Jump to content
BulForum.com

Преглед на печата

b0r3d

Recommended Posts

• Replies 14.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Да му мислят тези,които посещават сладкарницата.Която и да е тя. :thumbsdown:

Но има и по-гадни неща:

Нови 7 автомобила за НСО, 124 000 лв. струва единият

Луксозни автомобили над сто бона и непременно АУДИ- е бах тези нагли типове. :thumbsdown: :Drool:

П.С.Мисля,че при добро желание може да се намери НОВ,ПРЕДСТАВИТЕЛЕН АВТОМОБИЛ на значително по-ниска цена.

Edited by galaxi

Това не е мишка, а баш плъх. Млад е, но е плъх... 

А клатикурците ще са така, докато им се позволява... А на практика аз лично не виждам НСО да върши каквото и да е, освен да блъска хора по пътищата. 

Това не е мишка, а баш плъх. Млад е, но е плъх... 

А клатикурците ще са така, докато им се позволява... А на практика аз лично не виждам НСО да върши каквото и да е, освен да блъска хора по пътищата. 

Че малко ли е!?!

Друго си е кога те изхака кола за над сто бона.... Гледаш си смачканата каруца и ти се реве.... После погледнеш онва избоченото де те е изпрало, пък ти стане леееко на душата, щот си викаш - Майкоууу, на тоя само мигачът колко му струва....

За Германия не знам, ма тука плюнки хвърчат за излизане от ЕС. Много им е писнало на ингилизте.

На тях пък защо? Те не са в еврозоната.

Отгледали са си трето поколение търтеи на социални, ако ги няма източноевропейците няма кой да им плаща. Ще си останат само с пакитата и неграта да се мешат.

Отгледали са си трето поколение търтеи на социални, ако ги няма източноевропейците няма кой да им плаща. Ще си останат само с пакитата и неграта да се мешат.

Хехе. Абсолютно вярно. Те ще си чукат главата после ама така е - кой-каквото си направи друг не може да му направи

А Гърците такъв автогол ще си вкарат ако излезат от Евро-зоната, че няма накъде. Такава инфлация ще ги подгони, че Виденовата зима ще бъде нищо в сравнение с тяхното.

Edited by djadomraz

Какво като не са, нали пак плащат милиарди вноски в ЕС, че даже им я увеличиха с 2 милиарда миналата година...

Имат автономност на националната валута с всички позитиви и негативи!

Щом Шпиегел цитира, значи Германия наистина е готова :) Чакаме потвърждение и от БИЛД :lol:

и да обясня сарказма си в цитирания пост - съгласно законодателството на ЕС, членството в Еврозоната не подлежи на едностранна отмяна. Евентуално върви с излизане от ЕС, което за Гърция ще бъде пагубно.

Олелее... на Леденика какъв цирк е... тая година бяхме с жена ми... цирк, та цирк. Бъхлясал мелез между спелеоложки обект и Дрисниленд в абстиненция...

и една показателна защо ги има предните две:

http://www.capital.bg/vestnikut/k2007/horata/2006/12/28/301935_bulgari_ot_staro_vreme/

Тази статия е написана от някой комплексар, който е доста далеч от реалността в Европа.

Ами явно си комплексар. Това обобщение "за всички българи" е толкова смешно, че няма накъде повече. Мога да ти оборя почти всяка точка в статията, написана от централно-софийско живущия автор, който не яде домашна туршия и не пие домашна ракия...щото това го правят само селяните. Ами 2008г. съм живял в България, но пък вярвай ми, достатъчно съм видял от света и най-вече Щатите.

Като ти видя подписа и ми става ясно, че си глътнал пръчката наречена "Горд съм да съм Българин" която ти е затъкнала гърлото и не можеш да преглътнеш хапка самоирония. Между другото с какво си допринесъл да се родиш баш българин, че толкова се гордееш с този факт? По принцип хората трябва да се гордеят с делата си ;)

Тази статия е писана поне 1000 пъти с малки вариации. В случая самоиронията граничи с нещо вече доста изтъркано и граничещо с глупост и комплексарщина. Ами не знам с как мога да допринеса с това да се родя като някакъв, но определено се гордея с факта че съм българин и където и да съм бил, никога не съм го крил.

А относно твоята комплексарщина, тя си личи почти във всяка тема на форума.

EDIT: Забравих да кажа, че съм и рубладжия.

Edited by charmock

Къде си видял, че не искам да съм българин? Местожителството не променя самосъзнанието ;)

И как да не съм комплексиран за това, че съм българин? Пресен пример от снощи. Отивам в Пикадили на вечерен пазар и заобикалям едно беемве кабрио още с английска регистрация, паркирано по диагонал на инвалидното място пред входа - от която и страна да го заобиколиш трябва да се извъртиш странично. А облите като мен? Как да не се комплексирам, че не съм се родил англичанин за да паркирам и аз така? А?