не е редно да има НИКАКВИ претенции. Надявам се по-скоро да стане ясно това последното на всички.

Уви не си прав.Точно тия са с най-големи претенции. Защото те нямат с какво да преценят колко са в грешка. Уви, читавите се измитат още преди да стават за наемане.

Добре на мен ми е интересно тази очевидна корупция не е ли за протести - не плащат данъци, уж са фалирали и капака е прекратяване на дело срещу него за трафик на живак и 3кг амфетамин, защото му били нарушени правата?!

Тъстът ми навремето е работил с цар Киро(делови отношения, ако може така да се нарече) и по негови думи човекът все още си върти бая сериозен бизнес с изкупуването на промито злато. Така чее....Но аз лично смятам, че царя не ни е чак такъв проблем, колкото правителствата. Що никой не мецна за налагането на ограниченията в повредените участъци на Тракия?

Тъстът ми навремето е работил с цар Киро(делови отношения, ако може така да се нарече) и по негови думи човекът все още си върти бая сериозен бизнес с изкупуването на промито злато. Така чее....Но аз лично смятам, че царя не ни е чак такъв проблем, колкото правителствата. Що никой не мецна за налагането на ограниченията в повредените участъци на Тракия?

По очевидна корупция от това да прекратят делото срещу него за такива сериозни неща, че му били нарушени правата здраве му кажи...

В случая да ме прощава w00x, който също ходи там, но грубата истина е, че човек без знания и умения е кръгла нула и следва да няма грам претенции, когато един ден се озове в положение да се налага да мете улиците за една минимална работна заплата и при това положение дори не е редно да има НИКАКВИ претенции. Надявам се по-скоро да стане ясно това последното на всички.

Изобщо не се обиждам. Тотална клоака е по чалга заведенията. :)

При живи родители за какво да работиш ;) Доста голяма част от младите са на тоя принцип.

Ти сериозно ли го написа това? Т.е. наистина ли смяташ, че твоите родители са ДЛЪЖНИ да те издържат докато са живи?

Дупе да му е яко на моя син, но мисля, да го накарам след 7ми клас джобните да си ги заработва при мен или където сам прецени. Всеки ден в офиса по 2 часа като стажант да върши нещо, а ако не иска - да се оправя както прецени. Като ученик съм помагал на майка си а после започнах да работя сам след 11ти клас (продавах вестници едно лято и съм ставал в 4:30 сутринта за да бъда там в 5:15 на гарата да взема новите и в 6 без 15 да е готова сергията. После като студент 1ви курс правех някакви програми самостоятелно а от 2ри курс нататък си работех на пълно работно време и издържах в голяма степен семейството. Смятам, че е доста възпитателно колкото може по-рано човек да му бъдат поставени подобни отговорности и да е поставен пред избор или да си седне на задника и да върши каквото трябва или да стои пред празна чиния. Именно по подобни причини съм против социалните помощи.

Edited by djadomraz

Той го написа за наборите си. Не за себе си.

Аз също от 8-ми клас си заработвах сам. Продавах дискове с музика/игри/филми, защото бързия интернет тогава беше лукс. После започнах да продавам и фалшиви медицински бележки. :) Бая пари заработвах от тая работа. Утрепах всичката конкуренция в училището и установих монопол. :D Дори в други училища започнах да се настанявам, но завърших.. Само 1 година продължи властването ми.

Edited by w00x

Дедо родителите ми не ми даваха да работя докато уча в университета.Иначе да вече работя и се издържам сам.

Принципно или учиш или работиш. Трудно е да си 8 часа някъде и едновременно с това да си редовен студент. А задочното просто не е същото. Ако ще учиш - учи. В моя случай верно само на лекциите по математика ходех и работех при един от доцентите в университета та леко с връзки минаваха някои заверки, но пък на изпитите ме тормозеха обикновено повече от останалите - само като кажат "ааа ти беше човека на Еди-кой-си, я да те видим тука сега колко ги разбираш нещата" и след това всичко му докладваха и на него та след издънка ме наритваше и той.

Но през ваканциите спокойно може да се работи дори да си редовен студент, така че това не е извинение

"Официално само една фирма обслужваше аерогарата. По думите му досега половината фирма е стояла на летището. Сега, с пускането на метрото, вече се връща в града."

Да мрат бе де**а връзкарите нещастни баш пък тия. Специално за такситата на летището от край време се знае че са невероятна мафия и цените им нищо нямат с тези на останалите.