RaptoR Posted March 14, 2015 Share Posted March 14, 2015 Нео, това момче, Бог да го прощава, отговаря на един стереотип със съответна визия и поведение. Не се сърди, че хората го вкарват в тая релса. Много е вероятно да не бъркат. Никой не е казал, че е бил лошо момче, но ЯВНО някъде нещо е сбъркал, нали така? Никой не го е бутнал от терасата - доказано. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted March 14, 2015 Share Posted March 14, 2015 Нео, това момче, Бог да го прощава, отговаря на един стереотип със съответна визия и поведение. Не се сърди, че хората го вкарват в тая релса. Много е вероятно да не бъркат. Никой не е казал, че е бил лошо момче, но ЯВНО някъде нещо е сбъркал, нали така? Никой не го е бутнал от терасата - доказано. Кое и колко е доказано съдите само по глупости писани в медиите... Но дори така да е подигравателното "трагедия" е показателно за комплексарщина.... Все едно той да катастрофира докато е карал с превишена скорост и да му напишем "трагедия" - демек заслужил си го е тоя да мре... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted March 14, 2015 Share Posted March 14, 2015 (edited) Ако беше пред мен бих ти се изплюл в лицето! Да говориш с ирония за смъртта на човек който не познаваш е меко казано жалко... Къде в поста му има ирония или лошо отношение към личността на загиналия?!w00x просто си казва мнението относно отговорността към себе си и околния свят,която би трябвало всеки да притежава.Поне така го разбирам и споделям основното в поста.За това говори и раптора струва ми се. Edited March 14, 2015 by galaxi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 14, 2015 Share Posted March 14, 2015 Явно Нео е пряко засегнат като познаващ загиналия, та съответно се впряга. Отделно не е запознат с изказа на наш Ангел, та се и обижда. Разбираемо. Но в случая излишно. В крайна сметка жалко за момчето, каквото и да е било - не е редно млади хора така да си отиват заради дога, пиене, не дай си Боже жени.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 14, 2015 Share Posted March 14, 2015 Ако беше пред мен бих ти се изплюл в лицето! Да говориш с ирония за смъртта на човек който не познаваш е меко казано жалко... Доста радикално. Добри аргументи също показваш. И четеш неща, които ги няма написани. Ако докажат, че не е скочил сам, ще пиша тук, за да се извиня за всичко, което съм написал. А това за превищената скорост - да. Ако съм си повярвал на пътя и се блъсна единствено заради собствената си наглост и тъпотия, а не заради повреда в колата, друг участник в движението, предпоставка независеща от мен, като куче на пътя - да. Заслужавал съм си го. И по-добре да съм бил сам, а не да повлека след себе си невинни хора. И не, тогава няма да е трагедия. Ще е "жалко за момчето" или нещо от сорта, но определението не бих го нарекъл трагедия. Ако се впрягах и съчувствах на всеки обитател на тая планета, щях да си отида на 20 годишна възраст от нерви и депресия. Ти може да си го познавал, но за мен е само хроника. Не можеш да очакваш съчувствие от наша страна. Не виждам да съм казал лошо за него. Дори съм написал, че не казвам нищо лошо. В прав текст. Не знам как по-добре можеш да го разбереш. Трагедия беше онова момче с майка му и другия мъж, дето ги блъснаха покрай Хасково мисля. Трагедия беше 2013 на 9ти декември онези ученици, които се бяха хвърлили в реката до Асеновград. И тогава всички оплакваха пътниците и кълняха шофьора. На това как му викаш? С тая разлика, че той не е искал да се отзове в реката. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted March 14, 2015 Share Posted March 14, 2015 Доколкото си спомням това е тема за преглед на печата Раптора е постнал статията - който му е интересна да я прочете, кой къде е казал трагедия, че ти трябваше да си изказваш жалката ирония след това? Честно казано ме боли кура ти на каква възраст ще си отидеш и ти за мен си статистика и "трагедия"... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 14, 2015 Share Posted March 14, 2015 (edited) Написах го с оглед предната дискусия по същата тема в която обсъждахме дали е трагедия или не и ти каза, че не бил скочил сам, щото искал да ходи в Ескейп същата вечер. Ако си спомняш. Ако ще те накара да се чувстваш спокоен, силно разстеоен съм, че на г-н Някой_си не му пука аз до кога ще съм на тоя свят. И аз не написах "статистика", а " хроника". Нужни са разни черти в характера, за да можеш да приемеш мнението на останалите. http://www.nj.com/ocean/index.ssf/2015/03/body_of_man_in_brick_township_creek_identified.html Виж, един човек тука са намерили умрял в езеро. Внимавай да не се разстроиш много. Едит: аз само казвам по темата това, което всички останали ди мислят, пък ти ако искаш ненавиждай само мен, ако искаш мрази всички. Edited March 14, 2015 by w00x Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted March 14, 2015 Share Posted March 14, 2015 Ще ти го напиша в прав текст, защото явно не си достатъчно интелигентен да проумееш какво казвам - никой не ти е казал, че трябва да се разстройваш, но и няма нужда от комплексарски коментарчета! Аз от този човек няма да се разстроя, но и няма да пиша коментарчета по случая "трагедия"... Сега стопли ли? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted March 14, 2015 Share Posted March 14, 2015 Пичове.За мъртвите или добро или нищо.Лека му пръст на момчето,отишъл си е твърде рано... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted March 14, 2015 Share Posted March 14, 2015 (edited) Клише.По-добре да си извадим поука. Edited March 14, 2015 by galaxi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 14, 2015 Share Posted March 14, 2015 (edited) Ще ти го напиша в прав текст, защото явно не си достатъчно интелигентен да проумееш какво казвам - никой не ти е казал, че трябва да се разстройваш, но и няма нужда от комплексарски коментарчета! Аз от този човек няма да се разстроя, но и няма да пиша коментарчета по случая "трагедия"... Сега стопли ли?Злобни коментари ли търсиш не мога да разбера? Ти от одеве само ми подлагаш. Аз съм културен, но то твоето си е като банкет. Порастни и се огледай. Трябва да оценяваш хора, които говорят в прав текст, защото поне от тях знаеш какво да очакваш. Бъди сигурен, че аз не съм единственият човек на това мнение и с такава нагласа. Надали си го чул от друг обаче. Защо думата трагедия беше в кавички обясних вече. Мисля, че достатъчно ясно. galaxi: не знам каква поука можем да си извадим от слъчая. Единствено от страната на родителите, но и двамата знаем, че като се стигне до момент, в който трябва да се вади поука, няма да се сетим за този случай. Edited March 14, 2015 by w00x Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted March 14, 2015 Share Posted March 14, 2015 Пичове.За мъртвите или добро или нищо.Лека му пръст на момчето,отишъл си е твърде рано... w00x,не си схванал,че поста ми е в отговор на последното преди моето мнение.Това на НЕМО,което и цитирам.Прочети го отново и вероятно ще ме разбереш Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted March 14, 2015 Share Posted March 14, 2015 (edited) Злобни коментари ли търсиш не мога да разбера? Ти от одеве само ми подлагаш. Аз съм културен, но то твоето си е като банкет. Порастни и се огледай. Трябва да оценяваш хора, които говорят в прав текст, защото поне от тях знаеш какво да очакваш. Бъди сигурен, че аз не съм единственият човек на това мнение и с такава нагласа. Надали си го чул от друг обаче. Защо думата трагедия беше в кавички обясних вече. Мисля, че достатъчно ясно. galaxi: не знам каква поука можем да си извадим от слъчая. Единствено от страната на родителите, но и двамата знаем, че като се стигне до момент, в който трябва да се вади поука, няма да се сетим за този случай. То явно все едно си говоря със стената... Излизам няма да ти отговарям повече хейтвай си на воля и се чувствай по-велик и по-готЯн от у вас пред клавиетурата edit: Ето пример на HEMO една нормална реакция на човек който не е смазан от завист и комплекси - и на него не му пука реално за това момче и не се е трогнал от смъртта му като не го е познавал, но не чувства нужда да изказва такива коментарчета Edited March 14, 2015 by NEO_DDT Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gerasim Panteleev Posted March 14, 2015 Share Posted March 14, 2015 Клише.По-добре да си извадим поука. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted March 15, 2015 Share Posted March 15, 2015 Пичове, и двамта, стига! Нито ще го върнем момчето, нито ще разберем някога какво точно се е случило. На медиите отдавна е ясно, че не можем да разчитаме за факти и реална информация. А това, че обожават да се хранят с кръв и сълзи мисля, че също е пределно ястно. Много добре разбирам защо се пали NEO, щото и аз усетих какво е медиите да надушат личната ти загуба и да се опитат да капитализират от нея. Видях, че и уж големи и сериозни медии също изкривяват информацията, само и само да има кръв и зрелища. Та оставете комплексите и личните нападки и дайте да оставим темата наистина за новини... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted March 15, 2015 Share Posted March 15, 2015 Музей на секса отваря врати в Пловдив (СНИМКИ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted March 15, 2015 Share Posted March 15, 2015 Мхм... и ще изложат колана на поетесата... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nassko Posted March 15, 2015 Share Posted March 15, 2015 Мхм... и ще изложат колана на поетесата... Леко с нея, че е чувствителна Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted March 16, 2015 Share Posted March 16, 2015 Пак глобиха емаг Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted March 16, 2015 Share Posted March 16, 2015 (edited) Ще ги глобяват, ще ги глобяват, накрая или ще се махнат, или ЕС ще ни глоби... Или като с Мултирама да стане. Edited March 16, 2015 by Grimjaur Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted March 16, 2015 Share Posted March 16, 2015 Мен друго ме учудва. Как може КЗК и каквито и други глоби да слагат, да са на базата на оборота, а не върху печалбата. Че то така след една глоба от някаква такава институция и целия ти бизнес може да отиде, ако работиш с много ниски % печалба.... Още повече, че трябва да се глобява на базата щетите по време на въпросната промоция. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted March 16, 2015 Share Posted March 16, 2015 (edited) Поради причината, че моята жена ми е казвала на фирми с десетки / стотици хиляди оборот може да я изкарат едвам на печалба. Счетоводно накрая могат нещата доста да се извъртят и печалбата да им е 10К лева примерно за цяла година. А оборота да е за 20 милиона примерно. Има доста врътки дето може да се направят. И ако ги глобят на база 10К и им вземат 100лв примерно - мислиш ли че ще ги уплаши, като реалната им печалба е милиони. Друго ми е интересно на мен. Как може КЗК да ги глобява, а КЗП да не може да направи нищо, щото били в Румъния видиш ли? А иначе - не прави глупости като тях и въпросната институция няма да те бара нищо, че си с ниски % печалба. То по тая логика всеки да си прави простотии и глупости както му скимне, да цака по-малките от него и държавата да не го пипа, че видиш ли глобата ще го съсипе боклука. (нещо подобно на Ники идеята да не се меси държавата в регулирането) и накрая какво ще стане? Edited March 16, 2015 by mIRCata Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted March 16, 2015 Share Posted March 16, 2015 http://offnews.bg/news/%D0%9F%D0%BE%D0%BB%D0%B8%D1%82%D0%B8%D0%BA%D0%B0_8/%D0%91%D0%BE%D1%80%D0%B8%D1%81%D0%BE%D0%B2-O%D1%82-%D1%82%D0%B0%D0%BA%D0%B8%D0%B2%D0%B0-%D0%B6%D1%83%D1%80%D0%BD%D0%B0%D0%BB%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%BA%D0%B8-%D0%BA%D0%B0%D1%82%D0%BE-%D1%82%D0%B5%D0%B1%D0%B5-%D0%BD%D0%B5-%D0%BC%D0%BE%D0%B3%D0%B0-%D0%B4%D0%B0-%D1%81%D0%B5-%D0%BE%D0%B6%D0%B5%D0%BD%D1%8F-%D0%B2%D0%B8%D0%B4%D0%B5%D0%BE_476076.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted March 16, 2015 Share Posted March 16, 2015 Кога си кух в главата, обикновено е за цял живот. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted March 16, 2015 Share Posted March 16, 2015 Когато си умрял, страдат другите наоколо..., а на теб нищо не ти е, щот си мъртъв и не го осъзнаваш..... Същото е и когато си тъп.... Нищо, де. Бат Бойко форевър! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts