Jump to content
BulForum.com

Преглед на печата

b0r3d

Recommended Posts

• Replies 14.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Може, може, ако зарядното е било включено в разклонител (най-вероятно) и като го е дръпнала, зарядното се е шльопнало зедно с разклонителя, и воала, така се прави варена КИФЛА  :lol:

Кой по дяволите слага разклонители в банята?!?!? Това е най-вероятно тотална тъпа измислица... 

Кой по дяволите слага разклонители в банята?!?!? Това е най-вероятно тотална тъпа измислица... 

Никога не можеш да си сигурен докъде може да стигне тъпотията на една кифла  :lol:

Как кой, руса руска кифла  :laughing:

Не знам за плановата икономика, но планирането на нашите *бизнесмени* е няква дума с неясно значение. В бранша в който работя е 1:50 някой да си е предвидил нашия продукт в разумни срокове.

Такива бизнесмени е нормално да отпаднат рано или късно. Безмозъчните мутри са на изчезване. Стандартна еволюция в "белите страни"

Грешиш отново, ама тоталка. За голямо съжаление. 

Въх, ако сложим, че е по 2,60м на етаж, сметката излиза над 24м... А снега долу беше около 1,5м...

Вярно си е, че даже и повече, ако сметнем 9 етажа по 2.80 с плочите и най-малко 1м от последния етаж до тавана си е поне 26м и отгоре.

А този дето е писал статията явно не може да смята, писал е че скока е от 60 фута което ще рече 18м.

Ники, имал ли си наблюдения извън IT сектора? Щото аз съм сменил доста работодатели, преди да заработя като компотаджия и на бая от тия, дето уж би трябвало да са изчезнали съм се нагледал. И все още ги има. То все пак тук е резерват за мутрогенните "бизнесмени"...

Доста от мутрогенните бизнесмени успяха да направят лесни пари и после също толкова лесно ги профукаха. Нали съм работил за такива. Номера е, че някои от тези дето са се задържали очевидни не са толкова зле. Други верно - са, но пък и все още нямаме съвсем нормално работеща икономика, но напоследък впечатленията ми са, че се оправяме и ставаме все по-бяла държава.

Обясни как така човек, който не става за бизнесмен очевидно успява да се задържи на пазара?

Нали знаеш - не с акъл и планиране  :laughing:

============================================

Та както няколко пъти бях казал - БЕЗПЛАТЕН обяд няма, Слакър...  :laughing:

Нали знаеш - не с акъл и планиране  :laughing:

Това НЕ Е обяснение. Как НЕ се задържа е ясно. КАК го прави продължава да стои неясно, но този, който го твърди си ти. Ще е добре да се аргументираш

Много е просто бе, Ники - има цяла шайка малоумници с много пари, които просто плащат на умни и образовани хора да движат нещата. Ти от луната ли падаш?

Да не говорим, когато такива държат целия регион (северозападния) и са си баш местни васали. И крепостните селяни могат само да работят за по 400 лева и да се радват, че имат "добре платена" работа...

Много е просто бе, Ники - има цяла шайка малоумници с много пари, които просто плащат на умни и образовани хора да движат нещата. Ти от луната ли падаш?

Тези в никакъв случай не бих ги нарекъл некадърници, след като са намерили правилните хора да движат бизнеса.

То по твоята логика тогава всички са много кадърни!

Аз лично тъпак, който е завършил спортно училище и като се напие пикае през прозореца няма как да го нарека кадърен, нищо че не си знае милионите. И според мен не се изисква много кадърност да наемеш топ финансисти, топ адвокати и да подкупиш цялата администрация - искат се просто много пари. Останалото всеки с все пак някакъв функциониращ мозък ще го направи. 

И предлагам да спрем тоя спам в темата.  

Toва малко като спора колко тъпа е Парис Хилтън. Отговора е, че е достатъчно умна за да не загуби милионите.

Иначе има маса примери за хора, наследили много пари и успели да ги профукат за броени месеци. Нали наскоро май даже в тази тема някой беше пуснал статия за един наш съгражданин, наследил над 10 милиона и за няма и 2 години успял да ги проиграе на комар, после съдеше някакви, че го били подвели и го изиграли...

... някой беше пуснал статия за един наш съгражданин, наследил над 10 милиона и за няма и 2 години успял да ги проиграе на комар, после съдеше някакви, че го били подвели и го изиграли...

Какъв съгражданин бе - той ти беше направо комшия, понеже имаше луксозен апартамент на "Янко Сакъзов".

Обясни как така човек, който не става за бизнесмен очевидно успява да се задържи на пазара?

Обяснявам ти директно - с подходящи протекции и натиск на конкуренти от местната и държавната власт...

Даже и конкретен пример мога да ти дам: забравих му името, но то не е толкова важно, шуменски циганин със завършен 6ти клас, мултимилионер с голяма строителна компания със спечелени множество обществени поръчки.

Edited by NEO_DDT