Jump to content
BulForum.com

Преглед на печата

b0r3d

Recommended Posts

• Replies 14.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Ами всъщност като гледах снимката - беше си подпрял главата с показалеца и средния пръст, защото не се виждаше показалеца да е свит

"Затова въпросната маневра е била извършена изключително внимателно и безопасно за останалите участници в движението"

Добре. И аз другия път така изключително внимателно ще го правя и няма да има проблем. И ако може да не ме глобяват, след като съм много внимателен.

Добре. И аз другия път така изключително внимателно ще го правя и няма да има проблем. И ако може да не ме глобяват, след като съм много внимателен.

Кой точно ще те глоби???? Камерите са неефективни, катаджии в града няма. Все разправям на колегите, че те станаха като извънземните - всеки е чувал за тях, но никой не ги е виждал. В Пловдив кат/полиция/ОО са едни от най бездейните в страната.

Е, поне сега си е намерил майстора, дано му спукат задника дано, като рече да пръдне да се чува само ХУУУУУУ, Дей*а и боклука му педофилски, дано го пребият вътре.  :thumbsdown:

Абе какви са тези родители, пускащу 3 годишно дете само да се разхожда и да се качва с асансьор? Ако се е отскубнало, избягало е и се е мушнало в асансьора - ок, ама в такъв случай къде е успял да остане насаме този със съседско дете???

ПС: Да го спукат от бой дано, ама ми се струва, че не е единствения, който е за бой.

Edited by djadomraz

От известно време си мислех, че модата на чалга дискотеките отшумява, но явно поради тоталното ми 'неходене' из такъв род заведения съм бил в дълбока заблуда. Да не би пък това да важи само за 'Студентски град'... :P

От известно време си мислех, че модата на чалга дискотеките отшумява, но явно поради тоталното ми 'неходене' из такъв род заведения съм бил в дълбока заблуда. Да не би пък това да важи само за 'Студентски град'... :P

Ами доста си се заблудил :) В нашия град само виж колко дискотеки има и колко от тях са чалга, освен това тази която се пръска по шевовете е най-гадната с най-фалшивия алкохол - Галакси

Пласирахме успешно външен дълг за €1.5 млрд. 

http://www.haskovo.net/news/183333/Kray-sas-spasyavane-na-zakasali,-udavnici,-zaklyucheni,-chakame-na-Plovdiv#.VRFJN0NzLSM.facebook

Яко, а... После пожарна, бърза помощ и не знам си кой още бил виновен..Нее, пичове, рибата се вмирисва откъм главата...

Изобретател от Стара Загора сглоби уред за евтин ток

http://video.bgnes.com/view/42752

И САЩ питат за наша джаджа за евтин ток

http://m.standartnews.com/biznes-tehnologii/i_sasht_pitat_za_nasha_dzhadzha_za_evtin_tok-203132.html

п.с.

"вярвам" само в Бареков ,извънземните и Дядо Мраз (който не вярва за глобалното заропляне).

Edited by kodi

Ама верно ли се връзвате на такива глупости?

Що пък да са глупости Дедо??? Щом го е патентовал, предполагам не са глупости.

w00x-е, пак хвърляш бензин во огъня  :lol:

Edited by mladenski76

Щом го е патентовал, предполагам не са глупости.

Само за протокола, патентоването на нещо няма нищо общо с неговата (на патентованото нещо) полезност, адекватност и прочие. Могат да се патентоват всякакви уникални глупости, стига да си платиш. Например: 25 Strangest patents ever filed. ;)

Божана Апостолова до кмета на Пловдив: Тепетата умират, спасете ги!

Само на мен ли ми се струва, че ТОВА не е било в новините? 

И защо го няма по други сайтове?? Не знам до колко може да му се вярва на този сайт... Ако наистина е вярно дано прекарат остатъка от живота си като тоя

Edited by NEO_DDT

Ъъъ. Погребаха го преди дни. Сега ли разбра??

Ами да, покрай проблемите ми с майка ми в хирургиите нямах много време за да следя новините. Сори.