Jump to content
BulForum.com

Преглед на печата

b0r3d

Recommended Posts

Но таргета на мнението ми бяха хората дето си дават половината заплата за да ходят с кола на работа ;)

Що говориш глупости? Бат Ицо, пак не си в час нещо. Хайде да направим равносметка.

Аз пътувам от Смирненски до Скобелева майка, чисто и просто казано, разстояние от 10км, значи отиване и връщане до работата 20км.

Рендето ми харчи 9/100 ГАЗ градско, което ще рече 1,8л за отиване и връщане, по 0,93лв за 1л (понеже ползвам отспъпка от 7% на литък от Еко) е точно 1,674лв отиване и връщане, с градската в най-добрия случай е 2,00лв. ако не се налага да прехвърляш автобус (пример, Кючука)

Та къде е половината заплата, че немоа се сетя?

Да оставим това че в автобуса се надишваш с всякакви миризми, потни мишници, повърнато, дърти алкохолици, еле лятото е смрад. 

А с колата ми е комфортно, топло или хладно, и все пристигам по-рано от автобуса, било то възпрепятстван от малоумните шофьори.

• Replies 14.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Избрах спирка. Показа ми, че минават 17 и 37. Но кога минават - божа работа. Ей за това говоря.

И GPS в автобусите.

Ще минат, но утре след 05ч или там в колкото излизат от гаража :) Please, try again later.

Edited by exabyte

Е то гпс има от 5-6 години поне :D Ма лошото е като и гпс-а не помага и рейса не идва :D

Кери дойде и не успяхме да си отворим прозорците да проветрим.Пък полицаите осраха химическите кенефи и трябваше да стоят прави ! :lol:

Edited by kotora

Що говориш глупости? Бат Ицо, пак не си в час нещо. Хайде да направим равносметка.Аз...

Ти не беше ли човека с 15-те минути до Стара Загора? За такава кола вероятно "заплатата" ти е малко повече от на касиер в Макдоналдс. А и такива са редовно с коли. Това, за което Ицо говореше беше, че куцо, кьораво и сакато си купува коли, дето няма пари нито да ги храни, нито да поддържа. Но е с кола. Щото трябва да е престижно. И наистина познавам много хора, които до тоалетната ходят с четириколесната си крипта. А освен ако не пътувате пълна кола и да си делите горивото - влаковете са по-изгодни като транспорт. Но въпреки това бай Ганьо обикновено предпочита да е с дрънгалника. Edited by Antares

Ти не беше ли човека с 15-те минути до Стара Загора? За такава кола вероятно "заплатата" ти е малко повече от на касиер в Макдоналдс. А и такива са редовно с коли. Това, за което Ицо говореше беше, че куцо, кьораво и сакато си купува коли, дето няма пари нито да ги храни, нито да поддържа. Но е с кола. Щото трябва да е престижно. И наистина познавам много хора, които до тоалетната ходят с четириколесната си крипта. А освен ако не пътувате пълна кола и да си делите горивото - влаковете са по-изгодни като транспорт. Но въпреки това бай Ганьо обикновено предпочита да е с дрънгалника.

Не бяха 15, а 25 минути, и колата е служебната ми, не съм си надвил толкоз на масрафа че да ходя с А8 на работа, при положение че и апартамент изплащам. До работата и обратно си ползвам личния автомобил, а и отделно към заплатата ми се полагат (както и на всички работници де) по 2лв на ден за транспорт, което мен ме устройва идеално да си ходя с колата на работа.

Edited by mladenski76

Е... Тъй, де...

Що...? Ти имаш ли да добавиш нещо?

Е какво да добавя. Те толкова добре са си го написали. Кат ощипани моми :lol:

Младенски, ти пък що си мислиш, че във всеки пост теб визирам?

Е какво да добавя. Те толкова добре са си го написали. Кат ощипани моми :lol:

Ъхъм... Ся очакваме настоящите ни съюзници и те да изплюят камъчето, щот некси не ми се вярва някой с такава тежка форма на мания за величие, да долети от майната си само за да надрънка една камара откровени глупости....

Изобщо не си мисля, чета ти поста и коментирам, понеже аз ходя с кола и ми е по-евтино и по-удобно, нищо лично!  :))

Това доскоро беше точно. Вероятно е някакво демо за изграждането на това, което визираш.

И продължава да си бъде точно.Има си и мобилна версия...Ползвам го редовно...повече от 2-3 мин нямат отклонение, спрямо това което казва сайта...

Като гледам градския транспорт колко е абсурден или поне линия 37 ...

#   мин  час    посока
17  0    11:32  бул."Свобода"
37  4    11:37  кв."Смирненски"- ул."Юндола"
17  11   11:44  бул."Свобода"
17  28   12:01  бул."Свобода"
37  29   12:01  кв."Смирненски"- ул."Юндола"
37  40   12:11  кв."Смирненски"- ул."Юндола"
37  42   12:15  кв."Смирненски"- ул."Юндола"

17  57   12:29  бул."Свобода"

Т.е. сега ще мине след 5 минути и а си го изтървал чакаш 30. Но за сметка на това в рамките на 15 минути ще минат 3 автобуса след 30тина минути. Браво!

Излиза, че това показва актуалното състояние и кое кога се очаква. Но не и разписание и нищо общо с точността. Т.е. разписание кое и кога ще мине - нямаш. Имаш за настоящия ден и час информация, какво горе-долу предстои, но това да си направиш сметката утре кога ще има автобус е абсурд. Току-виж уцелиш онзи половин час когато автобус няма да има

Edited by djadomraz

Когато бях малък винаги ми е било интересно защо автобусите в другите градове минават толкова нарядко. Бях свикнал 12-ката да минава на 2-3 минути, на 5 мин като даваха "Робинята Изаура", че тогава нямаше кой да напсуваш на улицата :)

5цата беше общо взето редовна, но 37 си е егати тотото и то от време оно. И беше още тогава така - няма по 30 мин автобус, после дойдат 2-3 един след друг в рамките на 10 мин

Учуден съм, че не са китайски. Вероятно жълтите сигурно още не са откраднали технологиите за да ги направят, иначе те сигурно на половин цена щяха да ги произведат.

Видимо доволен, кметът заяви, че Пловдив е най-чистият град България и че инвестицията се прави, за да могат всички да се гордеят с града ни

Доколко е вярно това не знам, но верно града напоследък е доста чист.