exabyte Posted March 17, 2015 Share Posted March 17, 2015 МВР Пловдив за обратния завой по бул. "България": Колата ни е в нарушение, но за това има причина! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted March 17, 2015 Share Posted March 17, 2015 Запис показа средния пръст на Варуфакис към Германия Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 17, 2015 Share Posted March 17, 2015 Запис показа средния пръст на Варуфакис към Германия Ами всъщност като гледах снимката - беше си подпрял главата с показалеца и средния пръст, защото не се виждаше показалеца да е свит МВР Пловдив за обратния завой по бул. "България": Колата ни е в нарушение, но за това има причина! "Затова въпросната маневра е била извършена изключително внимателно и безопасно за останалите участници в движението" Добре. И аз другия път така изключително внимателно ще го правя и няма да има проблем. И ако може да не ме глобяват, след като съм много внимателен. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted March 17, 2015 Share Posted March 17, 2015 Добре. И аз другия път така изключително внимателно ще го правя и няма да има проблем. И ако може да не ме глобяват, след като съм много внимателен. Кой точно ще те глоби???? Камерите са неефективни, катаджии в града няма. Все разправям на колегите, че те станаха като извънземните - всеки е чувал за тях, но никой не ги е виждал. В Пловдив кат/полиция/ОО са едни от най бездейните в страната. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted March 17, 2015 Share Posted March 17, 2015 В статията има клипче, превърти го на 1:55 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 18, 2015 Share Posted March 18, 2015 В статията има клипче, превърти го на 1:55 A верно. Той всъщност го и казà Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted March 18, 2015 Share Posted March 18, 2015 Добре колко е дебилен съда и законите ни щом за блудство с 3 годишно момиченце му дават условна присъда?!?!! И след няколко месеца и нападение над същото дете му дават още 5 месеца?!?!?!? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted March 18, 2015 Share Posted March 18, 2015 А в същото време за 3 кражби 12 години. Съдии боклуци. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mladenski Posted March 18, 2015 Share Posted March 18, 2015 Добре колко е дебилен съда и законите ни щом за блудство с 3 годишно момиченце му дават условна присъда?!?!! И след няколко месеца и нападение над същото дете му дават още 5 месеца?!?!?!? Е, поне сега си е намерил майстора, дано му спукат задника дано, като рече да пръдне да се чува само ХУУУУУУ, Дей*а и боклука му педофилски, дано го пребият вътре. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 18, 2015 Share Posted March 18, 2015 (edited) Абе какви са тези родители, пускащу 3 годишно дете само да се разхожда и да се качва с асансьор? Ако се е отскубнало, избягало е и се е мушнало в асансьора - ок, ама в такъв случай къде е успял да остане насаме този със съседско дете??? ПС: Да го спукат от бой дано, ама ми се струва, че не е единствения, който е за бой. Edited March 18, 2015 by djadomraz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted March 24, 2015 Share Posted March 24, 2015 От известно време си мислех, че модата на чалга дискотеките отшумява, но явно поради тоталното ми 'неходене' из такъв род заведения съм бил в дълбока заблуда. Да не би пък това да важи само за 'Студентски град'... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted March 24, 2015 Share Posted March 24, 2015 От известно време си мислех, че модата на чалга дискотеките отшумява, но явно поради тоталното ми 'неходене' из такъв род заведения съм бил в дълбока заблуда. Да не би пък това да важи само за 'Студентски град'... Ами доста си се заблудил В нашия град само виж колко дискотеки има и колко от тях са чалга, освен това тази която се пръска по шевовете е най-гадната с най-фалшивия алкохол - Галакси Пласирахме успешно външен дълг за €1.5 млрд. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted March 25, 2015 Share Posted March 25, 2015 http://www.haskovo.net/news/183333/Kray-sas-spasyavane-na-zakasali,-udavnici,-zaklyucheni,-chakame-na-Plovdiv#.VRFJN0NzLSM.facebookЯко, а... После пожарна, бърза помощ и не знам си кой още бил виновен..Нее, пичове, рибата се вмирисва откъм главата... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted March 25, 2015 Share Posted March 25, 2015 Още безумия на нашия "честен" пловдивски съд Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kodi Posted March 27, 2015 Share Posted March 27, 2015 (edited) Изобретател от Стара Загора сглоби уред за евтин ток http://video.bgnes.com/view/42752 И САЩ питат за наша джаджа за евтин ток http://m.standartnews.com/biznes-tehnologii/i_sasht_pitat_za_nasha_dzhadzha_za_evtin_tok-203132.html п.с. "вярвам" само в Бареков ,извънземните и Дядо Мраз (който не вярва за глобалното заропляне). Edited March 27, 2015 by kodi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 27, 2015 Share Posted March 27, 2015 Ама верно ли се връзвате на такива глупости? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 27, 2015 Share Posted March 27, 2015 http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=4677378 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mladenski Posted March 27, 2015 Share Posted March 27, 2015 (edited) Ама верно ли се връзвате на такива глупости? Що пък да са глупости Дедо??? Щом го е патентовал, предполагам не са глупости. http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=4677378 w00x-е, пак хвърляш бензин во огъня Edited March 27, 2015 by mladenski76 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted March 27, 2015 Share Posted March 27, 2015 Щом го е патентовал, предполагам не са глупости. Само за протокола, патентоването на нещо няма нищо общо с неговата (на патентованото нещо) полезност, адекватност и прочие. Могат да се патентоват всякакви уникални глупости, стига да си платиш. Например: 25 Strangest patents ever filed. Божана Апостолова до кмета на Пловдив: Тепетата умират, спасете ги! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 28, 2015 Share Posted March 28, 2015 Само на мен ли ми се струва, че ТОВА не е било в новините? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted March 28, 2015 Share Posted March 28, 2015 (edited) Само на мен ли ми се струва, че ТОВА не е било в новините? И защо го няма по други сайтове?? Не знам до колко може да му се вярва на този сайт... Ако наистина е вярно дано прекарат остатъка от живота си като тоя Edited March 28, 2015 by NEO_DDT Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mladenski Posted March 28, 2015 Share Posted March 28, 2015 Олимпийският шампион Милен Добрев бе открит мъртъв Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted March 28, 2015 Share Posted March 28, 2015 Ъъъ. Погребаха го преди дни. Сега ли разбра?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mladenski Posted March 28, 2015 Share Posted March 28, 2015 Ъъъ. Погребаха го преди дни. Сега ли разбра?? Ами да, покрай проблемите ми с майка ми в хирургиите нямах много време за да следя новините. Сори. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted March 30, 2015 Share Posted March 30, 2015 http://fakti.bg/bulgaria/136891-ogranichavat-skorostta-po-am-trakia-i-hemus-ot-1-aprilТака се спестяват пари от ремонти То не е за смях де... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts