Jump to content
BulForum.com

Преглед на печата

b0r3d

Recommended Posts

• Replies 14.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Лекарка от спешната помощ в Раковски е пребита късно снощи от група роми, съобщиха от Бърза помощ.

Пострадалата е д-р Божидара Пеевска, която е лекар с дългогодишен стаж и е със специалност педиатрията.

Тя е била дежурна снощи, когато в кабинета й идва група роми от махала в Раковски. Те водили със себе си дете, за което твърдели, че е пило от препарат.

Д-р Пеевска прегледала детето и го насочила за промивка на стомаха в друг лекарски кабинет на болницата, в която се помещава и спешната помощ на града и успокоила близките, че животът на детето да не е застрашен. 

Ромите обаче настояли тя да извърши манипулацията веднага и в този момент се нахвърлили върху нея. Лекарката е удряна в главата. Целият скандал е продължил около 5-6 минути, след което нападателите напуснали центъра за спешна помощ.

Д-р Пеевска е стресирана от случилото се, тя е прегледана от свои колеги и дала показания в районното управление в Раковски, уточниха от Бърза помощ.

Това е поредно нападение на роми върху лекар от спешна помощ, заради които здравният министър Петър Москов заплаши, че линейки няма да влизат в ромските махали и беше обвинен в ксенофобия.

Така... Обвинен... Хайде да идат обвинителите в чорбата малко, та после да бъдат толкова петимни да дават оценки. Да ги прасне по нЕкоя мангалска лопата зад врата. А Москов не обвинен, почерпен трябва да бъде, защото казва истината.

======================= 

И Росен Петров - боклука избягал от Ники - дудука.  

Решението ми да подам оставка е в резултат на натрупване на много събития, свързани най-вече с това, че, например, аз научавам от някаква агенция или от някой вестник каква е нашата позиция.

Така Росен Петров отговаря на въпрос какви са мотивите му да напусне партията на Николай Бареков "България без цензура" в интервю за в. "24 часа".

Росен Петров взел решението да напусне преди седмица. То бе обявено вчера от ББЦ. Петров не напуска парламентарната група, а партията.

"Последния случай беше, когато аз по националната телевизия (БНТ 1 - б.а.) говорех, че България се нуждае от стабилност и затова нямаме нужда от избори посред зима. В същото време г-н Бареков по една друга голяма телевизия обясняваше точно обратното", дава пример Петров.

Той пояснява, че не е посочил мотиви в оставката си, за да избегне повтарящия се сценарий при напускането на член на ББЦ, а именно "воденето на самоубийствени войни, заклеймяването с предателства, с продажби".

Според него ББЦ се нуждае от нова визия.

"Аз нямам никакви лоши чувства към г-н Бареков. Много пъти съм го защитавал, както и той мен. И се надявам тази раздяла да не протече в балкански стил", казва Росен Петров, който уточнява, че не е говорил с Николай Бареков за напускането си.

Не се чувствам недооценен, чувствам се изморен, казва още Петров. И ПРЕЕ*АН ИЗОТЗАДЕ ЕВЕНТУАЛНО

"Аз се надявах, че с влизането в парламента партията ще излезе от положението на перманентен скандал. Тука не изключвам и себе си, и аз съм участвал в такива скандали. Но по принцип мисля, че присъствието в Народното събрание трябва да носи по-голяма нормалност, а не непременно натягане на напрежението, търсене на врагове и особено търсенето на врага с партиен билет".

Росен Петров подчертава, че няма да излезе от парламентарната група на ББЦ "Български демократичен център", а само от партията. "Разбира се, ако колегите ми не решат нещо друго. Ако решат да ме изключат от групата, ще имам удоволствието да седя до г-жа Баракова", добавя той. КУ*****ВООООООО

Росен Петров определя себе си като опозиция на сегашната власт и заявява, че ще се съобразява с ръководството на БДЦ. Той планира да внесе два законопроекта - за военноинвалидите и за защита на българската култура.

Чрез първия се цели отпадането на задължението на военноивалидите да ходят на ТЕЛК всяка година, защото "това са хора без крака, без ръце. Едва ли за една година може да им порасне крак или ръка". Втория би задължил радиостанциите да излъчват българска музика.

Сега изниква простичък въпрос - какво правим с оня кортик, дето му го връчи почти с минет в ефир... 

...

Най-добре всяка сутрин да се пребива по един депутат пред парламента за да видят какво е да ходиш на работа за да те млати бъдещето на България и да не знаеш кога идва твоя ред.

слято е нарочно, заради сарказма  :lol:

Е ма мола ти са, то при теб за всичко има отговор и логично обяснение :D

Скоро не е излизало нещо с такава тематика. Ха да видим.

БМВ блъсна линейка с пусната сирена

Нищо лично, но е крайно време гражданската за БМВ-та да е 3на на тази за останалите автомобили. 2/3 катастрофи са дело на БМВ-джии.

Edited by exabyte

Тва с цел, рисковите шофьори да се ориентират към по-евтина или по-скъпа марка ли го предлагаш или ква ти е идеята да обвързваш катастрофите не с водача ами с марка ?!

Ако си мислиш, че коментара ми е прекомерно саркастичен си познал. Щото малко трябва и да се мисли понякога, ето ти примера > 

http://www.marica.bg/%D0%BA%D0%B0%D1%82%D0%B0%D1%81%D1%82%D1%80%D0%BE%D1%84%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%B4%D0%BE-%D0%B3%D0%B5%D1%80%D0%B4%D0%B6%D0%B8%D0%BA%D0%B0-%E2%80%93-%D0%B1%D0%BB%D0%B8%D0%B7%D0%BD%D0%B0%D0%BA-%D0%BD%D0%B0-%D0%BC%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D1%82%D0%BE-%D1%81-%D0%BA%D0%B0%D1%80%D0%B8-news341630.html

ВСИЧКИ движещи се по пътя в ПЛД страдат от силно изявена НАГЛОСТ и ПРОСТОТИЯ. ВСИЧКИ, и с БМВ, и с АУДИ, и с СИТРОЕН (супер много агресивни ванаджии има), и със служебни колички, и със служебни ванчета, бусчета... и РЕНА, и ПЕЖА, и МЕРЦЕДЕСИ... ТОЙОТИ, МАЗДИ.. ВСИЧКИ.

И тва е от простата липса на ЧОВЕЧНОСТ, а не поради тва че карат определена марка кола.

Иначе ако тва ще реши проблема съм съгласен да претопим всяко БМВ в Бг (и моето) и да няма катастрофи.

Edited by host

Тва с цел, рисковите шофьори да се ориентират към по-евтина или по-скъпа марка ли го предлагаш или ква ти е идеята да обвързваш катастрофите не с водача ами с марка ?!

Ако си мислиш, че коментара ми е прекомерно саркастичен си познал. Щото малко трябва и да се мисли понякога, ето ти примера > 

http://www.marica.bg/%D0%BA%D0%B0%D1%82%D0%B0%D1%81%D1%82%D1%80%D0%BE%D1%84%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%B4%D0%BE-%D0%B3%D0%B5%D1%80%D0%B4%D0%B6%D0%B8%D0%BA%D0%B0-%E2%80%93-%D0%B1%D0%BB%D0%B8%D0%B7%D0%BD%D0%B0%D0%BA-%D0%BD%D0%B0-%D0%BC%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D1%82%D0%BE-%D1%81-%D0%BA%D0%B0%D1%80%D0%B8-news341630.html

ВСИЧКИ движещи се по пътя в ПЛД страдат от силно изявена НАГЛОСТ и ПРОСТОТИЯ. ВСИЧКИ, и с БМВ, и с АУДИ, и с СИТРОЕН (супер много агресивни ванаджии има), и със служебни колички, и със служебни ванчета, бусчета... и РЕНА, и ПЕЖА, и МЕРЦЕДЕСИ... ТОЙОТИ, МАЗДИ.. ВСИЧКИ.

И тва е от простата липса на ЧОВЕЧНОСТ, а не поради тва че карат определена марка кола.

С цел пишлеметата да спрат да купуват "ковчези на гуми" за без пари. Едно време бяха голфовете, но сега положението при БМВ-тата е много по-зле.

Повечето си мислят, че това е кола за състезания (пистра Дракон), голяма, обезопасена, корава, супер-дупер стабилно маневрена и сама избягва ПТП-тата.

Иначе си прав за служебните. Те са ми на 2ро място след горните.

Edited by exabyte

:D Факт е че в Пловдив повечето фошери карат като идиоти.Една съученичка на сестра ми има мерцедес Ц класа нова.В София я пускат като се престроява,но в Пловдив никой.Всички хейтват,че кара по-хубава кола :D 

Колкото по-голям е 'жипа, толкоз по отдалече ходиш да викаш трактор  :lol:  Тези хора не разбраха, че нашия пясък няма нищо общо с речния пясък, пясъка на Северно море и пясъка в пустинята. ЦЪК

Колкото по-голям е 'жипа, толкоз по отдалече ходиш да викаш трактор  :lol:  Тези хора не разбраха, че нашия пясък няма нищо общо с речния пясък, пясъка на Северно море и пясъка в пустинята. ЦЪК

Не, не, не.... Колкото по-проходим и скъп е джипът, толкова по-на далеч ще трябва да ходиш за трактор! (стара офроудаджийска мъдрост, достигнала до нас от дълбините на времето)

:D Факт е че в Пловдив повечето фошери карат като идиоти.Една съученичка на сестра ми има мерцедес Ц класа нова.В София я пускат като се престроява,но в Пловдив никой.Всички хейтват,че кара по-хубава кола :D

тука не си прав градски, точно тези с лъскавите коли и джипове искат да са най-отпред на светофара, и се натискат даже и без мигач, защото знаят че другите ги е страх да не одарят такава лъскава кола, и повечето малоумни шофери им дават път. И аз мисля като бат Ицо с левиу калнико у вратите. Те си имат автокаско, тъкмо на вас ще ви сменят ръждясалите калници (моите са пластмасови но нищо)

Просто са безкрайно нагли, някой път сим си викал, ах защо не ми е сега тука МТЛ-бето (и с БТР става) да му мина през предницата  :lol:

То...не е смешно вече, ама идиотите си мрат от идиотията. Несъобразена скорост, особено по оня път...