Jump to content
BulForum.com

Преглед на печата

b0r3d

Recommended Posts

• Replies 14.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

К'вото ти е писано.

Хората от едно каране на ски не се знае дали ще оживеят въпреки ънлимитед $$$ с които разполага.

Edited by exabyte

Чак пък да си търси белята. Аз съм се зарекъл някой ден и аз да си взема някое фъркато - кефа е невероятен.

Не забравяй, че Харисън Форд все пак е по-голям дядо от теб - на 72 е. Та на тази възраст направо си търсиш белята с каране на допотопни самолетчета.

К'вото ти е писано.

Хората от едно каране на ски не се знае дали ще оживеят въпреки ънлимитед $$$ с които разполага.

Илли както казах - да си търсиш сам белята. 

Не забравяй, че Харисън Форд все пак е по-голям дядо от теб - на 72 е. Та на тази възраст направо си търсиш белята с каране на допотопни самолетчета.

Въпреки факта, че си опитен пилот... 

Илли както казах - да си търсиш сам белята.

И какво - да стоя затворен в къщи та да не вземе да ми стане нещо? Ами вземе че друсне земетресение и се събори къщата ми върху главата. Никой не знае колко му е "писано" да живее. Прави си кефа все едно всеки ден ти е последен и се радвай като се събудиш на следващия.

Каза го един от най-активните екстремисти в Булфорум, който на практика проспива 70% от деня.... :laughing:  :laughing:  :laughing: 

Никсън, строши чинела тотално! Ще не вземеш да идеш на рафтинг, сега тъкмо всички реки са придошли? Или да вземеш да скочиш с делтапланер нейде в Балкана?  :rofl:   

Баш ся не са придошли реките. И по тва време не се ходи на рафтинг. След 3 седмици ще е идеално, началото на сезона и пролетното топене.

Да бе, ХИЧ не са....

Към настоящия момент водните количества на почти всички наблюдавани реки са над праговете за високи води, съобщават от МОСВ

Аре само да не ми обясняваш кои реки стават за каяк и рафтинг, а? От изброените в статията единствено Арда става за каяк.

Наско, къде видя да казвам коя река става за каяк? Една не знам дори. Казах, че реките са придошли, нищо повече. 

Аз затова се заядох - има си реки и реки. Че има общо повишаване на нивата - не го отричам. Хубаво е да се гледа и ситния шрифт, за Струма, например - (**)Забележка 2:

Данните за нивата и водните количества в тази хидрометрична станция са ненадеждни поради добив на инертни материали в района на станцията.

Ти не сгряваш ли, че просто бъзикам Ники? Къде ме търсиш ти мене на тема рафтинг?!?!?!  :laughing:

По темата - щяли да "обработват" улиците тая вечер заради снега.... Вънка има тъкмо 1 пръст чорбалива киша... Да видим каква ще да е тъз обработка и ако захладнее по-късно дали утре няма да е ледена пързалка навсякъде...  

Той с Хилядолетния сокол се справи, ти сега за някакво малко самолетче се притесняваш.

Има хора които обичат да летят точно с такъв тип самолети (допотопни), за да усетят тръпката на летците от миналото. Един от тези хора е и Брус Дикинсън (Iron Maiden). По същата логика има и хора които обичат да карат ретро автомобили, просто тръпката е друга.

Ето ви един поздрав по случая

https://www.youtube.com/watch?v=KRR67Ry2op4

Edited by charmock