Jump to content
BulForum.com

Преглед на печата

b0r3d

Recommended Posts

Видео на NASA показва как пясъците от Сахара подпомагат/наторяват амазонските дъждовни гори

http://rt.com/news/235603-nasa-dust-sahara-amazon/

А ти току що откри топлата вода, колелото и вибратора със съчми.....

• Replies 14.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

http://ivo.bg/2015/02/28/%d0%bd%d0%b0-%d0%bc%d0%be%d1%80%d0%b0%d0%bb%d0%bd%d0%b8%d1%8f-%d1%84%d1%80%d0%be%d0%bd%d1%82-%d0%bd%d0%b0-%d1%80%d1%83%d1%81%d0%be%d1%84%d0%b8%d0%bb%d0%b8%d1%8f%d1%82%d0%b0-%d1%83-%d0%bd%d0%b0/

Wave and smile boys ... wave and smile ... - както се казваше в едно филмче. Всичко е ок, ще се замажат нещата с времето...

Ако се създаде орган за борба с корупцията(подобен на румънския), но такъв, че да работи, сигурно няма да стигнат местата в затворите.

Точно защото няма места, няма и никога да се създаде такъв орган. На всички явно им е добре така сраснато и трябва да се стигне до втори

за да видят, че не са с чийта GOD

Въпреки, че сега милицията бие наред безнаказано и хората, като че ли ги е страх.

Edited by exabyte

Кога ще ги стигнем румънците?

Никога. Това се виждаше от години, още като минеш границата и им видиш пътищата.

На море съм ходил там (Мамая), няма такова спокойствие и релакс. За организацията им пък по партита, може само да мечтаем... :unhappy:

Edited by exabyte

http://phys.org/news/2013-07-greening-co2.html

Повишените нива CO2 фертилизират пустините. Интересно, дали пък всичко не е част от някакъв цикъл. За момента климатолозите си нямат дори най-малка идея какво правят и се опитват да нагодят работещ модел, но са толкова далече от истината, че прогнозите им са обикновенно обратното на вярното..

Хубу де, колко трябва да си прост?

Редовно съм засичал там спрени коли за по 6 цифрени суми. Коментара на @Батэ Бойко е много точен:

Нито е заради липса на място,нито е демонстративно. Този просто си е спрял там защото му е най-близо до задника. Той нищо не демонстрира. Пред кой да демонстрира? Та тя държавата е негова и на такива като него. Какъв КАТ да го спре,та те са негови служители. Какво се чудите бе хора,та това е шефа ви! Вие на работа не ходите ли? Шефове нямате ли? Та това са те,как не ги познахте! Защо трябва да спира на 20 метра и да се мъчи да носи покупките повече отколкото се е мъчил за да купи мерцедеса,като може да спре на два! И се чудя само защо не е спрял още малко напред. Чакайте от този полза за България! Държавата е последна в ЕС защото така трябва и защото логиката го изисква. Би ли било справедливо да сме равни с Германия,когато този ни е шефа?

Не са точно прости,по-скоро според друг коментар:

Мисля,че вече "гъзарите" ни взеха за мезе и го правят с цел демонстрация и искат да си видят колите по сайтове и новини.

Българските ученици са най-неграмотните в Европа

Знам го...от много време...и всеки ден четенето из нета го потвърждава. То пък ебаси и новината.... :online2long:

Откак мутрите станаха пример за подражание е така. Аз пък донякъде съм доволен. Крайно време е да колабира най-накрая всичко негодно и безплатно, че нашенеца не оценява нищо, което получава даром и тогава нещата ще си дойдат на мястото. Сега куцо и сакато има средно образование и реално това няма никаква тежест. 50% от хората със средно не заслужават и дипломата си за основно. То реално не им и трябва ама това е друга тема. 

Е как и основното да им не требе, бе???

Как ще си карат лачените возила!?!

Концесионерът не си дава "Нептун"

Само в България! 18к на година, които се правят само от билети за басейна от 30 човека на ден. Както всички знаем, там в пика на сезона има поне около 300 човека дневно.

Edited by exabyte