RaptoR Posted March 10, 2015 Share Posted March 10, 2015 Има голяма разлика, Видене. Онзи е дължал пари на хората. Не е правилния начин да си ги търсят, но не е като да са дошли, да са му взели парите и да са го набили. В случая бързаш да вземеш страна, а не е съвсем ясно кой е правия в случая. Не им знам договорките, може и да е прав човека, но може и да не е. Докато този е съвсем друг случай. ГЛУПОСТИ на копчета. Прочети ПЕТ пъти статията и ако пак не загрееш - няма какво да коментираме... ======================== И ОТНОВО "След като ме дърпаше, аз паднах по колене и усетих шут в главата. Удряше ме само с крака. По лицето и главата основно. След това дойде и другият, и започнаха да ме ритат и двамата. След като взеха чантата ми избягаха...Да. Страх ме е да излизам сама по улиците. Като видя цигани и сърцето ми трепка...страх ме е. Не искам да оставам сама. И за детето ми ме е страх, че живее в такава обстановка... В Самоков има много цигани, градът е такъв просто, преди не ме е било страх от тях, но след тази случка ..." Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 10, 2015 Share Posted March 10, 2015 Свалям го насляпо в 5 гиги вариант ей тъй заради тебе Младенски, никога няма да се повтори тази хубва история. Отдавна сме толерантни и си носим вазелин в джоба. Хубав е филма, но оценката му е такава, защото е класика. Иначе щеше да е 6.5/10 някъде. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 10, 2015 Share Posted March 10, 2015 Ето потвърждение, че филмът ще е страхотен! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mladenski Posted March 11, 2015 Share Posted March 11, 2015 И отново: Екшън в Казанлък: Цигани повалиха полицай на земята Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mladenski Posted March 11, 2015 Share Posted March 11, 2015 Е и наше "село" се прочу Бандити разбиха бензиностанция край Калофер с взлом Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted March 11, 2015 Share Posted March 11, 2015 http://profit.bg/news/Pchelarsko-izobretenie-postavi-rekord-po-nabrano-finansirane/nid-135815.html Eто това е нещо революционно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 11, 2015 Share Posted March 11, 2015 И к'во викате? Картели имало? Регулации трябвали? Държавата трябвало да се намеси? http://hicomm.bg/kratki-novini/mtel-otgovarja-neogranicheni-razgovori-i-5-gb-net-za-21-leva.html А пък като се намеси държавата и урегулира нещата резултатите винаги са едни такива прекрасни... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 12, 2015 Share Posted March 12, 2015 Не разбирам какво искаш да кажеш точно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted March 12, 2015 Share Posted March 12, 2015 (edited) Сигурно, че излзе, че телекомите са можели да предлагат изгодни оферти още преди години, но вместо това са цоцали яко кинти. И то до сега всички предлагаха сходни условия и никой не мърдаше много, много (оставяйки един такъв картелен мирис в работата). И сега оп, единия като реши да хака офертите и другите и те, че да не изпуснат кравите. Edited March 12, 2015 by mIRCata Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted March 12, 2015 Share Posted March 12, 2015 Те и преди ги правеха тези номера. Но до време и след това се спират. Нека свалят, да добавят и повече международни разговори, че скоро роуминга в ЕС трябва да стане безплатен, та ще е интересно за клиентите Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted March 12, 2015 Share Posted March 12, 2015 И к'во викате? Картели имало? Регулации трябвали? Държавата трябвало да се намеси?http://hicomm.bg/kratki-novini/mtel-otgovarja-neogranicheni-razgovori-i-5-gb-net-za-21-leva.htmlА пък като се намеси държавата и урегулира нещата резултатите винаги са едни такива прекрасни... Че имаше картел и на децата е ясно...Мустака прибра парите на оранжевите и те панически търсят изход.От друга страна дойдоха Скандинавците на мястото на Гърците и почнаха да спускат смислени що годе оферти и да пооправят трагичната им мрежа.Червените няма избор или влизат в час или отпадат...за сега водят хорото,а офертата на Боб без срочен договор е супер.При всички случаи добре за нас Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 12, 2015 Share Posted March 12, 2015 Не знам за картела ама явно държавните регулации не помагат. Свободната конкуренция е това, което движи прогреса. Държавата ако може да пречи по-малко. И да не се меси на бизнеса. И да не прави бизнес, защото не е нейна работа това. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted March 12, 2015 Share Posted March 12, 2015 Следенето в интернет отново е незаконно Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted March 12, 2015 Share Posted March 12, 2015 Починал е Тери Пратчет Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted March 13, 2015 Share Posted March 13, 2015 http://www.gizmag.com/project-ara-puerto-rico-trial/35632/почват да го пускат в реални условия - ще е интересно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 13, 2015 Share Posted March 13, 2015 Нови данни за СКАЧАЧА . Съветвам да прескочите откровените тъпанарски малоумщини на тема марихуана... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 13, 2015 Share Posted March 13, 2015 Ники, Да не дава Господ в твоите ръце някога да попада възможност за управленски решения на държавно ниво.... ЕДИТ: На махленско ниво дори.... ================================================ Валери Божинов и Николета Лозанова се развеждат. Това призна футболистът в профила си в социалната мрежа фейсбук. Toй отказа да обясни каква е причината за развода им и пожела на Лозанова всичко най-хубаво. "За да сложа край на спекулациите, ще кажа истината, а тя е че с Николета се развеждаме! Няма да коментирам причини и няма да влизам в ничии пиарски схеми. Тя е майка на дъщеря ми и аз й желая всичко най-хубаво! Футболните успехи и децата ми са най-важни за мен. А от тук нататък всеки може да си пише каквото иска", написа Валери Божинов. През последните дни се разнесоха слухове за евентуалната раздяла на известната двойка. Обявявам четвърта национална катастрофа и национален ден за траур едновременно!!! И пия една ракия по случая! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted March 13, 2015 Share Posted March 13, 2015 Обявявам четвърта национална катастрофа и национален ден за траур едновременно!!! И пия една ракия по случая! Всъщност национална катастрофа може да се нарече събирането им и определянето им на "звезден" статус Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 13, 2015 Share Posted March 13, 2015 ХА сега - преместих всичко където трябва и стана каша, понеже се оплете с другите разговори на принцип време на поста.... Знаех си... Последния ПОСТ от дискусията Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 14, 2015 Share Posted March 14, 2015 Нови данни за СКАЧАЧА . Съветвам да прескочите откровените тъпанарски малоумщини на тема марихуана... "Трагедия"... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted March 14, 2015 Share Posted March 14, 2015 "Трагедия"... На теб комедия ли ти се струва? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 14, 2015 Share Posted March 14, 2015 Това ли е антонима на трагедия? Кое е трагичното в случая можеш ли да се обосновеш? Трагедия щеше да е ако едно семейство загине при катастрофа заради пиян шофьор. Ако се срути покрива на МОЛ и загине човек. Нещо, за което загиналия не е виновен, а не нещо, за което той сам е взел решението. Трагедия може да е само за родителите. Те явно са нямали преди и са решили, че като дават всичко на детето си, правят добро. Действие, за успеха на което, историята все още няма положителен пример. Не омаловажавам смъртта на момчето, но това преекспониране и фалшива загриженост от много хора е леко комично. Проблема е, че хората не си взимат поука и много бързо забравят. Ако наистина е наркотици причината, 1 седмица след инцидента, тия така загрижени и близки приятели са давили мъката си в "сълзи", алкохол и същия тоя наркотик, който кара хората да искат да летят с пегасите. Бях разказал преди време в другата тема за собственото си кратко разследване, където същия тип хора но на по 19 години в София се бяха изтрепали един по един в катастрофи. В рамките на година и половина - 3ма. Всичките много натъжени от смъртта на предния. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted March 14, 2015 Share Posted March 14, 2015 Вярно е. Няма пример в който, наготово дадените пари от мама и тате да не доведат до някаква беда. Рано или късно края е един и същ (99.9%). Познавам хора, които по време на интернет залите идваха с 50лв в джоба и запазваха цялата зала за вечерта, да има с кого на цъкат нощна. Заплатата на майка ми беше 120лв.Трима за които имам информация нескопосаха, но поне са живи (друг е въпроса до колко здрави). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 14, 2015 Share Posted March 14, 2015 Аз пък познавам едно момче, на когото баща му купи дискотека, днес си е жив и здрав и въпреки, че нямам много преки наблюдения - се опрвя доста прилично, дори е започнал да помага на баща си в бизнеса. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted March 14, 2015 Share Posted March 14, 2015 Това ли е антонима на трагедия? Кое е трагичното в случая можеш ли да се обосновеш? Трагедия щеше да е ако едно семейство загине при катастрофа заради пиян шофьор. Ако се срути покрива на МОЛ и загине човек. Нещо, за което загиналия не е виновен, а не нещо, за което той сам е взел решението. Трагедия може да е само за родителите. Те явно са нямали преди и са решили, че като дават всичко на детето си, правят добро. Действие, за успеха на което, историята все още няма положителен пример. Не омаловажавам смъртта на момчето, но това преекспониране и фалшива загриженост от много хора е леко комично. Проблема е, че хората не си взимат поука и много бързо забравят. Ако наистина е наркотици причината, 1 седмица след инцидента, тия така загрижени и близки приятели са давили мъката си в "сълзи", алкохол и същия тоя наркотик, който кара хората да искат да летят с пегасите. Бях разказал преди време в другата тема за собственото си кратко разследване, където същия тип хора но на по 19 години в София се бяха изтрепали един по един в катастрофи. В рамките на година и половина - 3ма. Всичките много натъжени от смъртта на предния. Ако беше пред мен бих ти се изплюл в лицето! Да говориш с ирония за смъртта на човек който не познаваш е меко казано жалко... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts